פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר, מחזור 3: מכבי נגד ראשל"צ - יום א', 20:30, ספ

28 אוקטובר 2012, 20:22

er79 כתב:אני פשוט בוש ונכלם. הפסד מבזה לקבוצת פח. מרגיש לי כמו סטירת לחי מצלצלת. זה רק מבהיר ששיחק לנו המזל שנפלנו על בית בזיוני ביורוליג, אך אליה וקוץ בה, את הצינור נחטוף בטופ 16. איך שחקן כמו יוטר עושה לגבוהים שלנו בושות? אני שוב חוזר ומדגיש, שרמדיני פשוט בדיחה. טיטי פופה לעניים. ג'ף פוט כבר נראה כיום טוב ממנו. שלושה שחקנים במכבי - רוט, שרמדיני וקיינר מדלי- לא עושים כלום ושום דבר, למה להשאיר אותם? תעיפו את שלושתם ותביאו סנטר נורמלי. ולמה בלאט כל שנה חוטף קריזה לא ברורה ולא מובנת על אליהו? אחרי פתיחת עונה מצויינת, הוא שוב מושיב אותו כמה משחקים ברציפות על הספסל בלי סיבה ברורה ומוריד לו את הבטחון לרצפה. אבל על מה נלין? כשהקו האחורי שלך מגרד בקושי את המליון דולר והקו הקדמי שווה משהו כמו 2 מליון שנזרקו לפח, זה מה שנקבל, ואם לא יהיה שינוי עד לטופ 16, מישהו כבר ילמד בדרך הקשה שגם לשרביט הקסמים של בלאט יש פג תוקף.

בית בזיוני?
עם כל הכבוד לשאלון(ואין הרבה), אם מלאגה וסיינה משחקות בליגה הזאת הן מקום 2 ו-3 בלי לנסות בכלל
אתה חושב שאם ראשל''צ משחקת נגד סיינה היא מנצחת אותה?
על אותו הגיון בעונה שירושלים ניצחה את ולנסיה ביורוקאפ היא הייתה אמורה לנצח את בארסה כי ולנסיה ניצחה אותה כמה ימים לפני אז ירושלים אוטומטית יותר טובה מברצלונה

יא אללה, כולה הפסד ליגה לראשל''צ..קחו איזה רגיעון טוב

28 אוקטובר 2012, 20:22

כרמל, אני לא חושב שמסמנים פה את מדלי כסיבה להפסד היום.. לאנשים פשוט נמאס מחוסר היכולת שלו מתחילת העונה, כאשר מתוך מספר לא מבוטל של משחקים ההצטיינות היחידה שלו הייתה דווקא במשחק הכנה..
כמו שאני רואה את זה היום, מדלי פשוט מיותר בסגל שלנו.. הוא לא תורם כמעט כלום פרט לריבאונד פה או שלשה מקרית שם..
אין לי שום דבר אישי נגד הבחור..

28 אוקטובר 2012, 20:24

מכביסט28 כתב:כרמל, אני לא חושב שמסמנים פה את מדלי כסיבה להפסד היום.. לאנשים פשוט נמאס מחוסר היכולת שלו מתחילת העונה, כאשר מתוך מספר לא מבוטל של משחקים ההצטיינות היחידה שלו הייתה דווקא במשחק הכנה..
כמו שאני רואה את זה היום, מדלי פשוט מיותר בסגל שלנו.. הוא לא תורם כמעט כלום פרט לריבאונד פה או שלשה מקרית שם..

אני מסכימה שהוא לא הבריק מתחילת העונה(בלשון המעטה)אבל אני גם לא חושבת שצריך לקבור אותו..לוקח לו טיפה יותר זמן מלאחרים
רק תזכרו כמה זמן לקח לסמית' עד שהוא התחיל להתחבב על הפורום הזה

הוא כרגע לא משחק הרבה אבל אני אישית מאמינה שהוא ישתפר ויראה יותר טוב בחודשים הבאים עם טיפה סבלנות

28 אוקטובר 2012, 20:28

Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט28 כתב:כרמל, אני לא חושב שמסמנים פה את מדלי כסיבה להפסד היום.. לאנשים פשוט נמאס מחוסר היכולת שלו מתחילת העונה, כאשר מתוך מספר לא מבוטל של משחקים ההצטיינות היחידה שלו הייתה דווקא במשחק הכנה..

אני מסכימה שהוא לא הבריק מתחילת העונה(בלשון המעטה)אבל אני גם לא חושבת שצריך לקבור אותו..לוקח לו טיפה יותר זמן מלאחרים
רק תזכרו כמה זמן לקח לסמית' עד שהוא התחיל להתחבב על הפורום הזה

הוא כרגע לא משחק הרבה אבל אני אישית מאמינה שהוא ישתפר ויראה יותר טוב בחודשים הבאים עם טיפה סבלנות

השאלה היא אם אנחנו באמת צריכים אותו.. עד עכשיו הסתדרנו בלעדיו כאשר החוסר בסנטר דומיננטי זעק לשמיים, האם לא כדאי להיפרד מהבחור לשלום ולחזק את העמדה שבאמת חלשה אצלנו?
זאת ההתלבטות האמיתית לדעתי..

28 אוקטובר 2012, 20:28

Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:אני פשוט בוש ונכלם. הפסד מבזה לקבוצת פח. מרגיש לי כמו סטירת לחי מצלצלת. זה רק מבהיר ששיחק לנו המזל שנפלנו על בית בזיוני ביורוליג, אך אליה וקוץ בה, את הצינור נחטוף בטופ 16. איך שחקן כמו יוטר עושה לגבוהים שלנו בושות? אני שוב חוזר ומדגיש, שרמדיני פשוט בדיחה. טיטי פופה לעניים. ג'ף פוט כבר נראה כיום טוב ממנו. שלושה שחקנים במכבי - רוט, שרמדיני וקיינר מדלי- לא עושים כלום ושום דבר, למה להשאיר אותם? תעיפו את שלושתם ותביאו סנטר נורמלי. ולמה בלאט כל שנה חוטף קריזה לא ברורה ולא מובנת על אליהו? אחרי פתיחת עונה מצויינת, הוא שוב מושיב אותו כמה משחקים ברציפות על הספסל בלי סיבה ברורה ומוריד לו את הבטחון לרצפה. אבל על מה נלין? כשהקו האחורי שלך מגרד בקושי את המליון דולר והקו הקדמי שווה משהו כמו 2 מליון שנזרקו לפח, זה מה שנקבל, ואם לא יהיה שינוי עד לטופ 16, מישהו כבר ילמד בדרך הקשה שגם לשרביט הקסמים של בלאט יש פג תוקף.

בית בזיוני?
עם כל הכבוד לשאלון(ואין הרבה), אם מלאגה וסיינה משחקות בליגה הזאת הן מקום 2 ו-3 בלי לנסות בכלל
על אותו הגיון בעונה שירושלים ניצחה את ולנסיה ביורוקאפ היא הייתה אמורה לנצח את בארסה כי ולנסיה ניצחה אותה כמה ימים לפני אז ירושלים אוטומטית יותר טובה מברצלונה

תפסיקי לנסות לייפות דברים. הבית של מכבי ביורוליג בהחלט בזיוני. וכן, סיינה של השנה היתה מתקשה גם היא נגד ראשון.

28 אוקטובר 2012, 20:30

כרמל - מותר להפסיד לראשון ואפילו בבית, אבל להיות מובסים ככה ללא תנאי מולם (ועוד ביום קליעה רע של ראשון) זו כבר בושה וחרפה. אין גם תירוצים של עייפות או פציעות. למכבי יש קסוצה בינונית שהיכולת שלה בהתקפה העומדת תלויה לחלוטין בקליעה משלוש וזו התוצאה.

28 אוקטובר 2012, 20:31

er79 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בית בזיוני?

תפסיקי לנסות לייפות דברים. הבית של מכבי ביורוליג בהחלט בזיוני. וכן, סיינה של השנה היתה מתקשה גם היא נגד ראשון.

אני לא מייפה שום דבר, אני חושבת שאתם מורחים חרא מיותר
כל שנה למכבי יש הפסד
לפני שנה זה היה הפסד מביך למגדל ביד אליהו
לפני זה זאת הייתה התבוסה למגדל במלחה
ולפני זה התבוסה לר''ג
מה קרה?!?!?!?!?!?! הפסד ראשון העונה וכולם יוצאים מדעתם!!!
הפסד ליגה תירגעו!!!!!!!!

מישהו יודע איפה אפשר לקנות קצת פרופורציות?

קודי כתב:כרמל - מותר להפסיד לראשון ואפילו בבית, אבל להיות מובסים ככה ללא תנאי מולם (ועוד ביום קליעה רע של ראשון) זו כבר בושה וחרפה. אין גם תירוצים של עייפות או פציעות. למכבי יש קסוצה בינונית שהיכולת שלה בהתקפה העומדת תלויה לחלוטין בקליעה משלוש וזו התוצאה.

נדבר בסוף העונה ונראה אם מישהו יזכור את ההפסד הזה אוקיי?

28 אוקטובר 2012, 20:35

חח כרמל, יש לך את זה בתור המרגיעה הלאומית. רק על זה אני מעריץ אותך :)

28 אוקטובר 2012, 20:37

מכביסט28 כתב:חח כרמל, יש לך את זה בתור המרגיעה הלאומית. רק על זה אני מעריץ אותך :)

אחת התופעות השנואות עליי באוהדי מכבי זה שעל כל הפסד בליגה העלובה שלנו(גדול ככל שיהיה)מתחילים לכרות ראשים ולסגור את העונה הנוכחית לא משנה איזה רצף היה עד אז אבל אם ננצח? יהיה עמוד וחצי וגם זה אם הת'רד ייסחף לאוף-טופיק וירוצו כמה בדיחות

לא יוצאים מגדרכם על נצחונות תשמרו על אותו סטטוס גם בהפסדים..זה בלתי נסבל

28 אוקטובר 2012, 20:40

Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בית בזיוני?

אני לא מייפה שום דבר, אני חושבת שאתם מורחים חרא מיותר
כל שנה למכבי יש הפסד
לפני שנה זה היה הפסד מביך למגדל ביד אליהו
לפני זה זאת הייתה התבוסה למגדל במלחה
ולפני זה התבוסה לר''ג
מה קרה?!?!?!?!?!?! הפסד ראשון העונה וכולם יוצאים מדעתם!!!
הפסד ליגה תירגעו!!!!!!!!

מישהו יודע איפה אפשר לקנות קצת פרופורציות?

קודי כתב:כרמל - מותר להפסיד לראשון ואפילו בבית, אבל להיות מובסים ככה ללא תנאי מולם (ועוד ביום קליעה רע של ראשון) זו כבר בושה וחרפה. אין גם תירוצים של עייפות או פציעות. למכבי יש קסוצה בינונית שהיכולת שלה בהתקפה העומדת תלויה לחלוטין בקליעה משלוש וזו התוצאה.

נדבר בסוף העונה ונראה אם מישהו יזכור את ההפסד הזה אוקיי?

פשוט מטורף איך אנשים משנים פה דעה כל הזמן ובעיקר קוברים עונות שלמות עוד לפני שהן מתחילות

28 אוקטובר 2012, 20:46

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:גם לי די נמאס ממדלי. אין לי בעיה שהוא לא מאופס בקליעה, אבל הוא פשוט לא עושה שום דבר מועיל על המגרש.
אני נזכר בצ'אק ברגעים כאלה. גם לו היה די קשה ולא כ"כ הלך בעונה הראשונה, ולפרקים גם בשניה, אבל הוא היה שחקן שמשחק בשביל הקבוצה, עושה המון דברים
על המגרש, שומר חזק, מנהל משחק וכו'.

מדלי רק יודע לקחת כדור ולזרוק לסל (ולהחטיא בדר"כ). שום דבר חוץ מזה.

איך אתה משווה אותו לצ'אק?
אידסון רכז בגוף של סמול פורוורד..אם הוא לא קולע הוא יכול לרכז והוא יכול לחטוף עם הידיים הארוכות שלו
מדלי פאוור פורוורד שהתפקידים שלו מאוד מוגבלים גם ככה
הוא כבר מתחיל להתייצב בקליעה וגם הולך לריבאונד טוב מאוד

עוד לא יצא לנו לראות איך הוא שומר כי הוא לא נשאר על המגרש יותר משתי דקות אבל היום אף אחד לא הצליח לעצור את יוטר לא רק מדלי..זה כלל את תומאס, אליהו ושון ג'יימס שאולי סיים כקלעי המוביל שלנו אבל לא הצליח לעצור את יוטר

אני האחרונה שתבוא ותגיד שמדלי היה נהדר מהרגע שהוא הגיע או שהוא היה נהדר היום אבל אני חושבת שהעליהום עליו קצת מיותר
הוא לא זה שהפסיד למכבי את המשחק היום ואין סיבה לסמן אותו רק בגלל שהוא לא שיחק טוב מתחילת העונה כי אין לזה קשר למשחק הזה..הוא שיחק היום כולה 13 דקות

אני משווה אותו לצ'אק בכך שגם לצ'אק לא הלך טוב בקליעה, אבל הוא מצא דרכים אחרות לעזור לקבוצה.
מדלי במו ידיו הורג את הסיכוי שלו להצליח במכבי. הוא לוקח זריקות לא קשורות, הוא בכלל לא קבוצתי, לא עושה כלום בהגנה וגם לא בהתקפה.

לא רואה כלום בשחקן הזה שיכול לעזור למכבי בהמשך, הוא פשוט לא שחקן מספיק חכם כנראה בשביל להבין איך הוא יכול לתרום מבלי להשליך לבנים לסל.

28 אוקטובר 2012, 20:49

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:גם לי די נמאס ממדלי. אין לי בעיה שהוא לא מאופס בקליעה, אבל הוא פשוט לא עושה שום דבר מועיל על המגרש.
אני נזכר בצ'אק ברגעים כאלה. גם לו היה די קשה ולא כ"כ הלך בעונה הראשונה, ולפרקים גם בשניה, אבל הוא היה שחקן שמשחק בשביל הקבוצה, עושה המון דברים
על המגרש, שומר חזק, מנהל משחק וכו'.

מדלי רק יודע לקחת כדור ולזרוק לסל (ולהחטיא בדר"כ). שום דבר חוץ מזה.

איך אתה משווה אותו לצ'אק?
אידסון רכז בגוף של סמול פורוורד..אם הוא לא קולע הוא יכול לרכז והוא יכול לחטוף עם הידיים הארוכות שלו
מדלי פאוור פורוורד שהתפקידים שלו מאוד מוגבלים גם ככה
הוא כבר מתחיל להתייצב בקליעה וגם הולך לריבאונד טוב מאוד

עוד לא יצא לנו לראות איך הוא שומר כי הוא לא נשאר על המגרש יותר משתי דקות אבל היום אף אחד לא הצליח לעצור את יוטר לא רק מדלי..זה כלל את תומאס, אליהו ושון ג'יימס שאולי סיים כקלעי המוביל שלנו אבל לא הצליח לעצור את יוטר

אני האחרונה שתבוא ותגיד שמדלי היה נהדר מהרגע שהוא הגיע או שהוא היה נהדר היום אבל אני חושבת שהעליהום עליו קצת מיותר
הוא לא זה שהפסיד למכבי את המשחק היום ואין סיבה לסמן אותו רק בגלל שהוא לא שיחק טוב מתחילת העונה כי אין לזה קשר למשחק הזה..הוא שיחק היום כולה 13 דקות

אני משווה אותו לצ'אק בכך שגם לצ'אק לא הלך טוב בקליעה, אבל הוא מצא דרכים אחרות לעזור לקבוצה.
מדלי במו ידיו הורג את הסיכוי שלו להצליח במכבי. הוא לוקח זריקות לא קשורות, הוא בכלל לא קבוצתי, לא עושה כלום בהגנה וגם לא בהתקפה.

לא רואה כלום בשחקן הזה שיכול לעזור למכבי בהמשך, הוא פשוט לא שחקן מספיק חכם כנראה בשביל להבין איך הוא יכול לתרום מבלי להשליך לבנים לסל.

אני לא מסכימה איתך
אני חושבת שהוא עדיין לא איפה שהוא אמור להיות מבחינת איך שהוא שיחק לפני שנה אבל בתור אחת שכן רוצה שהוא יצליח ומסתכלת עליו הרבה אני רואה שיפור גדול מאוד בבחירת הזריקות שלו מתחילת העונה והוא מראה הרבה יותר פיזיות מאשר תחילת העונה(אולי קשור לבעיה בברך שבלאט דיבר עליה בשלב מסויים)
זה רחוק מאוד מלהיות מושלם אבל פחות גרוע ממה שהיה..חצי נחמה אני מניחה

28 אוקטובר 2012, 20:53

יותר מרגיז אותי שמכבי לא השיגה את המטרה שבשבילה יש את הליגה מבחינתה וזה לתת דקות לשחקנים שלא משחקים הרבה ביורוליג כמו לאנדסברג , רוט ומדלי אפילו במחיר של הפסד ביזיוני כמו זה . דיויד לא היה צריך למהר להוציא אותם ובטח לא לייבש אותם על הספסל בגלל טעות אחת או שתיים . מילא הפסדנו , אבל סתם עייפנו את השחקנים הבכירים בשביל כלום.

28 אוקטובר 2012, 20:54

כרמל, הזכרת את סמית', וזה נכון במידה מסויימת, אבל סמית' ישר מהתחלה היה לפחות עושה משהו טוב - משחק בהגנה (ד"א הוא היה חסר היום).

מדלי היה יכול למצוא איזה משהו שבו הוא יכול לתרום, אבל כנראה שהוא פשוט לא יודע.
בלי קשר לאם הוא קולע יותר טוב או פחות טוב, הוא פשוט לוקח את הכדור ומעיף אותו לסל, בלי שום קשר למה שהולך סביבו.

אני לא ראיתי שום שיפור בבחירת הזריקות שלו. אותו דבר כמו בתחילת משחקי ההכנה, זה שלפעמים זה נכנס לו, לא משנה את העובדה שהוא פשוט לא מתאים
לסגנון של מכבי, שתמיד היה קבוצתי.

28 אוקטובר 2012, 21:03

jol9 כתב:כרמל, הזכרת את סמית', וזה נכון במידה מסויימת, אבל סמית' ישר מהתחלה היה לפחות עושה משהו טוב - משחק בהגנה (ד"א הוא היה חסר היום).

מדלי היה יכול למצוא איזה משהו שבו הוא יכול לתרום, אבל כנראה שהוא פשוט לא יודע.
בלי קשר לאם הוא קולע יותר טוב או פחות טוב, הוא פשוט לוקח את הכדור ומעיף אותו לסל, בלי שום קשר למה שהולך סביבו.

אני לא ראיתי שום שיפור בבחירת הזריקות שלו. אותו דבר כמו בתחילת משחקי ההכנה, זה שלפעמים זה נכנס לו, לא משנה את העובדה שהוא פשוט לא מתאים
לסגנון של מכבי, שתמיד היה קבוצתי.

אני רואה הבדל תהומי בין בחירת הזריקות שלו מהמשחק הראשון נגד חימקי עד עכשיו אבל לא נתווכח על זה

אל תשכח שסמית' גם שיחק קרוב לאיזה 40 דקות כל משחק ולמדלי אין את הפריבילגיה הזאת ואולי בצדק אבל בכל זאת זה לא מבטל את זה שאין לנו ממש זמן לראות אותו לאורך משחק שלם או אפילו רבע שלם בשביל לדעת איך הוא באמת

ושוב, אני לא אומרת שהוא אדיר וצריך לקבל עוד קרדיט, אני אומרת שכנראה יש לי יותר סבלנות אליו מכם

yzafrir כתב:יותר מרגיז אותי שמכבי לא השיגה את המטרה שבשבילה יש את הליגה מבחינתה וזה לתת דקות לשחקנים שלא משחקים הרבה ביורוליג כמו לאנדסברג , רוט ומדלי אפילו במחיר של הפסד ביזיוני כמו זה . דיויד לא היה צריך למהר להוציא אותם ובטח לא לייבש אותם על הספסל בגלל טעות אחת או שתיים . מילא הפסדנו , אבל סתם עייפנו את השחקנים הבכירים בשביל כלום.

אחרי מה שרוט עשה היום הגיע לו לעוף לספסל של תחנת האוטובוס הקרובה לא לספסל של מכבי

28 אוקטובר 2012, 21:13

לא נעים, הפסדתי בהתערבות..

28 אוקטובר 2012, 21:43

מכבי נראתה פשוט חסרת אונים היום.
זה לא סתם 20 הפרש, זה כל המשחק להיות בפיגור 20 הפרש. המקסימום שצימצמנו זה ל 11 הפרש, וגם זה נעלם שנייה אח"כ בהתקפה של ראשון, ועלה ל 13.
משחק בושה, נקווה שישקח במהרה.

28 אוקטובר 2012, 21:47

ביום חמישי ניצחנו ב30 הפרש והיו בקושי 8 עמודים. היום הפסדנו (וכן, סוג של הושפלנו) וכבר עכשיו זה 8 ואני מאמין שנגיע לאיזור ה12-14
זה רק מראה עד כמה הפורום הזה מחפש את האנטי.

רוי- לא נמאס לך לחפור על פדרמן? אז יודע מה? מבחינתי שיבנה קבוצה ב-5 שקל ושכל שאר הכסף ילך אליו. חפרת על החיים שלו. שמחת זקנתי על ראש התורן שהוא חייך במהלך המשחק, עוד מעט גם תגיד שאסור לו לנשום.
הייתי במשחק, לא אהבתי את מה שראיתי, אבל וואלה אני יודע שלמכבי יש ראשים שאם יצטרכו יכניסו את היד לכיס ויביאו שחקן נוסף. זה היה ככה בעבר ואין סיבה שזה לא יהיה בעתיד. ההצלחה של מכבי זה ההצלחה שלהם.

סמית' הוא שחקן מאוד חשוב למכבי (לדעתי גם בשנה שעברה במשחקים שהפסדנו הוא היה בחוץ בגלל הרוטציה) וזאת היתה טעות לשים אותו בחוץ במשחק כזה לדעתי. בכל מקרה הוא לא ההבדל בין מה שהיה היום בהיכל (כי זה לא היה כדורסל).

כל הקבוצה שיחקה זוועה הערב (גם ג'יימס שהיה טוב בהתקפה אבל חגגו עליו בהגנה) ובאמת שאי אפשר לציין אף אחד.
אני אישית לוקח את החידוד של הגנת הלחץ, היו כמה וכמה מקרים שהיה חסר את הגרוש ללירה כדי להשלים את החטיפה, אני מעריך שעוד קצת תרגול ונגיע לזה ברמות טובות מאוד.

28 אוקטובר 2012, 21:55

מקובי כתב:ביום חמישי ניצחנו ב30 הפרש והיו בקושי 8 עמודים. היום הפסדנו (וכן, סוג של הושפלנו) וכבר עכשיו זה 8 ואני מאמין שנגיע לאיזור ה12-14
זה רק מראה עד כמה הפורום הזה מחפש את האנטי.

רוי- לא נמאס לך לחפור על פדרמן? אז יודע מה? מבחינתי שיבנה קבוצה ב-5 שקל ושכל שאר הכסף ילך אליו. חפרת על החיים שלו. שמחת זקנתי על ראש התורן שהוא חייך במהלך המשחק, עוד מעט גם תגיד שאסור לו לנשום.
הייתי במשחק, לא אהבתי את מה שראיתי, אבל וואלה אני יודע שלמכבי יש ראשים שאם יצטרכו יכניסו את היד לכיס ויביאו שחקן נוסף. זה היה ככה בעבר ואין סיבה שזה לא יהיה בעתיד. ההצלחה של מכבי זה ההצלחה שלהם.

סמית' הוא שחקן מאוד חשוב למכבי (לדעתי גם בשנה שעברה במשחקים שהפסדנו הוא היה בחוץ בגלל הרוטציה) וזאת היתה טעות לשים אותו בחוץ במשחק כזה לדעתי. בכל מקרה הוא לא ההבדל בין מה שהיה היום בהיכל (כי זה לא היה כדורסל).

כל הקבוצה שיחקה זוועה הערב (גם ג'יימס שהיה טוב בהתקפה אבל חגגו עליו בהגנה) ובאמת שאי אפשר לציין אף אחד.
אני אישית לוקח את החידוד של הגנת הלחץ, היו כמה וכמה מקרים שהיה חסר את הגרוש ללירה כדי להשלים את החטיפה, אני מעריך שעוד קצת תרגול ונגיע לזה ברמות טובות מאוד.

זה תמיד ככה, בכל מקום, לא רק כאן.

כשהפייבוריט מנצח, אז הכל רגיל וסביר, אבל כשהוא מפסיד אז יש הרבה על מה לדבר.

28 אוקטובר 2012, 22:17

מקובי כתב:רוי- לא נמאס לך לחפור על פדרמן? אז יודע מה? מבחינתי שיבנה קבוצה ב-5 שקל ושכל שאר הכסף ילך אליו. חפרת על החיים שלו. שמחת זקנתי על ראש התורן שהוא חייך במהלך המשחק, עוד מעט גם תגיד שאסור לו לנשום.

למה? פדרמן זה ישו? מוחמד? למה בדיוק אסור להעביר עליו ביקורת עוד פעם?
וואללה - מפריע לי שהוא בונה קבוצה ב- 5 שקל ומכניס מליונים מכספי האוהדים לכיס שלו. מפריע גם לעוד כמה אנשים.

נ.ב. - הוא חייך וצחק בסוף המשחק - לא במהלכו. כמו שאמרתי - את הכסף שלו הוא עושה בין אם מכבי מנצחת או מפסידה.
פרסם תגובה