פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 2012/13 - הפלייאוף כבר כאן

09 מאי 2013, 09:25

הווריורס קבוצה מדהימה!!

וגם אני הכי אוהב לשחק איתם ב2K

09 מאי 2013, 10:19

שיקאגו קבוצה כ"כ מלוכלכת

09 מאי 2013, 11:56

LIAV10 כתב:שיקאגו קבוצה כ"כ מלוכלכת

כן ברור, העיקר שבראיונות אחרי המשחק למריו צ'אלמרס היה את חוסר הבושה לומר בריש גלי שמיאמי שיחקה מלוכלך בכוונה, אני מקווה שהשופטים שמעו ורשמו את זה לקראת המשחקים הבאים בסדרה.

09 מאי 2013, 13:33

נפל לי האינטרנט אז פספסתי את המשחק לצערי..
חבל שהפסדנו את המשחק הזה, עכשיו חייבים לנצח בחוץ אבל באוראקל ארינה זה הולך להיות קשה מאוד. אבל אני סומך עליהם, אם יש קבוצה שיש לה נסיון בפלייאוף זה סן-אנטוניו שהבסיס רץ ביחד כבר עשור, אם יש מאמן שיידע לעשות את ההתאמות זה פופ. הולך להיות מעניין זה בטוח.

09 מאי 2013, 14:49

EulGam05 כתב:
LIAV10 כתב:שיקאגו קבוצה כ"כ מלוכלכת

כן ברור, העיקר שבראיונות אחרי המשחק למריו צ'אלמרס היה את חוסר הבושה לומר בריש גלי שמיאמי שיחקה מלוכלך בכוונה, אני מקווה שהשופטים שמעו ורשמו את זה לקראת המשחקים הבאים בסדרה.

אני לא ראיתי מה צ׳אלמרס אמר על המשחק, אבל כן ראיתי את המשחק.
היה נראה כאילו המטרה הכי גדולה היא לפצוע מישהו ולעצבן.
אין לי הסבר אחר לפעולות של נואה.

09 מאי 2013, 15:59

LIAV10 כתב:הווריורס קבוצה מדהימה!!

אפשר לקלוע עם קארי מכל מקום ב-2K13..מה יהיה ב-2K14? :laugh1

לתומפסון היה 7 מ-8 מחוץ לקשת במחצית הראשונה ו-8 מ-9 בסוף המשחק(חבל, השיא בפלייאוף הוא 9)אבל כמו שמישהו אמר ''שיא השלשות בפלייאוף הוא 9 במשחק אחד, לתומפסון היו 7 במחצית הראשונה אבל שמעתי שהוא קלע עוד שתיים מחדר ההלבשה'' :laugh1

ד''א, העניין עם תומפסון זה שאבא שלו שולט לו על הכסף
הוא לא רוצה שהוא יהיה מרושש אחרי הקריירה שלו אז הוא נותן לו 3K לשכר דירה ו-300 דולר לבילויים אבל זהו
כשפעם אחת הוא נקלע לתגרה במשחק הוא אפילו הוריד לו מה-300 דולר

09 מאי 2013, 19:34

Holiday_Armadillo כתב:

לתומפסון היה 7 מ-8 מחוץ לקשת במחצית הראשונה ו-8 מ-9 בסוף המשחק(חבל, השיא בפלייאוף הוא 9)אבל כמו שמישהו אמר ''שיא השלשות בפלייאוף הוא 9 במשחק אחד, לתומפסון היו 7 במחצית הראשונה אבל שמעתי שהוא קלע עוד שתיים מחדר ההלבשה'' :laugh1

הוא לא רוצה שהוא יהיה מרושש אחרי הקריירה שלו אז הוא נותן לו 3K לשכר דירה ו-300 דולר לבילויים אבל זהו

גדול!!
איזה אבא תותח.

09 מאי 2013, 20:04

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

גדול!!
איזה אבא תותח.

גם אבא שלו היה שחקן NBA אז הוא יודע למה הוא עושה את זה
60% מסופרטאים אמריקאים מכריזים על פשיטת רגל 4 שנים אחרי הפרישה וזה לא פעם ספורטאים שקיבלו מליונים
זה מה שקורה שלכל שחקן יש פמליה והוא משלם על 20 פלאפונים, 20 טיסות וכו' וכו'

09 מאי 2013, 20:08

60% זה נתון הזוי ועצוב...
מי זה אבא שלו?

09 מאי 2013, 20:14

jol9 כתב:60% זה נתון הזוי ועצוב...
מי זה אבא שלו?

מייקל תומפסון, פעמיים אלוף NBA

משהו קטן על עניין הספורטאים המרוששים
Sports Illustrated estimated in 2009 that 78 percent of NFL players are bankrupt or facing serious financial stress within two years of ending their playing careers and that 60percent of NBA players are broke within five years of retiring from the game. A starting lineup of financial-distress examples could include Terrell Owens, Lawrence Taylor, Michael Vick, Deuce McAllister and Bernie Kosar in football, and Allen Iverson, Scottie Pippen, Latrell Sprewell and Antoine Walker in basketball.

09 מאי 2013, 20:29

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:60% זה נתון הזוי ועצוב...
מי זה אבא שלו?

מייקל תומפסון, פעמיים אלוף NBA

משהו קטן על עניין הספורטאים המרוששים
Sports Illustrated estimated in 2009 that 78 percent of NFL players are bankrupt or facing serious financial stress within two years of ending their playing careers and that 60percent of NBA players are broke within five years of retiring from the game. A starting lineup of financial-distress examples could include Terrell Owens, Lawrence Taylor, Michael Vick, Deuce McAllister and Bernie Kosar in football, and Allen Iverson, Scottie Pippen, Latrell Sprewell and Antoine Walker in basketball.

מכיר...
באמת מאוד מטריד הקטע הזה. ידעתי שלפיפן היו בעיות, אבל על האחרים לא ידעתי.
מה שמצחיק (יחסית) זה שספריוול לא רצה לחתום על איזשהו משהו בטענה שיש לו ילדים להאכיל, וכולםצחקו עליו אז...

אני מקווה שאותם הכדורסלנים המצויינים, ייפנו לפחות לקריירות אימון, גם אם בקטנה.
כמה רע זה כבר יכול להיות עבור נערים או ילדים להתאמן אצל אגדות כמו אייברסון, פיפן או ספריוול.

בנושא אחר וקצת באיחור אבל לכבוד הסדרה המזרחית עם יריבות עתיקת היומין (ולכבודו של רוי שאינני יודע אם גולש כאן עוד...):

09 מאי 2013, 22:32

jol9 כתב:בנושא אחר וקצת באיחור אבל לכבוד הסדרה המזרחית עם יריבות עתיקת היומין (ולכבודו של רוי שאינני יודע אם גולש כאן עוד...):

היו ימים.. אינדי וניקס של עכשיו יכולות רק לחלום על רמת הכדורסל שהייתה בסדרות של אז.

09 מאי 2013, 23:21

הסדרה מן הסתם עדיין פתוחה לגמרי אבל אהבתי את התמונה:

תמונה

09 מאי 2013, 23:33

misha כתב:
jol9 כתב:בנושא אחר וקצת באיחור אבל לכבוד הסדרה המזרחית עם יריבות עתיקת היומין (ולכבודו של רוי שאינני יודע אם גולש כאן עוד...):

היו ימים.. אינדי וניקס של עכשיו יכולות רק לחלום על רמת הכדורסל שהייתה בסדרות של אז.

ברור...

10 מאי 2013, 19:19

סטודמאייר חוזר לשחק עוד יומיים, נראה באיזה כושר הוא ואז נקבע אם שווה להחתים אותו עונה הבאה במכבי..

11 מאי 2013, 03:10

איכס, שיקאגו קבוצה מגעילה..

11 מאי 2013, 11:07

צריך לשלוח את נואה המכוערת הזאת לצפון קוריאה.
אחד השחקנים המגעילים בתולדות הליגה.

11 מאי 2013, 17:54

LIAV10 כתב:צריך לשלוח את נואה המכוערת הזאת לצפון קוריאה.
אחד השחקנים המגעילים בתולדות הליגה.

אם אוהדי היריבה שונאים את נואה זה רק אומר שהוא עושה עבודה נהדרת.

אחלה שחקן וגם אחד השחקנים הכי תחרותיים בליגה, הוא בכלל לא היה צריך לשחק בפלייאוף בגלל הפציעה שלו (במשחק הראשון מול הנטס הוא אפילו לא הצליח לרוץ בצואה ישרה) אבל פשוט החליט לשחק תוך כדי כאבי תופת רק בגלל שהקבוצה שלו צריכה אותו ובסוף הוא היה אחת הסיבות המרכזיות ששיקאגו בכלל הגיעה לסיבוב השני. במסיבת העיתונאים אחרי המשחק השישי כשהנטס השוו את הסדרה, נואה אמר "אנחנו קבוצה של לוחמים, אנחנו מקבלים אגרופים לפנים אבל אנחנו תמיד ממשיכים להילחם. אני גאה בקבוצה הזאת, אנחנו נלך לסביבה עוינת (ברוקלין) ואנחנו ננצח." הוא אמר את זה כשהוא יודע שסיכוי טוב שהבולס ישחקו בלי רוז, דנג והיינריך כשהקו האחורי של הקבוצה הוא קו אחורי של רובינסון, בלינלי ובאטלר (2 שחקנים מחליפים והרכז שהיה אמור להיות בכלל הרכז השלישי בסגל). ואחרי כל זה הוא נתן במשחק 7 משחק פנומנלי - 24 נק', 14 ריב' ו-6 חס' והוביל את הקבוצה לסיבוב השני בפלייאוף. הוא אולי לא השחקן הכי נוצץ או הכי אסתטי בליגה אבל הוא שחקן טוב מאד ומנהיג גדול. אם ל-לה-פלופ היה חצי מהלב ויכולת המנהיגות של נואה אז זה לא היה הזוי להזכיר אותו באותה נשימה עם ג'ורדן כבר היום.

11 מאי 2013, 18:18

נו די כבר, מה אתה משבח חתיכת שחקן מלוכלך, אם זה היה קובי (או מי שאתה לא אוהב) ממול היית מקלל אותו בדיוק כמוני.
הבנאדם בא לפרק במכות שחקנים ולהתחיל פרובוקציות.

http://www.youtube.com/watch?v=wa-liau-Hrc
http://www.youtube.com/watch?v=DlA3pzKGi8k
http://www.youtube.com/watch?v=t-ymIQ9PDX0

אם אתה מעודד את הוצאת היריבה מהמשחק ע"י פרובוקציות אז אתה אוהב כדורסל דוחה, כמו של ג'ואקים נואה הדוחה.

ידוע לך איך הוא לא הורחק אתמול אחרי מה שעשה? (הסרטון הראשון והסרטון השלישי)

11 מאי 2013, 19:37

LIAV10 כתב:נו די כבר, מה אתה משבח חתיכת שחקן מלוכלך, אם זה היה קובי (או מי שאתה לא אוהב) ממול היית מקלל אותו בדיוק כמוני.
הבנאדם בא לפרק במכות שחקנים ולהתחיל פרובוקציות.

http://www.youtube.com/watch?v=wa-liau-Hrc
http://www.youtube.com/watch?v=DlA3pzKGi8k
http://www.youtube.com/watch?v=t-ymIQ9PDX0

אם אתה מעודד את הוצאת היריבה מהמשחק ע"י פרובוקציות אז אתה אוהב כדורסל דוחה, כמו של ג'ואקים נואה הדוחה.

ידוע לך איך הוא לא הורחק אתמול אחרי מה שעשה? (הסרטון הראשון והסרטון השלישי)

קודם כל, לא מבין מה המשפט הראשון בתגובה שלך קשור למשהו. אף פעם לא הבנתי למה אנשים נוהגים להשתמש בטיעונים מהסוג "אם זה היה כך וכך אז אתה היית עושה כך כך" - להציג מצב היפותטי, להציג תגובה היפותטית ומכל זה להסיק איזשהי מסקנה קונקרטית על המגיב שמחזקת את הטיעון שלך.

שנית כל - נובמ'ת, איש הציפור (מה זה? מערכון פלטפוס?) וצ'אלמרס שיחקו מלוכלך כל הערב, לאחרון אפילו היה את חוסר הבושה להגיד את זה לעיתונאים בסוף המשחק ואתה בוכה לי פה על דחיפה קטנה שבקושי הזיזה מישהו ומחיאת כפיים? לא מבין מה הקשר בכלל של הסרטון השני, בסטנדרטים שאתה מציב לנואה, לה-פלופ בכלל היה צריך להיות מורחק על המרפק שהוא ניסה לשלוח בסרטון הזה.

למה למשל צ'אלמרס לא הורחק על זה:

או באטייה שכנראה התבלבל וחשב שהוא נמצצא בוורסטלמניה (אגב, מי שמציג את הסרטון הזה יודע דבר או שניים על שופטים שבאים עם תוצאה מהבית):

לי אין שום בעיה עם מה שנואה עושה. הוא הבין מה קורה במשחק הזה ומה מיאמי מנסה לעשות (שזה אגב ביזיון שקבוצה עם כזה עומק וכשרון צריכה לשחק מלוכלך בשביל להתגבר על קבוצה שמשחקת כמעט עם החמישיה השניה שלה) ולא קיבל את זה, בדיוק כמו שמנהיג של קבוצה צריך לעשות. מילא אם היה עושה משהו מלוכלך (כמו שנאזר עשה אתמול בערב כשדחף את לה-פלופ) אבל דחיפה קטנה ומחיאת כף?
נושא נעול