20 ספטמבר 2012, 12:06
חביב אורנג'ד כתב:וויט הוא שחקן מאוד יקר במונחים של מכבי ולכן מפליא אותי שמכבי מנהלת עמו מו"מ. פרט לארויו ולנגפורד, אני לא זוכר מתי נחת במכבי שחקן שהרוויח יותר ממליון דולר נטו בעונה שקדמה להבאתו.
מה שכן, חסן וויטסייד הוא שם מאוד מעניין. מישהו יודע האם הוא פנוי?
20 ספטמבר 2012, 12:09
NY boy כתב:חביב אורנג'ד כתב:וויט הוא שחקן מאוד יקר במונחים של מכבי ולכן מפליא אותי שמכבי מנהלת עמו מו"מ. פרט לארויו ולנגפורד, אני לא זוכר מתי נחת במכבי שחקן שהרוויח יותר ממליון דולר נטו בעונה שקדמה להבאתו.
שחקן זול מאד במונחים של מכבי. מה שהוא הרוויח בשנה שעברה נבע רק מהבחירה בדראפט ומהחוזה המובטח שהיה לו. החוזה הזה נגמר, השנה הוא מקסימום יכול להרוויח בNBA חוזה מינימום וגם זה רק אחרי חוזה לא מובטח במחנה. לא סתם הוא עדיין פנוי. בדיוק כמו קרייג סמית במגדל הבחירה שלו היא האם ללכת לאירופה ולהרוויח פחות או יותר אותו דבר (סביב 400-500 אלף דולר) אבל להיות שחקן מרכזי או להישאר בNBA בשכר מינימום.
20 ספטמבר 2012, 12:25
yzafrir כתב:קודי כתב:Sabonis כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.129594.html
"פדרמן התייחס גם לסוגיית פופס מנסה-בונסו, שנחתך אתמול בגלל מצבו הרפואי: "ראיתי את הקבוצה בכמה אימונים לאחרונה ואני חושב שהיא נראית טוב. שאלתי את הצוות המקצועי אם אפשר להסתדר בלי סנטר נוסף ואמרו לי שלא, אז אנחנו נחתים סנטר נוסף. יש לנו כמה מועמדים כשאחד או שניים יותר רציניים מהאחרים ואני מאמין שאנחנו נפתור את זה בקרוב"."
עצם המחשבה של פדרמן שאולי אפשר להסתדר העונה בלי מחליף ראוי לבונסו (שאמור להיות היקר בסגל) גורמת לאי נחת.
אבל זו המחשבה שלו מאז ומתמיד וזה לא יתשנה דווקא השנה. פתאום יש לו מיליון דולר מאוחיון ועוד מיליון דולר שאפשר לחסוך על סנטר שלא מגיע והכל מבחינתו נראה ורוד. אני גם לא אתפלא אם הוא לא יקשיב לצוות המקצועי כמו שלא הקשיב להם כל הקיץ ויחכה למשחקי האימון בגרמניה, שם אחרי נצחון מקרי על חימקי הוא יטען שנראה שלא צריך עוד סנטר ואולי בכלל כדאי לחכות עם זה לתחילת העונה.
או שיותר גרוע , הוא סיק שהסודאני יכול להיות הסנטר המוביל שלנו ביורוליג...
20 ספטמבר 2012, 13:04
חביב אורנג'ד כתב:NY boy כתב:חביב אורנג'ד כתב:וויט הוא שחקן מאוד יקר במונחים של מכבי ולכן מפליא אותי שמכבי מנהלת עמו מו"מ. פרט לארויו ולנגפורד, אני לא זוכר מתי נחת במכבי שחקן שהרוויח יותר ממליון דולר נטו בעונה שקדמה להבאתו.
שחקן זול מאד במונחים של מכבי. מה שהוא הרוויח בשנה שעברה נבע רק מהבחירה בדראפט ומהחוזה המובטח שהיה לו. החוזה הזה נגמר, השנה הוא מקסימום יכול להרוויח בNBA חוזה מינימום וגם זה רק אחרי חוזה לא מובטח במחנה. לא סתם הוא עדיין פנוי. בדיוק כמו קרייג סמית במגדל הבחירה שלו היא האם ללכת לאירופה ולהרוויח פחות או יותר אותו דבר (סביב 400-500 אלף דולר) אבל להיות שחקן מרכזי או להישאר בNBA בשכר מינימום.
אני בספק גדול מאוד אם הוא יוחתם עבור 400K-500K. מאמין שאם הוא יחתום, הסכום יהיה בערך כפול.
עם זאת, אני מקווה שאתה צודק.
20 ספטמבר 2012, 13:16
קודי כתב:yzafrir כתב:קודי כתב:Sabonis כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.129594.html
"פדרמן התייחס גם לסוגיית פופס מנסה-בונסו, שנחתך אתמול בגלל מצבו הרפואי: "ראיתי את הקבוצה בכמה אימונים לאחרונה ואני חושב שהיא נראית טוב. שאלתי את הצוות המקצועי אם אפשר להסתדר בלי סנטר נוסף ואמרו לי שלא, אז אנחנו נחתים סנטר נוסף. יש לנו כמה מועמדים כשאחד או שניים יותר רציניים מהאחרים ואני מאמין שאנחנו נפתור את זה בקרוב"."
עצם המחשבה של פדרמן שאולי אפשר להסתדר העונה בלי מחליף ראוי לבונסו (שאמור להיות היקר בסגל) גורמת לאי נחת.
אבל זו המחשבה שלו מאז ומתמיד וזה לא יתשנה דווקא השנה. פתאום יש לו מיליון דולר מאוחיון ועוד מיליון דולר שאפשר לחסוך על סנטר שלא מגיע והכל מבחינתו נראה ורוד. אני גם לא אתפלא אם הוא לא יקשיב לצוות המקצועי כמו שלא הקשיב להם כל הקיץ ויחכה למשחקי האימון בגרמניה, שם אחרי נצחון מקרי על חימקי הוא יטען שנראה שלא צריך עוד סנטר ואולי בכלל כדאי לחכות עם זה לתחילת העונה.
או שיותר גרוע , הוא סיק שהסודאני יכול להיות הסנטר המוביל שלנו ביורוליג...
מאחר שהסודני יסכים לשחק כאן כמעט בחינם אז הוא בהחלט אופציה נהדרת מבחינת פדרמן. פשוט מדהים אותי שהזר הכי יקר שלו משוחרר מהקבוצה והוא לא חושב שצריך להביא לו מחליף בגלל ש"האימונים נראים טוב".
20 ספטמבר 2012, 16:59
20 ספטמבר 2012, 17:14
20 ספטמבר 2012, 19:28
20 ספטמבר 2012, 20:03
20 ספטמבר 2012, 20:07
שחף כתב:אני לא מבין את החיבה המוגזמת הזאת לכל מיני פורוורדים שמשחקים 5. אני מצטער, אבל אני לא זוכר שמכבי הצליחה יותר מידי עם שחקנים כאלה. גם הנדריקס שאנשים פה נורא התלהבו ממנו נראה די אבוד(40% מהשדה) מול קבוצה עם סייז ותיאום הגנתי(פאו) ואכל פה הוק שוטס יפה מאוד מלורבק מול ברצלונה בבית. ג'ואי דורסי הוא אולי היוצא מן הכלל היחיד שראיתי בשנתיים האחרונות, וגם הוא סוג של בן וואלאס אירופאי עם יכולות חסימה פחות טובות. מייק באטיסט שאנשים פה בטח יזכירו בילה את רוב הקריירה שלו בעמדה 4. זה שבקופליאדה אוהבים שחקנים כאלה לא אומר שאנחנו צריכים לשחק 25-30 דקות עם סנטר של 2.03 מ'. לא התלהבתי מפופס ואני לא מתלהב גם מהדבר הזה. עדיף כבר את מרפי, בהנחה שהוא לא בפנסיה מוחלטת. לפחות יש לו סייז, יכולת ריבאונד וקליעה שיכולה לרווח את ההתקפה.
20 ספטמבר 2012, 20:23
misha כתב:יש רצוי ויש מצוי. אף אחד לא מתלהב אבל יותר טוב ממנו כרגע יהיה קשה למצוא. להזכירך, אנחנו לא בדיוק בתחילת הקיץ. אגב, הוא 2.06.
מרפי הרבה יותר איטי ומוגבל יחסית למה שהיה פעם כתוצאה מהפציעות שעבר. אם עם ווייט יש לך סיכוי שאולי תצליח, מרפי הוא מה שראית בשנתיים האחרונות זה מה שתקבל, במקרה הטוב.
20 ספטמבר 2012, 20:32
שחף כתב:misha כתב:יש רצוי ויש מצוי. אף אחד לא מתלהב אבל יותר טוב ממנו כרגע יהיה קשה למצוא. להזכירך, אנחנו לא בדיוק בתחילת הקיץ. אגב, הוא 2.06.
מרפי הרבה יותר איטי ומוגבל יחסית למה שהיה פעם כתוצאה מהפציעות שעבר. אם עם ווייט יש לך סיכוי שאולי תצליח, מרפי הוא מה שראית בשנתיים האחרונות זה מה שתקבל, במקרה הטוב.
2.02 עם נעליים לפי nbadraft. גם 2.06 זה לא משהו בכלל לסנטר.
20 ספטמבר 2012, 20:42
20 ספטמבר 2012, 20:50
20 ספטמבר 2012, 21:26
גל גל כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.129620.html
איפה יהיה מספיק דקות לכולם עם אוחיון ישאר?
21 ספטמבר 2012, 02:31
21 ספטמבר 2012, 03:15
Holiday_Armadillo כתב:ב''ישראל היום'' רושמים שבמכבי היו רוצים לראות את די ג'יי ווייט אבל המחיר שלו וזה שהוא לא ויתר לגמרי על ה-NBA מרחיקים אותו מהקבוצה
21 ספטמבר 2012, 03:29
21 ספטמבר 2012, 08:18
21 ספטמבר 2012, 08:23
קודי כתב:יש לי חשש (לא מבוסס על כלום למעט היכרותנו על הבעלים של מכבי) שאם אוחיון בכל זאת ישאר יאמרו לבלאט שלא נשאר כסף לגבוה.