Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בשתי התמונות- כל ספורטאי אפשרי, מכל ענף אפשרי, חוץ מאיתי שגב.
בכותרת- ציטוט של איתי שגב.
הוא הרכיב את הפרקט
גברת מנהלת, אל תזניחי את פורום יורו 2016, אני סקרן לדעת באיזו קבוצה בחרתי. לטיפולך המסור אודה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בשתי התמונות- כל ספורטאי אפשרי, מכל ענף אפשרי, חוץ מאיתי שגב.
הוא הרכיב את הפרקט
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בשתי התמונות- כל ספורטאי אפשרי, מכל ענף אפשרי, חוץ מאיתי שגב.
הוא הרכיב את הפרקט
גברת מנהלת, אל תזניחי את פורום יורו 2016, אני סקרן לדעת באיזו קבוצה בחרתי. לטיפולך המסור אודה
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בשתי התמונות- כל ספורטאי אפשרי, מכל ענף אפשרי, חוץ מאיתי שגב.
הוא הרכיב את הפרקט
אני בעבודה ואין לי את הרשימה פה
מסיימת ב-9
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בשתי התמונות- כל ספורטאי אפשרי, מכל ענף אפשרי, חוץ מאיתי שגב.
הוא הרכיב את הפרקט
אני בעבודה ואין לי את הרשימה פה
מסיימת ב-9
"רשימת כרמל" (זה נשמע פחות טוב עם שם פרטי, אז תדמייני את זה עם שם המשפחה שלך)
Holiday_Armadillo כתב:רוסיות שנראות כמו מרוקאיות זה כמו לאכול עוגה בטעם נקניקייה, זה מטמטם את המוח
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:רוסיות שנראות כמו מרוקאיות זה כמו לאכול עוגה בטעם נקניקייה, זה מטמטם את המוח
רוסיות שמתנהגות כמו מרוקאיות.. זו כבר סטייה אמיתית
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:רוסיות שנראות כמו מרוקאיות זה כמו לאכול עוגה בטעם נקניקייה, זה מטמטם את המוח
רוסיות שמתנהגות כמו מרוקאיות.. זו כבר סטייה אמיתית
רוסיות מסוכנות פי כמה ממרוקאיות
my man כתב:מה נהיה עם הגזענות?
MaccabiTA כתב:my man כתב:מה נהיה עם הגזענות?
אל תדאג נגיע גם לערבים עוד מעט
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:my man כתב:מה נהיה עם הגזענות?
אל תדאג נגיע גם לערבים עוד מעט
לשנוא ערבים זה לא גזענות, אלו ערכים
MTA2311 כתב:זה לא גזענות, זה "נושא מאוד (מאוד) מורכב בשבילי"
yanay21 כתב:תגידו, נכון הקטע האדיר עם אלן אנדרסון? למה אין עוד כאלו? נגיד, במקום לכתוב "יא בן זונה בוגדני", תמונה של ניקולה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google Adsense [Bot], מרסר ו־22 אורחים