13 אפריל 2015, 11:33
yehooda כתב:לא משהו חשוב אבל צפיתי היום במשחק של פנר נגד אסקישר נועלת הטבלה הטורקית https://www.youtube.com/watch?v=zxzUZmnDcMw שבה משחקים העונה מרכוס הייסליפ (שחגג על וסלי ועדיין מרשים מאוד העונה עם 16 נק' 52% ל-2 ו-46% ל-3 ומאט וולש מיודעינו בנוסף אליהם גם מני האריס שהיה מועמד למכבי העונה.
בין לבין, בדקה 15:55 שמעתי את הקהל של פנר שר בגאון שיר עם לחן מאוד מוכר. לאחר זמן התברר שהם לקחו את הלחן של השיר "ושוב איתכם" של אילנית https://www.youtube.com/watch?v=v6x3y7Qtkg8 מעניין איך הם הגיעו אליו.
13 אפריל 2015, 18:53
13 אפריל 2015, 19:07
13 אפריל 2015, 20:35
ankram כתב:לצערי אני אפילו פחות אופטימי משנה שעברה , היקמן הוא בורג חשוב אבל לא כזה שפנר לא יכולה להסתדר בלעדיו , הספסל של פנר עדיף ואובראדוביץ' לא ייתן לסופו להכנס לסדרהף לצערי זה ייגמר בסוויפ.
אם בשנה שעברה היו ג'וקרים כמו רייס טיוס ובלו , הרי שהשנה יש רק את טיוס , היינס הוא בלופ שראוי לוועדת חקירה , ואין למכבי שחקן כמו בלו שלא ניתן להשאיר אותו חופשי.
קצת מגוחך להיות אופטימיים שמדובר בקבוצה שניצחה יריבות שלמכבי לא היה סיכוי כלל לנצח העונה עמו אולימפיאקוס וצסק"א.
פנר עדיפה בכל העמדות זולת סמית.
13 אפריל 2015, 21:56
מקובי כתב:ankram כתב:לצערי אני אפילו פחות אופטימי משנה שעברה , היקמן הוא בורג חשוב אבל לא כזה שפנר לא יכולה להסתדר בלעדיו , הספסל של פנר עדיף ואובראדוביץ' לא ייתן לסופו להכנס לסדרהף לצערי זה ייגמר בסוויפ.
אם בשנה שעברה היו ג'וקרים כמו רייס טיוס ובלו , הרי שהשנה יש רק את טיוס , היינס הוא בלופ שראוי לוועדת חקירה , ואין למכבי שחקן כמו בלו שלא ניתן להשאיר אותו חופשי.
קצת מגוחך להיות אופטימיים שמדובר בקבוצה שניצחה יריבות שלמכבי לא היה סיכוי כלל לנצח העונה עמו אולימפיאקוס וצסק"א.
אה?
דמיינתי השנה ניצחונות על ברצלונה וריאל?
ערב יום העצמאות נגד קבוצה טורקית בהיכל, הולך להיות הזוי ומטורף בו זמנית...
13 אפריל 2015, 22:49
my man כתב:מקובי כתב:ankram כתב:לצערי אני אפילו פחות אופטימי משנה שעברה , היקמן הוא בורג חשוב אבל לא כזה שפנר לא יכולה להסתדר בלעדיו , הספסל של פנר עדיף ואובראדוביץ' לא ייתן לסופו להכנס לסדרהף לצערי זה ייגמר בסוויפ.
אה?
דמיינתי השנה ניצחונות על ברצלונה וריאל?
ערב יום העצמאות נגד קבוצה טורקית בהיכל, הולך להיות הזוי ומטורף בו זמנית...
אם וכאשר...או שבעצם אחרי הנאחס שלך כבר לא יהיה שום משחק בערב יום העצמאות...
13 אפריל 2015, 23:58
14 אפריל 2015, 00:06
יוסי22 כתב:מרגיש קצת רדום פתאום לקראת המשחק מחר ...
לפני המשחק מול אלבה היה הרבה יותר לחץ ויכול להיות שזה היה פיק קצת מוקדם מידי .
14 אפריל 2015, 00:16
14 אפריל 2015, 00:20
yzafrir כתב:נראה לי רדום כי מכבי די הגיע לשיא שלה כבר מזמן ומבחינת מטרה עונתית די השלימה את המשימה . מעבר לזה זה כבר בונוס ענקי .
שנה שעברה הגענו במצב יותר טוב מיזה מבחינת כושר ופציעות ונגד קבוצה הרבה פחות טובה מפנר' כך שהאופטימיות הייתה גדולה יותר .
בכלל אני חושה שהשנה אין סינדרלות בטופ 8 והקבוצות הכי טובות באמת הגיעו לשלב הזה...
14 אפריל 2015, 00:38
14 אפריל 2015, 00:40
14 אפריל 2015, 00:43
החציל האצטקי כתב:היום (!!!)
נותנים להם בראש
14 אפריל 2015, 00:46
my man כתב:יוסי22 כתב:מרגיש קצת רדום פתאום לקראת המשחק מחר ...
לא יודע מה איתך אבל אני ככה כבר יומיים:
14 אפריל 2015, 00:51
14 אפריל 2015, 00:53
14 אפריל 2015, 01:07
14 אפריל 2015, 01:14
yzafrir כתב:בתחילת העונה ההנהלה הציבה את הטופ 8 כמטרה ואת זה מכבי השיגה . זה גם המטרה שהציבו שנה שעברה רק שאז הצליחו להשיג גם את הקצפת וגם את הדובדבן.
אין מה לעשות אבל זאת עובדה שמכבי מגיעים לא במצב אידיאלי לעומת פנר שנימצאת בכושר טוב , ואני בטוח שכולם מסכימים איתי שפנר' של העונה טובה יותר ממילאנו של עונה שעברה...הסיכויים נוטים לפנר' זה ברור אבל בכל זאת אנחנו מכבי !!!
14 אפריל 2015, 01:19
מכביסט30 כתב:מיום ליום גוברת בי התחושה שאנחנו הולכים להפסיד 3-1 (2 הפסדים בטורקיה, 1-1 בהיכל)..
שמעתי היום שהמאזן של אובראדוביץ' בסדרות הוא 15-16.. תסתכלו שוב: 15 מ-16!
בשביל שנהיה מסוגלים לקחת את הסדרה הזאת יצטרכו להתחבר לנו כל כך הרבה דברים, ומנגד להתפקשש לטורקים כל כך הרבה דברים.. תסריט כמעט בדיוני..
יש להם סגל יותר טוב (ולנו את הסופרסטאר היינס), מאמן יותר טוב (ראשי) והם מגיעים בכושר יותר טוב. הם רחוקים מלהיות מילאנו!
נקודת התורפה היחידה שאני יכול למצוא אצלם שבה למכבי יתרון ברור זה הניסיון והמסורת. אולי הדבר הזה, יחד עם התעלות אדירה של מכבי (הגנתית, התקפית ומנטאלית), יוכל לעזור לנו לחולל סנסציה.. לצערי אני פסימי, אבל אני כל כך אשמח לאכול כל כובע אפשרי אם זה יקרה
14 אפריל 2015, 01:39