01 דצמבר 2012, 21:36
jol9 כתב:אם המשפט המודגש אני לחלוטין לא מסכים.
הם מקצצים בלי קשר. הנדריקס או לא הנדריקס זה לא ממש משנה.
שאר הדברים שאמרת הם נכונים, אבל השאלה של איזה שדרוג הנדריקס מביא על שון ג'יימס, היא פשוט לא נכונה, כי הנדריקס לא מביא שדרוג על שון ג'יימס אלא על
תומאס ושרמדיני. לא יהיה כזה רע לקבל 40 דקות שבהן עמדה 5 מתפקדת ומתפקדת כמו שצריך.
01 דצמבר 2012, 21:37
01 דצמבר 2012, 21:39
שחף כתב:וזה יביא את הקבוצה הנוכחית לרבע הגמר? אני בספק גדול.
01 דצמבר 2012, 21:39
roy1000 כתב:jol9 כתב:אם המשפט המודגש אני לחלוטין לא מסכים.
הם מקצצים בלי קשר. הנדריקס או לא הנדריקס זה לא ממש משנה.
שאר הדברים שאמרת הם נכונים, אבל השאלה של איזה שדרוג הנדריקס מביא על שון ג'יימס, היא פשוט לא נכונה, כי הנדריקס לא מביא שדרוג על שון ג'יימס אלא על
תומאס ושרמדיני. לא יהיה כזה רע לקבל 40 דקות שבהן עמדה 5 מתפקדת ומתפקדת כמו שצריך.
בדיוק. הנדריקס הוא שדרוג גדול על תומאס שמתברר כפלופ די גדול. אני חושב שלא יהיה יקר במיוחד להביא אותו ל- 5 חודשים אם מילאנו רוצים להיפטר ממנו.
01 דצמבר 2012, 21:42
roy1000 כתב:שחף כתב:וזה יביא את הקבוצה הנוכחית לרבע הגמר? אני בספק גדול.
יקטין את התבוסות בטופ 16. גם זה משהו, לא?
01 דצמבר 2012, 21:46
01 דצמבר 2012, 21:49
קודי כתב:לא ברור לי למה תומאס הוא פלופ. מה ציפית משחקן שלא נבחר בדראפט, לא שיחק ב-NBA, לא שיחק באירופה וכל הקריירה המקצוענית שלו כוללת כמה חודשים בקוריאה ועוד כמה חודשים בדי ליג? מדובר בשחקן שהיה יכול באותה מידה לנחות בקבוצת מרכז טבלה בליגה העלובה שלנו ולא ממש ברור איך סוכניו הצליחו לגלגל אותו למכבי, אבל לאור הרקורד שלו לא היו אמורות להיות ציפיות כלשהן ממנו. לא ממש משנה אם הוא ייחתך, שרמדיני או קנר-מדלי.
01 דצמבר 2012, 21:51
שחף כתב:ולמה לא להביא מישהו שיכול להביא דברים שאין למכבי כמו ביינס? בשביל הנדריקס חבל להוציא כסף שירד מהתקציב של שנה הבאה, אם נקבל עוד איזה תומאס בתור סנטר מוביל.
01 דצמבר 2012, 22:09
roy1000 כתב:שחף כתב:ולמה לא להביא מישהו שיכול להביא דברים שאין למכבי כמו ביינס? בשביל הנדריקס חבל להוציא כסף שירד מהתקציב של שנה הבאה, אם נקבל עוד איזה תומאס בתור סנטר מוביל.
לא מכיר את ביינס, אבל צריך להביא מישהו שיכול לעזור והנדריקס יכול לעזור. אם הנדריקס יבוא, זה לא יהיה בהרבה כסף לעונה הזו, והוא יחליף את ג'יימס בעונה הבאה.
01 דצמבר 2012, 22:10
roy1000 כתב:שחף כתב:ולמה לא להביא מישהו שיכול להביא דברים שאין למכבי כמו ביינס? בשביל הנדריקס חבל להוציא כסף שירד מהתקציב של שנה הבאה, אם נקבל עוד איזה תומאס בתור סנטר מוביל.
לא מכיר את ביינס, אבל צריך להביא מישהו שיכול לעזור והנדריקס יכול לעזור. אם הנדריקס יבוא, זה לא יהיה בהרבה כסף לעונה הזו, והוא יחליף את ג'יימס בעונה הבאה.
01 דצמבר 2012, 22:11
מכביסט28 כתב:המשפט הזה מעביר בי חלחלה.. יהיה עצוב מאוד אם מכבי תשחרר את ג'יימס בעונה הבאה ויהיה אפילו עוד יותר עצוב אם הנדריקס יהיה המחליף שלו על המשבצת. אני אוהב יותר את התרומה של ג'יימס לקבוצה מאת התרומה של הנדריקס, אז אם זה אחד מהשניים ולא שניהם ביחד אני מעדיף שבמכבי יעשו את כל המאמצים בשביל להשאיר את ג'יימס למרות בעיית המס.. העונה הזאת היא עונת הפריצה של הבחור והתרומה שלו לקבוצה היא בלתי מבוטלת, אז לה להרוס משהו טוב?! בשביל עוד איזה "סנטר" גמד או הימור צעיר נוסף מהדי-ליג?!
01 דצמבר 2012, 22:19
roy1000 כתב:מכביסט28 כתב:המשפט הזה מעביר בי חלחלה.. יהיה עצוב מאוד אם מכבי תשחרר את ג'יימס בעונה הבאה ויהיה אפילו עוד יותר עצוב אם הנדריקס יהיה המחליף שלו על המשבצת. אני אוהב יותר את התרומה של ג'יימס לקבוצה מאת התרומה של הנדריקס, אז אם זה אחד מהשניים ולא שניהם ביחד אני מעדיף שבמכבי יעשו את כל המאמצים בשביל להשאיר את ג'יימס למרות בעיית המס.. העונה הזאת היא עונת הפריצה של הבחור והתרומה שלו לקבוצה היא בלתי מבוטלת, אז לה להרוס משהו טוב?! בשביל עוד איזה "סנטר" גמד או הימור צעיר נוסף מהדי-ליג?!
קשה לי להאמין שג'יימס יישאר פה עם מיסוי של ישראלי. הוא נותן עונת יורוליג יפה ויהיו קבוצות שירצו לקחת אותו בסכומים שמכבי לא תשלם. בהינתן העובדה הזו, הנדריקס הוא מחליף ראוי לג'יימס.
01 דצמבר 2012, 22:19
01 דצמבר 2012, 22:23
roy1000 כתב:מכביסט28 כתב:המשפט הזה מעביר בי חלחלה.. יהיה עצוב מאוד אם מכבי תשחרר את ג'יימס בעונה הבאה ויהיה אפילו עוד יותר עצוב אם הנדריקס יהיה המחליף שלו על המשבצת. אני אוהב יותר את התרומה של ג'יימס לקבוצה מאת התרומה של הנדריקס, אז אם זה אחד מהשניים ולא שניהם ביחד אני מעדיף שבמכבי יעשו את כל המאמצים בשביל להשאיר את ג'יימס למרות בעיית המס.. העונה הזאת היא עונת הפריצה של הבחור והתרומה שלו לקבוצה היא בלתי מבוטלת, אז לה להרוס משהו טוב?! בשביל עוד איזה "סנטר" גמד או הימור צעיר נוסף מהדי-ליג?!
קשה לי להאמין שג'יימס יישאר פה עם מיסוי של ישראלי. הוא נותן עונת יורוליג יפה ויהיו קבוצות שירצו לקחת אותו בסכומים שמכבי לא תשלם. בהינתן העובדה הזו, הנדריקס הוא מחליף ראוי לג'יימס.
01 דצמבר 2012, 22:23
שחף כתב:ג'יימס כבר בן 30. אם תהיה איזה מילאנו שתיתן לו מיליון יורו יכול להיות שהוא באמת ילך לשם, אבל לא הייתי מהמר שהוא יקבל הצעות כאלה כל כך מהר.
01 דצמבר 2012, 22:24
חנו'ש כתב:והנדריקס יבוא לפה במחיר רצפה? אל תשכח שהבחור מקבל כרגע הון עתק במילאנו, הוא לא יעזוב ויוותר על הסכומים מרצונו החופשי.
ואם מילאנו תשחרר אותו, סביר להניח שזה יהיה למרבה במחיר, מה הסיכויים שזו תהיה מכבי??
01 דצמבר 2012, 22:25
01 דצמבר 2012, 22:28
חנו'ש כתב:אני חושבת שיש לג'יימס חוזה לעונה הבאה.
אבל כמובן שכולנו יודעים מה המשמעות של חוזה....
01 דצמבר 2012, 22:39
02 דצמבר 2012, 06:02