כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי קודי » 03 מרץ 2014, 10:01

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2725598

לצערי אני מסכים עם כל מילה של האוזמן בנוגע למזרחי. מ"מ יו"ר איגוד הכדורסל לא יכול להתבטא כך ואני בטוח שמזרחי היה יכול להוציא הודעה טיפה יותר מפרגנת, גם אם הוא לא באמת מתכוון אליה (הוא כבר עשה את זה בעבר). לומר על מאמן נבחרת שרק עכשיו נבחר שהסיבה שהוא נבחר היא שהוא האחרון שנשאר (נו, באמת - כאילו שאין חוץ מבלאט ושרף עוד מאמנים בארץ) ושרק העתיד יאמר אם המינוי היה מוצלח או לא. מזרחי עשה המון עבור מכבי - יותר ממה שכל אדם אחר עשה או יעשה - אבל התבטאויות כאלה מצדיקות את ההתייחסויות השליליות שהוא מקבל לא אחת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Roni1 » 03 מרץ 2014, 10:32

הוא עדיין מ״מ יו״ר איגוד הכדורסל?
Roni1

הודעהעל ידי felix_r » 03 מרץ 2014, 13:00

לא יודע מה הבעיה שלך עם מזרחי. זה מה שהוא אמר:

שמעון מזרחי אמר לוואלה! ספורט: "זו החלטת הוועדה המקצועית, היא תובא לישיבת ההנהלה, בדרך כלל ההנהלה מאשרת המלצות של ועדה מקצועית. צביקה שרף הסיר במפתיע היום בצהריים את מועמדותו, הוא היה בעל סיכויים כנראה טובים להתמנות, דיוויד בלאט השיב שהוא עדיין לא יודע אם הוא יכול להתפנות לנבחרת, וכמובן שלא היה ניתן להמתין, אז נשארה המועמדות של אדלשטיין, כי שיבק כבר אימן בעבר". לשאלה כיצד מינויו של אדלשטיין ישפיע לגבי זימונו של גיא פניני לנבחרת השיב מזרחי: "אני יודע שהשחקנים הטובים הטובים ביותר חייבים להיות בנבחרת. זה מה שאני יודע. אני יודע גם שאת השחקנים בוחרים המאמנים. אז מה שיהיה יהיה".

מה הבעיה פה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 03 מרץ 2014, 13:03

felix_r כתב:לא יודע מה הבעיה שלך עם מזרחי. זה מה שהוא אמר:

שמעון מזרחי אמר לוואלה! ספורט: "זו החלטת הוועדה המקצועית, היא תובא לישיבת ההנהלה, בדרך כלל ההנהלה מאשרת המלצות של ועדה מקצועית. צביקה שרף הסיר במפתיע היום בצהריים את מועמדותו, הוא היה בעל סיכויים כנראה טובים להתמנות, דיוויד בלאט השיב שהוא עדיין לא יודע אם הוא יכול להתפנות לנבחרת, וכמובן שלא היה ניתן להמתין, אז נשארה המועמדות של אדלשטיין, כי שיבק כבר אימן בעבר". לשאלה כיצד מינויו של אדלשטיין ישפיע לגבי זימונו של גיא פניני לנבחרת השיב מזרחי: "אני יודע שהשחקנים הטובים הטובים ביותר חייבים להיות בנבחרת. זה מה שאני יודע. אני יודע גם שאת השחקנים בוחרים המאמנים. אז מה שיהיה יהיה".

מה הבעיה פה?

אם אני צריך להסביר את זה אז אתה באמת בבעיה קשה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 03 מרץ 2014, 13:05

אני לא מצליח להבין למה שמעון מזרחי לא יכול לבקר החלטות שמתקבלות באיגוד? אז מה אם הוא נושא בתפקיד, עדיין יש לו את הזכות לדעה משלו.

אפשר לחשוב ששרים בממשלה לא מבקרים את החלטות הממשלה כל הזמן, או כל דוגמא אחרת שאפשר לחשוב עליה בהקשר הזה.

גם כמו שפליקס ציין, מזרחי לא אמר שום דבר חריג או לא מקובל, ומחפשים אותו רק כי הוא שמעון מזרחי והוא היו"ר של מכבי. אם אמירה כזאת היתה
מגיעה מכיוונו של חיים אוחיון, אף אחד לא היה יודע מזה בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 03 מרץ 2014, 13:11

jol9 כתב:אני לא מצליח להבין למה שמעון מזרחי לא יכול לבקר החלטות שמתקבלות באיגוד? אז מה אם הוא נושא בתפקיד, עדיין יש לו את הזכות לדעה משלו.

אפשר לחשוב ששרים בממשלה לא מבקרים את החלטות הממשלה כל הזמן, או כל דוגמא אחרת שאפשר לחשוב עליה בהקשר הזה.

גם כמו שפליקס ציין, מזרחי לא אמר שום דבר חריג או לא מקובל, ומחפשים אותו רק כי הוא שמעון מזרחי והוא היו"ר של מכבי. אם אמירה כזאת היתה

ממש לא. זה לא החלטה של הכנסת שהוא מתנגד לה או משהו כזה או שהוא ינסה לשנות אותה במושב הבא. מדובר על מינוי מקצועי שגם אם אתה לא בהכרח מסכים לו אתה צריך לעמוד מאחורי המאמן ולתמוך בו, בדיוק כמו שאריק שיבק אמר אחרי שאדלשטיין מונה. בדיוק כמו שלא שמעתי את הסגן של לוזון מגנה את המינוי של גוטמן. מזרחי אפילו היה יכול לומר שהוא העדיף מישהו אחר ולהוסיף שאדלשטיין מאמן טוב והוא מאחל לו בהצלחה - אפילו זה עדיף על מה שהוא אמר.
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 03 מרץ 2014, 13:25

קודי כתב:
jol9 כתב:אני לא מצליח להבין למה שמעון מזרחי לא יכול לבקר החלטות שמתקבלות באיגוד? אז מה אם הוא נושא בתפקיד, עדיין יש לו את הזכות לדעה משלו.

ממש לא. זה לא החלטה של הכנסת שהוא מתנגד לה או משהו כזה או שהוא ינסה לשנות אותה במושב הבא. מדובר על מינוי מקצועי שגם אם אתה לא בהכרח מסכים לו אתה צריך לעמוד מאחורי המאמן ולתמוך בו, בדיוק כמו שאריק שיבק אמר אחרי שאדלשטיין מונה. בדיוק כמו שלא שמעתי את הסגן של לוזון מגנה את המינוי של גוטמן. מזרחי אפילו היה יכול לומר שהוא העדיף מישהו אחר ולהוסיף שאדלשטיין מאמן טוב והוא מאחל לו בהצלחה - אפילו זה עדיף על מה שהוא אמר.

1) יש לך שמיעה סלקטיבית כנראה, כי כל העולם ואחותו ביקרו את תהליך המינוי של מאמן נבחרת ישראל בכדורגל!

2) כנראה יש לך גם יכולת לנחש מה שמעון חושב, כי אני לא ראיתי שום ביקורת בדברים שלו. כלום. הוא רק ציין מה היה סדר עדיפויות של הועדה המקצועית: בלאט וצביקה, ורק אז אדלשטיין. אין עם זה שום בעיה. זה ברור לכל בן אדם, שבלאט וצביקה הם מאמנים הרבה יותר מנוסים מאדלשטיין במעמדים האלה, לכן אין שום דבר פסול בכך, שהועדה המקצועית העדיפה אותם ורק אז את אדלשטיין.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 03 מרץ 2014, 13:32

felix_r כתב:
קודי כתב:

1) יש לך שמיעה סלקטיבית כנראה, כי כל העולם ואחותו ביקרו את תהליך המינוי של מאמן נבחרת ישראל בכדורגל!

2) כנראה יש לך גם יכולת לנחש מה שמעון חושב, כי אני לא ראיתי שום ביקורת בדברים שלו. כלום. הוא רק ציין מה היה סדר עדיפויות של הועדה המקצועית: בלאט וצביקה, ורק אז אדלשטיין. אין עם זה שום בעיה. זה ברור לכל בן אדם, שבלאט וצביקה הם מאמנים הרבה יותר מנוסים מאדלשטיין במעמדים האלה, לכן אין שום דבר פסול בכך, שהועדה המקצועית העדיפה אותם ורק אז את אדלשטיין.

1) ביקרו את הליך המינוי אבל לא שמעתי אף בכיר בהתאחדות שאומר שגוטמן לא מאמן ראוי, או שהוא האופציה האחרונה שנשארה ולכן הוא מונה בלית ברירה.
2) שמעון לא ביקר את ההליך אלא לא פירגן לאדלשטיין ברמה הכי קיצונית שאפשר. האם אי פעם שמעת את שמעון אומר שהחתימו שחקן מסויים רק בגלל שהוא היה האחרון שנשאר ברשימה וכל היתר היו יקרים יותר? אין פסול בכלל להעדיף מאמנים אחרים על פניו (למרות שאני חושב שהוא מאמן טוב יותר משרף) אבל להדגיש שהוא נבחר רק בגלל שהאחרים לא רצו או בגלל שהוא האחרון שנשאר זו אמירה עם רצון לפגוע ולא שום דבר אחר. מה הבעיה של מזרחי טיפה לפרגן יחד עם הבעת מחאה ולומר משהו כמו: "אני העדפתי מועמדים אחרים אבל אדלשטיין הוא מועמד ראוי ומאמן טוב ואני מאחל לו בהצלחה."?
קודי

הודעהעל ידי Roni1 » 03 מרץ 2014, 13:43

הכי מצחיק שאלה שמבקרים את שמעון על חוסר ממלכתיות מתוקף מעמדו, אלה אותם אנשים שמזלזלים בפרס ישראל שקיבל, טוענים שלכל אורך השנים הוא מזייף אכפתיות כלפי הנבחרת במסווה של דאגה למכבי, ״ציונות בשקל״ וכל זה. ועכשיו כשהוא מתבטא איך שבא לו (והוא לא העליב אף אחד, הוא ציין עובדה ולא פרגן יותר מידי) טוענים שאסור לו לדבר איך שהוא רוצה.
אז לא, כמו שליו״ר הפועל תל אביב מותר להגיד בראיון ״אני לא רק רוצה לנצח דרבי, אני רוצה שמכבי תפסיד גם באירופה ואני מחזיק אצבעות ליריבות שלה ביום חמישי למרות שהיא קבוצה ישראלית״, גם לשמעון מותר לדבר כמו יו״ר מכבי שלא יוצא מגדרו כשארז אדלשטיין מתמנה למאמן הנבחרת. הוא לא חייב לפרגן לאף אחד והוא לא דיבר בגנותו של ארז שמגיעה לו ביקורת כזאת.

מדהים שמכל התהליך הביזוני הזה של מינוי המאמן וואלה ספורט מצאו לנכון לעשות כותרות על התגובה של שמעון מזרחי.
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 מרץ 2014, 18:55

כן, גם אני ממש לא מבין למה שמעון מזרחי לא יכול להביע את דעתו על הליך בחירת מאמן נבחרת/מאמן הנבחרת באופן אישי.
הוא לא אמר שום דבר לא לגיטימי
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 03 מרץ 2014, 19:11

MTA2311 כתב:כן, גם אני ממש לא מבין למה שמעון מזרחי לא יכול להביע את דעתו על הליך בחירת מאמן נבחרת/מאמן הנבחרת באופן אישי.

הוא ממש לא דיבר על ההליך, שאני מניח (ולא חושב שזה ניחוש פראי מדי) שהוא אחד הגורמים שהפכו אותו לכזה בכך שפתאום באורח פלא פנו לצביקה שרף. הרי אם רק היו מדברים עם בלאט ואחרי שהוא מסרב עוברים לאדלשטיין אז לא היתה בעיה, אבל עצם הפניה לשרף, שהוא פוליטיקאי באיגוד, היום כבר לא ממש נחשב למאמן גדול וכבר נכשל בקנדציה האחרונה שלו עם הנבחרת, היא הבעיה בהליך הזה. הנקודה היא שמזרחי ממש לא דיבר על הליך קלוקל או משהו בסגנון אלא על המינוי של ארז כמאמן.
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 מרץ 2014, 19:37

גם אם הוא דיבר על אדלשטיין באופן אישי. מותר לשמעון מזרחי לבקר את ארז אדלשטיין. מותר לו גם להביע הסתייגות פומבית מהמינוי שלו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 03 מרץ 2014, 19:40

קודי כתב:
MTA2311 כתב:כן, גם אני ממש לא מבין למה שמעון מזרחי לא יכול להביע את דעתו על הליך בחירת מאמן נבחרת/מאמן הנבחרת באופן אישי.

הוא ממש לא דיבר על ההליך, שאני מניח (ולא חושב שזה ניחוש פראי מדי) שהוא אחד הגורמים שהפכו אותו לכזה בכך שפתאום באורח פלא פנו לצביקה שרף. הרי אם רק היו מדברים עם בלאט ואחרי שהוא מסרב עוברים לאדלשטיין אז לא היתה בעיה, אבל עצם הפניה לשרף, שהוא פוליטיקאי באיגוד, היום כבר לא ממש נחשב למאמן גדול וכבר נכשל בקנדציה האחרונה שלו עם הנבחרת, היא הבעיה בהליך הזה. הנקודה היא שמזרחי ממש לא דיבר על הליך קלוקל או משהו בסגנון אלא על המינוי של ארז כמאמן.

שמעון כבר בן למעלה מ- 70. חלקנו מכירים אותו כבר 30 שנה או יותר. זה הבנאדם כולל את הטוב ואת הרע. הוא לא עומד להשתנות. האיש הוא טוטאלי. או שאתה איתו או שאתה אוייב. אין באמצע.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 03 מרץ 2014, 21:13

אמנם קצת באיחור אבל נזכרתי להעלות את זה עכשיו

"נהיה קבוצת יורוליג לגיטימית"
http://www.israelhayom.co.il/article/160805

אני חושב שהוא ממש רציני בנוגע לחזון שלו (אבל לא מסכים בנוגע לזה שהוא אמר שהם יאבקו על כל שחקן יורוליג)
אני גם לא חושב שהולכים להיות פה חילופי שלטון אבל אני כן חושב את הדבר הבא:
הפערים בין הקבוצות יצטמצמו משמעותית אם שתי הקבוצות ימשיכו בדרך שבה הן מתנהלות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 מרץ 2014, 21:27

קודי כתב:

נו ו... מינוי מקצועי שלא לרוחך, מותר לך לא לפרגן ואף להתנגד.
יש לציין שהוא לא עשה לא זה ולא זה, ככה שבאמת הטענות כלפיו מוגזמות.

שמעון אמר דברים זהירים כיאה לעו"ד מנוסה, וזה שאתה מפרש את זה כך או אחרת, לא אומר הרבה. אני ד"א חושב שאתה צודק בפירוש - הוא באמת לא רצה
לפרגן וכן רצה לעקוץ, רק שלי אין בעיה עם זה. אבל אם תעמוד מול מזרחי ותנסה להוכיח אותו שעשה משהו לא בסדר, זה לא יילך לך, כי שוב - הדברים הם זהירים ולא חד משמעיים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 מרץ 2014, 23:12

rc4991 כתב:אמנם קצת באיחור אבל נזכרתי להעלות את זה עכשיו

"נהיה קבוצת יורוליג לגיטימית"
http://www.israelhayom.co.il/article/160805

אני חושב שהוא ממש רציני בנוגע לחזון שלו (אבל לא מסכים בנוגע לזה שהוא אמר שהם יאבקו על כל שחקן יורוליג)
אני גם לא חושב שהולכים להיות פה חילופי שלטון אבל אני כן חושב את הדבר הבא:
הפערים בין הקבוצות יצטמצמו משמעותית אם שתי הקבוצות ימשיכו בדרך שבה הן מתנהלות

בוא נראה אותו מחזיק פה יותר משנתיים לפני שמסיקים מסקנות.
מבחינת תקציב שחקנים, הם לא כל כך רחוקים ממכבי כבר העונה, ככה שבשנה הבאה אני לא חושב שיהיה פער משמעותי בתקציבים של שתי הקבוצות. השאלה היא לטווח הרחוק יותר.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 04 מרץ 2014, 18:31

הארנה החדש בירושלים קצת שובר את הכלים כי פוטנציאל של קהל בהחלט יש להם . אם הייתי אוהד את הפועל ירושלים אבל לא מנוי עד עכשיו ופתאום הבעלים היה בונה קבוצה בתקציב כמו של מכבי ואולי אף יותר מה שיכול לגרום לזה שיקבלו כרטיס חופשי ליורוליג , אז הייתי ישר עושה מנוי...
באותה מידה , כאוהד מכבי , אני לא רואה את עצמי ממשיך לעשות מנוי במקרה שהם כבר לא אלופים ומאבדים את החוזה ליורוליג (מתי הוא מסתיים ?) , אני יעדיף להיות אוהד כורסא במקרה כזה...
אגב , אני מאמין שאם להפועל תל אביב היה אולם כזה היא גם הייתה משיגה ספונסרים רציניים וגם ממלאת את האולם (בטח אם היו משחקים ביורוליג...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Roni1 » 04 מרץ 2014, 19:09

צאו מהסרט שהולכים לתת להם כרטיס חופשי ליורוליג בעונה הבאה. אם הם יקחו אליפות העונה אולי הם ישתתפו במוקדמות.
Roni1

הודעהעל ידי felix_r » 05 מרץ 2014, 13:46

הינה עוד כתבה על הרצון של ירושלים להיות קבוצת יורוליג.
דווקא כאן דני קליין, שיש לו נסיון, מדבר על הסיכוים של ירושלים בצורה הרבה יותר הגיונית, ומציין את הבעיות שעלולות להווצר בדרך.

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2726370
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מרץ 2014, 14:13

felix_r כתב:הינה עוד כתבה על הרצון של ירושלים להיות קבוצת יורוליג.
דווקא כאן דני קליין, שיש לו נסיון, מדבר על הסיכוים של ירושלים בצורה הרבה יותר הגיונית, ומציין את הבעיות שעלולות להווצר בדרך.

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2726370

הסיכוי הממשי היחיד שלהם זה לזכות ביורוקאפ. אם הם עושים את זה (ובשביל זה הם יצטרכו לעבור אחת מבין קאזאן או חימקי), אז הם יקבלו כרטיס מובטח לשלב הבתים, מה שיאפשר להם להעמיד תקציב תחרותי ואולי לקבל כרטיס חופשי לעוד עונה. היורוליג צריך למצב את עצמו כליגה של הקבוצות החזקות באירופה. אולי צריך להרחיב את שלב המוקדמות בשביל לנפות קבוצות חלשות יותר. אין מקום ביורוליג לקבוצות עם תקציב של פחות מ- 5 מליון דולר.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים