פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: פארמר שוחרר, גל מקל חתם

12 ינואר 2016, 00:46

אחדשיודע כתב:לפי צנציפר, מכבי יכולה לצאת מהחוזה של מקל בכל סוף שנה עבור פיצוי של 200 אלף דולר.

אם זה נכון, זה חוזה מצויין.

12 ינואר 2016, 00:54

לפחות היו מספיק חכמים להכניס סעיף יציאה
הוא או אוחיון יצטרכו לעזוב בקיץ

12 ינואר 2016, 02:22

rc4991 כתב:לפחות היו מספיק חכמים להכניס סעיף יציאה

אף אחד מהם לא יעזוב, כי זה כמו לתת שחקן במתנה לירושלים. החתימו את מקל כי רצו צביון ישראלי, אז זה מה שיהיה פה גם שנה הבאה.

12 ינואר 2016, 07:35

rc4991 כתב:לפחות היו מספיק חכמים להכניס סעיף יציאה

לא מבין מאיפה הדיבורים האלה על עזיבה של אוחיון? הוא חתם על חוזה חדש ל- 3 שנים בקיץ בלי שום סעיפי יציאה. אוחיון לא עוזב לשום מקום.

12 ינואר 2016, 07:36

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:לפי צנציפר, מכבי יכולה לצאת מהחוזה של מקל בכל סוף שנה עבור פיצוי של 200 אלף דולר.

אם זה נכון, זה חוזה מצויין.

דבר ראשון - אם למכבי יש סעיף יציאה, אז כנראה שגם למקל יש.

דבר שני - לשלם 200 אלף דולר ברוטו (400 נטו) לשחקן בשביל שלא ישחק אצלך לא נראה לי משהו "מצויין", אבל אין לי ספק שזה יקרה.

16 ינואר 2016, 11:55

מכבי תל אביב: הכוכב האדום בלגרד מסרבת לשחרר את גל מקל
הגארד אמנם חתם אצל הצהובים, אך בשל מחלוקות כספיות קבוצתו הקודמת מסרבת להעביר את שחרורו. המשמעות: מקל לא יוכל להירשם למשחקי הקבוצה בליגה ובאירופה.
http://sports.walla.co.il/item/2925683

16 ינואר 2016, 13:14

ובזמן הזה מקל מקבל כסף ממכבי? יפה.

16 ינואר 2016, 15:28

למקרה שאי פעם תהיתם מה הכתבה המיותרת וחסרת הפואנטה בהיסטוריה:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 04000.html

גלדסטון במיטבו.

16 ינואר 2016, 15:37

לא מבין את הכוכב. מילא הסכסוך עם מקל, אבל הם מודעים לזה שמכבי בבעיה של פציעות בעמדות האלה אני מניח(ואם לא אני מאמין שמישהו אמר להם). למה לפתוח סכסוך גם עם מכבי?

16 ינואר 2016, 16:02

שחף כתב:לא מבין את הכוכב. מילא הסכסוך עם מקל, אבל הם מודעים לזה שמכבי בבעיה של פציעות בעמדות האלה אני מניח(ואם לא אני מאמין שמישהו אמר להם). למה לפתוח סכסוך גם עם מכבי?

זאת התשובה
http://sports.walla.co.il/item/2817905

16 ינואר 2016, 17:20

אני מקווה שהם ייענשו על זה בחומרה. לא לשלם משכורות ועוד לבקש מהשחקן לוותר על התביעה? שישלמו את המשכורות, או שייתבעו. מה זה המועדון הזה? מתנהלים כמו מאפיה.

16 ינואר 2016, 17:48

שחף כתב:לא מבין את הכוכב. מילא הסכסוך עם מקל, אבל הם מודעים לזה שמכבי בבעיה של פציעות בעמדות האלה אני מניח(ואם לא אני מאמין שמישהו אמר להם). למה לפתוח סכסוך גם עם מכבי?

הם בסך הכל רוצים שמקל יוותר להם על הכסף שהם חייבים לו

23 ינואר 2016, 22:12

הבעיה עם מקל, היא שבכל קבוצה שהוא משחק בה, הוא חייב להיות בעל הבית הבלעדי. הוא לא יכול לשחק בלי הכדור, והוא חייב להיות זה שמנהל את המשחק.
זה בסדר כשהקבוצה חלשה כמו מכבי של השנה. מה יהיה שנה הבאה, כשיהיו יומרות שוב?

23 ינואר 2016, 22:22

MTA2311 כתב:הבעיה עם מקל, היא שבכל קבוצה שהוא משחק בה, הוא חייב להיות בעל הבית הבלעדי. הוא לא יכול לשחק בלי הכדור, והוא חייב להיות זה שמנהל את המשחק.

למה לא לתת לו המפתחות?

23 ינואר 2016, 22:23

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:הבעיה עם מקל, היא שבכל קבוצה שהוא משחק בה, הוא חייב להיות בעל הבית הבלעדי. הוא לא יכול לשחק בלי הכדור, והוא חייב להיות זה שמנהל את המשחק.

למה לא לתת לו המפתחות?

כי הוא לא שחקן מספיק טוב.

23 ינואר 2016, 22:25

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:

למה לא לתת לו המפתחות?

אני חושב שהוא מספיק טוב.
אם אוחיון היה מספיק טוב בשיאו, אז בטח מקל. עדיף למכבי להשקיע את הכסף בזרים בעמדות האחרות.
מקל יעשה עבודה טובה.

23 ינואר 2016, 22:26

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:

למה לא לתת לו המפתחות?

אני חושב שהוא מספיק טוב.
אם אוחיון היה מספיק טוב בשיאו, אז בטח מקל. עדיף למכבי להשקיע את הכסף בזרים בעמדות האחרות.
מקל יעשה עבודה טובה.

אוחיון היה שחקן חמישייה, אבל הוא מעולם לא היה הגארד המוביל של הקבוצה.
אתה אומר פה שמקל צריך להיות בעל הבית של מכבי ביורוליג. זאת אמירה הזויה שלא מבוססת על שום דבר.

23 ינואר 2016, 22:27

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:

למה לא לתת לו המפתחות?

אני חושב שהוא מספיק טוב.
מקל יעשה עבודה טובה.

אוחיון היה שחקן חמישייה, אבל הוא מעולם לא היה הגארד המוביל של הקבוצה.
אתה אומר פה שמקל צריך להיות בעל הבית של מכבי ביורוליג. זאת אמירה הזויה שלא מבוססת על שום דבר.

לא אמרתי שיהיה בעל הבית ביורוליג. אמרתי שאפשר לתת לו את המפתחות להיות הרכז הראשון.
כמובן שהזרים הם אלו שיתנו את הטון, כמו תמיד.

23 ינואר 2016, 22:29

אבל תראה מה כתבתי בהודעה הראשונה שמואל. השחקן הזה חייב להיות בעל הבית על המגרש. זה מאפיין אותו לאורך כל הקריירה.

23 ינואר 2016, 22:31

MTA2311 כתב:אבל תראה מה כתבתי בהודעה הראשונה שמואל. השחקן הזה חייב להיות בעל הבית על המגרש. זה מאפיין אותו לאורך כל הקריירה.

יש להיות בעל בית, כלומר להיות הרכז המוביל והמנוע של הקבוצה (זה תפקיד הרכז) ויש להיות השחקן שהקבוצה נבנית סביבו.
למקל מתאים להיות הדבר הראשון, לזרים הדבר השני.
עד היום אני לא חושב שהוא שיחק בקבוצה שבה הוא היה השליט הבלעדי. אולי בחיפה, אבל גם שם היו זרים מצויינים והוא חלק מהמארג הקבוצתי.
פרסם תגובה