פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
06 דצמבר 2012, 20:31
שמואל1 כתב:מסכים איתך שהסגל שנבנה כאן השנה הוא מתחת לכל ביקורת וזה ידוע עוד מתחילת העונה.
אבל בוא נחכה עם ההפגנות או קריאות הבוז.
אפשר לומר שמכבי הבטיחה סופית את המקום הראשון. יש להנהלה של מכבי בדיוק שבועיים עד לטופ 16 כדי לחזק את הקבוצה.
אם זה לא יקרה, אנחנו האוהדים נצטרך לפעול.
מסכים,חוץ מזה זה לא דרך לבנות כל עונה קבוצה רעה(והפעם כאמור זה השיא)ולתקן(אם אפשר לקרוא לזה ככה)באמצע
נמאס כבר מההתנהלות הזאת
06 דצמבר 2012, 20:34
yzafrir כתב:או שפשוט צריך להפסיק לפתוח תרדים על אותו נושא אחרי כל משחק....
מנהלים לנעול...
למה לנעול?אסור לנו להתלונן על מכבי?
שני המשחקים האחרונים כבר ממש הדגישו עד כמה הקבוצה הזאת רעה
מצידי שזה יהיה ת'רד עצבים שנתלונן בו(ורק בו)דרך קבע על כמה שמכבי מעצבנת
אני בטוח שנגיע מהר לרף חמישים העמודים ושת'רד כזה יפתח בכמה גלגולים עם איך שהנו את הקבוצה השנה
06 דצמבר 2012, 20:45
LIAV10 כתב:סמית׳ עם 8 אסיסטים..
שיא קריירה?
אין לו 8 אסיסטים. אפילו לא חצי!
משום מה הסטטיסטיקאי במגרש רשם חצי מהאסיסטים של היקמן ושל אליהו לסמית'. אין לי מושג למה.
06 דצמבר 2012, 20:46
מאיפה אלי סהר הביא את זה שבלאט תמך בהעברת ג'יימס לירושלים ואז התחרט אחרי משחק אימון טוב שלו?
06 דצמבר 2012, 20:47
felix_r כתב:LIAV10 כתב:סמית׳ עם 8 אסיסטים..
שיא קריירה?
משום מה הסטטיסטיקאי במגרש רשם חצי מהאסיסטים של היקמן ושל אליהו לסמית'. אין לי מושג למה.
אני יודע שלליאור גילחו 2 אסיסטים, אבל אם זה עבר לסמית', אז אני מפרגן לו.
06 דצמבר 2012, 20:51
felix_r כתב:LIAV10 כתב:סמית׳ עם 8 אסיסטים..
שיא קריירה?
מהיקמן לסמית׳ הבנתי, אבל מה הקשר אליהו הלבן הזה?
06 דצמבר 2012, 20:52
שמואל1 כתב:מאיפה אלי סהר הביא את זה שבלאט תמך בהעברת ג'יימס לירושלים ואז התחרט אחרי משחק אימון טוב שלו?
מאיפה שהוא מביא את כל המידע שלו..
(מהתחת אם לא הבנת)
06 דצמבר 2012, 20:58
שמתם לב שרק 7 שחקנים שיחקו במכבי מעל 6 דקות? יחד עם פניני, שגם הוא רחוק מלהרשים בשבועות האחרונים, יש למכבי רוטציה של שמונה שחקנים בלבד. היתר פשוט חלשים. לא ממש ברור לי למה במכבי מחכים עם חיזוק, שהרי ממילא קנר-מדלי ושרמדיני לא תורמים כלום בשתיים-שלוש דקות שבלאט נותן להם ואין סיבה להשאיר אותם בקבוצה. ללא חיזוק, הסגל הנוכחי של מכבי יתרסק בטופ 16. הבעיה היא שלא זכור לי שחקן שהגיע למכבי בדצמבר והצליח לעזור לקבוצה.
06 דצמבר 2012, 21:03
קופי פייסט לשבוע שעבר ( ופעם שלשית שאני משתמש בזה העונה) " ניצחון שכולו הפסד..."
מכבי שיחק רע מאוד בעיקר בהגנה בשלושת הרבעים הראשונים ורק שילוב של שיפור בהגנה וירידה חדה באחוזי הקליע של הפולנים גם בזריקות קלות , הביא לניצחון של מכבי .
האמת שלקפולנים יש כמה שחקנים צעירים ומעניינים כמו ריצ'ארדס שהוא כשרון שכבר נבחר בדראפט . מתי הוא הגיע לשם בכלל ? עונה שעברה היה בספרד אבל לא שיחק הרבה ....
והילד השני פוניטקה שמשחק כאילו הוא כבר 10 שנים ביורוליג . שחקן אתלטי מאוד עם המון פוטנציאל .
הגבוהים של פרוקום פשוט עשו למכבי בית ספר בהתקפה ופשוט טחנו אותנו בצבע . גם בהתקפה ג'יימס , תומאס ואפילו אליהו התקשו מולם בשלושת הרבעים הראשונים עד שמכבי שינתה קצב וסגנון משחק...
היום הגארדים נתנו את שלהם מבחינה התקפית , יוגב ניהל את המשחק מצויין והיקמן צבר את הנקודות שלו באחוזים טובים למרות שכשניהל את המשחק זה לא היה נראה טוב . גם לוגן לא כפה את עצמו על המשחק ועשה את הנקודות שלו ממהלכים קבוצתיים ברובם .
אליהו היה מצויין כרגיל העונה וסמית' כרגיל מוכיח כמה שחקן אנמי מבחינה התקפית (6 נק' בלבד) יכול להיות בורג כלכך חשוב בקבוצה . אני קונה עוד משחקים כאלו שלו .
בקיצור הבור שיש למכבי במשחק הפנים (מדלי וגרגמל לא מחוברים בכלל וכנראה יהיו הראשונים לעוף אם יחליטו לשנות משהו בסגל ) הוא כלכך גדול שפשוט מפחיד לחשוב מה יעשו לנו בשלב הבא .
החסרון השני בסגל הזה הוא במנהל משחק טוב נוסף חוץ מאוחיון . דיויד כבר הבין שהיקמן הוא לא מנהל משחק גדול ולכן פותח איתו בעמדה 2 . אישית הייתי מעדיף שלוגן יפתח בעמדה 2 לצד אוחיון כי נראה לי שהיקמן מבחינת האופי יכול לעלות מהספסל יותר טוב מלוגן שנראה כבוי כשהוא עולה .
כשאוחיון יורד לנוח רואים ירידה ביכולת של הקבוצה מבחינת המשחק הקבוצתי .
אהבתי שבחלק גדול מהרבע הרביעי מכבי שיחק עם שלושה גארדים (היקמן , לוגן ואוחיון) ורצה יפה ולחצה טוב בהגנה . צריך לנסות את זה יותר .
06 דצמבר 2012, 21:48
מורן רוט שיחק דקה וחצי?? איך לעזאזל פספסתי את זה??
06 דצמבר 2012, 21:56
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:מאיפה אלי סהר הביא את זה שבלאט תמך בהעברת ג'יימס לירושלים ואז התחרט אחרי משחק אימון טוב שלו?
מאיפה שהוא מביא את כל המידע שלו..
(מהתחת אם לא הבנת)
אם נדייק, מהחלחולת...
06 דצמבר 2012, 22:05
שמתם לב שבחישוב של ממוצע רנקינג לפי 40 דקות, שון ג'יימס נמצא במקום הראשון ביורוליג
נתון סטטיסטי קצת אדיוטי שהרי לא באמת ניתן לדעת מה שחקן שמשחק מעט דקות יכול לתת אם ישחק 40 דקות.
06 דצמבר 2012, 22:09
חנו'ש כתב:מורן רוט שיחק דקה וחצי?? איך לעזאזל פספסתי את זה??

מורן רוט שיחק בדקה האחרונה, יחד עם איתי שגב. לא היה פקטור.
06 דצמבר 2012, 22:22
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:מורן רוט שיחק דקה וחצי?? איך לעזאזל פספסתי את זה??

מורן רוט שיחק בדקה האחרונה, יחד עם איתי שגב. לא היה פקטור.
חחח לא שמתי לב....
אני מתחילה לפחד מזה שבלאט רואה איך פעם שניה ברציפות (אפילו שלישית אם מחשיבים את הדרבי) מכבי משחקת רע אבל מגיעה לרבע האחרון רעננה ומפרקת שם את היריבה שלה, ויסיק מזה שהשיטה של החילופים המרובים שלו עובדת נהדר כי זה מביא את השחקנים הבכירים שלו רעננים לדקות האחרונות.
אני רק חושבת על הרגע בו נפגוש קבוצה רצינית באמת ואחרי כמה דקות ראשונות סבירות עם החמישייה הראשונה, בלאט יחליף כרגיל את כל החמישייה בבת אחת ותוך שניה מכבי תהיה כבר בפיגור 20.
מישהו חושב שמול ריאל או צסקא או בארסה נצליח לחזור מזה??
06 דצמבר 2012, 22:29
אגב, מישהו יודע מתי היתה הפעם האחרונה בה הקפטן של מכבי היה גם אחד השחקנים הכי טובים וחשובים בקבוצה מבחינה מקצועית??
06 דצמבר 2012, 22:41
חנו'ש כתב:אגב, מישהו יודע מתי היתה הפעם האחרונה בה הקפטן של מכבי היה גם אחד השחקנים הכי טובים וחשובים בקבוצה מבחינה מקצועית??
שאלה קשה. אולי הנפלד. הוא היה קפטן או שאני טועה?
06 דצמבר 2012, 22:45
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אגב, מישהו יודע מתי היתה הפעם האחרונה בה הקפטן של מכבי היה גם אחד השחקנים הכי טובים וחשובים בקבוצה מבחינה מקצועית??
שאלה קשה. אולי הנפלד. הוא היה קפטן או שאני טועה?
הנפלד מן הסתם.
אחריו נדמה לי שגור נהיה הקפטן, ובעונות הגדולות של מכבי, הוא היה פחות משמעותי.
אח"כ דרק החליף אותו, אבל זה היה כבר לקראת הירידה בקריירה שלו.
מן הסתם ליאור נמצא בסקלה אחרת ביחס אליהם.
06 דצמבר 2012, 22:55
דרק שארפ בעונת ספאחיה היה אחד השחקנים המשמעותיים בקבוצה וזו גם הייתה אחת העונות הטובות ביותר שלו מבחינה אישית- 10.4 נק', 2.3 ריב', 1.3 אס' ו 1.4 חט' ב 25 דקות למשחק. בשלב הראשון הוא קלע 12 נק' למשחק ובארבעת המשחקים האחרונים קלע בערך 17 נק' למשחק. בהחלט היה אחד השחקנים הטובים בקבוצה.
06 דצמבר 2012, 22:55
שמואל1 כתב:דרק שארפ בעונת ספאחיה היה אחד השחקנים המשמעותיים בקבוצה וזו גם הייתה אחת העונות הטובות ביותר שלו מבחינה אישית- 10.4 נק', 2.3 ריב', 1.3 אס' ו 1.4 חט' ב 25 דקות למשחק. בשלב הראשון הוא קלע 12 נק' למשחק ובארבעת המשחקים האחרונים קלע בערך 17 נק' למשחק. בהחלט היה אחד השחקנים הטובים בקבוצה.
אכן כך.
06 דצמבר 2012, 22:56
jol9 כתב:אקר מה זה שחקן אפסי. איזה מזל שפיני גנב אותו ממכבי בזמנו...
אקר לא היה כל כך רע בעונה הראשונה שלו. קלע 14.5 נקודות והוריד 5.6 ריבאונדים בקבוצה שהגיעה לרבע הגמר ביורוליג, בזמן שמכבי החתימה באותו קיץ את רודני ביופורד. ההימור שלי שהוא עבר השנה או בשנה שעברה איזושהי פציעה שפגעה בצורה די רצינית באתלטיות שלו. לפחות באותה עונה הוא בהחלט יכל לעזור למכבי.