פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - ג'יימס סגר במכבי

26 מאי 2011, 19:58

cannon כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.100577.html

3. למה אבי אבן עוזב?

אבי אבן הולך לקבל מאין קידום ויהפוך למאין אחראי מחלקת פיתוח וסקאוטינג במכבי. הוא יקבל אחריות על הפרוייקט במגידו ויהיה המנהל המקצועי של הקבוצה הזאת כמו אחראי על מחלקת הסקאוטינג במכבי (מה שבזמנו היה גוט שפותר). משהו בסגנון הזה ממה ששמעתי מאיזה מקורב.

26 מאי 2011, 20:00

cannon כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.100577.html

לפי הכתבה הזו, מסתמנים כמה דברים לא נחמדים...
1. ממש לא לענין שפרקינס יעזוב. מגיע לו לקבל את הצ'אנס להשאר ולחזור. כשהוא יחזור לעצמו, הוא תוספת מבורכת גם אם יהיה רק ב-90% מהיכולת שלו. פשוט שחקן שמתאים לקבוצה הזו.
2. הלפרין בחיים לא יבוא בשביל 900000 דולר לשלוש שנים יחד... בורשטיין העגלה מרויח יותר...
3. למה אבי אבן עוזב?
4. מי הישראלי הנוסף שיגיע? ברור שכדיר לא יחזור. לנדסברג אולי? התסריט הכי טוב יהיה של יותם, שאייר ולנדסברג כשטל בורשטיין מושאל, אבל זה בחיים לא יקרה. אז אני מניח שבנוסף לטל יהיו פה שניים מבין יותם, שאייר ולנדסברג.

לא קונה את הידיעות שמתפרסמות דקה אחרי שהעונה נגמרת.

אני חושב שפרקינס יישאר.

26 מאי 2011, 20:10

בצהריים כתבו שפרקינס נשאר.
נראה לכם שתו"כ ההנפה החליטו שלא? הכל בולשיט של עיתונאים בא נחכה כמה ימים.

26 מאי 2011, 20:14

זיוני שכל, יש עוד קיץ שלם, וארוך, לא ממהרים לשומקום.

26 מאי 2011, 20:20

אני עדיין לא רואה איך ג'יימס משדרג את הקו הקדמי של מכבי ביורוליג.
מקווה שאוכל את הכובע.

26 מאי 2011, 20:23

מן הסתם גם לא ראית איך פארגו משדרג את הקו האחורי שלנו השנה, או איך פרקינס משדרג את הקו האחורי לפני שנתיים, או מוריס לפני זה.

אחרי שפארגו ופרקינס הפכו לכוכבים בכל קנה מידה באירופה צריך להפסיק לזלזל בליגה שלנו ובזרים שמשחקים פה. ג'יימס פה כבר שלוש שנים שב2 מהם הוא מהשחקנים הכי טובים בליגה וככל הנראה הגבוה הכי טוב בליגה בתקופה הזאת. יש יותר סיכוי שהוא יצליח לעשות את המעבר ויהפוך לכוכב באירופה מאשר שהוא לא יעשה את זה, ובכל מקרה שווה למכבי את ההימור הקטן הזה (בדיוק כמו שפארגו ופרקינס הגיעו באותו מעמד) לעומת הסיכוי הגדול שיכול לקרות.

רק באמת הפעם ילמדו מטעויות ובאמת יחתימו אותו ל3 שנים כמו שמדובר שלא יעלה לנו פי 3 אחרי שנה אחת מוצלחת.

26 מאי 2011, 20:24

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4074537,00.html

שחרור ממשיכה להתעקש שוויצ'יץ' בדרך חזרה, מחזקת את ענין הלפרין ובניגוד לגלדסטון טוענת שפרקינס כנראה כן ימשיך. אין דיבורים על גארד זר נוסף.
מה שכן חדש הוא שאחת הקבוצות שרוצות את אידסון היא צסקא שעליה כולנו חשבנו שיעבור קיץ מקוצץ כלכלית...

26 מאי 2011, 20:28

cannon כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4074537,00.html

שחרור ממשיכה להתעקש שוויצ'יץ' בדרך חזרה, מחזקת את ענין הלפרין ובניגוד לגלדסטון טוענת שפרקינס כנראה כן ימשיך. אין דיבורים על גארד זר נוסף.
מה שכן חדש הוא שאחת הקבוצות שרוצות את אידסון היא צסקא שעליה כולנו חשבנו שיעבור קיץ מקוצץ כלכלית...

אלה הם הימים בהם אני כ"כ רוצה להאמין לשחרור ולווינט.
במיוחד בגלל הנושא של פרקינס...לו יהי.

26 מאי 2011, 20:31

יעל שחרור צריכה להחליף מקצוע (מאיפה היא מביאה את עניין וויצ'יץ' כל פעם מחדש?) ועל הדרך לקחת איתה את ורד כהן ושרון קביליו.

26 מאי 2011, 20:32

החציל האצטקי כתב:זיוני שכל, יש עוד קיץ שלם, וארוך, לא ממהרים לשומקום.

26 מאי 2011, 20:32

שישקואסקאס יושב על המשבצת שלו, זה אומר שהם לא רוצים שהוא ימשיך? אם אידסון יעזוב לשם, הייתי הולך לכיוון שלו.

26 מאי 2011, 20:34

שחרור דווקא כיכבה בקיץ שעבר, לא הייתי מספיד כ"כ מהר. חוץ מזה, הייתי שמח כן לראות את ניקולה מסיים את הקריירה שלו בצהוב.

26 מאי 2011, 20:34

משה כתב:

שישקואסקאס יושב על המשבצת שלו, זה אומר שהם לא רוצים שהוא ימשיך? אם אידסון יעזוב לשם, הייתי הולך לכיוון שלו.

עוד כשהודיעו ששתי קבוצות בכירות מעוניינות באידסון תיארתי לעצמי שאחת מהם היא צסק"א.
כרגע הקבוצה הזו נראית כמו מחלקה גריאטרית לשחקני כדורסל.
מאד ריאלי שהם ירצו את אידסון גם במחיר של שישקאוסקאס...

החציל האצטקי כתב:שחרור דווקא כיכבה בקיץ שעבר, לא הייתי מספיד כ"כ מהר. חוץ מזה, הייתי שמח כן לראות את ניקולה מסיים את הקריירה שלו בצהוב.

האמת שבמחיר הנכון גם אני הייתי שמח לראות פה את ניקולה.
מכבי היא היחידה שהיטיבה להשתמש בו נכון ואני מאמין שתוכל לעשות זאת שוב, אבל אי אפשר לדעת מה יהיה.

26 מאי 2011, 20:41

החציל האצטקי כתב:שחרור דווקא כיכבה בקיץ שעבר, לא הייתי מספיד כ"כ מהר. חוץ מזה, הייתי שמח כן לראות את ניקולה מסיים את הקריירה שלו בצהוב.

בקיץ שעבר היא טחנה את עניין שאראס בלי הפסקה. עכשיו היא לוקחת את אותן כתבות ומחליפה את השם שאראס בוויצ'יץ'. לא נראה לי שמכבי הולכת לכיוון הזה במיוחד כשג'יימס סגר וכרגע יש כבר 6 גבוהים חתומים בקבוצה.

26 מאי 2011, 20:42

האמת שאחד החלומות הגדולים שלי הוא לראות את ניקו משתלב בעתיד כ"מאמן גבוהים" כזה במכבי. משהו כמו קארים עבדול ג'באר בלייקרס, כזה שייקח פרוספקט כמו מצ'באן ויהפוך אותו ל... ניקולה וויצ'יץ'.

26 מאי 2011, 20:46

החציל האצטקי כתב:האמת שאחד החלומות הגדולים שלי הוא לראות את ניקו משתלב בעתיד כ"מאמן גבוהים" כזה במכבי. משהו כמו קארים עבדול ג'באר בלייקרס, כזה שייקח פרוספקט כמו מצ'באן ויהפוך אותו ל... ניקולה וויצ'יץ'.

דיברו על זה שנה שעברה נדמה לי.
שזה עלה בזמנו ישר דמיינתי את אובארוב מקבוצת הכדורגל שבזמנו היה שוער בקבוצה ועכשיו מאמן שוערים.
מעניין לדעת אם דבר כזה יכול לפעול במכבי...

26 מאי 2011, 20:49

עכשיו בלאט אמר שמכבי לא דיברה לא עם ניקולה ולא עם שייר.

26 מאי 2011, 20:50

ומצד שני הוא טוען שמכבי תביא יותר מישראלי אחד.

26 מאי 2011, 20:51

Euro_Basket כתב:ומצד שני הוא טוען שמכבי תביא יותר מישראלי אחד.

כנראה שני גארדים...הלפרין ולאנדסברג או מישהו אחר אולי מקל

26 מאי 2011, 20:51

בלאט ביציע: דרק כתפקיד במועדון ככה"נ

תיבנה קבוצה מאוד אתלטית

שייר וניקולה לא היה ולא נברא

יביאו עוד 2 ישראלים בכירים

מנסים להשאיר את אידסון בכל הכוח
נושא נעול