14 פברואר 2014, 01:13
er79 כתב:טיוס יעבור MRI. אולי בכל זאת כדאי לשמור על קשר פתוח עם הסוכן של רייט? מכבי בביש מזל רציני עם פציעות העונה. בלאט אומר שגם סמית ככל הנראה ייאלץ לנוח תקופה מסוימת כדי לא להחמיר את מצב הברך שלו. שורה תחתונה, שבוע הבא חוטפים בראש ברוסיה.
14 פברואר 2014, 01:13
er79 כתב:טיוס יעבור MRI. אולי בכל זאת כדאי לשמור על קשר פתוח עם הסוכן של רייט? מכבי בביש מזל רציני עם פציעות העונה. בלאט אומר שגם סמית ככל הנראה ייאלץ לנוח תקופה מסוימת כדי לא להחמיר את מצב הברך שלו. שורה תחתונה, שבוע הבא חוטפים בראש ברוסיה.
14 פברואר 2014, 01:14
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:מותר למכבי גם להיראות פחות טוב אחרי תקופה ארוכה של יכולת טובה.
מכבי צריכה לסיים את הבית הזה במקום השלישי, ומשם הכל פתוח.
מכבי צריכה להלחם על מקום שני.
14 פברואר 2014, 01:16
14 פברואר 2014, 01:18
felix_r כתב:er79 כתב:טיוס יעבור MRI. אולי בכל זאת כדאי לשמור על קשר פתוח עם הסוכן של רייט? מכבי בביש מזל רציני עם פציעות העונה. בלאט אומר שגם סמית ככל הנראה ייאלץ לנוח תקופה מסוימת כדי לא להחמיר את מצב הברך שלו. שורה תחתונה, שבוע הבא חוטפים בראש ברוסיה.
ביש מזל? לא הייתי קורא לזה ככה. זה מה שקורה כששחקנים שאין להם מספיק כשרון נדרשים לסחוט את עצמם בכל משחק ומשחק על מנת למלא את החסר. המשך ישיר לעונה שעברה
14 פברואר 2014, 01:18
roy1000 כתב:er79 כתב:טיוס יעבור MRI. אולי בכל זאת כדאי לשמור על קשר פתוח עם הסוכן של רייט? מכבי בביש מזל רציני עם פציעות העונה. בלאט אומר שגם סמית ככל הנראה ייאלץ לנוח תקופה מסוימת כדי לא להחמיר את מצב הברך שלו. שורה תחתונה, שבוע הבא חוטפים בראש ברוסיה.
רייט לא יכול להחליף את טיוס. רייט יכול להחליף את סמית' ו/או בלו. אין מצב שרייט משחק 5 ביורוליג.
14 פברואר 2014, 01:19
felix_r כתב:er79 כתב:טיוס יעבור MRI. אולי בכל זאת כדאי לשמור על קשר פתוח עם הסוכן של רייט? מכבי בביש מזל רציני עם פציעות העונה. בלאט אומר שגם סמית ככל הנראה ייאלץ לנוח תקופה מסוימת כדי לא להחמיר את מצב הברך שלו. שורה תחתונה, שבוע הבא חוטפים בראש ברוסיה.
ביש מזל? לא הייתי קורא לזה ככה. זה מה שקורה כששחקנים שאין להם מספיק כשרון נדרשים לסחוט את עצמם בכל משחק ומשחק על מנת למלא את החסר. המשך ישיר לעונה שעברה
14 פברואר 2014, 01:21
14 פברואר 2014, 01:22
14 פברואר 2014, 01:23
14 פברואר 2014, 01:27
LIAV10 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:טיוס יעבור MRI. אולי בכל זאת כדאי לשמור על קשר פתוח עם הסוכן של רייט? מכבי בביש מזל רציני עם פציעות העונה. בלאט אומר שגם סמית ככל הנראה ייאלץ לנוח תקופה מסוימת כדי לא להחמיר את מצב הברך שלו. שורה תחתונה, שבוע הבא חוטפים בראש ברוסיה.
מה הקשר כשרון?
פיזית הוא בנוי מצויין וגם צעיר, אבל איך כשרון קשור?
14 פברואר 2014, 01:46
felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:טיוס יעבור MRI. אולי בכל זאת כדאי לשמור על קשר פתוח עם הסוכן של רייט? מכבי בביש מזל רציני עם פציעות העונה. בלאט אומר שגם סמית ככל הנראה ייאלץ לנוח תקופה מסוימת כדי לא להחמיר את מצב הברך שלו. שורה תחתונה, שבוע הבא חוטפים בראש ברוסיה.
מה הקשר כשרון?
פיזית הוא בנוי מצויין וגם צעיר, אבל איך כשרון קשור?
אני לא מדבר על במיוחד על טיוס אלא על כל הקבוצה. אבל טיוס הוא דוגמא לא רעה לנושא. אני אסביר. לטיוס אין הרבה כשרון ולכן הוא צריך להתאמץ ולסחוט את עצמו עד הטיפה האחרונה כדי להיות יעיל. כשספורטאי סוחט את עצמו באופן קבוע, הסיכוי שלו להיפצע הוא גבוה הרבה יותר, משחקן אחר, שמתאמץ רק מדי פעם.
14 פברואר 2014, 02:25
14 פברואר 2014, 07:35
14 פברואר 2014, 07:59
14 פברואר 2014, 09:46
14 פברואר 2014, 10:46
מפריע לי כל פעם להסתכל על הטבלה ולראות מעליי את הפועל ירושלים, אני רוצה להיות ראשון", ציין פניני
14 פברואר 2014, 10:48
Roni1 כתב:מפריע לי כל פעם להסתכל על הטבלה ולראות מעליי את הפועל ירושלים, אני רוצה להיות ראשון", ציין פניני
מכביסט
14 פברואר 2014, 10:48
14 פברואר 2014, 11:22
Roni1 כתב:מפריע לי כל פעם להסתכל על הטבלה ולראות מעליי את הפועל ירושלים, אני רוצה להיות ראשון", ציין פניני
מכביסט