על ידי yzafrir » 06 דצמבר 2012, 21:03
קופי פייסט לשבוע שעבר ( ופעם שלשית שאני משתמש בזה העונה) " ניצחון שכולו הפסד..."
מכבי שיחק רע מאוד בעיקר בהגנה בשלושת הרבעים הראשונים ורק שילוב של שיפור בהגנה וירידה חדה באחוזי הקליע של הפולנים גם בזריקות קלות , הביא לניצחון של מכבי .
האמת שלקפולנים יש כמה שחקנים צעירים ומעניינים כמו ריצ'ארדס שהוא כשרון שכבר נבחר בדראפט . מתי הוא הגיע לשם בכלל ? עונה שעברה היה בספרד אבל לא שיחק הרבה ....
והילד השני פוניטקה שמשחק כאילו הוא כבר 10 שנים ביורוליג . שחקן אתלטי מאוד עם המון פוטנציאל .
הגבוהים של פרוקום פשוט עשו למכבי בית ספר בהתקפה ופשוט טחנו אותנו בצבע . גם בהתקפה ג'יימס , תומאס ואפילו אליהו התקשו מולם בשלושת הרבעים הראשונים עד שמכבי שינתה קצב וסגנון משחק...
היום הגארדים נתנו את שלהם מבחינה התקפית , יוגב ניהל את המשחק מצויין והיקמן צבר את הנקודות שלו באחוזים טובים למרות שכשניהל את המשחק זה לא היה נראה טוב . גם לוגן לא כפה את עצמו על המשחק ועשה את הנקודות שלו ממהלכים קבוצתיים ברובם .
אליהו היה מצויין כרגיל העונה וסמית' כרגיל מוכיח כמה שחקן אנמי מבחינה התקפית (6 נק' בלבד) יכול להיות בורג כלכך חשוב בקבוצה . אני קונה עוד משחקים כאלו שלו .
בקיצור הבור שיש למכבי במשחק הפנים (מדלי וגרגמל לא מחוברים בכלל וכנראה יהיו הראשונים לעוף אם יחליטו לשנות משהו בסגל ) הוא כלכך גדול שפשוט מפחיד לחשוב מה יעשו לנו בשלב הבא .
החסרון השני בסגל הזה הוא במנהל משחק טוב נוסף חוץ מאוחיון . דיויד כבר הבין שהיקמן הוא לא מנהל משחק גדול ולכן פותח איתו בעמדה 2 . אישית הייתי מעדיף שלוגן יפתח בעמדה 2 לצד אוחיון כי נראה לי שהיקמן מבחינת האופי יכול לעלות מהספסל יותר טוב מלוגן שנראה כבוי כשהוא עולה .
כשאוחיון יורד לנוח רואים ירידה ביכולת של הקבוצה מבחינת המשחק הקבוצתי .
אהבתי שבחלק גדול מהרבע הרביעי מכבי שיחק עם שלושה גארדים (היקמן , לוגן ואוחיון) ורצה יפה ולחצה טוב בהגנה . צריך לנסות את זה יותר .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.