פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: טופ 16, מח' 4: חימקי מוסקבה vs מכבי - שישי, 18:00, ערוץ

18 ינואר 2013, 19:05

אחלה של קבוצה מה אתם רוצים ? רציתם סנטר גבוהה וקפיצי שרץ מהר ולא עושה עבירות שיחליף את השמן הכבד והדכאוני ? קיבלתם , רציתם גארדים רכזים שגם יודעים לקלוע ? גם את זה קיבלתם , 4 שקולע שלשות גם כן , קפיץ אמריקאי חוסם במקום הנדריקס ה ' מוגבל ' גם ייש אפילו מאמן קדוש וקוסם ש ' מוציא מיים מסלע ' ייש אז על מה הבכי ?

18 ינואר 2013, 19:12

Holiday_Armadillo כתב:לא הגיע לקבוצה של השנה הסיפוק להרוס לי את השישי-שבת
אכלתי חמין ונהניתי עם אמא שלי..הטלוויזיה לא הייתה באזור בכלל ברגע שקלטתי מה קורה
זה לא עניין של אהדה לא אמיתית זה עניין של תסכול מהעונה הזאת שאני רק רוצה שתיגמר כבר
לא שהעונה הבאה תהיה בודאות יותר טובה אבל לפחות אפשר לפנטז מה שאי אפשר לעשות על העונה הזאת

קרוב לוודאי שהעונה הבאה תהיה יותר גרועה.

18 ינואר 2013, 19:14

Holiday_Armadillo כתב:לא הגיע לקבוצה של השנה הסיפוק להרוס לי את השישי-שבת
אכלתי חמין ונהניתי עם אמא שלי..הטלוויזיה לא הייתה באזור בכלל ברגע שקלטתי מה קורה
זה לא עניין של אהדה לא אמיתית זה עניין של תסכול מהעונה הזאת שאני רק רוצה שתיגמר כבר
לא שהעונה הבאה תהיה בודאות יותר טובה אבל לפחות אפשר לפנטז מה שאי אפשר לעשות על העונה הזאת

+1 פחות חמין

18 ינואר 2013, 19:46

3 רבעים אחרונים היו פתטיים במיוחד אפילו בסטנדרטים הנמוכים של מכבי של העונה, אנחנו פשוט לא קבוצה של טופ 16 השנה. לא רק שאין לנו את הכלים, אנחנו גם משחקים כדורסל לא נכון עם מה שיש. כל מה שהזהרנו שיקרה אחרי השלב הראשון מתממש לנו מול העיניים.
נקווה שנגמור את העונה עם כמה שפחות נזק ושבהנהלה יפיקו לקחים. חייבים לשנות אסטרטגיה ולהבין שבדרך הנוכחית אי אפשר לקבל כל פעם את העונה שקיבלנו לפני שנתיים, שם היה הרבה מזל וכל מיני נסיבות הסתדרו וחיפו על הטעויות. יש הרבה יותר סיכוי שנקבל את הזוועה שיש עכשיו.

18 ינואר 2013, 19:56

פיני גרשון: ״רוצים לדבר על משחק קבוצתי, על חבורה ללא כוכבים, על משחק וקבוצה של מאמן? קחו דוגמא מחימקי מוסקבה״

:nono :nono :nono

18 ינואר 2013, 20:02

LIAV10 כתב:פיני גרשון: ״רוצים לדבר על משחק קבוצתי, על חבורה ללא כוכבים, על משחק וקבוצה של מאמן? קחו דוגמא מחימקי מוסקבה״

:nono :nono :nono

עיתוי טוב להזכיר לפיני , מי איבד את האליפות האחרונה של מכבי , ובאיזה תקציב.
אולי גם שייזכר איך היתה העונה שלו באולימפיאקוס ולאן הוא הגיע עם תקציב לא נגמר.

קצת קולוגאליות , ראבק.

18 ינואר 2013, 20:10

לפיני גרשון יש שלושה תארי יורוליג. לבלאט, בפעם האחרונה, שבדקתי, יש 0.

18 ינואר 2013, 20:15

שחף כתב:לפיני גרשון יש שלושה תארי יורוליג. לבלאט, בפעם האחרונה, שבדקתי, יש 0.

למיטב זכרוני לבלאט יש 3 אליפויות אירופה, 2 עם מכבי (שלכל הפחות החלק שלו היה זהה לזה של גרשון בזכיות) ועוד אליפות אירופה אחת עם נבחרת רוסיה, שזה לא פחות גדול מתואר יורוליג.
נערך לאחרונה על ידי or163 בתאריך 18 ינואר 2013, 20:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

18 ינואר 2013, 20:16

בתור מאמן ראשי. גם לדן שמיר יש שני תארים אירופאיים כעוזר.
אליפות אירופה זה דבר נחמד. גם לסקריולו יש שתיים כאלה, וראינו מה הוא שווה במילאנו.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 18 ינואר 2013, 20:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

18 ינואר 2013, 20:17

or163 כתב:

למיטב זכרוני לבלאט יש 3 אליפויות אירופה, 2 עם מכבי (שלכל הפחות החלק שלו היה זהה לזה של גרשון בזכיות) ועוד אליפות אירופה אחת עם נבחרת רוסיה.

אני מקווה שזה רק הזיכרון שלך שדפוק. בלאט היה עוזר מאמן בקבוצה שלקחה 2 אליפויות אירופה. לא יותר, ולא פחות.
כל הכבוד לבלאט על האליפות עם רוסיה, אולי הוא צריך להתמקד באימון נבחרות.

18 ינואר 2013, 20:18

שחף כתב:בתור מאמן ראשי. גם לדן שמיר יש שני תארים אירופאיים כעוזר.

שמיר לא היה דומיננטי בתרומה שלו לזכיות כמו שבלאט היה.

18 ינואר 2013, 20:21

MTA2311 כתב:
or163 כתב:

למיטב זכרוני לבלאט יש 3 אליפויות אירופה, 2 עם מכבי (שלכל הפחות החלק שלו היה זהה לזה של גרשון בזכיות) ועוד אליפות אירופה אחת עם נבחרת רוסיה.

אני מקווה שזה רק הזיכרון שלך שדפוק. בלאט היה עוזר מאמן בקבוצה שלקחה 2 אליפויות אירופה. לא יותר, ולא פחות.

היה עוזר שעשה יותר מהמאמן באותה תקופה והעוזר הזה הוא זה שבנה את אותה קבוצה ושלא יספרו לי סיפורים.
ופיני גרשון המהולל גם הודח בהצלבה עם יתרון ביתיות מול פרטיזן וגם הפסיד אליפות בישראל עם מכבי הכי יקרה של 4 השנים האחרונות והכי מוכשרת של 4 השנים האחרונות, עם שחקנים שהיום לא יורקים לכיוון של מכבי, עם התקציב הנוכחי שלה.

18 ינואר 2013, 20:23

יופי , גם לאמסטרונג היו 7 זכיות בטור דה פראנס SO WHAT? זה עדיין לא אומר שהוא לא חרא של בן אדם.
מכבי על הקרשים ומאמן העבר שלה דורך עליה כמו סיגריה + עקיצות למי שהיה העוזר הכי טוב שלו.

סחה על התארים , אבל למה להיות ג'ורה?

18 ינואר 2013, 20:25

אני מסכים שהדברים של פיני לא ממש פוליטיקלי קורקט, אבל זה לא הופך אותם ללא נכונים וישש לו את הזכות להעביר ביקורת.

18 ינואר 2013, 20:26

or163 כתב:
MTA2311 כתב:
or163 כתב:

היה עוזר שעשה יותר מהמאמן באותה תקופה והעוזר הזה הוא זה שבנה את אותה קבוצה ושלא יספרו לי סיפורים.
ופיני גרשון המהולל גם הודח בהצלבה עם יתרון ביתיות מול פרטיזן וגם הפסיד אליפות בישראל עם מכבי הכי יקרה של 4 השנים האחרונות והכי מוכשרת של 4 השנים האחרונות, עם שחקנים שהיום לא יורקים לכיוון של מכבי, עם התקציב הנוכחי שלה.

הוא לא בנה את הקבוצה, הוא לא העביר את האימונים והוא ממש לא עשה יותר מהמאמן. אידיוט מי שאומר אחרת.
פיני גרשון המהולל לקח 3 אליפויות אירופה בעשור. אתה מצליח לקלוט את הנתון הזה? הוא המאמן הכי גדול בתולדות המועדון ואף פישר כמוך לא ישנה את העובדה הזאת.

18 ינואר 2013, 20:26

אליפות אירופה זה דבר נחמד. גם לסקריולו יש שתיים כאלה, וראינו מה הוא שווה במילאנו.

אל תעשה מעצמך טמבל כמו שתומאס עושה שהוא עולה על המגרש , אתה יודע טוב מאד שבלאט היה יותר מסתם עוזר מאמן במכבי , ואילולי הפציעה האומללה של פרקינס אולי הוא היה היום גם עם תואר יורוליג , מעניין לאן פיני היה מגיע עם השחקן הכי חשוב אצלו במערך היה נפצע ככה לפני הפיינל פור.

18 ינואר 2013, 20:32

דווקא מהפציעה של פרקינס מכבי בעיקר הרוויחה. פארגו נתן משחקי שיא, אידסון קפץ בפיינל פור למספרים דו ספרתיים וגם גיא פניני נתן משחק קריירה מול קאחה במשחק הרביעי. מכבי שיחקה את הכדורסל ההתקפי הכי טוב שלה. אני לא חושב שהנוכחות של פרקינס בגמר הייתה משנה משהו. אובראדוביץ' עצר את סופו וחיסל לגמרי את ההתקפה העומדת של מכבי. אבל זה מים מתחת לגשר. מה זה רלוונטי לעכשיו?

18 ינואר 2013, 21:48

שמואל1 כתב:למי שעוד היו חלומות - המשחק הזה מוכיח סופית שמכבי לא תעלה להצלבה. בואו רק נקווה שלא נסיים במקום האחרון בבית.

אתה טועה.
מכבי תסיים במקום השישי או אולי אפילו החמישי, ואז אפשר יהיה למרוח את כולם ולספר סיפורים שהיינו קרובים לעלות, אבל נפלנו לבית מאוד קשה, או איזשהו סיפור אחר.

משחק בהחלט מביש של מכבי. אין מה להגיד, אבל היא לא בליגה של חימקי. מה שעצוב זה שמדובר על חימקי, ולא על צסקא או ברצלונה.

הנהלת מכבי חייבת לעשות בדק בית רציני. קבוצה כזאת, עם בסיס אוהדים כזה, וכמות הכנסות כאלה, לא יכולה להיראות כאילו היא קבוצה מיותרת, שבקושי שייכת לטופ 16.
נטל ההוכחה הוא על ההנהלה, ואם הם לא יגיבו, זה רק יילך ויחמיר.

18 ינואר 2013, 21:55

ankram כתב:

אל תעשה מעצמך טמבל כמו שתומאס עושה שהוא עולה על המגרש , אתה יודע טוב מאד שבלאט היה יותר מסתם עוזר מאמן במכבי , ואילולי הפציעה האומללה של פרקינס אולי הוא היה היום גם עם תואר יורוליג , מעניין לאן פיני היה מגיע עם השחקן הכי חשוב אצלו במערך היה נפצע ככה לפני הפיינל פור.

אני חושב שלבלאט מגיע קרדיט, אבל התארים הם של פיני - אין מה לעשות.
מצד שני, לאנשים כמו פיני וג'מצ'י למשל, משום מה מאוד בוער להיות עיתונאים לוחמים ולבקר את מכבי בארסיות, מה שצביקה למשל מעולם לא עשה.

נכון להיום, עיקר הביקורת צריכה להיות מופנת להנהלה, וזה כולל גם את תומאס (שמשום מה הוחלט שבלאט אשם בהחתמתו), ואת מדלי ואת שאר הגלמים שלובשים צהוב.

18 ינואר 2013, 22:00

jol9 כתב:
ankram כתב:

אני חושב שלבלאט מגיע קרדיט, אבל התארים הם של פיני - אין מה לעשות.
מצד שני, לאנשים כמו פיני וג'מצ'י למשל, משום מה מאוד בוער להיות עיתונאים לוחמים ולבקר את מכבי בארסיות, מה שצביקה למשל מעולם לא עשה.

נכון להיום, עיקר הביקורת צריכה להיות מופנת להנהלה, וזה כולל גם את תומאס (שמשום מה הוחלט שבלאט אשם בהחתמתו), ואת מדלי ואת שאר הגלמים שלובשים צהוב.

בלאט קיבל 400 אלף דולר בשביל להחתים סנטר, והוא בחר בתומאס. אפשר להגיד, ובצדק כמובן, שמדובר בסכום מגוחך, אבל במקרה הזה מדובר בבחירה מגוחכת לא פחות של המאמן. גם את מדלי בלאט הביא, ובסכום גבוה מאוד. גם שארמדיני זאת טעות נטו של בלאט( החתמה+ התנהלות מביכה מול השחקן).
אז שוב, בלאט לא האשם העיקרי, אבל יש לו חלק לא מבוטל באיך שאנחנו נראים. גם חבורה של 10 נגרים יכולה להיראות כמו קבוצת כדורסל, ולצערי מכבי של השנה נראית כמו קבוצה לא מאומנת.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 18 ינואר 2013, 22:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
פרסם תגובה