המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמעון מזרחי אמר לוואלה! ספורט: "זו החלטת הוועדה המקצועית, היא תובא לישיבת ההנהלה, בדרך כלל ההנהלה מאשרת המלצות של ועדה מקצועית. צביקה שרף הסיר במפתיע היום בצהריים את מועמדותו, הוא היה בעל סיכויים כנראה טובים להתמנות, דיוויד בלאט השיב שהוא עדיין לא יודע אם הוא יכול להתפנות לנבחרת, וכמובן שלא היה ניתן להמתין, אז נשארה המועמדות של אדלשטיין, כי שיבק כבר אימן בעבר". לשאלה כיצד מינויו של אדלשטיין ישפיע לגבי זימונו של גיא פניני לנבחרת השיב מזרחי: "אני יודע שהשחקנים הטובים הטובים ביותר חייבים להיות בנבחרת. זה מה שאני יודע. אני יודע גם שאת השחקנים בוחרים המאמנים. אז מה שיהיה יהיה".
felix_r כתב:לא יודע מה הבעיה שלך עם מזרחי. זה מה שהוא אמר:שמעון מזרחי אמר לוואלה! ספורט: "זו החלטת הוועדה המקצועית, היא תובא לישיבת ההנהלה, בדרך כלל ההנהלה מאשרת המלצות של ועדה מקצועית. צביקה שרף הסיר במפתיע היום בצהריים את מועמדותו, הוא היה בעל סיכויים כנראה טובים להתמנות, דיוויד בלאט השיב שהוא עדיין לא יודע אם הוא יכול להתפנות לנבחרת, וכמובן שלא היה ניתן להמתין, אז נשארה המועמדות של אדלשטיין, כי שיבק כבר אימן בעבר". לשאלה כיצד מינויו של אדלשטיין ישפיע לגבי זימונו של גיא פניני לנבחרת השיב מזרחי: "אני יודע שהשחקנים הטובים הטובים ביותר חייבים להיות בנבחרת. זה מה שאני יודע. אני יודע גם שאת השחקנים בוחרים המאמנים. אז מה שיהיה יהיה".
מה הבעיה פה?
jol9 כתב:אני לא מצליח להבין למה שמעון מזרחי לא יכול לבקר החלטות שמתקבלות באיגוד? אז מה אם הוא נושא בתפקיד, עדיין יש לו את הזכות לדעה משלו.
אפשר לחשוב ששרים בממשלה לא מבקרים את החלטות הממשלה כל הזמן, או כל דוגמא אחרת שאפשר לחשוב עליה בהקשר הזה.
גם כמו שפליקס ציין, מזרחי לא אמר שום דבר חריג או לא מקובל, ומחפשים אותו רק כי הוא שמעון מזרחי והוא היו"ר של מכבי. אם אמירה כזאת היתה
מגיעה מכיוונו של חיים אוחיון, אף אחד לא היה יודע מזה בכלל.
קודי כתב:jol9 כתב:אני לא מצליח להבין למה שמעון מזרחי לא יכול לבקר החלטות שמתקבלות באיגוד? אז מה אם הוא נושא בתפקיד, עדיין יש לו את הזכות לדעה משלו.
אפשר לחשוב ששרים בממשלה לא מבקרים את החלטות הממשלה כל הזמן, או כל דוגמא אחרת שאפשר לחשוב עליה בהקשר הזה.
גם כמו שפליקס ציין, מזרחי לא אמר שום דבר חריג או לא מקובל, ומחפשים אותו רק כי הוא שמעון מזרחי והוא היו"ר של מכבי. אם אמירה כזאת היתה
ממש לא. זה לא החלטה של הכנסת שהוא מתנגד לה או משהו כזה או שהוא ינסה לשנות אותה במושב הבא. מדובר על מינוי מקצועי שגם אם אתה לא בהכרח מסכים לו אתה צריך לעמוד מאחורי המאמן ולתמוך בו, בדיוק כמו שאריק שיבק אמר אחרי שאדלשטיין מונה. בדיוק כמו שלא שמעתי את הסגן של לוזון מגנה את המינוי של גוטמן. מזרחי אפילו היה יכול לומר שהוא העדיף מישהו אחר ולהוסיף שאדלשטיין מאמן טוב והוא מאחל לו בהצלחה - אפילו זה עדיף על מה שהוא אמר.
felix_r כתב:קודי כתב:jol9 כתב:אני לא מצליח להבין למה שמעון מזרחי לא יכול לבקר החלטות שמתקבלות באיגוד? אז מה אם הוא נושא בתפקיד, עדיין יש לו את הזכות לדעה משלו.
ממש לא. זה לא החלטה של הכנסת שהוא מתנגד לה או משהו כזה או שהוא ינסה לשנות אותה במושב הבא. מדובר על מינוי מקצועי שגם אם אתה לא בהכרח מסכים לו אתה צריך לעמוד מאחורי המאמן ולתמוך בו, בדיוק כמו שאריק שיבק אמר אחרי שאדלשטיין מונה. בדיוק כמו שלא שמעתי את הסגן של לוזון מגנה את המינוי של גוטמן. מזרחי אפילו היה יכול לומר שהוא העדיף מישהו אחר ולהוסיף שאדלשטיין מאמן טוב והוא מאחל לו בהצלחה - אפילו זה עדיף על מה שהוא אמר.
1) יש לך שמיעה סלקטיבית כנראה, כי כל העולם ואחותו ביקרו את תהליך המינוי של מאמן נבחרת ישראל בכדורגל!
2) כנראה יש לך גם יכולת לנחש מה שמעון חושב, כי אני לא ראיתי שום ביקורת בדברים שלו. כלום. הוא רק ציין מה היה סדר עדיפויות של הועדה המקצועית: בלאט וצביקה, ורק אז אדלשטיין. אין עם זה שום בעיה. זה ברור לכל בן אדם, שבלאט וצביקה הם מאמנים הרבה יותר מנוסים מאדלשטיין במעמדים האלה, לכן אין שום דבר פסול בכך, שהועדה המקצועית העדיפה אותם ורק אז את אדלשטיין.
MTA2311 כתב:כן, גם אני ממש לא מבין למה שמעון מזרחי לא יכול להביע את דעתו על הליך בחירת מאמן נבחרת/מאמן הנבחרת באופן אישי.
הוא לא אמר שום דבר לא לגיטימי
קודי כתב:MTA2311 כתב:כן, גם אני ממש לא מבין למה שמעון מזרחי לא יכול להביע את דעתו על הליך בחירת מאמן נבחרת/מאמן הנבחרת באופן אישי.
הוא לא אמר שום דבר לא לגיטימי
הוא ממש לא דיבר על ההליך, שאני מניח (ולא חושב שזה ניחוש פראי מדי) שהוא אחד הגורמים שהפכו אותו לכזה בכך שפתאום באורח פלא פנו לצביקה שרף. הרי אם רק היו מדברים עם בלאט ואחרי שהוא מסרב עוברים לאדלשטיין אז לא היתה בעיה, אבל עצם הפניה לשרף, שהוא פוליטיקאי באיגוד, היום כבר לא ממש נחשב למאמן גדול וכבר נכשל בקנדציה האחרונה שלו עם הנבחרת, היא הבעיה בהליך הזה. הנקודה היא שמזרחי ממש לא דיבר על הליך קלוקל או משהו בסגנון אלא על המינוי של ארז כמאמן.
קודי כתב:jol9 כתב:אני לא מצליח להבין למה שמעון מזרחי לא יכול לבקר החלטות שמתקבלות באיגוד? אז מה אם הוא נושא בתפקיד, עדיין יש לו את הזכות לדעה משלו.
rc4991 כתב:אמנם קצת באיחור אבל נזכרתי להעלות את זה עכשיו
"נהיה קבוצת יורוליג לגיטימית"
http://www.israelhayom.co.il/article/160805
אני חושב שהוא ממש רציני בנוגע לחזון שלו (אבל לא מסכים בנוגע לזה שהוא אמר שהם יאבקו על כל שחקן יורוליג)
אני גם לא חושב שהולכים להיות פה חילופי שלטון אבל אני כן חושב את הדבר הבא:
הפערים בין הקבוצות יצטמצמו משמעותית אם שתי הקבוצות ימשיכו בדרך שבה הן מתנהלות
felix_r כתב:הינה עוד כתבה על הרצון של ירושלים להיות קבוצת יורוליג.
דווקא כאן דני קליין, שיש לו נסיון, מדבר על הסיכוים של ירושלים בצורה הרבה יותר הגיונית, ומציין את הבעיות שעלולות להווצר בדרך.
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2726370
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים