פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ג'ורדן פארמר חתם במכבי

06 יולי 2015, 23:36

שמואל1 כתב:הנה תזכורת מהדברים שג'ורדן פארמר יודע לעשות. הופעת השיא שלו נגד ריאל מדריד

רק לראות את תרגילי הבק דור שבלאט הביא לקבוצה הזו ולהתמוגג!!! התרגיל עם פניני ריצ'י ופארמר הוא אחד היפים ביותר...

06 יולי 2015, 23:36

שמואל1 כתב:הנה תזכורת מהדברים שג'ורדן פארמר יודע לעשות. הופעת השיא שלו נגד ריאל מדריד

לא חוכמה. זה ידוע שהקו האחורי של ריאל שומר גרוע.

אפילו היינס קלע מולם 5 שלשות!

:tongue3

06 יולי 2015, 23:38

felix_r כתב:

לא חוכמה. זה ידוע שהקו האחורי של ריאל שומר גרוע.

אפילו ערימת חרא מאודה קלע מולם 5 שלשות!

:tongue3

06 יולי 2015, 23:47

איזה מהירות יש לשחקן הזה. אין דברים כאלה...

אני בחיים לא אשכח את המשחק הזה. כל מה ששלמתי על המנוי באותה עונה היה שווה בשבילו... איבאקה מצד אחד, סופו מצד שני... פארמר, רודי... וואו. היה מטורף, אחד ממשחקי היורוליג הכי איכותיים שראיתי בחיים.

06 יולי 2015, 23:52

צ'שר כתב:איזה מהירות יש לשחקן הזה. אין דברים כאלה...

אני בחיים לא אשכח את המשחק הזה. כל מה ששלמתי על המנוי באותה עונה היה שווה בשבילו... איבאקה מצד אחד, סופו מצד שני... פארמר, רודי... וואו. היה מטורף, אחד ממשחקי היורוליג הכי איכותיים שראיתי בחיים.

זה היה מהשחקים ברמה הכי גבוהה של היורוליג אי פעם לדעתי- זה היה פשוט משחק- וואו!

06 יולי 2015, 23:52

צ'שר כתב:

איזה מהירות יש לשחקן הזה. אין דברים כאלה...

פארמר הוא שחקן ששווה לקנות בשבילו כרטיס.
דרך אגב, אפשר לראות גם בסרטון הזה את החשיבות בסנטר דומיננטי בצבע.
אפשר לראות איך סופו מפנה לפארמר מסדרון. בגלל זה אני אומר שאם מכבי רוצה לדבר חזק ולקחת גביע אירופה היא חייבת להנחית פה את מירוסלאב ראדוליצה.

06 יולי 2015, 23:56

שמואל1 כתב:אלי סהר בדיחה. הוא לא מרוצה מגו'רדן פארמר.

ראיתי עכשיו את אלי סהר. הוא לא היה כזה נגד. הוא פשוט יצא מנקודת הנחה שגם מקל מגיע, ואמר שזה יותר מדי שחקנים לשתי עמדות הגארד

06 יולי 2015, 23:58

חנו'ש כתב:אגב, למכבי 3 שחקנים שפארמר כבר שיחק איתם בקדנציה הקודמת שלו פה ( סמית', אוחיון ופניני)
זה כבר יתרון נחמד.

בדיוק מה שחשבתי לעצמי כשראיתי את הסרטון.
היה שם תרגיל שפארמר חדר ופינה את סמית' ואוחיון לשלשה פנויה, הלוואי ונראה הרבה דברים כאלה גם השנה..
כמה פוטנציאל הולך להיות בסגל שנבנה פה. גבוהים נורמלים ואפשר לפנטז בגדול (למרות גודס)..

07 יולי 2015, 00:00

מכביסט30 כתב:
חנו'ש כתב:אגב, למכבי 3 שחקנים שפארמר כבר שיחק איתם בקדנציה הקודמת שלו פה ( סמית', אוחיון ופניני)
זה כבר יתרון נחמד.

בדיוק מה שחשבתי לעצמי כשראיתי את הסרטון.
היה שם תרגיל שפארמר חדר ופינה את סמית' ואוחיון לשלשה פנויה, הלוואי ונראה הרבה דברים כאלה גם השנה..
כמה פוטנציאל הולך להיות בסגל שנבנה פה. גבוהים נורמלים ואפשר לפנטז בגדול (למרות גודס)..

אפילו ריאל עם לאסו זכו ...ואפילו בארסה עם פאסקוואל זכו...
סגל מספיק כשרוני גובר על מאמן...

07 יולי 2015, 00:10

felix_r כתב:
אדם כתב:
felix_r כתב:אני חייב להודות, גם אני לא כל כך מתלהב מפארמר.
זה לא שאני חושב, שיכולנו להחתים מישהו טוב יותר. לא.
מצד שני אני לא מתלהב מהיכולות שלו ומהסגנון שלו, ולא חושב שהוא שווה כל כך הרבה.

אני מתלהב מפארמר ומעריך את היכולות שלו הוא אחד מ5 הגארדים הטובים באירופה , אבל אין לו תדבר הזה שלקחת קבוצה קדימה , לעשות תקפיצה מדרגה , שהוא הבחור שסוחב קדימה, הוא טוב מאוד אבל הוא לבד לא יעשה את ההבדל .
למה הכוונה בסגנון פליקס??מה אתה לא אוהב?
מי אתה הית מביא בכסף הזה?

קשה לי להסביר את זה בהגדרות מדויקות.

קודם כל יש לו את הבעיה של מקל (למרות שפארמר טוב בהרבה): הוא לא סגר על עצמו איפה הוא משחק. בכל שנה הוא משחק חצי עונה באירופה, פתאום קופץ לחצי עונה ב NBA, אחר כך שוב חוזר. זה לא רציני. לדעתי זה גם פוגע ביכולת שלו. אם לפני 3-4 שנים הוא היה מחליט, שזהו, הוא משחק באירופה סופית, הוא היה מסגל לעצמו הרבה דברים של הסגנון האירופי, והיה הופך לרכז טוב יותר.

חוץ מזה, לדעתי, אין לו משהו שהוא עושה באמת בצורה הכי טובה באירופה, דבר שילהיב את האוהדים. הוא מרכז טוב, אבל לא מצוין. הוא קולע טוב, אבל לא מצוין. הוא שומר טוב (לרמה האירופית, לא ל NBA), אבל לא מצוין... אני אסביר לך למה אני מתכוון. אתה זוכר את פארגו בהקדנציה הראשונה במכבי? הוא לא היה הרכז הכי טוב באירופה, אבל הוא היה הגארד הכי אתלטי באירופה. כשפארגו היה דופק דאנק, היו מראים את זה בכל אירופה, ולפעמים אפילו בארה"ב... אצל פארמר אין שום דבר כזה. הוא לא שחקן של היי-לייטס. הוא לא יעשה איזה מהלך, שהאנשים יתפסו את הראש כלא מאמינים למראה עיניהם. אין לו את המהלך הזה שהאוהדים יחכו לו בכל משחק.

מבין תכוונה שלך,אין לו איזה מהלך או משו וואו,מצד שני גם ספאנוליס די אפרפר ,תמיד אותה שלשה או זריקת חצי מרחק ,אפילו בכדרור ספאלוניס די שבלוני.
לפארמר יש גאמפ שוט ברמה של אנתוני פארקר וזריקה גבוהה ,פארגו כמעט ולא זרק חצי מרחק בגלל הניתור והזריקה הנמוכה בגאמפ שוט לא בחדירות ,זה שני דברים שונים.

07 יולי 2015, 00:11

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:אתה זוכר את פארגו בהקדנציה הראשונה במכבי? הוא לא היה הרכז הכי טוב באירופה, אבל הוא היה הגארד הכי אתלטי באירופה. כשפארגו היה דופק דאנק, היו מראים את זה בכל אירופה, ולפעמים אפילו בארה"ב... אצל פארמר אין שום דבר כזה. הוא לא שחקן של היי-לייטס. הוא לא יעשה איזה מהלך, שהאנשים יתפסו את הראש כלא מאמינים למראה עיניהם. אין לו את המהלך הזה שהאוהדים יחכו לו בכל משחק.

ובוא תגיד לי לאן ההתמכרות הזו של פארגו להיילייטס הביאה אותנו?
אני רוצה קבוצה טובה וחכמה שמנצחת משחקים לא את ההארלם גלובטרוטרס.
אדם כתב:אני מתלהב מפארמר ומעריך את היכולות שלו הוא אחד מ5 הגארדים הטובים באירופה , אבל אין לו תדבר הזה שלקחת קבוצה קדימה , לעשות תקפיצה מדרגה , שהוא הבחור שסוחב קדימה, הוא טוב מאוד אבל הוא לבד לא יעשה את ההבדל .

לגבי זה שהוא לא הוביל אף קבוצה, אני חושבת שזה קצת לא הוגן כי הקריירה שלו באירופה כללה רק עונה אחת שלמה באותה קבוצה וזו היתה אפס פילזן.
ההנחה שלי היא שאפילו ספאנוליס בעצמו לא היה מביא קבוצה טורקית לתואר - פשוט לא בקארמה שלהם...
ואני מניחה שאף אחד לא מצפה ממנו להוביל קבוצה בנ.ב.א??
בואו ניתן לו צ'אנס להוביל קבוצה כמו מכבי עונה שלמה ואז נשפוט.
וחוץ מזה שהוא לא יהיה לבד במכבי, כרגע יש לו לצידו את מלך הסלים של היורוליג ושחקן מהחמישייה השנייה של היורוליג בעונה שעברה ואחד הסמולים הטובים באירופה. בוא נחכה גם לראות מי יהיו הגבוהים שלצידו.

אין בעיה זה מה שאמרתי ,שכל עוד זה לא הוא שצריך לסחוב זה יראה אחרת ,ליד שחקנים טובים נקבל פארמר במיטבו.

07 יולי 2015, 01:57

אחרי החתימה הזו של פארמר לא הייתי מנסה להחתים את גל מקל בשום אופן. 5 גארדים בעמדות 1-2 ( רוצ'סטי, פארמר, אוחיון, יבזורי ולאנדסברג) מספיקים בהחלט. להוציא עוד 1.3 M ברוטו על שחקן כמו מקל זה פשוט פשע, כמובן שעכשיו לאחר שפארמר חתם החתמה כזו מיותרת לחלוטין. את הכסף הזה הייתי שומר להחזרת שר ההגנה של מכבי והוא רנדל. לדעתי הוא שווה למכבי 800K ברוטו. ולמכבי הוא עדיף על מקליין זאת משום שהוא מוסיף מימד הגנתי = 1.2 חסימות, 1.5 חטיפות למשחק נוסף על היותו ציפור במתפרצות, מוביל כדור מצוין לעמדה 4, ומבחינת אישיות שחקן ללא אגו ונוח לאימון.
כמובן שאליו הייתי דואג לצרף 4 עם קליעה. אבל קודם חשוב שרנדל יישאר. ושוב מקל פשוט מיותר.

07 יולי 2015, 08:06

שפארמר לא יבלבל ת'מוח...אם פה זה ה"בית" אז למה הוא חתם רק לעונה?

07 יולי 2015, 09:28

אני רוצה לצנן קצת ולהעלות תהיה. פיק כתב בוואן שפארמר פשוט "נתקע" בלי קבוצה. זה התפרש פה ב"אנטי מכבי", סבבה... אבל בואו נעזוב את האנטי שמאנטי הזה. מישהו עקב אחרי הליגה הטורקית בצורה מספקת כדי לספר על מה מדובר?

כי בתאכלס, פארמר בא לאירופה בשביל הכסף, והחוזה במכבי הוא לא הכסף הזה (ואני לא מאמין לשניה שהערגה לארץ ישראל היא זו שגרמה לו לוותר על משכורת כפולה ומשולשת)... הוא חתם בפילזן במיליונים ועזב אחרי שנה. הוא חתם בדארושאפקה במיליונים, וגם הם שחררו אותו אחרי שנה (למרות שהם קפצו איתו 3 מדרגות). לפי פיק, הוא הוצע לפנרבחצ'ה - ואוברדוביץ' הטיל וטו.
יש עוד קבוצות ביורוליג שיכלו לשלם לו כפליים ממכבי - נאמר צסק"א, ברצלונה, ריאל מדריד ושאר הרוסיות (מה זה ה"יורוליג" בשבילו? הוא זכה באןביאיי.. הוא היה גם הולך לליגה הקזאחית בשביל הכסף הנכון).

אז מה אנחנו מפספסים פה? למה אף קבוצה באירופה לא רוצה את אחד הגארדים הכי טובים שיש פה?

07 יולי 2015, 09:43

ההסבר הוא די פשוט. הוא פשוט לא שווה יותר מהסכום שמכבי תשלם לו. אולי טיפה יותר. אבל כשהוא הוצע לפנר זה כנראה היה בסכום כפול ואוברדוביץ' לא מטומטם.
העונה הוא הגיעה מאוד מאוחר לטורכיה ועדיין היה מצויין עד הפלייאוף , אבל הוא לא משחק לבד אתה יודע ויש עוד חברה ששיחקו איתו.
אחרי מכבי היו לו עונות די טובות והוא נמצא הכושר מצויין בקריירה . אני לא דואג בכלל לגביו

07 יולי 2015, 09:59

אבל זה לא שחור ולבן..
אם הוא הוצע לפנר ב-3מ וסגר במכבי בחצי, כנראה שהוא היה פתוח למו"מ. קבוצות באירופה מוכנות לשלם הרבה מאוד מיליונים כדי למשוך שחקנים כאלה, גם אם הם לא באמת שווים את זה, ולא חסרות קבוצות ששופכות כספים.. אם שלשום היו מגיעות קאזאן או עפיפוני ריגה ומציעות לו 2 מיליון, הוא היה לוקח בשתי ידיים.. וזה עדיין לא קרה - בזמן ששחקנים בינוניים מאוד מקבלים ביבשת חוזים של מיליון+.
אני מקווה שלא פיספסנו משהו.

07 יולי 2015, 10:01

מילוס כתב:אבל זה לא שחור ולבן..
אם הוא הוצע לפנר ב-3מ וסגר במכבי בחצי, כנראה שהוא היה פתוח למו"מ. קבוצות באירופה מוכנות לשלם הרבה מאוד מיליונים כדי למשוך שחקנים כאלה, גם אם הם לא באמת שווים את זה, ולא חסרות קבוצות ששופכות כספים.. אם שלשום היו מגיעות קאזאן או עפיפוני ריגה ומציעות לו 2 מיליון, הוא היה לוקח בשתי ידיים.. וזה עדיין לא קרה - בזמן ששחקנים בינוניים מאוד מקבלים ביבשת חוזים של מיליון+.

:laugh3 :laugh3

07 יולי 2015, 10:05

מילוס כתב:אבל זה לא שחור ולבן..

לא פיספסנו כלום. פארמר שחקן ענק. ממוצעי NBA מרשימים.

07 יולי 2015, 10:09

ממוצעים הם לא הכל חביבי!
כשאני שואל "מה פספסנו?", אני מתכוון לכל דבר שאי אפשר לראות על דפי הסטטיסטיקה..

07 יולי 2015, 10:14

מילוס כתב:אני רוצה לצנן קצת ולהעלות תהיה. פיק כתב בוואן שפארמר פשוט "נתקע" בלי קבוצה. זה התפרש פה ב"אנטי מכבי", סבבה... אבל בואו נעזוב את האנטי שמאנטי הזה. מישהו עקב אחרי הליגה הטורקית בצורה מספקת כדי לספר על מה מדובר?

כי בתאכלס, פארמר בא לאירופה בשביל הכסף, והחוזה במכבי הוא לא הכסף הזה (ואני לא מאמין לשניה שהערגה לארץ ישראל היא זו שגרמה לו לוותר על משכורת כפולה ומשולשת)... הוא חתם בפילזן במיליונים ועזב אחרי שנה. הוא חתם בדארושאפקה במיליונים, וגם הם שחררו אותו אחרי שנה (למרות שהם קפצו איתו 3 מדרגות). לפי פיק, הוא הוצע לפנרבחצ'ה - ואוברדוביץ' הטיל וטו.
יש עוד קבוצות ביורוליג שיכלו לשלם לו כפליים ממכבי - נאמר צסק"א, ברצלונה, ריאל מדריד ושאר הרוסיות (מה זה ה"יורוליג" בשבילו? הוא זכה באןביאיי.. הוא היה גם הולך לליגה הקזאחית בשביל הכסף הנכון).

אז מה אנחנו מפספסים פה? למה אף קבוצה באירופה לא רוצה את אחד הגארדים הכי טובים שיש פה?

אתה יודע שקרלוס ארויו היה שם לא פחות גדול מפארמר והחתמה אדירה בזמנו , עדיין העונה ההיא באירופה היתה זוועתית אז מה זה אומר שארויו לא היה רכז נהדר ?

גם שחקנים גדולים צריכים חבורה טובה ומתאימה מסביבם בשביל להצליח.
פרסם תגובה