המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:rc4991 כתב:ומה נראה לך? ששחקנים עושים דווקא? זה דופק גם אותם וגם את הקבוצה וצריך להיות דוחה בשביל לעשות את זה
יש לך גם לפחות שלושה זרים (רנדל, סמית וסופו) שיתנו הכל בכל משחק + הישראלים
אז יכול להיות שחלק מהשחקנים לא משקיעים הרבה אבל אני לא חושב שיש כאן איזה משהו מכוון נגד גודס
לפחות פארגו וטיוס עושים משהו מכוון. סופו בסדר. סמית' מחטיא זריקות חופשיות שבחיים שלי לא ראיתי אותו מחטיא.
18 נקודות במחצית מול העכברושים בנוקיה זה לא יכול להיות. מאז 1993 אני לא זוכר דבר כזה ואני לא מקבל את התזה שזה צרוף מקרים.
felix_r כתב:roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:עוד לא הבנת שהבעיה היא נטו במכבי ולא ביריבה התורנית שעומדת מולנו?
תוסיף לזה גם את החוק הרוסי שאף פעם לא מקל איתנו.
מכבי קבוצה חולה כרגע. היא יכולה לרצות לנצח עד מחר..
אני לא רואה קבוצה "חולה" על המגרש. אני רואה קבוצה שלא זזה על המגרש וקבוצה עם אפס מאמץ במשחק דרבי. אני לא מאמין שזה מקרי.
אני לא רואה קבוצה. סמית' לא חושב על מסירה גם אם החטיא 800 זריקות ברצף. רנדל חושב שהוא לברון ג'יימס והולך לסל על שחקנים במקום למסור. כל אחד עושה מה בזיין שלו
jol9 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:עוד לא הבנת שהבעיה היא נטו במכבי ולא ביריבה התורנית שעומדת מולנו?
אני לא רואה קבוצה "חולה" על המגרש. אני רואה קבוצה שלא זזה על המגרש וקבוצה עם אפס מאמץ במשחק דרבי. אני לא מאמין שזה מקרי.
אני לא רואה קבוצה. סמית' לא חושב על מסירה גם אם החטיא 800 זריקות ברצף. רנדל חושב שהוא לברון ג'יימס והולך לסל על שחקנים במקום למסור. כל אחד עושה מה בזיין שלו
השאלה היא האם זה המאמן או חיבור גרוע במיוחד בין שחקנים, או בעיית גישה או משהו אחר...
אני ראיתי בתחילת השנה קבוצה שכיף לראות, שמשחקת כדורסל יפה ושוטף, עד שפתאום הכל נגמר.
נראה לי אף אחד מאתנו לא יודע מה הסיפור של הקבוצה הזאת בשבוע האחרון
roy1000 כתב:jol9 כתב:בלאט כמעט פוטר בגלל הבושות בליגה ואפי פוטר לחלוטין בגלל הליגה, הוא בקושי הספיק לשחק משחק או שניים ביורוליג.
אפי הפסיד בשניים - שלושה משחקים ביורוליג. הליגה זה רק תירוץ ובלאט לא פוטר בסופו של דבר.
my man כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:עוד לא הבנת שהבעיה היא נטו במכבי ולא ביריבה התורנית שעומדת מולנו?
השאלה היא האם זה המאמן או חיבור גרוע במיוחד בין שחקנים, או בעיית גישה או משהו אחר...
אני ראיתי בתחילת השנה קבוצה שכיף לראות, שמשחקת כדורסל יפה ושוטף, עד שפתאום הכל נגמר.
נראה לי אף אחד מאתנו לא יודע מה הסיפור של הקבוצה הזאת בשבוע האחרון
זה באמת לא ברור...איפה כל הכיף מהמשחק מול אלבה?
jol9 כתב:נראה לי אף אחד מאתנו לא יודע מה הסיפור של הקבוצה הזאת בשבוע האחרון
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:בלאט כמעט פוטר בגלל הבושות בליגה ואפי פוטר לחלוטין בגלל הליגה, הוא בקושי הספיק לשחק משחק או שניים ביורוליג.
אפי הפסיד בשניים - שלושה משחקים ביורוליג. הליגה זה רק תירוץ ובלאט לא פוטר בסופו של דבר.
אפי היה במאזן 2-2 בליגה בדיוק כמו מכבי עכשיו.
הוא היה בפיגור 30 מול מגדל (הפסידו ב-14), מכבי כבר הספיקה להפסיד ב-30. הפסד היום ולדעתי הוא הולך הביתה.
ההבדל היחיד הוא שאז האשימו את אפי בבניית הסגל. את גודס אי אפשר להאשים בהחתמות של העבמים שמשחקים בקבוצה, ולכן יש סיכוי גם שימשיך להפסיד ולא יקרה כלום.
jol9 כתב:אפי היה במאזן 2-2 בליגה בדיוק כמו מכבי עכשיו.
הוא היה בפיגור 30 מול מגדל (הפסידו ב-14), מכבי כבר הספיקה להפסיד ב-30. הפסד היום ולדעתי הוא הולך הביתה.
ההבדל היחיד הוא שאז האשימו את אפי בבניית הסגל. את גודס אי אפשר להאשים בהחתמות של העבמים שמשחקים בקבוצה, ולכן יש סיכוי גם שימשיך להפסיד ולא יקרה כלום.
חנו'ש כתב:זה לגמרי לא קשור אבל....
אני מתגעגעת לבלו....
שמואל1 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:בלאט כמעט פוטר בגלל הבושות בליגה ואפי פוטר לחלוטין בגלל הליגה, הוא בקושי הספיק לשחק משחק או שניים ביורוליג.
אפי היה במאזן 2-2 בליגה בדיוק כמו מכבי עכשיו.
אם נשים בצד את עניין ההחתמות (וזה בהחלט נשוא לדיון אם האשמה בבניית הסגל מונחת על גודס או לא), עדיין מכבי צריכה לשחק הרבה הרבה יותר טוב.
הקבוצה פשוט לא מאומנת ולא ממושמעת. לשחקנים אין מוטיבציה, הם לא משקיעים על הפרקט וסף השבירה נמוך ביותר. גודס קופא על הקווים, השחקנים לא מכבדים אותו וזה נראה רע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים