18 מאי 2011, 02:22
18 מאי 2011, 07:34
18 מאי 2011, 08:43
חנו'ש כתב:אוף טופיק לחלוטין,
אבל רק עכשיו ראיתי את הקטע עם הפלאפל בחמישיות עם נעימי וריץ', והם צודקים, מדובר בפלאפל מצוין![]()
זה הפלאפל שממול המכללה שלמדתי בה, כמה בלסתי שם ב-4 שמות הלימודים שלי....
18 מאי 2011, 14:56
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אולי נעזוב לאדריאטית וזהו !!!!
ואני חשבתי שהשחיטות של לוזון בכדורגל מוגזמת , חחחחח קופל לא רואה אותו ממטר....
אם באמת יעלו את הפועל ליגה רק כי ''מגיע להם'' לפי קופל,ומכבי יוודאו עם היורוליג שהאדריאטית נחשבת כמו ליגה מקומית..אני בכיף עושה את זה..
ולא,לא יהיה חסר לי דרבי עם הפועל ולא יהיה אכפת לי שיגידו לנו שאנחנו פחדנים(כן כי ממש יש להם סיכוי)..נמאס לי מהקומבינות הישראליות על ימין ועל שמאל..המוח הישראלי זה מוח מטונף לפעמים..
אני גם בטוחה שטוב לא ייצא ממפגש עם האוהדים של הפועל(הם חולי נפש,בוודאות)
18 מאי 2011, 15:23
אורי כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אולי נעזוב לאדריאטית וזהו !!!!
ואני חשבתי שהשחיטות של לוזון בכדורגל מוגזמת , חחחחח קופל לא רואה אותו ממטר....
אם באמת יעלו את הפועל ליגה רק כי ''מגיע להם'' לפי קופל,ומכבי יוודאו עם היורוליג שהאדריאטית נחשבת כמו ליגה מקומית..אני בכיף עושה את זה..
ולא,לא יהיה חסר לי דרבי עם הפועל ולא יהיה אכפת לי שיגידו לנו שאנחנו פחדנים(כן כי ממש יש להם סיכוי)..נמאס לי מהקומבינות הישראליות על ימין ועל שמאל..המוח הישראלי זה מוח מטונף לפעמים..
אני גם בטוחה שטוב לא ייצא ממפגש עם האוהדים של הפועל(הם חולי נפש,בוודאות)
קופל בסה''כ רוצה לפעול בדומה לשיטה הנהוגה ביורוליג, שם קבוצות מקבלות חוזים שערורייתיים על סמך שיקולים כלכליים נטו.
למה כשמדובר בליגה שלנו אתם כ''כ מתערמים, וכשמדובר במפעל החשוב באירופה אתם אפילו לא מתייחסים לזה? בגלל שבמקרה זה מדובר בנבלות של אוסישקין?
18 מאי 2011, 15:40
18 מאי 2011, 15:55
Holiday_Armadillo כתב:אורי כתב:
זה הכי לא אותו דבר..
דבר ראשון-יורוליג זה מפעל גביע..לא ליגה..אין עולות אין יורדות
דבר שני-הרשיון של מכבי הוא דרך היורוליג וזכותם של היורוליג לעשות מה שבא להם,זה שאין עוד קבוצה מישראל ביורוליג זה אשמת קופל לא אשמת מכבי..מכבי לא היחידה שיש לה שריון ביורוליג וגם לא תהיה האחרונה שתקבל דבר כזה..
דבר שלישי-אתה לא יכול להעלות קבוצה בגלל מניעים כלכליים ליגה..אחרת זה לא ליגה
בליגה יש עובדות מאוד פשוטות-תנצח בסידרה,תעלה ליגה,לא תנצח,לא תעלה..איזה מניעים כלכליים בדיוק יכולים לתת הצדקה למהלך כזה?
לתת למכבי שריון ביורוליג(ועוד בליגה שבה האלופה לא נקבעת ע''י הקבוצה הטובה ביותר)זה אותו דבר כמו להעלות קבוצה ליגה רק כי קופל החליט ש''מגיע להם''? אז כמו שאמרתי..יאללה..בוא ניתן את האליפות למי שקופל חושב ש''הכי מגיע לו'' ולא נשחק בכלל בליגה המטונפת הזאת
18 מאי 2011, 16:14
אורי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אורי כתב:
זה הכי לא אותו דבר..
דבר ראשון-יורוליג זה מפעל גביע..לא ליגה..אין עולות אין יורדות
דבר שני-הרשיון של מכבי הוא דרך היורוליג וזכותם של היורוליג לעשות מה שבא להם,זה שאין עוד קבוצה מישראל ביורוליג זה אשמת קופל לא אשמת מכבי..מכבי לא היחידה שיש לה שריון ביורוליג וגם לא תהיה האחרונה שתקבל דבר כזה..
דבר שלישי-אתה לא יכול להעלות קבוצה בגלל מניעים כלכליים ליגה..אחרת זה לא ליגה
בליגה יש עובדות מאוד פשוטות-תנצח בסידרה,תעלה ליגה,לא תנצח,לא תעלה..איזה מניעים כלכליים בדיוק יכולים לתת הצדקה למהלך כזה?
לתת למכבי שריון ביורוליג(ועוד בליגה שבה האלופה לא נקבעת ע''י הקבוצה הטובה ביותר)זה אותו דבר כמו להעלות קבוצה ליגה רק כי קופל החליט ש''מגיע להם''? אז כמו שאמרתי..יאללה..בוא ניתן את האליפות למי שקופל חושב ש''הכי מגיע לו'' ולא נשחק בכלל בליגה המטונפת הזאת
אף אחת מהתשובות שהביאה לא מספקת אותי. מה הקשר ''זה מפעל ולא ליגה''?! חוץ מזה שבמובן מסויים כן קיימת מדיניות של ''עולות ויורדות'' ביורוליג.
אני לא מתלונן על השיריון של מכבי אלא של כל קבוצות הליגה.
חוץ מזה כל ליגה יכולה לקבוע את הקריטריונים שמתאימים לה. פעם בליגה הרוסית כל קבוצה שיכולה להעמיד תקציב מסויים יכלה לשחק אוטומטית בליגה הרוסית, ידעת את זה?
חוץ מזה כל השיטה של היורוליג רקובה ומעוותת, כולל הפיינל פור, ועצם העובדה שזה ''מפעל גביע''(נובמת)לא מצדיקה זאת.
18 מאי 2011, 16:38
18 מאי 2011, 16:48
18 מאי 2011, 16:50
אורי כתב:קודם כל מי מחליט מה בסדר ומה לא? את? בארה''ב יש ליגה די מוצלחת, שאין בה עולות ויורדות, להזכירך, מי אמר שחייבים לקבוע מי יורד ומי עולה?! יש גם ליגת פוטבול שמגלגלת מאות מליונים, שהאליפות מוכרעת במשחק אחד. יש פיינל פור מכללות וכו'.
ואם נגיד הבקעה לא תוכל, נניח, להעמיד קבוצה לליגת העל, זה יהיה פסול לפנות לאדומים שיחליפו אותם? ואם הם לא יסכימו? אז להשאיר את אשקלון בליגה גם עוד 10 שנים למרות שסיימו אחרונים? וכן הלאה.
18 מאי 2011, 16:54
אורי כתב:קודם כל מי מחליט מה בסדר ומה לא? את? בארה''ב יש ליגה די מוצלחת, שאין בה עולות ויורדות, להזכירך, מי אמר שחייבים לקבוע מי יורד ומי עולה?! יש גם ליגת פוטבול שמגלגלת מאות מליונים, שהאליפות מוכרעת במשחק אחד. יש פיינל פור מכללות וכו'.
ואם נגיד הבקעה לא תוכל, נניח, להעמיד קבוצה לליגת העל, זה יהיה פסול לפנות לאדומים שיחליפו אותם? ואם הם לא יסכימו? אז להשאיר את אשקלון בליגה גם עוד 10 שנים למרות שסיימו אחרונים? וכן הלאה.
18 מאי 2011, 17:16
18 מאי 2011, 17:24
18 מאי 2011, 17:45
20 מאי 2011, 08:54
20 מאי 2011, 11:15
20 מאי 2011, 13:06
20 מאי 2011, 13:19
21 מאי 2011, 06:36
ערד כתב:תהיה טעות גדולה אם יחזירו את הלפרין למכבי אלקטרה תל אביב. האיש לא אהוד בנוקיה בנוסף לזה רמת הכדור סל שלו וכושר ההחלטות שלו ירוד.