פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
14 יוני 2011, 21:21
רגע אם הלפרין לא בא בסוף? זה לא משנה את התכנית של מכבי ?
אתת מי הם יביאו?
14 יוני 2011, 21:23
גם אני אומרת את זה..וכל פעם שוללים את זה חחח
מתגובה לתגובה אני רואה שאנו חושבים אותו הדבר
14 יוני 2011, 21:26
yellowaura כתב:השחקנים שהכי מתאימים לדעתי לכל עמדה (בהתבסס על יכולת כספית, יכולת מקצועית והתאמה):
SG- הנרי דומרקאנט- שנים שהוא משחק בטופ. שחקן חד גוני במובן מסויים אבל דווקא לקבוצה הזאת של מכבי זה יכול לעבוד. קלע טהור, סט שוטר אבל גם יכול לייצר לעצמו מצבים. שחקן הגנה טוב. השנה ברוסיה כמעט 16 נק' בממוצע ויותר מחטיפה למשחק. שנים של ניסיון ברמות הגבוהות. השנה הוא התרחק מאור הזרקורים בקבוצה של שרף וזה גם הוריד את המניות שלו. יד כזאת ליד שחקנים כמו סופו ואליהו זה יתרון גדול (בגלל שהוא קלעי הרבה יותר קל לו להשתחרר מלמשל בלו או פניני). בנוסף שנים שלא היה לנו תרגילים לקלעי.
SF- מאט וולש- רק בן 29 למרות שנראה שהוא כבר יותר. השנה השתדרג מבחינת מגוון היכולות. מניע כדור טוב יותר וגם קלע מצויין ומוסר. סטטיסטיקה מצויינת בצרפת. הוכיח את עצמו כשחקן יורוליג התקפי מעולה.
C- לברינוביץ'- קשישטוף סיים חוזה ומבחינתי מדובר באחד מהסנטרים הטובים באירופה ב 10 שנים האחרונות. סנטר חכם, אפקטיבי, מגוון. ממה שראיתי צפוי להמשיך בסיינה כי לא ממש קופצים עליו בגלל הגיל. לדעתי הוא עדיין מסוגל לתת 20 דק' אפקטיביות . שנה שעברה אמרתי שחייבים לנסות להביא את באטיסט שהיה אחרי פציעה והמניות שלו היו בירידה. השנה שווה לנסות ללכת על קשישטוף. זה אולי השחקן היחידי שיכול להיות יקר למכבי אבל עדיין שווה לנסות.
גם אני לא הייתי מתנגד לראות את וולש
ועוד פעם אם מכבי מחפשים שחקנים תואמי פרקינס ואידסון אז הם צריכים ללכת על בוורלי ווולש
14 יוני 2011, 21:29
rc4991 כתב:מתגובה לתגובה אני רואה שאנו חושבים אותו הדבר
וזה מרענן,תאמין לי
לברינוביץ'- את בטוחה שלא משאילים את הנדריקס או מאצ'באן ? אם את צודקת אז באמת אין טעם. אני כבר אמרתי שמבחינתי עדיף עוד סנטר קל וחומר שמדובר בשחקן ברמה של קשישטוף. אני קראתי בפורומים זרים שכנראה שהוא ישאר בסיינה כי אין לו יותר מדי ביקוש בגלל גילו. אם אפשר להביא אותו במחיר של מיליון וקצת דולר אז שווה לנסות.
מליון דולר? הרי הוא במילא יגיע כמחליף..למחליף אתה רוצה לשלם מליון דולר? אנחנו לא ברצלונה.
וכן,לפי 'ישראל היום' גם מאצ'באן וגם הנדריקס נשארים
14 יוני 2011, 21:33
אין ספק שבוורלי מועמד לגיטימי !
מצד שני האם צריך לחפש תואם פרקינס? למרות שהקבוצה הצליחה עם פרקינס אני עדיין חושב שהייתה קצת תקיעות. לא בטוח שבוורלי יפצה על התקיעות בהגנה כמו שפרקינס פיצה.
אני חושב שלמרות שמדובר בשחקנים דומים ממה שאני זוכר את בוורלי הוא פחות אתלטי, גדול וארוך מפרקינס ושחקן הגנה הרבה יותר נחות ממנו. מצד שני הוא שחקן התקפה טוב יותר וזריז יותר.
על פני השמות שפורסמו בתקשורת אני אשמח אם הוא יגיע כמחליף לפרקינס. אבל אם כבר מביאים אמריקאי צעיר יכול להיות מעניין להביא שחקן כמו דיוויד לייטי שחציל הזכיר שמבחינת נתונים אתלטיים יש לו יותר סיכוי להגיע לרמות גבוהות.
14 יוני 2011, 21:38
מה דעתכם על טרימל דארדן כ-2/3 במקום אידסון?
טרימל משחק בנאנסי שבצרפת כגארד/פוורד (30). אמנם הוא אנדר סייז (רק 1.94) אבל לפי הסטטיסטיקה ניתן לראות שהוא מפצה על כך ביכולת מצויינת בהתקפה ובהגנה.
17 נק' ב- 37 דקות. 56% ל-2 (210/373). 38% ל-3 (40/73 ). 6.5 ריבאונדים . 2.2 אס' וכ -2 חטיפות למשחק . מה אני אגיד לפחות סטטיסטית הוא הרשים אותי מאוד במיוחד נוכח העובדה שהוא סוחט הרבה עבירות (88/118 מהקו) לוקח 6.5 ריבאונדים וחוטף 2 חטיפות למשחק ומעבר לזה יציב מאוד מבחינה התקפית. מה דעתכם משהוא יודע יותר עליו? אולי הוא מן פרקינס משודרג?
סטטיסטיקה מלאה:
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=39993
נערך לאחרונה על ידי
yehooda בתאריך 14 יוני 2011, 21:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
14 יוני 2011, 21:39
הגישה שלי היא שלפעמים עדיף שיהיה לך מחליף בשווי מיליון דולר בעמדה קריטית (במיוחד שהסנטר שלך מסוגל לשחק בסביבות 20 דק' ובעל סיכוי טוב להיפצע). ולהביא שחקן חמישייה זול יותר לעמדה פחות קריטית (בסמול ובמיוחד בסקנד יש הרבה יותר שחקנים פנויים בשוק במחירים סבירים מאשר סנטרים. חוץ מזה שרוב הישראלים יעבו עוד יותר את עמדות הגארדים והסמול)
14 יוני 2011, 21:40
yellowaura כתב:הגישה שלי היא שלפעמים עדיף שיהיה לך מחליף בשווי מיליון דולר בעמדה קריטית (במיוחד שהסנטר שלך מסוגל לשחק בסביבות 20 דק' ובעל סיכוי טוב להיפצע). ולהביא שחקן חמישייה זול יותר לעמדה פחות קריטית (בסמול ובמיוחד בסקנד יש הרבה יותר שחקנים פנויים בשוק במחירים סבירים מאשר סנטרים. חוץ מזה שרוב הישראלים יעבו עוד יותר את עמדות הגארדים והסמול)
לא מסכימה איתך..
במיוחד לא במצב שנוצר כרגע,שיש לך בעצם 5-6 שחקנים בקו הקדמי(כי בלו מזגזג בין 3 ל-4)
נכון שהרבה יותר קשה למצוא גבוהים מוכשרים מאשר גארדים..אבל מליון דולר לסנטר מחליף? לא
15 יוני 2011, 03:20
קשישא יהיה בן 33 עונה הבאה , לתת לו מליון דולר לעונה (במיוחד שציינת שאין לו ביקוש ) זה יהיה אחד הצעדים המטומטמים שקבוצה עשתה בהיסטוריה . זוכר את מריו קאסון ? עונה קודמת הוא היה במצב דומה ובסוף חתם בקבוצה בארצו בשביל סכום נמוך מאוד . לברינוביץ' צריך לחשוב יותר בכיוון של לחזור לארצו (ז'אלגיריס או ריטאס ) לעונה שתיים אחרונות בקריירה המכובדת שלו או ללכת לקבוצה בכירה (להישאר בסיינה) אבל בסכום מצחיק כי מיליון הוא כבר לא יקבל....בכל מקרה לנו הוא לא רלוונטי כי גם ככה אנחנו עמוסים בקוו הקידמי...
לגבי דומרקאנט , גם הוא כבר לא צעיר ואני לא רואה טעם להביאשחקן בגילו כשגם סיגנון המשחק הלא מגוון שלו לא נראה לי מתאים . עדיף אולי ללכת על הימור צעיר מהמכללות במקרה הכי גרוע ...
לגבי מאט וולש , מכיוון שדיויד מכיר טוב את השחקן הזה אני די מאמין שאם דיויד באמת היה רוצה אותו אז הוא כבר היה כאן אבל כנראה שהוא לא האופציה הראשונה של דיויד לעמדה הזאת...
15 יוני 2011, 04:13
לגבי רולנד, מקור הידיעה של ספורט 5 הוא מכאן:
http://unicaja.diariosur.es/noticias/20 ... 10615.htmlממה שראיתי ממנו הוא די מזכיר את ג'רמי פארגו. קומבו גארד זריז, אתלטי, שומר וחוטף טוב, ואוהב לתת שואו עם דאנקים מרהיבים תוך כדי משחק.
אני דווקא חושב שיש לו מקום ביורוליג. לא יודע אם במכבי.
בקרמונה הוא היה ד"א הרכז הפותח.
15 יוני 2011, 05:47
מי זה לעזעאל הרולנד הזה? מאיפה הם מביאים את השמות הללו? ולמה מכבי רועה בעיקר בשדות האיטלקיים, ועוד בקבוצה כמו קרמונה? לא ברור לי. אני מתנחם בכך שכנראה מדובר בעוד פלופ מבית היוצר שת ספורט 5.
15 יוני 2011, 05:55
yzafrir כתב:קשישא יהיה בן 33 עונה הבאה , לתת לו מליון דולר לעונה (במיוחד שציינת שאין לו ביקוש ) זה יהיה אחד הצעדים המטומטמים שקבוצה עשתה בהיסטוריה . זוכר את מריו קאסון ? עונה קודמת הוא היה במצב דומה ובסוף חתם בקבוצה בארצו בשביל סכום נמוך מאוד . לברינוביץ' צריך לחשוב יותר בכיוון של לחזור לארצו (ז'אלגיריס או ריטאס ) לעונה שתיים אחרונות בקריירה המכובדת שלו או ללכת לקבוצה בכירה (להישאר בסיינה) אבל בסכום מצחיק כי מיליון הוא כבר לא יקבל....בכל מקרה לנו הוא לא רלוונטי כי גם ככה אנחנו עמוסים בקוו הקידמי...
לגבי דומרקאנט , גם הוא כבר לא צעיר ואני לא רואה טעם להביאשחקן בגילו כשגם סיגנון המשחק הלא מגוון שלו לא נראה לי מתאים . עדיף אולי ללכת על הימור צעיר מהמכללות במקרה הכי גרוע ...
לגבי מאט וולש , מכיוון שדיויד מכיר טוב את השחקן הזה אני די מאמין שאם דיויד באמת היה רוצה אותו אז הוא כבר היה כאן אבל כנראה שהוא לא האופציה הראשונה של דיויד לעמדה הזאת...
קשישטוף נתן עונה מצויינת ביורוליג. אני מניח שלא היית מחתים גם את באטיסט בן ה- 33 במיליון דולר ??? מה עם ג'ייסון קיד ??
מיליון דולר זה לא הרבה בכלל לסנטר מוביל באירופה (אגב מיליון דולר הוא בטוח יקבל !).
אתה עקבת אחריו או שאתה שופט רק על פי הגיל ? לא מדובר בקאסון (שמלכתחילה היה שחקן ממוצע ואפור שלא משתווה בכלל לנתונים הסטטיסטיים לאיכויות של קשישטוף). אני לא לא מדבר על חוזה ארוך טווח אלא על חוזה לשנה.
לגבי דומרקאנט- שחקן טוב ללא ספק אבל לקבוצה הנכונה. לדעתי למכבי הזאת הוא יכול להתאים כי יש לו הגנה וגם שנה שעברה הוא בדיוק מה שהיה חסר בקו האחורי. יד טובה לשלוש ושחקן קלאץ' נוסף.
לא שאני פוסל שחקן מכללות כמו לייטי. בדרך כלל אני נגד שחקן ללא ניסיון אבל שוב זה תלוי בסיטואציה. שיש לך שחקנים כמו פארגו, אליהו, סופו זה בדיוק הזמן לבנות גם את שחקני העתיד. בדרך כלל מכבי מחכים שהכל יתפרק ורק אז בונים וזאת טעות.
אגב בנייה ולמי שזוכר את הנושא שלי לגבי קרנות הון סיכון והתייחסות לשחקן כמו סטארט אפ:
http://www.one.co.il/Article/181439.html
15 יוני 2011, 05:56
"דאניגאן לא הגיע לירושלים במקרה, אלא כחלק מהתנסות של המערכת בגידול וטיפוח צעירים מוכשרים, במטרה להוציאם ל-NBA. "ברמת העיקרון יש הרבה מאוד שחקנים בסיטואציות שאפשר להביא כצעירים. הפועל ירושלים יכולה לעשות את זה", הצהיר כהן והסביר: "שחקנים כאלה, שקבוצה מחתימה לשלוש-ארבע שנים, הם בעצם סוג של סטארט-אפ. אם קבוצה מוכנה להשקיע, אני מאוד בעד, כי כדי להביא את הפארגו וההפמן הבא, זו הדרך, או שאתה רוצה לחכות ולשלם 800 אלף דולר".
15 יוני 2011, 06:16
גם בוואלה מחזקים את ארל רולנד כמועמד למכבי :
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1832182
15 יוני 2011, 06:18
er79 כתב:מי זה לעזעאל הרולנד הזה? מאיפה הם מביאים את השמות הללו? ולמה מכבי רועה בעיקר בשדות האיטלקיים, ועוד בקבוצה כמו קרמונה? לא ברור לי. אני מתנחם בכך שכנראה מדובר בעוד פלופ מבית היוצר שת ספורט 5.
למה לזלזל בשחקן שאף פעם לא ראית משחק? אתה מזלזל בסקאוטינג של קבוצות כמו מלאגה ומילאנו שמעוניינות בו?
נכון שהוא לא שיחק ביורוליג. אבל אל תשכח שגם דיאור פישר שיחק בגיל 27 בליגה הבלגית וכיום הוא יושב על חוזה בעל 7 ספרות לעונה.
15 יוני 2011, 06:21
גם הם מסתמכים על המקור הספרדי
15 יוני 2011, 06:22
הצעה למנהלים - לדעתי צריך להפריד בין אשכול המלפפונים לבין אשכול המכבי מנג'ר.
יש כאן יותר מדי דיונים על שחקנים לא רלוונטיים, ומי שלא צמוד לפורום פשוט לא יכול לעקוב אחרי מה שקורה.
באשכול מלפפונים אפשר וצריך לרכז כל הנפצה והפלצה שיש בתקשורת בהקשר למכבי, אבל כל דיוני ה"מה אתם חושבים על..." צריכים להיות בשרשור אחר.
במצב שנוצר ישנם אולי 3-4 גולשים פעילים בשרשור המפלצתי הזה, ואני שם לב שרוב הותיקים, בכלל לא מגיבים כי כנראה שהם כמוני, פשוט איבדו כיוון בכל השמות
שנזרקים לאוויר.
15 יוני 2011, 06:39
יוני, זה בדיוק מה שיש עכשיו.
שים לב שלמעלה בדביק יש אשכול שמרכז את כל השמות שהונפצו בתקשורת+האתרים בהם הונפצו.
באשכול הזה יש דיונים.
15 יוני 2011, 06:44
למה לזלזל בשחקן שאף פעם לא ראית משחק? אתה מזלזל בסקאוטינג של קבוצות כמו מלאגה ומילאנו שמעוניינות בו?
נכון שהוא לא שיחק ביורוליג. אבל אל תשכח שגם דיאור פישר שיחק בגיל 27 בליגה הבלגית וכיום הוא יושב על חוזה בעל 7 ספרות לעונה.
אני מצטער שאני לא תופס מפישר כמוך. ייתכן ואני שוגה לגבי רולנד, אבל אני לא מבין למה פתאום השמות הופכים להיות יותר ויותר הזויים. אני באופן אישי מעדיף שפרקינס יישאר, אבל כשאתה מתחיל בשמות קצת יותר מקובלים כמו אארון ג'קסון, מרקוס וויליאמס, ואפילו פטריק בברלי, אבל לאחר מכן צונח לאיבי ג'אבר וארל רולנד- זה משהו שנשגב מבינתי.
דרך אגב, דה-קולו כבר פרי אייג'נט?
15 יוני 2011, 06:45
חנו'ש כתב:יוני, זה בדיוק מה שיש עכשיו.
שים לב שלמעלה בדביק יש אשכול שמרכז את כל השמות שהונפצו בתקשורת+האתרים בהם הונפצו.
באשכול הזה יש דיונים.
הדיונים כאן מעורבבים. כל אחד בא וזורק שמות לא רלוונטיים לשום דבר. יחד איתם מסתננות כל מיני הודעות שכן קשורות, כמו למשל ההודעה של cannon
או כל מיני פוסטים שמביאות ציטוטים מעיתונים או פורומים אחרים.
הבעיה שהכמות הידיעות הרלוונטיות הרבה יותר קטנה ופשוט הולכת לאיבוד בין כל המלל שנזרק על כל מיני לברינוביצ'ים, דומרקנטים וכו'.
לא יודע, אולי זה רק אני, ואם כן אז לא משנה.