פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

28 יוני 2012, 17:11

רועי טוען שזה לא מקאלב....

28 יוני 2012, 17:12

חביב אורנג'ד כתב:מה שאני אוהב במקקלאב, זה יש לו איפמקט עצום על הקבוצות בהן הוא משחק (מה שאין לארויו למשל) וזאת למרות שהוא לא רכז טהור.
בדקות שבהן הוא לא שיחק בסיינה או בנבחרת מקודניה, החסרון שלו הורגש מאוד והוא היה אחראי כמעט לבדו על ההשגים של קובצות אילו.

עם זאת, אני בספק גדול כמה הידיעות לגביו נכונות. כרגע, הכל נראה כמו שמועות ותו לא.

מסכים..כבר שנים אני אומר שהטעות הגדולה של פיני גרשון היה הזלזול שלו במקאלב (אני זוכר אותו אומר שהגבוהים שלהם יותר טובים והנמוכים של מכבי יותר טובים). מקאלב עשה צחוק מהגארדים שלנו בסדרה מול פרטיזן (והיו לנו גארדים טובים בהגנה) וזו עוד הייתה רק ההתחלה שלו. היכולת שלו לסיים חדירות במהירות חדירה אסטרונומי היא נדירה.
שחקן סופר זריז, חכם ובאמת שחקן שתורם המון גם מעמדת 2 וגם כרכז.

גם מאוד מחובר למשחק האירופאי שזו תכונה לא נפוצה. רוב השחקנים הם אמריקאים באופי וחולמים על נ.ב.א. באטיסט ומקלאב הם עוף נדיר.

28 יוני 2012, 17:13

tomerp כתב:רועי טוען שזה לא מקאלב....

גם לא DD

אז מי נשאר?

28 יוני 2012, 17:14

מי זה כבר יכול להיות?ברנדון רוי? :huh

28 יוני 2012, 17:17

rc4991 כתב:

אמארה סטודמאייר, יכנס למשבצת המתאזרח בעמדה 4 שפינה דייויד בלו.

LIAV10 כתב:

גם לא DD

אז מי נשאר?

אולי הולכים להחתים את דני פדרמן לעמדת הרכז??
אני בטוחה שבעיני פדרמן האב, מדובר בהחתמה ענקית.... :dance4

יכול להיות סוני ווימס לעמדה 2?

28 יוני 2012, 17:19

לא חסר שמות גדולים שמכבי יכולה להביא מהnba אולי אהרון ברוקס?

28 יוני 2012, 17:19

די נו, זה לא משחק הניחושים. אם אכן יוחתם שחקן על וביקשו מכל מיני עיתונאים לשמור על שקט אף אחד לא הולך לגלות מי זה. ואם לא- בכל מקרה לא נגלה אני מניח.

28 יוני 2012, 17:20

שחף כתב:לפי הגמד בתפוז נמכרו עד כה 6000 מנויים סך הכל. אני לא הייתי מזלזל כל כך בידיעות על מגה-החתמה. זה יעלה לפדרמן פחות מאשר אם לא ימכרו כל המנויים.

הקהל של מכבי לא אידיוט. מוכרים כאן את המנוי כדורסל הכי יקר באירופה, שעולה מדי שנה (כן, גם השנה הוא עלה) ומצד שני תקציב הקבוצה רק יורד. כל הזמן מדברים על פיינל פור כמטרה אבל בפועל בונים קבוצה שעם הרבה מזל יכולה להגיע לטופ 8. מדברים גם על זהות והמשכיות אבל בפועל לא עושים כלום כדי לגרום לזה לקרות.
לדעתי בעיה לא פחות גדולה מהמנויים אלה הן זכויות השידור שצריך למכור אותן למישהו השנה. אף ערוץ לא ישלם 3-4 מיליון דולר בשביל לראות את היקמן והלפרין.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 28 יוני 2012, 17:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.

28 יוני 2012, 17:21

המקור כתב:לנגפורד מעצבן... כשהוא במכבי כל המשחק נראה יותר מכוער.... הוא תורם רבות להרס המשחק הקבוצתי....
באסה לראות אותו מחזיק כדור התקפות שלמות ואת כל שאר השחקנים מסתכלים עליו...

מקאלב עולה עליו בכמה דרגות ובאיזשהו מקום אני מסכים איתך לגבי לאנגפורד. לאנגפורד שחקן טוב אבל התרומה הקבוצתית שלו בהתקפה היא שהוא למד לא לקחת כל התקפה עליו. הוא לא יודע לעשות פיק אנד רול או לתרום מעבר למשחק בידודים. מצד שני שחקן סה"כ די מתאים לבלאט.

מקאלב זו בחירה נכונה גם תקשורתית כי כולם יודעים שהוא סופרסטאר ענק וגם מקצועית.

השאיפה הגדולה ביותר היא לראות פה את מקאלב חוזר לשתף פעולה עם מאריץ'... ואת דבון ג'פרסון בתפקיד לורנס רוברטס משודרג.

הפחד היחידי שלי ממקאלב זה העובדה שהוא נפצע כבר בעבר. שאר הבחינות הוא שחקן מושלם ! הלוואי ויגיע.

28 יוני 2012, 17:29

לפי דעתי שחקנים אפשריים שמכבי תכוון אליהם:

קרלוס ארויו "לא עושה הגנה" או דה קולו "5 דקות טובות כל משחק ואז הולך לישון"

שמות פופוליסטים
חס וחלילה שיהיו שחקני כדורסל אמיתיים כמו מקאלב או DD.

28 יוני 2012, 17:32

rc4991 כתב:אני יודע שאולי זה ישמע קצת מוזר אבל אני בכלל לא בטוח שאני רוצה שמקאלב יחתום פה
כן,גם אני התלהבתי כשראיתי עכשיו שיש סיכוי שזה מקאלב אבל אחרי דקה נרגעתי ונזכרתי שהוא בכלל לא רכז ושהוא לא השחקן שאנחנו צריכים(למרות כל היתרונות שלו)
אנחנו צריכים רכז!!!! שידע לנהל טוב את משחק ההתקפה ומקאלב לא כזה וגם לא קרוב(אפילו לא קומבו)
אני חושב שהדרך היחידה להנות ממקאלב זה ע"י הצבתו בעמדה 2 ליד רכז נורמלי ובהגנה שמקאלב ישמור על הרכז בגלל בעיית הגובה

מקאלב הוא לא קומבו? מעניין.. צריך לשאול מי הוביל את פארטיזן לפיינלפור.. מאקלב בהחלט יכול לשמש בתור פויינט גארד, הוא עדיף הרבה יותר מלנגפורד, הוא גם קלעי טוב יותר, גם שחקן מגוון יותר, וגם יכול לשחק בעמדה מספר 1. אבל מקאלב לא יהיה כאן, אז מספיק לפנטז(אשמח מאוד לטעות), מקאלב הוא שם באמת גדול.

28 יוני 2012, 17:36

בסדר.. רועי ה"נביא" אמר שהיום השם הגדול כבר יצוץ ב"לפחות 2 אתרים גדולים". מסקנה? רועי קש..

28 יוני 2012, 17:38

לפחות אם מקאלב כן יחתום כאן בסוף, וואלה באמת יוכל להתהדר במילים "כפי שפורסם כאן לראשונה"...... :grin

28 יוני 2012, 17:39

gandya כתב:

בסדר.. רועי ה"נביא" אמר שהיום השם הגדול כבר יצוץ ב"לפחות 2 אתרים גדולים". מסקנה? רועי קש..

בסוף עוד יהיה כתוב על פי רועי מרום או אסף אני כבר לא יודע איך קוראים לו...

28 יוני 2012, 17:43

Dperk כתב:
rc4991 כתב:

אמארה סטודמאייר, יכנס למשבצת המתאזרח בעמדה 4 שפינה דייויד בלו.

באתי להגיד בצחוק ''אני לא רוצה אותו פה, הוא לא עושה הגנה'' בשביל להמחיש את האבסורד של חלק מהציפיות אבל..באמת שאני לא רוצה אותו :nono

28 יוני 2012, 17:44

yellowaura כתב:
המקור כתב:לנגפורד מעצבן... כשהוא במכבי כל המשחק נראה יותר מכוער.... הוא תורם רבות להרס המשחק הקבוצתי....
באסה לראות אותו מחזיק כדור התקפות שלמות ואת כל שאר השחקנים מסתכלים עליו...

מקאלב עולה עליו בכמה דרגות ובאיזשהו מקום אני מסכים איתך לגבי לאנגפורד. לאנגפורד שחקן טוב אבל התרומה הקבוצתית שלו בהתקפה היא שהוא למד לא לקחת כל התקפה עליו. הוא לא יודע לעשות פיק אנד רול או לתרום מעבר למשחק בידודים. מצד שני שחקן סה"כ די מתאים לבלאט.

מקאלב זו בחירה נכונה גם תקשורתית כי כולם יודעים שהוא סופרסטאר ענק וגם מקצועית.

השאיפה הגדולה ביותר היא לראות פה את מקאלב חוזר לשתף פעולה עם מאריץ'... ואת דבון ג'פרסון בתפקיד לורנס רוברטס משודרג.

הפחד היחידי שלי ממקאלב זה העובדה שהוא נפצע כבר בעבר. שאר הבחינות הוא שחקן מושלם ! הלוואי ויגיע.

אין בכלל מה להשוות ללנג, שחקנים לא באותו הלבל בכלל, גם פארגו אגב בכלל לא באותו הלבלב, מדובר בשני שחקנים הרבה יותר מגוונים, סקוררים כמו לאנג, זה משהו הרבה יותר נפוץ, אבל שילוב של החבילות שיש לשחקנים כמו פארגו ומקאלב, זה כבר משהו נדיר הרבה יותר.

זה לא אומר שלנג הוא שחקן רע, בדיוק ההפך, הוא קלע מעולה, אבל כאן זה מתחיל ונגמר.
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 28 יוני 2012, 17:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

28 יוני 2012, 17:45

חנו'ש כתב:לפחות אם מקאלב כן יחתום כאן בסוף, וואלה באמת יוכל להתהדר במילים "כפי שפורסם כאן לראשונה"...... :grin

האמת שלא.. הפרסום הראשון היה מעמודתו מלפני שנתיים(ואז הגיע פארגו, וכולם שכחו..).

28 יוני 2012, 17:50

gandya כתב:

זה נאמר דווקא על ג'אמונט גורדון לפי מה שראיתי :unsure
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewm ... 670717&r=1
נושא נעול