פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
11 יוני 2013, 19:02
אור, מה כל כך טוב בפונקראשוב? כאילו, במה הוא כל כך עדיף על אוחיון?
11 יוני 2013, 19:03
MTA2311 כתב:קו אחורי של פונקרשוב ולנגפורד? אני מוכן אפילו לעזור לפדרמן, פדרמן ג'וניור, רקנאטי, רקנאטי ג'וניור, שמעון, הקבוצה העסקית של שמעון, ריצארד דיץ והאשכנזי עם המשכורת שלהם.
זה הרבה יותר טוב ממה ש18 הבעלים שלנו יכולים להרשות לעצמם. כמה זה 2 מיליון חלקי 5 מינוס כסף ממנויים, ספונסרים וזכויות שידור?
=קניית הוילה של סיינפלד
11 יוני 2013, 19:09
שחף כתב:אור, מה כל כך טוב בפונקראשוב? כאילו, במה הוא כל כך עדיף על אוחיון?
אין בו שום דבר טוב, אבל אתה לא חושב שעדיף להתפשר על שחקן בינוני כזה בשביל שחקן כמו לנגפורד? אתה לא חושה שקו אחורי כזה עדיף על קו אחורי שמורכב מהיקמן ורייס?
11 יוני 2013, 19:17
הממממ. במה הוא טוב מהיקמן? כאילו, לא עדיף כבר היקמן ולאנגפורד?
11 יוני 2013, 19:21
היקמן לא רכז...
אני מעדיף שיהיו שני רכזים בסגל( אוחיון+זר בינוני) וsg אחד כמו לנגפורד, מאשר 2 sg ואוחיון.
11 יוני 2013, 19:43
אני לא בטוח שפונקרשוב(לא תאודוסיץ' או הוארטס, פונקרשוב) עדיף למכבי על היקמן. תזכור מי המאמן, ואיזה סוג שחקנים הוא אוהב בדרך כלל.
11 יוני 2013, 19:43
צריך לציין כמו כן שזוראן פלניניץ' צפוי גם להגיע לצסק"א לפי דיווחים שונים, נראה לאן כל זה הולך.
צ'אק איידסון ממשיך בקאזאן לעונה הבאה.
11 יוני 2013, 20:06
שחף כתב:אני לא בטוח שפונקרשוב(לא תאודוסיץ' או הוארטס, פונקרשוב) עדיף למכבי על היקמן. תזכור מי המאמן, ואיזה סוג שחקנים הוא אוהב בדרך כלל.
פונקרשוב שיחק נהדר אצל בלאט בנבחרת רוסיה.
11 יוני 2013, 21:39
יש עכשיו ריאל-ברצלונה למעוניינים
11 יוני 2013, 22:26
גלאטאסריי עם 3-0 על בנוויט בסדרה, וצריכה עוד ניצחון כדי לזכות באליפות מדהימה. שימו לב שקרלוס ארויו כבר שנה שנייה ברציפות מוביל(כנראה)קבוצה לאליפות טורקיה. מה שמרשים במיוחד זו העובדה שבשתי הפעמים לא מדובר על אחת מהקבוצות העשירות, פנר או אפס.
11 יוני 2013, 23:05
ברצלונה ניצחה 72-71 את ריאל והשוותה את הסדרה 1:1
12 יוני 2013, 00:31
אדגר פו כתב:צריך לציין כמו כן שזוראן פלניניץ' צפוי גם להגיע לצסק"א לפי דיווחים שונים, נראה לאן כל זה הולך.
צ'אק איידסון ממשיך בקאזאן לעונה הבאה.
לא מאמין שיש מצב שפלניניץ' יחזור לצסקא. הוא היה שם, ושיחררו אותו.
נראה לי שאלו סתם הזיות של יורוהופס
איידסון חתם לשתי עונות
12 יוני 2013, 06:36
אם פלאניניץ יחתום בצסקא, ספאנוליס לא ישחק שם. אין שם מקום גם לשניהם וגם לפארגו.
12 יוני 2013, 07:03
er79 כתב:אם פלאניניץ יחתום בצסקא, ספאנוליס לא ישחק שם. אין שם מקום גם לשניהם וגם לפארגו.
זה יוביל אותו לפה בטח
12 יוני 2013, 12:43
כל מי שחלם על ג'קסון, תשכחו ממנו.
הודעה רשמית באתר של צסקא אומרת, שהוא נשאר.
12 יוני 2013, 12:46
felix_r כתב:כל מי שחלם על ג'קסון, תשכחו ממנו.
הודעה רשמית באתר של צסקא אומרת, שהוא נשאר.
לי דווקא הוקל, לרגע חשבתי שיש מצב שהוא יגיע הנה
12 יוני 2013, 13:06
גם ג'קסון, גם פארגו, מדברים שם על ספאנוליס ופלאניניץ', ועדיין יש להם את תאודוסיץ'? בלגאן מה שהולך שם. ג'קסון הולך להינמק יותר ויותר על הספסל שם כל אימת שהוא שם. לפחות הכסף הגדול נכנס לעו"ש. ולכל אלה שרווח להם, נראה מה תגידו שינחת פה איזה פאקינג טייריס רייס.
12 יוני 2013, 13:52
er79 כתב:גם ג'קסון, גם פארגו, מדברים שם על ספאנוליס ופלאניניץ', ועדיין יש להם את תאודוסיץ'? בלגאן מה שהולך שם. ג'קסון הולך להינמק יותר ויותר על הספסל שם כל אימת שהוא שם. לפחות הכסף הגדול נכנס לעו"ש. ולכל אלה שרווח להם, נראה מה תגידו שינחת פה איזה פאקינג טייריס רייס.
תאודוסיץ' לא ישאר שם. אני גם לא חושב שיגיעו גם ספאנוליס וגם פלאניניץ', זה יהיה אחד מהם.
12 יוני 2013, 14:38
שמואל1 כתב:er79 כתב:גם ג'קסון, גם פארגו, מדברים שם על ספאנוליס ופלאניניץ', ועדיין יש להם את תאודוסיץ'? בלגאן מה שהולך שם. ג'קסון הולך להינמק יותר ויותר על הספסל שם כל אימת שהוא שם. לפחות הכסף הגדול נכנס לעו"ש. ולכל אלה שרווח להם, נראה מה תגידו שינחת פה איזה פאקינג טייריס רייס.
תאודוסיץ' לא ישאר שם. אני גם לא חושב שיגיעו גם ספאנוליס וגם פלאניניץ', זה יהיה אחד מהם.
לדעתי לא ספאנוליס ולא פלניניץ' לא יגיעו
12 יוני 2013, 14:55
אני ממש לא רואה בעיה מצד צסק"א להחתים את שניהם
השאלה היא רק אם פלאניניץ' יהיה מוכן לעלות מהספסל
תחשבו על הסגל הזה:
פארגו,פלאניניץ',ג'קסון,ספאנוליס,ווימס,מיקוב,חריאפה וקרסטיץ'(ולכו תדעו אם זה לא ישתפר גם בעמדות הפנים)-זה סגל מפלצתי