22 ינואר 2014, 09:16
22 ינואר 2014, 17:13
rc4991 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//2714162
23 ינואר 2014, 13:51
24 ינואר 2014, 00:44
24 ינואר 2014, 01:04
25 ינואר 2014, 06:42
25 ינואר 2014, 07:34
misha כתב:
![]()
25 ינואר 2014, 07:44
Holiday_Armadillo כתב:מלו קלע 62 נקודות ב-65% מהשדה
25 ינואר 2014, 13:08
26 ינואר 2014, 22:48
29 ינואר 2014, 19:22
29 ינואר 2014, 19:32
rc4991 כתב:מישהו יכול לעשות לי טובה ולהסביר לי על כל הקטע של התיכונים והקולג'ים בארה"ב?
אני באמת לא מבין בזה,פעם אחת אני שומע על טורניר X ופעם על טורניר Y וכך גם עם ליגות,איזורים ומושגים נוספים שאני שומע ולא מבין כלום
השאלה היא איך בעצם בנויה המסגרת לשחקן צעיר שמתחיל קריירה מקצוענית? (מאיזה שלב הוא מתחיל אותה בכלל?) איך הליגה בנויה? (האם יש כמה ליגות?) ועוד דברים שאני לא מבין
זה נושא שבאמת מעניין אותי ולצערי אני לגמרי מבולבל בו ואני ממש אשמח אם מישהו יעשה לי סדר ויסביר את הנושא
29 ינואר 2014, 19:40
roy1000 כתב:rc4991 כתב:מישהו יכול לעשות לי טובה ולהסביר לי על כל הקטע של התיכונים והקולג'ים בארה"ב?
אני באמת לא מבין בזה,פעם אחת אני שומע על טורניר X ופעם על טורניר Y וכך גם עם ליגות,איזורים ומושגים נוספים שאני שומע ולא מבין כלום
השאלה היא איך בעצם בנויה המסגרת לשחקן צעיר שמתחיל קריירה מקצוענית? (מאיזה שלב הוא מתחיל אותה בכלל?) איך הליגה בנויה? (האם יש כמה ליגות?) ועוד דברים שאני לא מבין
זה נושא שבאמת מעניין אותי ולצערי אני לגמרי מבולבל בו ואני ממש אשמח אם מישהו יעשה לי סדר ויסביר את הנושא
המסגרות של שחקנים צעירים הן תיכונים, אח"כ קולג', ואח"כ NBA. ליגות התיכונים הן ליגות אזוריות שמתחרות ברמת העיר, אח"כ מחוז ובסופו של דבר הסטייט. בקולג'ים יש גם ליגות איזוריות, אבל יש גם טורניר ארצי במרץ.
עוזר במשהו?
29 ינואר 2014, 20:02
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:מישהו יכול לעשות לי טובה ולהסביר לי על כל הקטע של התיכונים והקולג'ים בארה"ב?
המסגרות של שחקנים צעירים הן תיכונים, אח"כ קולג', ואח"כ NBA. ליגות התיכונים הן ליגות אזוריות שמתחרות ברמת העיר, אח"כ מחוז ובסופו של דבר הסטייט. בקולג'ים יש גם ליגות איזוריות, אבל יש גם טורניר ארצי במרץ.
עוזר במשהו?
רק קצת
הסברת לי בעצם על המסלול ששחקן עובר ואותי מעניין גם איך הקולג'ים מתחלקים ואם יש שם ליגות ברמות שונות?
כי אני זוכר הרבה פעמים שרושמים על מועמדים "הוא הגיע מ-X שזו ליגה חלשה" "הוא מהאטלנטיק 10" וכו'
בעצם מה שאתה אומר זה שיש "ליגות" שהן פועל יוצא של איזור התיכון שלך?
29 ינואר 2014, 20:07
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:מישהו יכול לעשות לי טובה ולהסביר לי על כל הקטע של התיכונים והקולג'ים בארה"ב?
עוזר במשהו?
רק קצת
הסברת לי בעצם על המסלול ששחקן עובר ואותי מעניין גם איך הקולג'ים מתחלקים ואם יש שם ליגות ברמות שונות?
כי אני זוכר הרבה פעמים שרושמים על מועמדים "הוא הגיע מ-X שזו ליגה חלשה" "הוא מהאטלנטיק 10" וכו'
בקולג' יש שלוש רמות DIVISION I, DIVISION II, DIVISION III
כמובן ש-DIVISION I היא הליגה הבכירה ביותר
בתוך ה-DIVISION I יש ליגות אזוריות (אתה תצטרך לסלוח לי, מדי פעם יש לי בלאק אאוט בקשר למילים מסויימות והתרגום שלהן) יותר חזקות ופחות חזקות כמו ה-BIG 12, IVY LEAGUE, PACIFIC 12 וכו'
ככל שאתה נמצא בליגה אזורית וכללית יותר חזקה ככה הסטטיסטיקה שלך שווה יותר
בסוף השנה יש את הטורניר הכי גדול במרץ (ומכאן השם ''מרץ המשוגע'') שנערך במתכונת גביע ונקרא הסוויט 16
מיקום התיכון של השחקן לא משפיע על מיקום המשחק שלו בקולג'
ברגע ששחקן משחק טוב ומושך תשומת לב של קולג'ים הוא מקבל הצעות ובסופו של דבר מתחייב לקולג' שהוא חושב שיהיה הכי טוב בשבילו
שחקן יכול לשחק בתיכון בקליפורניה כי שם הוא גדל אבל בקולג' הוא יעבור לשחק במישיגן כי זאת ההצעה שהכי קרצה לו
29 ינואר 2014, 20:12
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:מישהו יכול לעשות לי טובה ולהסביר לי על כל הקטע של התיכונים והקולג'ים בארה"ב?
עוזר במשהו?
רק קצת
בקולג' יש שלוש רמות DIVISION I, DIVISION II, DIVISION III
כמובן ש-DIVISION I היא הליגה הבכירה ביותר
בתוך ה-DIVISION I יש ליגות אזוריות (אתה תצטרך לסלוח לי, מדי פעם יש לי בלאק אאוט בקשר למילים מסויימות והתרגום שלהן) יותר חזקות ופחות חזקות כמו ה-BIG 12, IVY LEAGUE, PACIFIC 12 וכו'
ככל שאתה נמצא בליגה אזורית וכללית יותר חזקה ככה הסטטיסטיקה שלך שווה יותר
בסוף השנה יש את הטורניר הכי גדול במרץ (ומכאן השם ''מרץ המשוגע'') שנערך במתכונת גביע ונקרא הסוויט 16
מיקום התיכון של השחקן לא משפיע על מיקום המשחק שלו בקולג'
ברגע ששחקן משחק טוב ומושך תשומת לב של קולג'ים הוא מקבל הצעות ובסופו של דבר מתחייב לקולג' שהוא חושב שיהיה הכי טוב בשבילו
שחקן יכול לשחק בתיכון בקליפורניה כי שם הוא גדל אבל בקולג' הוא יעבור לשחק במישיגן כי זאת ההצעה שהכי קרצה לו
תודה,אז אם הבנתי נכון יש שלוש ליגות (או איך שתקראו לזה) שבתוכן יש עוד ליגות ובעצם שופטים שחקן קולג' לפי הליגה שהוא משחק בה?
29 ינואר 2014, 20:18
בדיוק
למשל, אחד השחקנים הטובים בקולג' השנה הוא ג'בארי פארקר והוא משחק בקולג' עם שם גדול כמו דיוק
אנדרו וויגינס (אחד השחקנים עם ההייפים הכי גדולים בשנים האחרונות) משחק באותו קולג' עם שם גדול, קנזס
מצד שני, יש לך כוכבים ב-NBA שלא יצאו מקולג'ים גדולים כמו דווין ווייד ששיחק במרקט או סטפן קארי ששיחק בדוידסון
שניהם נתנו עונות אדירות והוליכו את הקולג'ים שלהם להישגים מעולים אבל הקולג' עצמו לא היה דיוק\קנזס\קנטקי וכו'
מבחינת קארי גם היו תהיות כמו האם הוא יכול מבחינה פיזית להתמודד ב-NBA כי הוא היה קטן מדי ורזה מדי
הרבה פעמים שחקן לא נבחר בדראפט רק על פי מה שהוא עשה בקולג' אלא גם בגלל מה שקבוצות מאמינות שאפשר להוציא ממנו
בכלל, כשאתה מחתים שחקנים באירופה אתה מחתים לפי צורך, כשאתה בוחר שחקנים בדראפט אתה בוחר לפי יכולת וזה לא משנה אם אתה צריך את זה בקבוצה או לא
רק בגלל שלקבוצה יש סנטר טוב לא אומר שהיא לא הולכת לבחור בשאקיל או'ניל אם יש לה את האפשרות
29 ינואר 2014, 20:32
29 ינואר 2014, 20:36