המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:Roni1 כתב:ההפסד הזה חתום על היקמן ועל בלאט שנותן לו לשחק
מה אפשר לעשות, שאוחיון נפצע?
הבעיה של היקמן זה שהוא מאבד מהר מאוד את הבטחון העצמי. אני זוכר שכאשר מכבי רק החתימה את היקמן, בלאט סיפר, שהמאמן הקודם של היקמן אמר לבלאט, שהיקמן משחק טוב רק כאשר יש לו בטחון מלא, שהוא שחקן חמישיה באופן קבוע. במכבי יש סגל ארוך, ויש רוטציות, מה שמאוד לא מתאים לאופי של היקמן.
ankram כתב:felix_r כתב:Roni1 כתב:ההפסד הזה חתום על היקמן ועל בלאט שנותן לו לשחק
מה אפשר לעשות, שאוחיון נפצע?
הבעיה של היקמן זה שהוא מאבד מהר מאוד את הבטחון העצמי. אני זוכר שכאשר מכבי רק החתימה את היקמן, בלאט סיפר, שהמאמן הקודם של היקמן אמר לבלאט, שהיקמן משחק טוב רק כאשר יש לו בטחון מלא, שהוא שחקן חמישיה באופן קבוע. במכבי יש סגל ארוך, ויש רוטציות, מה שמאוד לא מתאים לאופי של היקמן.
אז המאמן הדביל שלנו משחק סיסטמה שלא מתאימה לרכש שהביא, כמה אדיוט יכול להיות הטפלון הזה?
Roni1 כתב:מתה לדעת מה מסינה לחש לסופו, בראיון בספורט 5 הוא די תומך בו
מקאדו 3 כתב:Roni1 כתב:מתה לדעת מה מסינה לחש לסופו, בראיון בספורט 5 הוא די תומך בו
אני מקווה שלא ' שנבה הבאה אתה אצלנו ' ...

נכון וזה לא מפתיע , אני חושב שכולם כבר מבינים שהוא טופ 3 מבחינת יכולות , רק מה לך תדע אם בלאט הולך לא יבוא איזה פיני או מישהו אחר שלא ממש סובל אותו ...MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:Roni1 כתב:מתה לדעת מה מסינה לחש לסופו, בראיון בספורט 5 הוא די תומך בו
אני מקווה שלא ' שנבה הבאה אתה אצלנו ' ...
נראה לך שמסינה ייגע בסופו? הכי לא מתאים שיש.
בכל מקרה, לסופו יש חוזה, ואחרי המשחק היום אף אד אחד לא יוותר עליו. עשה בית ספר לקרסטיץ.
שמואל1 כתב:בלאט בראיון לערוץ 10 מנמיך ציפיות לקראת ירושלים.

Roni1 כתב:הוא לא ידבר עכשיו על איכות השחקנים שמשחקים אצלו עד סוף העונה. היה די ברור שהוא לא מדבר על המשכיות של הקבוצה הנוכחית אלא על הטובים שעזבו.
אגב,ג׳רמי פארגו שיחק היום בחוסר חשק כאילו יש לו חוזה מוכן במכבי.

itai7 כתב:אני יוצא אופטימי יחסית מהמשחק, נגד מילאנו יהיה מעניין, יחד עם סמית' וסופו יהיה טוב

חנו'ש כתב:http://touch.walla.co.il/ExpandedItem.aspx?WallaId=3/0/2737228&ItemType=129&VerticalId=3
כל מילה!!

Roni1 כתב:הוא לא ידבר עכשיו על איכות השחקנים שמשחקים אצלו עד סוף העונה. היה די ברור שהוא לא מדבר על המשכיות של הקבוצה הנוכחית אלא על הטובים שעזבו.
אגב,ג׳רמי פארגו שיחק היום בחוסר חשק כאילו יש לו חוזה מוכן במכבי.

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים