פאקינ איי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פאקינ איי

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2012, 17:13

צודקת. אבל כסף מסנוור אנשים. מה שעצוב זה שהוא לא ידע לבוא למכבי ולעשות את הכל באופן פתוח.
אפילו אם לצורך העניין יש ליוגב סעיף יציאה, אז תבוא ותגיד פתוח שאתה משתמש בו, כמו שליאור אליהו עשה בזמנו. אל תיתן להנהלה של הקבוצה לראות את זה בתקשורת...

איפה הכבוד שלו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 יוני 2012, 17:38

נכון.
עליי הוא הצליח לעבוד בגדול, כי התרשמתי שהוא ילד שבא לעבוד קשה ולגדול עם מכבי. ואני גם זוכרת שהוא ציין שכסף פחות מענין אותו כרגע והוא מתרכז בהתפתחות והתקדמות מקצועית.
איך זה מסתדר עם ההתנהלות שלו ?
כשהסיפור התפוצץ בתקשורת עוד חשבתי שהוא נפל קורבן להתנהלות אינטרסנטית של סוכניו ומקורביו. אבל להגיע לרוסיה בחשאי, לעבור בדיקות ולסכם ??? - זה כבר עליו !
גם עברה לי מחשבה בראש שהוא סיכם שרוסיה, למקרה והשיחות עם מכבי לא יצליחו. עדיין, לא מתנהגים ככה !
מה קרה בחודשיים האחרונים שגרם לו להתנהג בצורה כ"כ לא ראויה ומכבדת ?
מתAMסרת

הודעהעל ידי Dperk » 23 יוני 2012, 17:41

מתAMסרת כתב:נכון.
עליי הוא הצליח לעבוד בגדול, כי התרשמתי שהוא ילד שבא לעבוד קשה ולגדול עם מכבי. ואני גם זוכרת שהוא ציין שכסף פחות מענין אותו כרגע והוא מתרכז בהתפתחות והתקדמות מקצועית.
כשהסיפור התפוצץ בתקשורת עוד חשבתי שהוא נפל קורבן להתנהלות אינטרסנטית של סוכניו ומקורביו. אבל להגיע לרוסיה בחשאי, לעבור בדיקות ולסכם ??? - זה כבר עליו !
גם עברה לי מחשבה בראש שהוא סיכם שרוסיה, למקרה והשיחות עם מכבי לא יצליחו. עדיין, לא מתנהגים ככה !

השמועות אומרות שהחברה הסתנוורה מהכסף ולחצה עליו לחתום ברוסיה.
Dperk

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יוני 2012, 17:44

Dperk כתב:

אני באמת באמת חושבת שהוא הרס לעצמו את הקריירה

זה מה שיקרה לפי דעתי מעכשיו
1)הוא עוזב את מכבי
2)הוא חותם על חוזה מגוחך ברוסיה
3)הוא רוצה לברוח מרוסיה
4)הוא לא יכול לחזור למכבי
5)רק קבוצות מהדרג הבינוני באירופה רוצות אותו
6)שום הצעה שלהן לא תהיה גבוהה משמעותית ממה שהוא יכול היה לקבל במכבי
7)נדפקה לו הקריירה בשביל עונה אחת של כסף ברוסיה במקום להיות הקפטן הבא של מכבי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 יוני 2012, 17:46

Dperk כתב:

אני לא קונה את זה. עם כל הכבוד, הוא בעצמו אמר שלהגיע למכבי מבחינתו זה הגשמת החלום.
מה קרה לחלום ? להגיע למכבי לשנה אחת, להצליח מעל למצופה, ואז לעזוב לקב' יורוקאפ ברוסיה ??? לא נראה לי !
מתAMסרת

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 יוני 2012, 17:49

והכי אני לא מצליחה להבין את ההתנהלות העקומה שלו.
בדיוק כמו שאמר יוני. נניח והוא הסתנוור מהכסף. לשרוף את כל הגשרים עם אחד המועדונים הגדולים ביבשת ??
מתAMסרת

הודעהעל ידי Dperk » 23 יוני 2012, 17:51

מתAMסרת כתב:
Dperk כתב:

אני לא קונה את זה. עם כל הכבוד, הוא בעצמו אמר שלהגיע למכבי מבחינתו זה הגשמת החלום.
מה קרה לחלום ? להגיע למכבי לשנה אחת, להצליח מעל למצופה, ואז לעזוב לקב' יורוקאפ ברוסיה ??? לא נראה לי !

אף פעם אסור לזלזל בהשפעה שיש לבת הזוג על ההחלטות של בן הזוג שלה.
Dperk

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 יוני 2012, 18:58

"זה עלול לעלות ליוגב בקריירה"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23034.html
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Allan Turing » 23 יוני 2012, 19:52

יוגב לא ישחק יותר במכבי. הלאה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יוני 2012, 08:12

קובאן רוצה להפר לו את החוזה וטוענת שלא ידעה שהוא תחת חוזה:
http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=275640

כנראה שהם קלטו איזה טעות הם עשו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 24 יוני 2012, 08:13

אני במקום מכבי לא מקבל אותו חזרה. בזיון. שילך למלאגה שרוצה אותו גם כן או לפנאתינייקוס...
cannon

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 08:16

אתר יורובאסקט לפני שבוע: קובאן יוצאת בהכחשה גורפת על סיכום של אוחיון בקבוצה.
אתר יורובאסקט לפני יומיים: קובאן מאשרת שאוחיון סיכם בקבוצה ומודיעה שעברה על החוזה, והוא חוקי, והם לא היו עושים משהו לא חוקי.
אתר יורובאסקט היום: אדריכלי קובאן חוו "הארה", לפתע הם גילו שהחוזה מסריח, שאוחיון בכלל סגור במכבי.

חלאס עם השטויות, האמינות של יורובאסקט מאוד התערערה בעיניי היום, לא כל כתב שם הוא דובי פיק, שלפחות לא ממהר לקפוץ מעל הפופיק. אני אאלץ לחכות לדיווחים מהימנים יותר. נראה לי הרוסי שפרסם את הכתבות האלו צחצח את השיניים עם וודקה הבוקר במקום מים (מבלי לפגוע ברוסים שבינינו).
er79

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 08:19

אגב, מי רוצה להמר? אני מהמר שתוך חצי שעה מעכשיו לפחות שליש מאתרי הספורט בארץ יעשו קופי-פייסט-גוגל טרנסלייט לכתבה מיורובאסקט. מישהו מהמר אחרת?
er79

הודעהעל ידי EulGam05 » 24 יוני 2012, 08:23

דווקא במקרה הזה יש מצב שזה אמין כי בסופ"ש פורסם שמכבי שלחה לקובאן מכתב ומסמכים שמוכיחים שלאוחיון יש חוזה במכבי (כפי שגם נטען בכתבה עצמה). הסוכן של אוחיון כנראה "שכח" מהפרט הקטן הזה של חוזה במכבי כשהוא ניהל את המשא ומתן עם הרוסים.
EulGam05

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 יוני 2012, 08:23

אני חושבת שזה הציטוט הכי קריטי מהכתבה ביורובאסקט
The player was offered to us by his representatives

הסוכן של אוחיון חיפש לו קבוצה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 08:28

דווקא במקרה הזה יש מצב שזה אמין כי בסופ"ש פורסם שמכבי שלחה לקובאן מכתב ומסמכים שמוכיחים שלאוחיון יש חוזה במכבי (כפי שגם נטען בכתבה עצמה). הסוכן של אוחיון כנראה "שכח" מהפרט הקטן הזה של חוזה במכבי כשהוא ניהל את המשא ומתן עם הרוסים.

לא מדויק, באותה הכתבה מהסופ"ש צוין כי קובאן עברו על החוזה. גם לאוחיון או לסוכנו יש עותק מהחוזה. איך ביומיים הם קיבלו "הארה"? נראה לי שאת התשובה אפשר לסכם בשתי מילים: שמעון מזרחי.
er79

הודעהעל ידי EulGam05 » 24 יוני 2012, 08:32

er79 כתב:

לא מדויק, באותה הכתבה מהסופ"ש צוין כי קובאן עברו על החוזה. גם לאוחיון או לסוכנו יש עותק מהחוזה. איך ביומיים הם קיבלו "הארה"? נראה לי שאת התשובה אפשר לסכם בשתי מילים: שמעון מזרחי.

באותה כתבה מהסופ"ש (וואלה) רשום "מכבי החליטה לנקוט בצעדים משפטיים. כצעד ראשון ולאחר התייעצות עם עורכי דין, הוציאו ראשי הקבוצה הודעה לשחקן ולסוכנו, כמו גם להנהלת היורוליג ולקבוצה הרוסית ובה נאמר: "אוחיון חתום על חוזה מחייב", כשהם מדגישים כי "מדובר בהפרת חוזה"." - כלומר קובאן אכן קיבלו אזהרה בסופ"ש ממכבי שהם מנהלים משא ומתן עם שחקן שנמצא תחת חוזה.
EulGam05

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 08:34

אנחנו לא מדברים על אותו דבר. אני מדבר על הכתבה של יורובאסקט מהסופ"ש, לא של וואלה. כרגע אני מבקר את רצף הכתבות של יורובאסקט, לא של שום אתר אחר.
er79

הודעהעל ידי EulGam05 » 24 יוני 2012, 08:41

er79 כתב:אנחנו לא מדברים על אותו דבר. אני מדבר על הכתבה של יורובאסקט מהסופ"ש, לא של וואלה. כרגע אני מבקר את רצף הכתבות של יורובאסקט, לא של שום אתר אחר.

נו, אז אם תלך לכתבה האחרונה של יורובאסקט אתה תראה שיש שם את הציטוט הבא:

"In the last couple of days we recieved messeges and Documents that Ohayon has a contract with Maccabi for the 2012/2013 and we are open to legal demands if we sign him".

שזה מתקשר לכתבה שפורסמה בוואלה על כך שמכבי אכן הודיעה לרוסים בסופ"ש על כך שלאוחיון יש חוזה תקף במכבי - עובדה שבניגוד לטענה המקורית שלך רק מחזקת את האמינות של הכתבות ביורובאסקט.
EulGam05

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2012, 08:42

http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=275640

וואו! התגובה של קובאן לא פחות ממדהימה. הם פשוט קיבלו רגליים קרות מהמכתבים ומהאזהרות של מכבי והם זורקים את אוחיון לכלבים, תוך שהם טוענים שהוא לא שחקן כזה טוב ששווה להילחם עליו ושהם לא הכירו אותו לפני שהוא הוצע להם...

אני לא הייתי לוקח אותו בחזרה למכבי. במקרה הקיצוני ורק אם אין ברירה לוקח אותו חזרה ומייבש אותו עונה שלמה על הספסל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים