המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט28 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא, וואלה בכלל לא מאושריםמכביסט28 כתב:misha כתב:להכין שקיות הקאה לימים הקרובים. תהיה פה חגיגה לא קטנה של התקשורת.
אני מציע לכולם להפסיק להתרגש מהתקשורת. פעם הפסדים כאלה היו משפיעים עליי בצורה קשה, היום למדתי להתמודד עם זה..
תבינו שהתקשורת אדומה ושמחה לאיד, ככה היא תישאר ואין שום דבר שישנה את זה.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט28 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא, וואלה בכלל לא מאושריםמכביסט28 כתב:misha כתב:להכין שקיות הקאה לימים הקרובים. תהיה פה חגיגה לא קטנה של התקשורת.
אני מציע לכולם להפסיק להתרגש מהתקשורת. פעם הפסדים כאלה היו משפיעים עליי בצורה קשה, היום למדתי להתמודד עם זה..
תבינו שהתקשורת אדומה ושמחה לאיד, ככה היא תישאר ואין שום דבר שישנה את זה.
דבר איתי עוד 3 שעות כשהעצבים יירדו
כרגע מותר לי להיגעל גם מהקבוצה וגם מהתקשורת
חנו'ש כתב:אני רק מתפללת שהפועל לא תסיים במקום השמיני (והיא בהחלט נמצאת באיזור המקום הזה) ונצטרך לסבול עוד סדרה שלמה נגד העכברושים האלה.
אני מתפללת שזה היה המשחק האחרון בהחלט נגדם העונה.
חנו'ש כתב:אני רק מתפללת שהפועל לא תסיים במקום השמיני (והיא בהחלט נמצאת באיזור המקום הזה) ונצטרך לסבול עוד סדרה שלמה נגד העכברושים האלה.
מכביסט28 כתב:חנו'ש כתב:אני רק מתפללת שהפועל לא תסיים במקום השמיני (והיא בהחלט נמצאת באיזור המקום הזה) ונצטרך לסבול עוד סדרה שלמה נגד העכברושים האלה.
ואני דווקא מייחל הפוך שכן נקבל אותם.
הם קבוצה גרועה, אחת הגרועות בתולדות האדומים, והסיכוי שנפסיד להם שוב הוא אפסי..
אפילו אחת הקבוצות הגרועות אי פעם במכבי לא תהיה מסוגלת להתבזות עד כדי כך נגד הכלום ובר טימור שיש לאדומים להציע..
כך לפחות אני מעז לחשוב
felix_r כתב:איזה יום!
מכבי, בארסה, צסקא, סיינה - כולן הפסידו בליגה...
Yellow&Blue deserved better than that tonight, We will do better. Never saw fans celebrating their team moving from 10th to 9th spot, I thought they won the championship tonight. Yalla Maccabi!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים