rc4991 כתב:הסכומים שרצים עכשיו ב-NBA פסיכים
MTA2311 כתב:הבלייזרס הציעו לפאקינג פרסונס חוזה ל4 שנים תמורת 95 מיליון דולר.
*כספי חותם על חוזה של 1.5 מליון דולר*
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:הסכומים שרצים עכשיו ב-NBA פסיכים
MTA2311 כתב:הבלייזרס הציעו לפאקינג פרסונס חוזה ל4 שנים תמורת 95 מיליון דולר.
my man כתב:rc4991 כתב:הסכומים שרצים עכשיו ב-NBA פסיכיםMTA2311 כתב:הבלייזרס הציעו לפאקינג פרסונס חוזה ל4 שנים תמורת 95 מיליון דולר.
*כספי חותם על חוזה של 1.5 מליון דולר*
rc4991 כתב:לא רואה איך באירופה יתמודדו עם זה
הפער הכלכלי נסק למימדים עצומים
שועל כתב:rc4991 כתב:לא רואה איך באירופה יתמודדו עם זה
תמיד היה פער גדול, לא רק כלכלי, לגידול בפער אין משמעות (זה לא יגרום שיהיה פחות הצע באירופה ובמחיר גבוה מבעבר). הבעיה זה עם הליגה הסינית, אבל אני מבין שיש שם הגבלה של 2 זרים לקבוצה אז השאלה כמה יש לזה השפעה.
rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:לא רואה איך באירופה יתמודדו עם זה
תמיד היה פער גדול, לא רק כלכלי, לגידול בפער אין משמעות (זה לא יגרום שיהיה פחות הצע באירופה ובמחיר גבוה מבעבר). הבעיה זה עם הליגה הסינית, אבל אני מבין שיש שם הגבלה של 2 זרים לקבוצה אז השאלה כמה יש לזה השפעה.
זה יכול לגרום לכוכבים כאן לערוק ל-NBA תמורת כמה מיליוני דולרים, שזה כפי הנראה הולך להיות שווה ערך לחוזה מינימום בקצב הזה
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:לא רואה איך באירופה יתמודדו עם זה
זה יכול לגרום לכוכבים כאן לערוק ל-NBA תמורת כמה מיליוני דולרים, שזה כפי הנראה הולך להיות שווה ערך לחוזה מינימום בקצב הזה
נתחיל בזה שחוזי המינימום אינם תופחים בהתאם לתקרת השכר כמו שאר החוזים, אלא באופן הרבה יותר מזערי (נכון להסכם הנוכחי בין השחקנים לליגה, שיכול להשתנות בקיץ הבא): http://basketball.realgm.com/nba/info/minimum_scale
ובלי קשר, סיכויי הקבלה ל-NBA לא השתנו - עדיין מותר לקבוצה להחתים עד 15 שחקנים. ככה שתמיד יהיו שחקנים שישארו מחות לתמונה וינסו את מזלם במקום אחר. כמו שנאמר, התחרות של אירופה היא לא עם ה-NBA.
rc4991 כתב:אבל השחקנים שאני מדבר עליהם הם שחקני דרג הביניים (לפחות כך אני מגדיר אותם)
אני מדבר על שחקני הרוטציה שלא מקבלים חוזי מינימום ובאירופה עדיין הצליחו להביא אותם (אודו, רנדולף ואחרים)
ומהצד השני על הכוכבים באירופה שבהחלט יכולים להשיג הרבה יותר מחוזי מינימום שם (ספאנוליס, וסלי, פרננדס ואחרים)
אתה רואה עכשיו מצב שהעשירות יצליחו להביא שחקן כמו אודו שבמתכונת החדשה ירוויח מן הסתם יותר כסף?
או סיטואציה בה שחקנים כמו וסלי, בוגדנוביץ', יול ואחרים נשארים באירופה כשהם יודעים שבארה"ב הם ירוויחו (הרבה?) יותר?