פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הקרב על המקום הראשון- מכבי נגד הפועל ירושלים, שבת, 20:45

12 אפריל 2014, 23:23

שמואל לא פה, כי הוא עוד לא חזר ממלחה (יש לו מנוי :bigsmile3 )

12 אפריל 2014, 23:24

felix_r כתב:שמואל לא פה, כי הוא עוד לא חזר ממלחה (יש לו מנוי :bigsmile3 )

:laugh2

12 אפריל 2014, 23:30

ד"א שני נתונים מעניינים:
ירושלים עם רייטינג גבוה משל מכבי.
זיזיץ' עם ה+/- הגבוה במכבי - +10

12 אפריל 2014, 23:31

מכבי כמעט שוב בעטו בדלי. החולי הזה של רבעים אחרונים זוועתיים נמשך. נקווה לעשות את העבודה מול חיפה. ושמישהו כבר יגאל אותי מהייסורים שנקראים היקמן ופשוט יעיף לי אותו מהעיניים

12 אפריל 2014, 23:34

itay92 כתב:ד"א שני נתונים מעניינים:
ירושלים עם רייטינג גבוה משל מכבי.
זיזיץ' עם ה+/- הגבוה במכבי - +10

ז'ז'יץ' נשאר ב+/- גבוה, כי בלאט לא שיתף אותו ברבע הרביעי, בו ירושלים צימצמה.

דרך אגב, לדעתי בלאט עשה טובה ענקית לירושלים כשהחליט לשחק סמול בול לאורך דקות רבות ברבע האחרון. למה? כי לירושלים הייתה בעיה גדולה בעמדת הסנטר: דאנקן לא שיחק ואילו פרחוסקי תפס יום איום ונורא. כשבלאט עבר לסמיל-בול, הוא בעצם פטר את הבעיה של ירושלים בעמדת הפנים.

12 אפריל 2014, 23:42

ראו שבלאט מנסה לשמור כוחות אצל השחקנים שלו בלי קשר למהלך המשחק . שחקנים עשו טעויות שבמצב רגיל לא היו רואים יותר פארקט....
מה שכן , המנוחה לסמית' לא כלכך עזרה לו והוא עדיין נראה חלוד ופצוע . הוא בקושי מתרומם מהקרקע וזה בא לידי ביטוי בשני צידי המגרש , אם זה ממשיך ככה עד סוף העונה יש מצב שגם הוא יוחלף בקיץ ...

12 אפריל 2014, 23:47

MTA2311 כתב:מכבי מנצחת במלחה(בלי שני שחקני חמישייה, ואחרי ששיחקה מול צסקא לפני 48 שעות) ושני משתמשים נעלמים מהפורום. נחשו מי...

מעניין מה יקרה אחרי שמכבי ינצחו במשחק הבא נגד ירושלים במלחה...
כמו כל עונה הוא ורוי יתאיידו להם עד שתתחיל העונה הבאה והסגל של מכבי לא יהיה הכי אטרקטיבי...

12 אפריל 2014, 23:54

הכי גרוע זה שהיקמן סיים עם סטטיסטיקה טובה, מה שיגרום לתת לבלאט לתת לא קרדיט מול מילאנו.
ההיקמן הזה זה פשוט נורא.

13 אפריל 2014, 00:43

MTA2311 כתב:מכבי מנצחת במלחה(בלי שני שחקני חמישייה, ואחרי ששיחקה מול צסקא לפני 48 שעות) ושני משתמשים נעלמים מהפורום. נחשו מי...

לא פייר, אני לא בארץ.
אה, רגע..

13 אפריל 2014, 00:57

מכבי משיגה ניצחון חשוב במלחה, אבל יוצאת בתחושת אכזבה.
מכבי שלטה במשחק והייתה יכול לנצח ביותר מ- 8 הפרש. מי שלא יודע, ניצחון במעל מ- 8 הפרש היה מבטיח למכבי את המקום הראשון ללא קשר לתוצאות במחזור הבא.
אבל מכבי כמו מכבי של השנה פשוט התפרקה והתרסקה ברבע האחרון, ספגה 30 נקודות מירושלים וכמעט הפסידה את המשחק.
עכשיו מכבי תהיה חייבת לנצח את חיפה בשבוע הבא וזה לא הולך להיות פשוט כל כך.

בכל מקרה, טוב שמכבי עברה את המשחק הזה בשלום בלי פצועים.

13 אפריל 2014, 01:04

משהו שלא קשור למשחק,
בעיתון ירושלים האחרון היה איזו כתבה לקראת המשחק מול מכבי, והכתב פתח דווקא בדברים על מה שקרה עם סופו בדרבי.
זה התחיל באיזה גינוי רפה על מה שסופו עשה, אבל עיקר הדברים היו דווקא כנגד הקהל של החניה ובעיקר תחושת עליונות שביחס אליהם הקהל של מגדל הוא אחלה של קהל ומחונך למופת.
קצת הצחיק אותי... :grin

13 אפריל 2014, 01:07

חנו'ש כתב:משהו שלא קשור למשחק,
בעיתון ירושלים האחרון היה איזו כתבה לקראת המשחק מול מכבי, והכתב פתח דווקא בדברים על מה שקרה עם סופו בדרבי.
זה התחיל באיזה גינוי רפה על מה שסופו עשה, אבל עיקר הדברים היו דווקא כנגד הקהל של החניה ובעיקר תחושת עליונות שביחס אליהם הקהל של מגדל הוא אחלה של קהל ומחונך למופת.

האמת שהקהל של הפועל ירושלים בסדר גמור.
הקללה הכי חמורה שלהם זה "גיא פניני מת", לא נורא במיוחד.
בשונה מקהל של הפועל, שבכלל לא מעודד את הקבוצה שלו אלא רק מקלל את היריבה, הקהל של ירושלים מעודד בעיקר את הקבוצה.

13 אפריל 2014, 01:15

הקהל של ירושלים פתאטי אבל אין בהם אפילו טיפה מהגועל נפש שיש אצל הפועל.

13 אפריל 2014, 01:18

שמואל1 כתב:

בשונה מקהל של הפועל, שבכלל לא מעודד את הקבוצה שלו אלא רק מקלל את היריבה, הקהל של ירושלים מעודד בעיקר את הקבוצה.

במקרה של פניני זה באמת לא נורא, כי זה רק גורם לגיא לשחק טוב יותר.

13 אפריל 2014, 01:46

ליאב- רק כי אני אוהב אותך :)

נתחיל קצת מההתחלה- באמצע השבוע שאלתי את עצמי אם לא יהיה מוגזם ללכת גם למלחה... היינו בשוונג של נקיונות, ובהתחשב בעובדה שמחר אני לא אהיה בבדיקת חמץ (הקופים באים לבלומפילד...) אז חשבתי שאולי כן יצטרכו אותי בבית לקראת הניקיון האחרון... בקיצור אחרי שראיתי ביום חמישי שהכל בסדר מבחינת נקיונות ואנחנו די סיימנו אז החלטתי לקנות.
חבר שלי (שבד"כ מגיע שעתיים לפני משחק :) ) הסכים לחכות לי עד צאת שבת ואיך שיצאה שבת, עשיתי הבדלה זריז, שמתי את הצעיף וחולצת המזל ( :) ) ויצאנו לדרך... הבן אדם נסע על 120-130 כל הדרך (אין כמו 443 :) ) והגענו משוהם לאולם תוך 35 דקות (כמובן שגם מזל אף פעם לא מזיק שמצאנו חנייה 2 מטר מהאולם... ואנחנו מדברים על 15 דקות לפני פתיחת המשחק...)

אין, פשוט אין כמו להיכנס לאולם ולהיות גוש קטן בצהוב לעומת השאר האדום ופשוט לעשות להם בי"ס... אוהדי הפועל אגב פרסו שלט פריסה שבו נרשם game over (מה? :) )
ז'יז'יץ' עלה בחמישיה ועשה עבודה נהדרת על פחובסקי אך מנגד לא הצליח להכניס את הכדור לסל, גיא פתח את המשחק עם שלשה (מכבי אגב הניעה כדור בצורה יפה ואת החצי הראשון היא סיימה ב8-8 לשלוש, כאשר כל הזריקות היו די חופשיות וטובות.) אבל ירושלים די השתלטה על המשחק ופתחה פער קטן ויציב לאורך הרבע עד ששלשה של סמית' השוותה את התוצאה. טיוס (לא במשחק טוב התקפית, י-ם עצרה את המסירות אליו בצורה טובה) החטיא פעמיים מהקו, שלשה של אינגלס מהפינה הביאה יתרון 3 למכבי אבל סל של ירושלים הוריד את הקבוצות ביתרון מינימלי של מכבי.
גיא שוב פתח נהדר את הרבע ועם 5 נק' רצופות הגדיל את היתרון הצהוב ל-4, ירושלים לא נשברה והשוותה אבל מכבי יצאה לריצה שלה- לאנדסברג שעלה מהספסל קלע שלשה, סל ועבירה ועוד שלשה ואסיסט נהדר לבלו (בתווך היתה שלשה נוספת של טייריס) ומכבי ב+9 עם כדורסל נהדר. מכבי המשיכה בשלה והיתרון כבר 14 (ריצת 16-4... ותאמין לי שבמגרש זה נראה יותר :) )ירושלים הורידה קצת אבל... שלשה של בלו סיימה את המחצית ב50-38 צהוב (31 נק' למכבי ברבע הזה)
--חייב לציין באחד המהלכים היה סל פשוט יפהפה של ירושלים לאחר הנעת כדור מצד לצד ופנימה והחוצה שנגמרה בקרש סל. בתור אחד שאוהב כדורסל יפה זה בהחלט היה מרשים.
מכבי עלתה ליתרון 17 בתחילת הרבע השלישי (עוד שלשה לאוסף...) היקמן אמנם החטיא שלשה בפעם הראשונה וי-ם הורידה ל-13 אך מיד החזיר עם אחת נוספת ו-2 קליעות מהקו, חטיפה ודאנק ומכבי מעלה את היתרון ל-17 לקראת תחילת הרבע הרביעי.
אני יודע שMTA 213 יגיד שזה מוכיח את הטענה שלו אבל בשלב מסוים חבר שלי אמר לי שהוא רוצה נקמה על ה-28... אבל כצפוי מכבי הפסיקה לשחק איפשהו בתחילת הרבע הרביעי, ירושלים הורידה ל-13 ובלאט לקח פסק זמן אבל נראה היה שפשוט רועדות למכבי הידיים וי-ם נכנסה למשחק והורידה ל-11, רייס אמנם קלע אבל ירושלים המשיכה בשלה (ההגנה של מכבי פשוט נעלמה...אחרי עבודה יפה 3 רבעים...) ופתאום רק 5 למכבי... גיא, מי אם לא הוא קלע שלשה וסימן לקהל להירגע (כמה שאני אוהב אותו זה לא יאמן...) ושוב 10 (סל של רייס) אבל כמובן מכבי לא יכולה לגמור משחק והפער שוב קוצץ ל-4, סמית' הסתבך ושחרר ל-4 והעלה ל-7 אבל דופרי החזיר, קיצ'ן עוד יכל לצמצם ל-2 אבל החטיא איכשהו מתחת לסל (הרוחות של מלחה?) החטאה של רייס והפעם קיצ'ן תיקן ואנחנו רק ב-2 הפרש...אני פשוט לא הבנתי איך הגענו למצב הזה שוב פעם... אינגלס ניסה להוציא כדור מתחת לסל של י-ם אך כמובן איבד, פסק זמן אדום אבל סמית' בחטיפה של המשחק (מיצמצתי, אני רק זוכר איך פתאום הכדור היה אצלנו..). מכבי לשם שינוי עמדה מהלחץ מהקו ויוצאים למילאנו בראש שקט כשהמקום הראשון בליגה תלוי רק בנו.

חפרתי קצת- אבל בסופו של דבר מכבי נתנה לנו את מה שאנחנו רגילים, לפרקים כדורסל נהדר, לפרקים היעלמות.
לא יודע אם אפשר לציין שחקן שבלט מעל כולם (ולא בפעם הראשונה העונה יש לציין...) גיא היה שם ברגעים החשובים, טייריס נתן 7 אס' כבר במחצית, זיזיץ הוציא את פחובסקי מהמשחק ועשה שני מהלכי פוסט אפ יפים, היקמן עשה את שלו, סמית' נתן את השלשות החשובות שלו וסילבן הכניס רוח חדשה מהספסל.
אגב, שבוע שני רצוף שמכבי קולעת 83 והיריבה 79 (היום) ו-80 (שבוע שעבר)

13 אפריל 2014, 01:47

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

במקרה שלו, אותו שיר בדיוק הגיע מהצד הצהוב כשהוא לבש אדום.

ולמה זה לא נורא, אבל "שמעון מזרחי תתאבד" זה כן??

13 אפריל 2014, 01:54

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

הוא שחקן שכיף לשנוא שהוא נגדך, ואת מת עליו שהוא איתך. יש את השחקנים האלה... יש גם שחקנים שהם פרווה (אף פעם לא אהבתי את ליאור ברמה שאני אוהב אותו למשל...)

קצת יצא מפרופורציות העניין של הקללות במשחקי ספורט לדעתי, השיר המקביל של שמעון מזרחי הוא המלך זה לגיטימי לדעתי (יש אמוציות... והוא מעורר באוהדי היריבות שנאה) מצד שני לרדת לרמה של חילול כבוד המת זה גועל נפש...

13 אפריל 2014, 02:05

אני לא אוהבת איחולי מוות מכל סוג שהוא.
למה זה טוב? הרי מדברים כאן על ספורט, למה זה חייב לצאת מפרופורציות??

13 אפריל 2014, 02:11

חנו'ש כתב:אני לא אוהבת איחולי מוות מכל סוג שהוא.
למה זה טוב? הרי מדברים כאן על ספורט, למה זה חייב לצאת מפרופורציות??

אמוציות, שנאה...
אני יכול להגיד לך שביום שני האחרון הרגשתי שיש שם כאלה ששונאים אותי שנאת מוות רק בגלל שאני לובש צהוב.

ת'אמת שכתבתי את התגובה הקודמת שאלתי את עצמי מתי איחלתי לשחקן מוות ולא זכרתי.
בכל מקרה- יש דברים יותר חמורים שצריך לטפל בהם לדעתי.

13 אפריל 2014, 03:14

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

הכוונה שלי הייתה, שזה לא מפריע לפניני עצמו, זה רק גורם לו לשחק טוב יותר.
לא התכוונתי לומר שזה שיר נחמד...
פרסם תגובה