ת'רד המלפלפונים V6: האימפריה מכה שנית

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים V6: האימפריה מכה שנית

הודעהעל ידי felix_r » 29 יולי 2015, 15:49

rc4991 כתב:מעניין למה תומפקינס עוד לא חתם בריאל
יכול להיות מדהים אם מכבי תביא אותו

כנראה יש לו סעיף יציאה ל NBA עד תאריך מסוים, והוא עוד לא בטוח בריאל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 29 יולי 2015, 15:50

refael כתב::D יונהתן שולדברנד פנוי בשוק כגבוה ישראלי מחליף.
חיפשתם 4 עם קליעה לא ?

אבל הוא שבדי...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 29 יולי 2015, 15:54

felix_r כתב:

אבל בכלל לא הודיעו על חתימה ואופציה כזאת לא מעכבת חתימה
אולי הוא באמת רוצה nba וריאל לא היתה מוכנה לחכות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 יולי 2015, 15:56

rc4991 כתב:
felix_r כתב:

אבל בכלל לא הודיעו על חתימה ואופציה כזאת לא מעכבת חתימה
אולי הוא באמת רוצה nba וריאל לא היתה מוכנה לחכות

אפשר רק לנחש...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדם » 29 יולי 2015, 16:04

מבין המועמדים שהיו יאנג ,אמבאקווה ,שיין לאוול ,ונגיד תומפקינס ,ויודו שחתם כרגע בפנר,סתם תאורתית לעצם הדיון ,לדעתכם עשינו את הבחירה הטובה?מבחינה אתלטילת בניתור אמבאקווה חיתי מטביע עוצמתי?,יש לי הרגשה שלידם הוא בינוני גם מבחינה פיזית ועוצמה אני כנראה טועה ?
היתם מעדיפים במקום אמבאקוה את לאוול?במה הוא יותר טוב?או תומפקינס?
לדעתי יאנג נגרי כזה אבל חזק אבל אמבאקווה יותר טוב בעיני ,לגבי אמבאקווה או תומפקינס או לאוול ,הלואי שיכלנו לצרף את אמבאקווה ולידו את ארצג ואת או תומפקינס או לאוול.
למרות שלאוול בסדרת גמר האיטלקית הראה אתלטיות ורצון אבל היה קצת לא מלוטש ומבולגן וקצת לא פאקטור התקפי.
אדם

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יולי 2015, 16:08

אדם כתב:מבין המועמדים שהיו יאנג ,אמבאקווה ,שיין לאוול ,ונגיד תומפקינס ,ויודו שחתם כרגע בפנר,סתם תאורתית לעצם הדיון ,לדעתכם עשינו את הבחירה הטובה?מבחינה אתלטילת בניתור אמבאקווה חיתי מטביע עוצמתי?,יש לי הרגשה שלידם הוא בינוני גם מבחינה פיזית ועוצמה אני כנראה טועה ?
היתם מעדיפים במקום אמבאקוה את לאוול?במה הוא יותר טוב?או תומפקינס?
לדעתי יאנג נגרי כזה אבל חזק אבל אמבאקווה יותר טוב בעיני ,לגבי אמבאקווה או תומפקינס או לאוול ,הלואי שיכלנו לצרף את אמבאקווה ולידו את ארצג ואת או תומפקינס או לאוול.
למרות שלאוול בסדרת גמר האיטלקית הראה אתלטיות ורצון אבל היה קצת לא מלוטש ומבולגן וקצת לא פאקטור התקפי.

אמבקווה הוא סוג של מפלצת מבחינה פיזית. אתלט מצויין, חזק מאוד, פיזי, חוש טוב לחסימות.
אני די בטוח שהוא ייתן תפוקה טובה העונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 יולי 2015, 16:11

אדם, שמואל, מכבד אותכם מאוד- אני לא חייב לציין כלום בשום הודעה, ומותר לי לא להסכים איתכם.
אין לי שום שנאה אישית לארצג. אני פשוט מוצא אותו שחקן חלש, חד-גוני ולא מתאים מקצועית בעליל אז אני תקיף קצת יותר בעניינו, זה הכל.
לא זכור לי שב10 שנים שלי פה דיברתי פעם רעות על שחקן בכזו נחרצות- זה בהחלט נועד כדי לייצר אנטי נגדו- כי התחושה האישית שלי הוא שהוא לא מתאים. מי שרוצה יקח ומי שלא רוצה לא יקח את דעתי.

אני לא חושב שהקונספט של ארצג/לאמפה שווה משהו ברמה שמכבי מכוונת אליה (פיינל פור).
יתרה מכך גם דאטומה שהגיע לפנר הוא לא דוגמא טובה- כיוון שהבנאדם הוא 3 שזולג ל-4, ובכל אופן לא שלאגר גדול. לא יודע מי שיבח את ההחתמה הזאת כל כך הרבה כמו שאתה אומר.
אני גם לא אוהב את העובדה של ״השחקן הזה לא משחק הגנה, אז נשלים אותו עם שחקן אחר שמשחק הגנה שיחליף אותו מהספסל״. כשאתה בונה סגל תבנה אותו מהשחקנים הכי ורסטיליים שאתה יכול להביא.

רוצ׳סטי לצורך העניין הוא חבילה שלמה מארצג בהתקפה כי הוא מביא הרבה מעבר לקליעה נטו.
הוא חודר מצויין, הוא פיק אנד רולר קטלני. הוא שחקן שאני אסמוך עליו בקלאץ׳ להבדיל מארצג וזה סופר משמעותי לרכז (משהו שאני לא יכול להגיד על ההתקפה של יוגב אוחיון למשל).

אני יודע שלמכבי יש כרגע שני גבוהים שלא ברור אם יכולים להגיע בעקביות לדאבל-פיגרס בהתקפה ובטח לא יהיו באנקרים וGO-TO-GUYS. אולי פבראני יתגלה ככזה במקרה, לא ברור. מאמבקווה אני גם לא מצפה.
זאת תהיה קבוצה של גארדים, בראשות פארמר, רוצ׳סטי, סמית׳ ושאר הקלעים שעוטפים אותם, שתטוס את המגרש ותתקוף את הטבעת מהר מכל הכיוונים.

אתה צריך שחקנים שיתאימו לקונספט הזה- שחקנים שיוכלו לרוץ מהר את המגרש, יהיו פינישרים מצויינים, יקחו ריבאונד (סופר-קריטי כדי לייצר פוזשנים ולשחק מהר) וישמרו טוב על הטבעות כי הקו האחורי לא מצטיין בזה...
ארצג לא מתאים. לאמפה לא מתאים. אולי הם יוכלו להיות פינישר טובים לקליעות חופשיות אבל הם לא מתאימים בשום היבט אחר של המשחק.

אני מעדיף 4 שיחיה מנבלות אבל יביא האסל מטורף, בשאיפה כזה שיקלע משלוש- כמו ג׳פרסון הזה מהנטס.
אני הכי מעדיף מישהו שיהיה סקורר אמין וGO-TO-GUY התקפי כמו תומפקינס או דיוגו, שגם ישאבו כמו משוגעים את הלוח ולא יהיו רכים בהגנה.
אני מעדיף מישהו ורסטילי ומהיר כמו קלאבר, כזה שאני יודע שיוכל לייצר מכדרור מהקו האחורי, ויוכל לחסום ולסיים בדאנק בטבעת מאשר מיסטר בלוק לליי אפ כמו פומפה.

זה אני, אף אחד לא מכריח אותכם להסכים איתי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדם » 29 יולי 2015, 16:12

הוא כביכול שחקן קלאסי סולידי אתה יודע מה תקבל ממנו ,ריבאונדר טוב ,שחקן אם אנרגיות.
השאלה אם לאוול והוא באותו לבל?או בדרך לשם,כי שניהם באותו מקום בקרירה ,עכשיו שנת המבחן שלהם.
תומפקינס ורנדלוף,זה אותם סוג שחקן בערך לא?
אם טיילור עדין לא חתם וגם תומפקינס למה מכבי לא מנסה להחתים אותם .
אני חושב שיש גישושים וניסיון שכנוע בענין טיילור,כי הוא ספיציפית נותן גם את מה שה4 הגנתי יתן מבחינה פיזית ושמירה על גבוהים.
אדם

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 יולי 2015, 16:22

אדם כתב:הוא כביכול שחקן קלאסי סולידי אתה יודע מה תקבל ממנו ,ריבאונדר טוב ,שחקן אם אנרגיות.
השאלה אם לאוול והוא באותו לבל?או בדרך לשם,כי שניהם באותו מקום בקרירה ,עכשיו שנת המבחן שלהם.
תומפקינס ורנדלוף,זה אותם סוג שחקן בערך לא?
אם טיילור עדין לא חתם וגם תומפקינס למה מכבי לא מנסה להחתים אותם .
אני חושב שיש גישושים וניסיון שכנוע בענין טיילור,כי הוא ספיציפית נותן גם את מה שה4 הגנתי יתן מבחינה פיזית ושמירה על גבוהים.

רנדולף שחקן מאוד שונה מתומפקינס.
רנדולף הוא 3 גבוה, ואחד שלא הצטיין מעולם בקליעה אלא ליטש אותה והתחיל להשתמש בה בעיקר באירופה.
הוא פינישר אתלטי, חוסם טוב אבל לא שחקן פוסט. הרבה יותר דומה לבריאן רנדל רק עם קליעה משופרת ועוד כמה ס״מ.

תומפקינס הוא פיור 4, אחד שבגילאים המוקדמים שיחק גם 5. שחקן פוסט הרבה יותר מלוטש, הרבה יותר מאסיבי ומשתמש בכוח שלו.
ריבאונדר בחסד. הרבה פחות מהיר ומייצר דברים מתוך כדרור או במשחק מעבר. יותר פיק אנד רול ופיק אנד פאפ, פוסט אפ.

שניהם גבוהים וקולעים טוב, אבל שחקנים אחרים לגמרי.
אם נקביל לNBA- תומפקינס זה יותר למארקוס אולדריג׳ ורנדולף זה יותר ת׳דאוס יאנג. אין הרבה דמיון מעבר לדפי הסטטיסטיקה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדם » 29 יולי 2015, 16:33

החציל האצטקי כתב:אדם, שמואל, מכבד אותכם מאוד- אני לא חייב לציין כלום בשום הודעה, ומותר לי לא להסכים איתכם.
אין לי שום שנאה אישית לארצג. אני פשוט מוצא אותו שחקן חלש, חד-גוני ולא מתאים מקצועית בעליל אז אני תקיף קצת יותר בעניינו, זה הכל.
לא זכור לי שב10 שנים שלי פה דיברתי פעם רעות על שחקן בכזו נחרצות- זה בהחלט נועד כדי לייצר אנטי נגדו- כי התחושה האישית שלי הוא שהוא לא מתאים. מי שרוצה יקח ומי שלא רוצה לא יקח את דעתי.

אני לא חושב שהקונספט של ארצג/לאמפה שווה משהו ברמה שמכבי מכוונת אליה (פיינל פור).
יתרה מכך גם דאטומה שהגיע לפנר הוא לא דוגמא טובה- כיוון שהבנאדם הוא 3 שזולג ל-4, ובכל אופן לא שלאגר גדול. לא יודע מי שיבח את ההחתמה הזאת כל כך הרבה כמו שאתה אומר.
אני גם לא אוהב את העובדה של ״השחקן הזה לא משחק הגנה, אז נשלים אותו עם שחקן אחר שמשחק הגנה שיחליף אותו מהספסל״. כשאתה בונה סגל תבנה אותו מהשחקנים הכי ורסטיליים שאתה יכול להביא.

רוצ׳סטי לצורך העניין הוא חבילה שלמה מארצג בהתקפה כי הוא מביא הרבה מעבר לקליעה נטו.
הוא חודר מצויין, הוא פיק אנד רולר קטלני. הוא שחקן שאני אסמוך עליו בקלאץ׳ להבדיל מארצג וזה סופר משמעותי לרכז (משהו שאני לא יכול להגיד על ההתקפה של יוגב אוחיון למשל).

אני יודע שלמכבי יש כרגע שני גבוהים שלא ברור אם יכולים להגיע בעקביות לדאבל-פיגרס בהתקפה ובטח לא יהיו באנקרים וGO-TO-GUYS. אולי פבראני יתגלה ככזה במקרה, לא ברור. מאמבקווה אני גם לא מצפה.
זאת תהיה קבוצה של גארדים, בראשות פארמר, רוצ׳סטי, סמית׳ ושאר הקלעים שעוטפים אותם, שתטוס את המגרש ותתקוף את הטבעת מהר מכל הכיוונים.

אתה צריך שחקנים שיתאימו לקונספט הזה- שחקנים שיוכלו לרוץ מהר את המגרש, יהיו פינישרים מצויינים, יקחו ריבאונד (סופר-קריטי כדי לייצר פוזשנים ולשחק מהר) וישמרו טוב על הטבעות כי הקו האחורי לא מצטיין בזה...
ארצג לא מתאים. לאמפה לא מתאים. אולי הם יוכלו להיות פינישר טובים לקליעות חופשיות אבל הם לא מתאימים בשום היבט אחר של המשחק.

אני מעדיף 4 שיחיה מנבלות אבל יביא האסל מטורף, בשאיפה כזה שיקלע משלוש- כמו ג׳פרסון הזה מהנטס.
אני הכי מעדיף מישהו שיהיה סקורר אמין וGO-TO-GUY התקפי כמו תומפקינס או דיוגו, שגם ישאבו כמו משוגעים את הלוח ולא יהיו רכים בהגנה.
אני מעדיף מישהו ורסטילי ומהיר כמו קלאבר, כזה שאני יודע שיוכל לייצר מכדרור מהקו האחורי, ויוכל לחסום ולסיים בדאנק בטבעת מאשר מיסטר בלוק לליי אפ כמו פומפה.

זה אני, אף אחד לא מכריח אותכם להסכים איתי.

לא הבנת קודם כל אני גם מכבד אותך ,וכמו שצינת יש לך אנטי גדול לארצג,ובגלל זה אין איזון והצדקה בתגובות שלך לגביו .
עכשיו כל מה שאתה אומר אני מסכים איתך ואני אומר את אותם דברים כבר הרבה זמן ,בעולם אידאלי אתה צודק ,אני גם רוצה 4 שמכדרר ועוצמתי ומיצר וגו טו גאי,שנותנים לו כדור ומיצר נקודות ולא רק קפיץ חסר יכולת ליצור סל אלא רק באליהופ,אבל במצב הקיים ,אין את כל הדברים שאתה ואני רוצים וכמעט כל אוהד כדורסל ,מה שיש זה או נגרים קפיצים חסרי חוש ותנועה או שחקנים טובים כמו ארצג,שהוא בכלל לא חד גוני,סתם להבדיל גם גיסי קארול נהיה בעיקר קלעי ושומר רע ,הרי רצינו הרבה זמן קלעי אבסולוטי החזרנו את בלו מפרישה בשביל זה.
ארצג לא שחקן פוסט אפ מדהים אבל הוא גם לא רע כמו שאתה עושה ממנו ,הוא לא החבילה המושלמת ,כי אין כזו ,יש לך את פבראני ואת אמבאקווה בשביל ריבאונד חסימה אתלטיות ומשחק ריצה,גם אני מעדיף דברים אחרים בסגל הפנטזיות שלי,אני כל הזמן חוזר ואומר שסגל זה פאזל וצריך להתאים שחקן לשני ולהתאים שיטה וסגנון לשחקנים שמביאים ולהתאים אותם אחד לשני בהתאמה לצורת משחק.
הרי שוב חציל ,לכל שחקן יש תפקיד וכל שחקן יש לו את החלק שלו בקבוצה ,ארצג לא אמור להיות כל הדברים האלה ולכפות על כל חיסרון שקים במכבי וברור שאין כזה דברים להביא 4 שחקנים כדי ליצור את השחקן המושלם זה לא עובד וגם אני היתי רוצה שחקן שנותן את רוב האלמנטים ,אבל מה שיש לארצג לתת זה כח משמעותי לחלק מקבוצה שיש בה עוד שחקנים וחלק חשוב.
גם כל השחקנים שצינת אין להם את הקליעה האבסולטית והרבה מהדברים שיש לארצג,אז מה?
ארצג דרך אגב פירפר את רנדל ועוד כמה שחקנים בפוסט אפ ,גם קטנים כמו ארון גקסון גם שחקנים כמו קייל היינס וגם שומרים דגולים כמו רנדל.
בעמדת השחקן החוסם והריבאונדר יש לך את אמבאקווה,ובחלק ההתקפי יהיה את ארצג
,אם אפשר לצרף את תופקינס לא שזה אפשרי מבחינה תקציבית ,אבל אם היה היתי מאוד שמח ,שוב תופמקינס לא עשה מי יודע מה כדי להיחשב כמו איזה כוכב ,כל השחקנים שאנחנו מדברים עליהם עשו השנה את המעבר מקבוצה קטנה בינונית לקבוצה גדולה וכולם ככולם במבחן אם מסוגלים להיות בקבוצות כאלה ,גם שין לאוול ,גם תומפקינס אם וכאשר ,גם יאנג ,גם אמבאקווה ,וכל השאר .
לעומת דולמן שבעיני נכשל כרגע במעבר מקבוצה קטנה לגדול .
אתה בסוף לא ארצג ולא כלום תישאר אם פטאויי החלש
אדם

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יולי 2015, 18:10

לפי הפייסבוק, מכבי התעסקה בשבוע האחרון במספר נושאים ברומו של עולם:
1. עומרי כספי פאונדיישן.
2. נבחרת הנוער.
3.פאר טסי (עדיין לא מאמין שדרך השלום יתנגן בMSG. מביך).
4. הפנינה הקולנועית 78:77.
5. עוד קצת עומרי כספי פאונדיישן, הפעם הדפסת חולצות מיוחדות לכוכבי הנבא.
6. אטרקציות קיברנטיות לילדי מכביסט VIP.

עכשיו ברור למה עמדה 4 ריקה כמו חלל הגולגולת של היינס. החבר'ה עסוקים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יולי 2015, 18:18

MTA2311 כתב:לפי הפייסבוק, מכבי התעסקה בשבוע האחרון במספר נושאים ברומו של עולם:
1. עומרי כספי פאונדיישן.
2. נבחרת הנוער.
3.פאר טסי (עדיין לא מאמין שדרך השלום יתנגן בMSG. מביך).
4. הפנינה הקולנועית 78:77.
5. עוד קצת עומרי כספי פאונדיישן, הפעם הדפסת חולצות מיוחדות לכוכבי הנבא.
6. אטרקציות קיברנטיות לילדי מכביסט VIP.

עכשיו ברור למה עמדה 4 ריקה כמו חלל הגולגולת של היינס. החבר'ה עסוקים.

אני סומכת על רוני שיביא לנו את המידע שאנחנו צריכים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 29 יולי 2015, 20:06

טוב נו באין משהו יותר רציני אז גולש ברוטר טוען שארצג סיכם לעונה פלוס אופציה ונותרו פרטים אחרונים לסגור שזה בעצם מה שאנחנו שומעים כבר שבועיים .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי er79 » 29 יולי 2015, 20:22

העירקינטור הזה מצייץ הרבה בטוויטר בענייני מכבי, אם זה אותו אחד, אבל אני לא יודע מה רמת האמינות שלו
er79

הודעהעל ידי גל גל » 29 יולי 2015, 20:28

לדעתי וזה הדבר הכי טוב ומגוון שמכבי יכולים לעשות והם יעשו את זה הם יביאו את ארצג שיכול לשחק גם 5 ויביאו עוד איזה קפיץ זול והגנתי הימור כזה נגיד כמו בראקינס
וזה ממש טוב כי ארצג יכול לשחק גם 5 ויכול לשחק עם אמבקווה ופבארני כנל ה4 שיגיע מלא וריאציות אם זה ככה מכבי קבוצה לפיינל פור, וזה גם מתחבר למה שאבי סגל אמר היום
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Chen » 29 יולי 2015, 20:32

רק אותי מעניין מי ישמור בקו האחורי חוץ מיוגב?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי גל גל » 29 יולי 2015, 20:33

פארמר

דרך אגב מה הסטטוס של רובי האמל? ידית נפץ לשלוש היה מועמד בעבר מה איתו?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Chen » 29 יולי 2015, 20:35

פארמר לא שחקן הגנה גדול.
רובי שחקן חופשי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Number8 » 29 יולי 2015, 21:02

Chen כתב:רק אותי מעניין מי ישמור בקו האחורי חוץ מיוגב?

לא. גם אותי. דיברתי על זה הרבה פה לאחרונה. התשובה היא: אף אחד.
מישהו יודע על איזו שאלה התשובה היא "כמעט אף אחד"? (רמז: הקו הקדמי, בעיקר אם ארצג הפח יגיע)
Number8

הודעהעל ידי אדגר פו » 29 יולי 2015, 21:12

מקאדו 3 כתב:טוב נו באין משהו יותר רציני אז גולש ברוטר טוען שארצג סיכם לעונה פלוס אופציה ונותרו פרטים אחרונים לסגור שזה בעצם מה שאנחנו שומעים כבר שבועיים .

שיבוא פעם גולש ויתן לנו שם חדש ויטען שהוא עוד מעט חותם ואז אני אעריך אותו. ( אם השחקן יחתום בסוף כמובן ).

חוכמה קטנה לקחת שם שנטחן בתקשורת ולקחת הימור שהוא יסגור. שיטת מצליח.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, עידן ו־26 אורחים