19 יוני 2015, 01:17
yzafrir כתב:מה שהוא כן אמר בשתיקה שלו זה שרצ'סטי במכבי.
מה שהיה חסר לי בראיון הזה , שאלות לגבי מה יהיה , את מי רוצים לעונה הבאה , מקל ? פארגו ? , סופו ?
מה שכן הואהדי סיפק תשובה למה לא הגיע ישראלי אחרי שסילבן נפצע בפעם הראשונה ואחרי שפניני ניפצע
19 יוני 2015, 01:21
toja27 כתב:jol9 כתב:הנה הלכלוכים על בלאט - רצה לחתוך את טיוס ואת רייס, אעלק.
מה אעלק, זה הגיוני יותר מהיגיוני.
19 יוני 2015, 01:26
yzafrir כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:הנה הלכלוכים על בלאט - רצה לחתוך את טיוס ואת רייס, אעלק.
זה לא רק בלאט רצה כמעט כל הפורום פה חוץ ממני וחביב (שנעלם ) ...
19 יוני 2015, 01:30
toja27 כתב:yzafrir כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:הנה הלכלוכים על בלאט - רצה לחתוך את טיוס ואת רייס, אעלק.
כן רק המצחיק הוא שדני פדרמן ורב הפורום מצטערים שרייס עזב ואתה שמח בחלקך עם פארגו.
19 יוני 2015, 01:36
yzafrir כתב:toja27 כתב:yzafrir כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:הנה הלכלוכים על בלאט - רצה לחתוך את טיוס ואת רייס, אעלק.
כן רק המצחיק הוא שדני פדרמן ורב הפורום מצטערים שרייס עזב ואתה שמח בחלקך עם פארגו.
כי אני חושב שפארגו שחקן טוב מרייס.החודש האחרון של רייס היה סוג של פיק מסויים אישי וקבוצתי שהוא בחיים לא יוכל לשחזר, היכולת האמיתית שלו זה בדיוק הממוצעים שלו בכל העונה .
אם לפארגו היה את היקמן לידו במקום היינס וסגל יותר בריא אז הכל היה נראה אחרת העונה.
פשוט תחזור לראות מה כתבו על רייס כולל על השכל והאופי שלו בתחילת העונה ההיא .
19 יוני 2015, 01:46
19 יוני 2015, 07:51
19 יוני 2015, 09:53
19 יוני 2015, 09:55
19 יוני 2015, 10:32
שמואל1 כתב:למי שפספס, הנה הראיון המלא של דני פדרמן ביציע העיתונות
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 92050.html
19 יוני 2015, 10:50
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:למי שפספס, הנה הראיון המלא של דני פדרמן ביציע העיתונות
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 92050.html
ראיון גרוע. לא שאלו שום דבר אמיתי.
19 יוני 2015, 11:42
yzafrir כתב:toja27 כתב:yzafrir כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:הנה הלכלוכים על בלאט - רצה לחתוך את טיוס ואת רייס, אעלק.
כי אני חושב שפארגו שחקן טוב מרייס.החודש האחרון של רייס היה סוג של פיק מסויים אישי וקבוצתי שהוא בחיים לא יוכל לשחזר, היכולת האמיתית שלו זה בדיוק הממוצעים שלו בכל העונה .
אם לפארגו היה את היקמן לידו במקום היינס וסגל יותר בריא אז הכל היה נראה אחרת העונה.
פשוט תחזור לראות מה כתבו על רייס כולל על השכל והאופי שלו בתחילת העונה ההיא .
19 יוני 2015, 12:08
19 יוני 2015, 12:11
rc4991 כתב:jol9 כתב:יאללה רוני, תארגן איזה אירוח בפורום... נראה לי שאנחנו היום הפורום הכי פעיל שקשור לכדורסל, לא?
דני פדרמן, גודס, פיני, שטיין, אבי אבן,... לא משנה מי... הגיע הזמן שאנחנו נשאל את השאלות.
חמוד אתה![]()
הייתי שמח לארגן את זה אבל זה לא יקרה
19 יוני 2015, 12:12
my man כתב:רסקה: מה הלקח שלך לעונה הבאה?
דני פדרמן: "אני קצת מצטער שלא הצלחנו להשאיר את טייריס רייס. זו חוכמה בדיעבד, אבל כשרצינו להשאיר אותו זה כבר היה מאוחר מדי. בחודש וחצי הוא עשה כזה מהפך, שעד שבאירופה הבינו מה הוא שווה זה היה מאוחר
אמן הערבוב!!! מה הוא לוקח לשנה הבאה? אה זה ברור, את זה שלא השארנו את רייס בעונה שעברה...
19 יוני 2015, 12:13
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:רסקה: מה הלקח שלך לעונה הבאה?
דני פדרמן: "אני קצת מצטער שלא הצלחנו להשאיר את טייריס רייס. זו חוכמה בדיעבד, אבל כשרצינו להשאיר אותו זה כבר היה מאוחר מדי. בחודש וחצי הוא עשה כזה מהפך, שעד שבאירופה הבינו מה הוא שווה זה היה מאוחר
אמן הערבוב!!! מה הוא לוקח לשנה הבאה? אה זה ברור, את זה שלא השארנו את רייס בעונה שעברה...
הוא בעצם אומר שזה ההזדמנות המושלמת להשאיר את היינס, כי כל אירופה חושבת שהוא זבל
19 יוני 2015, 12:23
toja27 כתב:jol9 כתב:הנה הלכלוכים על בלאט - רצה לחתוך את טיוס ואת רייס, אעלק.
19 יוני 2015, 12:24
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:ראיון מביך של דני פדרמן. אין לו שום תשובות
תקשיבו לכל הראיון, אין שאלה אחת ששאלו את ג'וניור שהוא ענה עליה
הוא אומר כל כך הרבה דברים שזה נשמע כאילו הוא עושה אבל הוא בעצם לא נותן אף שאלה שקשורה לתשובה
מצטער, אבל דווקא הוא בא לדבר אבל ברגע שיש איזה 20 איש שרוצים לדבר ביחד איתו אז אי אפשר להבין שום דבר.
19 יוני 2015, 12:25
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:רסקה: מה הלקח שלך לעונה הבאה?
הוא בעצם אומר שזה ההזדמנות המושלמת להשאיר את היינס, כי כל אירופה חושבת שהוא זבל
הוא כל כך חכם
19 יוני 2015, 12:26
toja27 כתב:jol9 כתב:יאללה רוני, תארגן איזה אירוח בפורום... נראה לי שאנחנו היום הפורום הכי פעיל שקשור לכדורסל, לא?
דני פדרמן, גודס, פיני, שטיין, אבי אבן,... לא משנה מי... הגיע הזמן שאנחנו נשאל את השאלות.
רצו להזמין אותו בעבר אבל הוא סירב אחרי שראה מה רושמים עליו כאן.