15 נובמבר 2012, 22:08
misha כתב:ההתקפה העומדת שלנו כל כך מזעזעת. שום דבר לא זורם, הכל שבלוני וצפוי, נתקעים בסוף שעון, בחירת זריקות רעה וכו'.. גם בהגנה לא יודעים על מי לעזור ועל מי לא. אפשר לחשוב שיש למלאגה איזה סופו שצריך להביא שמירות כפולות כל פעם.
זה יותר מרוטציות של בלאט, פשוט יש לנו יותר מדי שחקנים לא יציבים בקבוצה. כשהמשחק הקבוצתי לא יעבוד (וקבוצות גדולות ידעו לשבש אותו) אנחנו מצטרך באנקר התקפי וכרגע נראה שאין לנו אחד כזה .
בטופ 16(אם לא יהיה שיפור ניכר/שינוי בסגל בפגרה בין השלבים), כשנפגוש קבוצות יותר מוכשרות התקפית, כל החסרונות יבוא לידי ביטוי הרבה יותר.
15 נובמבר 2012, 22:10
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:וכן , אני עדיין מעדיף את לוגן ב500K מאשר את לאנגפורד ב1.5 מליון יורו נטו לעונה למרות המשחק החלש שלו (ובכל זאת הוא כמעט והביא לנו ניצחון בסוף...) כאילו שללאנגפורד לא היה משחקים חלשים במכבי וכאלו שהוא מוביל את מלאנו להישגים עצומים ( או את מכבי...) לאנגפורד אולי טוב מלוגן אבל לא פי יותר משלוש...
אתה ממש אובססיבי על העניין הזה של פי כמה ההוא מקבל יותר מההוא ופי כמה ההוא יותר טוב מההוא.
למי אכפת??
לאנגפורד שחקן טוב יותר מלוגאן נקודה.
אז כן, הייתי מעדיפה שחקן טוב יותר על פני שחקן פחות טוב, וממש לא מעניין אותי כמה הוא מקבל כי לא אני ולא אתה משלמים לו את המשכורת.
אז שיקבל יותר ממה שהוא ראוי לו. אפשר לחשוב שזה לא משהו שקורה ל-90% מהשחקנים באירופה, אז אתה רוצה לשנות את העולם ולחנך את כולם, או לנסות לשחק לפי כללי המשחק גם אם הם לא הכי הוגנים, אבל לא נצליח לשנות אותם??
15 נובמבר 2012, 22:18
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:הסטטיסטיקה של לוגאן פשוט מדהימה העונה.
6 משחקים, מתוכם 3 בדאבל פיגרס+ מדד דו ספרתי, ו3 חד ספרתיים כשגם המדד בהתאם. נדיר שסטטיסטיקה מתארת בצורה כל כך מדוייקת תכונות של שחקן.
מי פה אמר שהוא מנהל משחק טוב מאוד? יש לו יחס איבודים שלילי! 1.3 אסיסטים לעומת 1.8 איבודים.
גם אם לוקחים בחשבון את הפן הכלכלי( וזה משהו שאנחנו לא צריכים לעשות), לנגפורד עדיף עליו בהרבה.
כמו שלא קפצתי למקנות אחרי משחק אחד טוב של שחקן מסויים , לא הייתי קופץ למסקנות אחרי משחק לא טוב של שחקן .
לוגן מנהל משחק טוב בזה שהוא שחקן קבוצתי בהרבה מלאנגפורד , 1.8 איב' למשחק זה ממש לא הרבה לגארד . בתחום האס' אני בטוח שהוא עוד ישתפר למרות שאין כלכך למי למסור בקבוצה הזאת .
ושוב למי שמתקשה בהבנת הנקרא , לאנגפורד שחקן טוב ממנו אבל לא מצדיק לשלם פי יותר מ-3....
15 נובמבר 2012, 22:22
15 נובמבר 2012, 22:24
15 נובמבר 2012, 22:25
15 נובמבר 2012, 22:26
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:הסטטיסטיקה של לוגאן פשוט מדהימה העונה.
6 משחקים, מתוכם 3 בדאבל פיגרס+ מדד דו ספרתי, ו3 חד ספרתיים כשגם המדד בהתאם. נדיר שסטטיסטיקה מתארת בצורה כל כך מדוייקת תכונות של שחקן.
מי פה אמר שהוא מנהל משחק טוב מאוד? יש לו יחס איבודים שלילי! 1.3 אסיסטים לעומת 1.8 איבודים.
גם אם לוקחים בחשבון את הפן הכלכלי( וזה משהו שאנחנו לא צריכים לעשות), לנגפורד עדיף עליו בהרבה.
כמו שלא קפצתי למקנות אחרי משחק אחד טוב של שחקן מסויים , לא הייתי קופץ למסקנות אחרי משחק לא טוב של שחקן .
לוגן מנהל משחק טוב בזה שהוא שחקן קבוצתי בהרבה מלאנגפורד , 1.8 איב' למשחק זה ממש לא הרבה לגארד . בתחום האס' אני בטוח שהוא עוד ישתפר למרות שאין כלכך למי למסור בקבוצה הזאת .
ושוב למי שמתקשה בהבנת הנקרא , לאנגפורד שחקן טוב ממנו אבל לא מצדיק לשלם פי יותר מ-3....
1. המספרים שהצגתי הם מספרים עונתיים, וככה גם המסקנות.
2. לוגאן לאורך כל הקריירה בקבוצות גדולות היה לא יציב, לכן חובת ההוכחה היא עליו.
3. לנגפורד, שממש לא ידוע בניהול המשחק שלו, מסר יותר אסיסטים, ואיבד פחות שנה שעברה.
4. מכבי משלמת לליאור מיליון וחצי ברוטו ורצתה לשלם לפופס מיליון. ה1.5 של לנגפורד לא היו גורמים לה לפשיטת רגל.
5. גם בלי לשלם ללנגפורד את הסכומים שהוא ביקש, הסגל מורכב משחקנים סוג ז', ככה לפחות היה לנו את לנגפורד.
6. דווקא נראה לי שאתה המתקשה, זה דבר אחד להגיד " לנגפורד יקר מדי בשביל ההנהלה" ודבר אחר להגיד " אני מעדיף את לוגאן בחצי מיליון". אתה לא חלק מההנלה, שכבר הוכיחה שההוצאה שלה על שחקן אחד לא קשורה להוצאה על שחקנים אחרים ולכן אין לך מה להתעסק בזה.
7. העובדה שיש לך מנוי היא לא רלוונטית. לא לדיון הזה ולא להרבה דיונים אחרים שהעובדה הזאת עלתה בהם.
15 נובמבר 2012, 22:32
15 נובמבר 2012, 22:42
MTA2311 כתב:לא השוותי את הסכומים, אלא ציינתי שמכבי שילמה בעבר משכורת גבוהות לשחקנים.
אתה מוזמן להזכיר את זה כמה פעמים שאתה רוצה, זאת לא תהיה הפעם הראשונה שאנשים סתם זורקים פרטים בלי קשר לדיון. אולי אני אפתיע אותך, אתה לא הבן אדם היחיד בפורום הזה שיש לו מנוי, או היה לו בעבר. משום מה אתה היחיד שמתעקש להזכיר את זה בכל דיון, כאילו זה מעניק לך מעמד משודרג.אם היינו מחליפים בין המאמנים, תהיה בטוח שמילאנו הייתה בפיינל פור. סקריולו מאמן בדיחה, ואי אפשר לשפוט את לנגפורד כשהוא משחק תחתיו.
לנגפורד הוא שחקן שכבר מזמן לא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד באירופה. לאורך הקריירה הוא בחר בקבוצות בהתאם לסכומי הכסף שהוצעו לו, ולא לפי ההזדמנויות המקצועיות, וזאת זכותו.
15 נובמבר 2012, 23:06
חביב אורנג'ד כתב:רק ראוי לציין שלנגפורד לא מרוייח 1.5 מליון דולר, אלא 1.8 מליון נטו . כמעט כמו אליהו ופופס יחד בברוטו.
15 נובמבר 2012, 23:16
MTA2311 כתב:לא השוותי את הסכומים, אלא ציינתי שמכבי שילמה בעבר משכורת גבוהות לשחקנים.
אתה מוזמן להזכיר את זה כמה פעמים שאתה רוצה, זאת לא תהיה הפעם הראשונה שאנשים סתם זורקים פרטים בלי קשר לדיון. אולי אני אפתיע אותך, אתה לא הבן אדם היחיד בפורום הזה שיש לו מנוי, או היה לו בעבר. משום מה אתה היחיד שמתעקש להזכיר את זה בכל דיון, כאילו זה מעניק לך מעמד משודרג.
אם היינו מחליפים בין המאמנים, תהיה בטוח שמילאנו הייתה בפיינל פור. סקריולו מאמן בדיחה, ואי אפשר לשפוט את לנגפורד כשהוא משחק תחתיו.
לנגפורד הוא שחקן שכבר מזמן לא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד באירופה. לאורך הקריירה הוא בחר בקבוצות בהתאם לסכומי הכסף שהוצעו לו, ולא לפי ההזדמנויות המקצועיות, וזאת זכותו.
15 נובמבר 2012, 23:19
p&p כתב:MTA2311 כתב:לא השוותי את הסכומים, אלא ציינתי שמכבי שילמה בעבר משכורת גבוהות לשחקנים.
אתה מוזמן להזכיר את זה כמה פעמים שאתה רוצה, זאת לא תהיה הפעם הראשונה שאנשים סתם זורקים פרטים בלי קשר לדיון. אולי אני אפתיע אותך, אתה לא הבן אדם היחיד בפורום הזה שיש לו מנוי, או היה לו בעבר. משום מה אתה היחיד שמתעקש להזכיר את זה בכל דיון, כאילו זה מעניק לך מעמד משודרג.
אם היינו מחליפים בין המאמנים, תהיה בטוח שמילאנו הייתה בפיינל פור. סקריולו מאמן בדיחה, ואי אפשר לשפוט את לנגפורד כשהוא משחק תחתיו.
די כבר,
מאמן שזכה בתארים אישיים וקבוצתיים,הגיע לאמן במקומות הכי נחשבים ואני בטוח שהוא מאמן כדורסל עוד לפני שהיית חי
אז קצת כבוד לא יזיק...
15 נובמבר 2012, 23:25
15 נובמבר 2012, 23:29
LIAV10 כתב:הייתי מעדיף שסתם בן אדם ברחוב יאמן את הקבוצה שלי מאשר סקאריולו, אחד המאמנים הגרועים שנגאו במילניום הזה..
15 נובמבר 2012, 23:45
16 נובמבר 2012, 07:30
יוסי22 כתב:בדרך כלל אני נורא אופטימי (ודי בצדק אפשר לומר לאור ניסיון העבר ) אבל השנה הקבוצה פשוט לא טובה , לא כדאי לסגור כבר את העונה אבל זה נראה ממש לא טוב .
למכבי אין שום משחק קבוצתי במשחק העומד וזה גם גארדים פשוט רעים שלא מסוגלים להפעיל את הגבוהים וגם גבוהים לא מספיק טובים למעט שארמדיני שלא מנוצל בגלל הגארדים החלשים וליאור שלא מקבל קרדיט מינימלי מבלאט.
אגב מישהו עדין חושב שמדלי יותר טוב ממאצ'באן ? הפרחים לבלאט בכל אופן.
16 נובמבר 2012, 09:44
p&p כתב:LIAV10 כתב:הייתי מעדיף שסתם בן אדם ברחוב יאמן את הקבוצה שלי מאשר סקאריולו, אחד המאמנים הגרועים שנגאו במילניום הזה..
איך אתה קובע שהוא אחד המאמנים הגרועים ?
למה שנה אחרי שנה מפקידים בידיו קבוצות עם תקציבים גדולים?
2מדליות זהב ביורובאסקט ומקום שני באולימפיאדה ועוד ועוד ועוד בטוח מוכיחים שהוא מאמן ממש גרוע.
אני לא אומר שהוא המאמן הכי טוב ביורוליג אבל מפה ועד "מאמן בדיחה" יש מרחק עצום.
16 נובמבר 2012, 10:12
16 נובמבר 2012, 16:51
16 נובמבר 2012, 20:54
קודי כתב:כמה הערות:
1. עצם העובדה שדני פדרמן בנה את הקבוצה הזו ואוחיון בכלל לא היה אמור להיות בה, מעידה עד כמה פדרמן לתפקיד שלו. בלי אוחיון, הקבוצה הזו היתה נאבקת עכשיו מול שאלון ופרוקום על המקום הרביעי בבית העלוב הזה.
2. אם בעלי מכבי יחליטו לדבוק בתקציב מאוזן (או רווחי) בכל מחיר ולא יחזקו עכשיו את הקבוצה אז ברור שהדבר היחיד שמנחה אותם הוא הכסף ולא ההישגים של הקבוצה. הסגל הנוכחי, גם עם פיל ג'קסון כמאמן, צריך המון מזל כדי להגיע לרבע הגמר והרבה יותר סביר שהוא יסיים את חלקו ביורוליג בטופ 16.
3. כבר בקיץ צרחנו כאן על שלוש בעיות - המחסור בסנטר שהוא שחקן מטרה/שחקן פוסט אפ (לא עשו פעם אחת דאבל אפ על הגבוהים שלנו ולכן הגנת מלאגה לא נפרצה), העובדה שהגבוהים הם שחקני פיק אנד רול בעוד הגארדים הם שחקנים פיק אנד רול גרועים והיעדר גו טו גאי (סטייל לנגפורד). בינתיים נוצרה בעיה נוספת והיא היעדר סטרץ' פאוור פורוורד (קנר-מדלי לא קיים) אבל עם זה עוד אפשר להסתדר. הבעיות האחרות פשוט זועקות לשמיים ולא ממש ברור לי למה במכבי לא עושים כלום בנידון, בנסיון לפתור לפחות את אחת הבעיות הללו.
4. אוחיון לא במיטבו מסיבה ברורה - אין לו ממש למי למסור ומצפים ממנו לשבור בעצמו, דרך חדירות, את הגנת היריב אבל הוא לא מסוגל לעשות את זה.
5. כל קבוצה באיכות סבירה שתשחק נגד מכבי משחק איטי ומבוקר תגרום לה לצרות צרורות, מאחר שאין למכבי שום דבר שדומה להתקפה עומדת. מצד אחד היא לא יכולה לשחק התקפת פיק אנד רול יעילה מאחר שהגארדים שלה גרועים בזה, אין לה גו טו גאי שיכול לפרוץ הגנת יריב בעצמו ובנוסף אין לה שחקן ציר שמסוגל למשוך אליו שמירה כפולה.
6. לא במקרה מכבי קלעה פעמיים בשבועיים וחצי האחרונים משהו כמו 25 נקודות במחצית נגד קבוצות בינוניות (מלאגה) ומטה (ראשל"צ). יש לה בעיה קשה שברורה לכל בר דעת ואם היא לא רצה היא לא קולעת.
7. בטופ 16 מכבי תפגוש קבוצות הרבה יותר טובות ממלאגה, שקשה לי להאמין שתצליח להשתחל לרבע הגמר.
8. היה במשחק שיפוט ביתי שהרבה זמן אני לא זוכר, אחרת הספרדים היו מנצחים את המשחק הרבה קודם.