המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אם פארגו לא מגיע לדאבל דאבל אני הורג מישהו...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אם פארגו לא מגיע לדאבל דאבל אני הורג מישהו...
החלטת כבר את מי?
חנו'ש כתב:אגב, לדעתי רנדל היה ה-m.v.p של המשחק היום.
הפער ברמה ההגנתית בין הדקות שהוא על המגרש וכשהוא לא הוא פשוט מפחיד, ויעיד על כך מדד הפלוס מינוס שלו - 20+!! (הכי גבוה כמובן)
"פנה אליי בחור ואמר שהוא אוהד מכבי ושהוא היה בין הפועלים שבנו את אולם אוסישקין החדש, שם נשחק בדרבי נגד הפועל", סיפר וויצ'יץ' ל-ONE. "הוא אמר לי לא לדאוג לקראת המשחק. הוא הכניס בקרקעית האולם, מתחת לבטון, כל מיני דברים שיביאו מזל למכבי והבטיח שננצח. זה כנראה עזר לנו".
Roni1 כתב::huh"פנה אליי בחור ואמר שהוא אוהד מכבי ושהוא היה בין הפועלים שבנו את אולם אוסישקין החדש, שם נשחק בדרבי נגד הפועל", סיפר וויצ'יץ' ל-ONE. "הוא אמר לי לא לדאוג לקראת המשחק. הוא הכניס בקרקעית האולם, מתחת לבטון, כל מיני דברים שיביאו מזל למכבי והבטיח שננצח. זה כנראה עזר לנו".
קפטן מכבי תל אביב יוגב אוחיון נבחר לשחקן הישראלי המצטיין של המחזור בליגת העל ויקבל מלגת לימודים בסך 1,000 דולר מתנת רענן כץ לפני המשחק מול גלבוע/גליל במוצאי שבת. הרכז רשם 12 נקודות, 6 ריבאונדים ו-5 אסיסטים בדרבי והוביל את קבוצתו לניצחון 76:79 בביקורה הראשון בהיכל החדש של האדומים.
אוחיון, שניצח במשאל העיתונאים את שלומי הרוש ויותם הלפרין (24 נק' כ"א), מוסר השנה 5.8 אסיסטים לערב - הממוצע הגבוה ביותר בקריירה שלו - ומוביל את הליגה ביחס אסיסטים/איבודים עם 3.3 אסיסטים על כל איבוד. אוחיון מוביל את הליגה גם במדד +/- עם נתון מדהים של 208+. בדקות שהוא היה על הספסל, מכבי הפסידה ב-36 הפרש במצטבר!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, עידן ו־18 אורחים