er79 כתב:אני פשוט בוש ונכלם. הפסד מבזה לקבוצת פח. מרגיש לי כמו סטירת לחי מצלצלת. זה רק מבהיר ששיחק לנו המזל שנפלנו על בית בזיוני ביורוליג, אך אליה וקוץ בה, את הצינור נחטוף בטופ 16. איך שחקן כמו יוטר עושה לגבוהים שלנו בושות? אני שוב חוזר ומדגיש, שרמדיני פשוט בדיחה. טיטי פופה לעניים. ג'ף פוט כבר נראה כיום טוב ממנו. שלושה שחקנים במכבי - רוט, שרמדיני וקיינר מדלי- לא עושים כלום ושום דבר, למה להשאיר אותם? תעיפו את שלושתם ותביאו סנטר נורמלי. ולמה בלאט כל שנה חוטף קריזה לא ברורה ולא מובנת על אליהו? אחרי פתיחת עונה מצויינת, הוא שוב מושיב אותו כמה משחקים ברציפות על הספסל בלי סיבה ברורה ומוריד לו את הבטחון לרצפה. אבל על מה נלין? כשהקו האחורי שלך מגרד בקושי את המליון דולר והקו הקדמי שווה משהו כמו 2 מליון שנזרקו לפח, זה מה שנקבל, ואם לא יהיה שינוי עד לטופ 16, מישהו כבר ילמד בדרך הקשה שגם לשרביט הקסמים של בלאט יש פג תוקף.
בית בזיוני?
עם כל הכבוד לשאלון(ואין הרבה), אם מלאגה וסיינה משחקות בליגה הזאת הן מקום 2 ו-3 בלי לנסות בכלל
אתה חושב שאם ראשל''צ משחקת נגד סיינה היא מנצחת אותה?
על אותו הגיון בעונה שירושלים ניצחה את ולנסיה ביורוקאפ היא הייתה אמורה לנצח את בארסה כי ולנסיה ניצחה אותה כמה ימים לפני אז ירושלים אוטומטית יותר טובה מברצלונה
יא אללה, כולה הפסד ליגה לראשל''צ..קחו איזה רגיעון טוב