מלקולם תומאס חתם במכבי לעונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלקולם תומאס סיכם את תנאיו לעונה במכבי

הודעהעל ידי עידן » 01 אוקטובר 2012, 15:46

MTA2311 כתב:"הרכש החדש של מכבי ת"א מתאים כמו כפפה לשיטה שמנסה דייויד בלאט ליצור בהיכל. אנרגיות, מתפרצות ומטרייה אווירית גבוהה בצבע הן חלק מהתכונות שיש לתומאס שמזכירות לנו את הסנטר האמריקני מאמצע העשור הקודם. שווה לחכות".

קראתי את הכותרת, והחלטתי לוותר על התענוג.

בכתבה עצמה רשום שתומאס לא מגיע כסנטר, אלא כפורוורד:

"כל מי שחשב שתומאס מגיע לעמדת הסנטר, למאבקי חפירות מול שחקנים כמו קשישטוף לברינוביץ', מייק באטיסט וסטאנקו באראץ, אז הוא טועה. בשביל זה יש את גיורגי שרמאדיני, שנראה טוב מאוד במשחקי ההכנה, ואפילו גם את שון ג'יימס. תומאס כן יכול להשלים את שרמאדיני ולעבוד מצוין יחד עם קיינר מדלי וסמית'. מה שבטוח שהידיים הארוכות של תומאס יובילו לכך שהעונה לא תהיה טיילת באזור הצבע של מכבי ת"א"
עידן

הודעהעל ידי שחף » 01 אוקטובר 2012, 15:59

מהכתבות היותר נאיביות ודביליות שיצא לי לקרוא, מצטער. באסטון, ב-3 השנים שלו פה, שיחק בערך בממוצע 10 דקות למשחק כסנטר במקרה הכי טוב. בעיקר בגלל שהוא שיחק ליד סנטר אמיתי בשם וויצ'יץ'. לבנות על שרמדיני לבדו שיתמודד עם הבאראצ'ים והקרסטיצ'ים של היורוליג זה קצת מצחיק. באירופה נוטים לשרוק עבירות הרבה יותר מאשר ב-NBA. נניח ששרמדיני(שלא היה שחקן של 30 דקות אפילו בקאנטו, אז לבנות על זה שהוא יעשה את זה באופן קבוע במכבי?) מסתבך בבעיית עבירות, מעלים מהספסל גבוה עם הפריים של ליאור אליהו שאשכרה אמור לשמור על סנטרים. זה בדיחה. האיש הוא סנטר בקופליג, לא בשום מקום אחר. לטעון שה"שיטה של בלאט" תהפוך אותו לאפקטיבי זה פשוט תעמולה שקרית של הפדרמנים והרקאנטים, שרצו לראות פה 5 אמיתי ולא "4.5". במקום זה קיבלנו מישהו שסנטרים ביורוליג יאכלו אותו. כמו שאמרתי, אני בספק אם הוא שורד פה עד 2013.
שחף

הודעהעל ידי refael » 01 אוקטובר 2012, 16:21

שחף כתב:מהכתבות היותר נאיביות ודביליות שיצא לי לקרוא, מצטער. באסטון, ב-3 השנים שלו פה, שיחק בערך בממוצע 10 דקות למשחק כסנטר במקרה הכי טוב. בעיקר בגלל שהוא שיחק ליד סנטר אמיתי בשם וויצ'יץ'. לבנות על שרמדיני לבדו שיתמודד עם הבאראצ'ים והקרסטיצ'ים של היורוליג זה קצת מצחיק. באירופה נוטים לשרוק עבירות הרבה יותר מאשר ב-NBA. נניח ששרמדיני(שלא היה שחקן של 30 דקות אפילו בקאנטו, אז לבנות על זה שהוא יעשה את זה באופן קבוע במכבי?) מסתבך בבעיית עבירות, מעלים מהספסל גבוה עם הפריים של ליאור אליהו שאשכרה אמור לשמור על סנטרים. זה בדיחה. האיש הוא סנטר בקופליג, לא בשום מקום אחר. לטעון שה"שיטה של בלאט" תהפוך אותו לאפקטיבי זה פשוט תעמולה שקרית של הפדרמנים והרקאנטים, שרצו לראות פה 5 אמיתי ולא "4.5". במקום זה קיבלנו מישהו שסנטרים ביורוליג יאכלו אותו. כמו שאמרתי, אני בספק אם הוא שורד פה עד 2013.

יש לנו את שון גיימס הדחליל כסנטר ראשון אל דאגה!!
עובדים עלינו פה בעניים אני מעדיף סופו חצי פצוע מאשר את החרגול שעלק משווים לבאסטון.
תמונה
refael

הודעהעל ידי er79 » 01 אוקטובר 2012, 16:36

http://pippenainteasy.com/2012/10/01/ch ... lm-thomas/

מישהו יכול להסביר לי למה הבחור עוד לא מושיב את התחת שלו על המטוס הבא בדרך לתל אביב ומתמזמז עם שיקגו בולס ופתח איתם היום את המחנה? ובכתבה בכלל מדובר על כך שהוא מנסה להשיג חוזה בבולס, מכבי כלל לא מוזכרת בכתבה. משהו פה מריח לי מאוד מאוד fishy
er79

הודעהעל ידי er79 » 01 אוקטובר 2012, 16:46

ומנגד, פיק מצייץ שמהשמועות שהוא מקבל ההכרזה על חתימתו צפויה הערב. מישמש רציני יש פה.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אוקטובר 2012, 17:42

אני חושב שיש סיכוי לא קטן שבלאט יהפוך את החיסרון ליתרון
אמנם לא יהיה לנו שחקן פוסט מאסיבי אבל יהיה לנו אתלט קפיצי עם הגנה אדירה ויכולות ריבאונד מטורפות

ברור שזה לא הדבר האופטימלי אבל יש סיכוי שיצא מזה בסוף משהו טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוקטובר 2012, 17:42

er79 כתב:http://pippenainteasy.com/2012/10/01/chicago-bulls-open-training-camp-marquis-teague-and-malcolm-thomas/

מישהו יכול להסביר לי למה הבחור עוד לא מושיב את התחת שלו על המטוס הבא בדרך לתל אביב ומתמזמז עם שיקגו בולס ופתח איתם היום את המחנה? ובכתבה בכלל מדובר על כך שהוא מנסה להשיג חוזה בבולס, מכבי כלל לא מוזכרת בכתבה. משהו פה מריח לי מאוד מאוד fishy

עד כמה שהיתי רוצה לקוות שהוא לא יבוא, כנראה הוא פשוט שומר על הכושר עם הקבוצה לפני שהחוזה עם מכבי נחתם רשמית
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 01 אוקטובר 2012, 17:46

rc4991 כתב:אני חושב שיש סיכוי לא קטן שבלאט יהפוך את החיסרון ליתרון
אמנם לא יהיה לנו שחקן פוסט מאסיבי אבל יהיה לנו אתלט קפיצי עם הגנה אדירה ויכולות ריבאונד מטורפות

הגנה אדירה ויכולות ריבאונד מטורפות?? מאיפה המידע הזה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אוקטובר 2012, 18:10

jol9 כתב:

סטט' ודוחות סקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי tomerp » 01 אוקטובר 2012, 18:10

כמה מההיילטים של קבוצתו(ולת'ומס חלק גדול בהם) במכללות:
http://www.youtube.com/watch?v=s4VdRzBp ... ature=mhum (הוא עם הפאד השחור על היד, ונעליים שחורות)
http://www.youtube.com/watch?v=_hBsSx96 ... ure=relmfu (פאד לבן,נעל לבנה)
ויש עוד מלא סירטונים....מכל הסירטונים (משהו כמו 12) שראיתי, הבנתי שיש לו מסירות מאוד יפות, מהירות coast to coast נהדרת, יודע להוביל כדור(כמו אליהו), אתלטי מאוד,יודע לשחק פוסט.....הגנה לא ראיתי כל כך.....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי jol9 » 01 אוקטובר 2012, 18:21

rc4991 כתב:
jol9 כתב:

סטט' ודוחות סקאוטינג

אני לא אגיד שזאת היסחפות כי זה ברור מאליו, אבל אני כן אגיד שדוחות סקאוטינג יכולים להיות רלוונטיים כשהם נעשים בתוך מסגרת מתאימה.
אם דוחות הסקאוטינג מתבססים על ליגת הפיתוח של הNBA או על מכללה מדרג משני או על איזו ליגה נידחת כמו הסינית או הקוריאנית, אז דוחות אלו לא רלוונטיים לחלוטין.

מכיוון שהבחור שלנו טרם שיחק במקומות רלוונטיים כמו הNBA, אירופה או איזה קולג' עלית, אז צריך לקחת את דוחות הסקאוטינג בחשדנות ולא להיסחף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אוקטובר 2012, 18:27

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:

סטט' ודוחות סקאוטינג

אני לא אגיד שזאת היסחפות כי זה ברור מאליו, אבל אני כן אגיד שדוחות סקאוטינג יכולים להיות רלוונטיים כשהם נעשים בתוך מסגרת מתאימה.
אם דוחות הסקאוטינג מתבססים על ליגת הפיתוח של הNBA או על מכללה מדרג משני או על איזו ליגה נידחת כמו הסינית או הקוריאנית, אז דוחות אלו לא רלוונטיים לחלוטין.

מכיוון שהבחור שלנו טרם שיחק במקומות רלוונטיים כמו הNBA, אירופה או איזה קולג' עלית, אז צריך לקחת את דוחות הסקאוטינג בחשדנות ולא להיסחף.

מדובר על דוחות לקראת הדראפט כך שהם בהחלט מהווים אינדיקציה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אנטוניו » 01 אוקטובר 2012, 19:38

er79 כתב:http://pippenainteasy.com/2012/10/01/chicago-bulls-open-training-camp-marquis-teague-and-malcolm-thomas/

אין בכתבה חדש .שיקגו מאוד רצו שתומאס יצטרף למחנה האימונים, תומאס רצה להצטרף רק אם יציעו לו חוזה מובטח.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי קודי » 01 אוקטובר 2012, 19:42

תומאס לא ישתתף במחנה של הבולס. מה שכן, קצת לא ברורה לי ההתמזמזות הזו איתו כשעונת היורוליג מתחילה בעוד 10 ימים והשבוע הבחור היה עוד יכול לשחק עם מכבי בגביע ווינר, מה עוד שהוא מגיע לא בכושר אחרי שלא עשה הכנה לעונה עם אף קבוצה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 01 אוקטובר 2012, 19:54

קודי כתב:

תומאס לא ישתתף במחנה של הבולס. מה שכן, קצת לא ברורה לי ההתמזמזות הזו איתו כשעונת היורוליג מתחילה בעוד 10 ימים והשבוע הבחור היה עוד יכול לשחק עם מכבי בגביע ווינר, מה עוד שהוא מגיע לא בכושר אחרי שלא עשה הכנה לעונה עם אף קבוצה.

כמו שאתה בטח מבין, הוא לא הולך לשחק כ"כ מהר, ובטח לא ביורוליג. אני מאמין שזה ייקח זמן, וגם לי לא ברורה ההתמזמזות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 01 אוקטובר 2012, 19:56

jol9 כתב:
קודי כתב:

כמו שאתה בטח מבין, הוא לא הולך לשחק כ"כ מהר, ובטח לא ביורוליג. אני מאמין שזה ייקח זמן, וגם לי לא ברורה ההתמזמזות.

ברור ששחקן שלא עשה הכנה לעונה לא ישחק כל כך מהר ויקח חודש לפחות מהרגע שינחת כאן ועד שיכיר את הקבוצה ויכנס לכושר סביר, אז למה בדיוק מחכים?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי itai7 » 01 אוקטובר 2012, 20:43

נו איפה העז הזה?, שיחתום כבר ויגיע
itai7

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוקטובר 2012, 21:33

tomerp כתב:כמה מההיילטים של קבוצתו(ולת'ומס חלק גדול בהם) במכללות:
http://www.youtube.com/watch?v=s4VdRzBp ... ature=mhum (הוא עם הפאד השחור על היד, ונעליים שחורות)
ויש עוד מלא סירטונים....מכל הסירטונים (משהו כמו 12) שראיתי, הבנתי שיש לו מסירות מאוד יפות, מהירות coast to coast נהדרת, יודע להוביל כדור(כמו אליהו), אתלטי מאוד,יודע לשחק פוסט.....הגנה לא ראיתי כל כך.....

נהדר, חבל רק שאנחנו צריכים סנטר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי tomerp » 01 אוקטובר 2012, 21:42

felix_r כתב:
tomerp כתב:כמה מההיילטים של קבוצתו(ולת'ומס חלק גדול בהם) במכללות:

נהדר, חבל רק שאנחנו צריכים סנטר.

זה כבר הבעיה של אנשי מכבי, שלא השאירו את סופו\חיכו לפופס....כנראה שזה מה שהיה פנוי,בלאט רצה,פדרמן ראה שהוא זול, והחתימה.
אני לא יודע מה אתכם אבל אני כבר מחכה לתחילת עונת היורוליג, בלי סנטר,או עם סנטר.....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי misha » 01 אוקטובר 2012, 22:18

פיק צייץ שהעסקה סגורה ובמכבי כבר מארגנים לו טיסה. ההודעה הרשמית מתעכבת בגלל שסוכנו של תומאס לא עובד בחגים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים