פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: די ג'יי סילי סיכם במכבי ת"א לשנתיים

11 יוני 2016, 17:01

החציל האצטקי כתב:צסק"א שיחקה בהרכבים גבוהים עם חריאפה ב-3 ולפעמים גם עם שני סנטרים (מזכיר: קרסטיץ', היינס ו-קאון בקבוצה גם יחד, ובנוסף ורונטסביץ' בעמדה 4).
ווימס הוא לא קומבו, אבל הוא 2-3 שמסר כמעט 4 אסיסטים למשחק. וכן, צריך לבנות עליו בעמדה הזאת כי המצ' אפים שלו יהיו מול שחקנים בסייז הזה ועם סט היכולות הזה.

אני לא חולק על זה שצריך להגיע שחקן נוסף לקו האחורי (לפחות- יצטרכו שניים במידה וגם רוצ'סטי בחוץ), ושהוא צריך להיות שחקן ורסטילי.
הייתי רוצה שזה יהיה דאוסון, גם אם לדעת לא מעטים מכם הוא לא מתאים לרמה כרגע.

ווימס באמת שיחק בעמדה 2 בצסקא. ה 3 הפותח בעונה שעברה היה קירילנקו.
דה קולו היה הגארד המחליף מהספסל (פתח בחמישיה רק ב 10 מתוך 28 המשחקים, גם זה לרוב בגלל הפציעות של תאודוסיץ').

11 יוני 2016, 17:03

אני לא חושב שישאירו את רוצ'סטי. התקשורת כאן אכלה אותו בגלל שמכבי העזה לרשום אותו
כישראלי.

צריך לראות באמת מה ההתאמה שלו לסגל שהולך ונבנה כאן, אבל באופן כללי, קשה לי להאמין
שאדלשטיין ירצה שחקן כמו טיילור בקבוצה.

11 יוני 2016, 17:08

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:צסק"א שיחקה בהרכבים גבוהים עם חריאפה ב-3 ולפעמים גם עם שני סנטרים (מזכיר: קרסטיץ', היינס ו-קאון בקבוצה גם יחד, ובנוסף ורונטסביץ' בעמדה 4).
ווימס הוא לא קומבו, אבל הוא 2-3 שמסר כמעט 4 אסיסטים למשחק. וכן, צריך לבנות עליו בעמדה הזאת כי המצ' אפים שלו יהיו מול שחקנים בסייז הזה ועם סט היכולות הזה.

אני לא חולק על זה שצריך להגיע שחקן נוסף לקו האחורי (לפחות- יצטרכו שניים במידה וגם רוצ'סטי בחוץ), ושהוא צריך להיות שחקן ורסטילי.

דה קולו היה הגארד המחליף מהספסל (פתח בחמישיה רק ב 10 מתוך 28 המשחקים, גם זה לרוב בגלל הפציעות של תאודוסיץ').

קירילנקו שיחק 11 משחקים מתוך 30...
זה גם לא משנה מי היה פותח ומי לא.
עובדתית, רבעיית הגארדים שציינתי, היתה על הפרקט 90+ דקות למשחק, זה אומר שלא רק שהם
חלקו את הרוב המוחלט של הדקות בעמדות 1-2 (80 דקות סה"כ), אלא הם גם לקחו קצת מעמדה 3.
ווימס עצמו שיחק 26 דקות בממוצע למשחק.
אין שום סידור כזה שווימס וארבעת הגארדים משחקים 120 דקות על 2 עמדות...

ווימס שיחק פה ושם כ-2, אבל הוא לא היה ה-2 של הקבוצה.

ההגדרה של החציל היא די מדוייקת כנראה. ווימס הוא 2-3 כזה. אבל מכבי לא צריכה לבנות על היכולות שלו
כגארד. בשביל זה עדיף לה להביא גארדים.

11 יוני 2016, 17:10

ארז ספציפית מאוד מקובע במחשבה שתמיד צריכים להיות על המגרש שני מוליכי כדור. היה כזה בכל מקום שאימן בו.
השאלה אם הוא מחזיק כווימס בתור מוביל כדור (להערכתי- לא). זה ישפיע על זהות השחקן הנוסף שיגיע, או לחלופין על כמות הדקות והמעמד שיקבל סילי.

בכל מקרה, אני לא חושב שלשם צריכה ללכת תשומת הלב כרגע.
אני הייתי שם בצד את כל עניין הרכש בקו האחורי, חי בסבבה עם מי שחתומים ומשקיע את כל המאמצים בלהביא לפה עוד גבוה הכי טוב שאפשר- ג'סטין המילטון צריך להיות הראשון ברשימה.
במקביל מנהל מו"מ עם מכבי ראשון על רכישת החוזה של דאוסון במידה והוא לא הולך לNBA. אח"כ מתפנה לכל מיני החלטות לגבי רוצ'סטי ולגבי זרים נוספים בקו האחורי.

11 יוני 2016, 17:11

החציל האצטקי כתב:ארז ספציפית מאוד מקובע במחשבה שתמיד צריכים להיות על המגרש שני מוליכי כדור. היה כזה בכל מקום שאימן בו.
השאלה אם הוא מחזיק כווימס בתור מוביל כדור (להערכתי- לא). זה ישפיע על זהות השחקן הנוסף שיגיע, או לחלופין על כמות הדקות והמעמד שיקבל סילי.

אני הייתי שם בצד את כל עניין הרכש בקו האחורי, חי בסבבה עם מי שחתומים ומשקיע את כל המאמצים בלהביא לפה עוד גבוה הכי טוב שאפשר- ג'סטין המילטון צריך להיות הראשון ברשימה.
במקביל מנהל מו"מ עם מכבי ראשון על רכישת החוזה של דאוסון במידה והוא לא הולך לNBA. אח"כ מתפנה לכל מיני החלטות לגבי רוצ'סטי ולגבי זרים נוספים בקו האחורי.

תראה, שאלת רוצ'סטי היא לא בדיוק זניחה. הוא מרוויח למעלה ממליון דולר, אם אני לא טועה.

11 יוני 2016, 17:20

החציל האצטקי כתב:ארז ספציפית מאוד מקובע במחשבה שתמיד צריכים להיות על המגרש שני מוליכי כדור. היה כזה בכל מקום שאימן בו.

לחלוטין לא מסכים. הטופ פריוריטי צריך להיות החתמת גארד וסנטר איכותיים. דוסון ושאר ירקות זה כבר אפרטיף, לא ממש חשוב, שישמרו את זה לסוף. גם לא יקרה שום אסון אם דוסון לא יהיה פה.

11 יוני 2016, 17:27

אני משאיר את רוצ'סטי. אם זה מאפשר לי ללכת על המילטון (או שחקן בקליבר דומה)- אז זה הצעד הנכון.
הטופ פריוריטי צריך להיות לטעמי סנטר מעולה. גארד נוסף נשים בצד, כרגע.

גם קו אחורי שלא ייגעו בו בכלל מעבר לקיים, שיכלול את:
מקל, רוצ'סטי, אוחיון
ווימס, סילי, יבזורי
סמית', לנדסברג, פניני
הוא קו אחורי טוב בסופו של דבר. (עזבו רגע ניתוח מעמיק- יש פה בעיות, בעיקר סביב סמית' כמובן...)

עם מילר, שגב, צירבס, אמבקווה והנדריקס כקו קדמי אנחנו נישחט ביורוליג.

צריך לבוא פה 5 תותח, ו4 מחליף ראוי (זה יכול להיות גם דריל מונרו ב150,000$).
צירבס הוא בעיניי אנרג'ייזר כמו שהיה בבאמברג ובעונה שעברה בכוכב. שחקן של מרפקים ומאמץ לפני שהוא באנקר אמיתי ב5.
הוא פשוט לא יספיק לבד.

11 יוני 2016, 17:41

למה שחקן שנתן עונה טובה עם ממוצעים נאים נמדד בעיקר דרך הסדרה נגד צסק'א , הוא נתן עונה טובה ומספרים יפים לפני ההצלבה גם נגד קבוצות עם סנטרים מובילים וגבוהים , כאילו מה כבר מסתובב ביבשת המילטון טומיץ איון השאר דיי בינוניים מה האכזבה הגדולה פה מההחתמה של צירבס שהיה אחד הגבוהים הטובים ביורוליג ?

עכשיו יגידו לי הגנה הגנה הגנה , הסנטרים המושלמים בורחים לאנ בי איי וגם הם לא איזה מציאה גדולה ולא מושלמים , לדעתי בחירה הגיונית ולא רעה בכלל של מכבי .

11 יוני 2016, 17:44

אין שום סיבה להתחיל את העונה, אחרי העונה הכי גרועה בתולדות המועדון עם סמית', סילבן ופניני
בעמדה 3. זאת יריקה בפרצוף של כולנו אם זה מה שיקרה.

סנטר זה מאסט. כולנו מסכימים על זה. אבל גם גארד נוסף זה דבר מחוייב במציאות.
גארד פותח בעמדה 2, שיוכל לרכז או לשחק לצד מקל.

11 יוני 2016, 17:47

החציל האצטקי כתב:אני משאיר את רוצ'סטי. אם זה מאפשר לי ללכת על המילטון (או שחקן בקליבר דומה)- אז זה הצעד הנכון.
הטופ פריוריטי צריך להיות לטעמי סנטר מעולה. גארד נוסף נשים בצד, כרגע.

גם קו אחורי שלא ייגעו בו בכלל מעבר לקיים, שיכלול את:
מקל, רוצ'סטי, אוחיון
ווימס, סילי, יבזורי
סמית', לנדסברג, פניני
הוא קו אחורי טוב בסופו של דבר. (עזבו רגע ניתוח מעמיק- יש פה בעיות, בעיקר סביב סמית' כמובן...)

עם מילר, שגב, צירבס, אמבקווה והנדריקס כקו קדמי אנחנו נישחט ביורוליג.

צריך לבוא פה 5 תותח, ו4 מחליף ראוי (זה יכול להיות גם דריל מונרו ב150,000$).
צירבס הוא בעיניי אנרג'ייזר כמו שהיה בבאמברג ובעונה שעברה בכוכב. שחקן של מרפקים ומאמץ לפני שהוא באנקר אמיתי ב5.
הוא פשוט לא יספיק לבד.

קו אחורי שכזה זה מבוא לעוד עונה מזופתת סורי. ולא, ווימס לא צריך להיות בעמדה 2 לדעתי.

11 יוני 2016, 17:48

מקאדו 3 כתב:למה שחקן שנתן עונה טובה עם ממוצעים נאים נמדד בעיקר דרך הסדרה נגד צסק'א , הוא נתן עונה טובה ומספרים יפים לפני ההצלבה גם נגד קבוצות עם סנטרים מובילים וגבוהים , כאילו מה כבר מסתובב ביבשת המילטון טומיץ איון השאר דיי בינוניים מה האכזבה הגדולה פה מההחתמה של צירבס שהיה אחד הגבוהים הטובים ביורוליג ?

עכשיו יגידו לי הגנה הגנה הגנה , הסנטרים המושלמים בורחים לאנ בי איי וגם הם לא איזה מציאה גדולה ולא מושלמים , לדעתי בחירה הגיונית ולא רעה בכלל של מכבי .

אני לא מתאכזב מההחתמה שלו. זו החתמה מצויינת אם הוא מגיע לתפקיד הנכון.
אני פשוט מאמין שלקבוצת יורוליג רצינית צריכים להיות 5 גבוהים ברמה גבוהה, או לפחות 4.
צירבס כסנטר השני, או במינוח אחר- כגבוה השלישי בהיררכיה ברוטציית גבוהים, הוא יופי של רכש.
תוסיף את המילטון לפול וסגרת קו קדמי שיכול לדבר חזק ביורוליג.

הנקודה שלי היא, לשים הכל בצד, ללכת בכל הכוח ועם כל האמצעים שיש על הסנטר, ואחר כך לעשות מיש-מש בקו האחורי.
סנטרים באירופה- אין. גארדים ופורוורדים שיתאימו- לא חסרים.

11 יוני 2016, 17:56

החציל האצטקי כתב:
מקאדו 3 כתב:למה שחקן שנתן עונה טובה עם ממוצעים נאים נמדד בעיקר דרך הסדרה נגד צסק'א , הוא נתן עונה טובה ומספרים יפים לפני ההצלבה גם נגד קבוצות עם סנטרים מובילים וגבוהים , כאילו מה כבר מסתובב ביבשת המילטון טומיץ איון השאר דיי בינוניים מה האכזבה הגדולה פה מההחתמה של צירבס שהיה אחד הגבוהים הטובים ביורוליג ?

אני לא מתאכזב מההחתמה שלו. זו החתמה מצויינת אם הוא מגיע לתפקיד הנכון.
אני פשוט מאמין שלקבוצת יורוליג רצינית צריכים להיות 5 גבוהים ברמה גבוהה, או לפחות 4.
צירבס כסנטר השני, או במינוח אחר- כגבוה השלישי בהיררכיה ברוטציית גבוהים, הוא יופי של רכש.
תוסיף את המילטון לפול וסגרת קו קדמי שיכול לדבר חזק ביורוליג.

הנקודה שלי היא, לשים הכל בצד, ללכת בכל הכוח ועם כל האמצעים שיש על הסנטר, ואחר כך לעשות מיש-מש בקו האחורי.
סנטרים באירופה- אין. גארדים ופורוורדים שיתאימו- לא חסרים.

אמת. יישארו מלא מילסאפים להחתים, בשפע

11 יוני 2016, 18:04

מה התגובה הזאת קשורה?
אני אומר, השוק מצומצם מאוד- וצריך ללכת בכל הכוח על סנטר.
הגמישות שיש למכבי באופציות של מי ומה להביא בקו האחורי היא גדולה משמעותית.

הרי אף אחד לא באמת יביא לפה את דילייני, ואני לא מכיר שיש בשוק איזה סקנד גארד ששווה לשבור את הקופה בשבילו.

11 יוני 2016, 18:13

התגובה הזאת אומרת דבר אחד, לא רק סנטרים איכותיים נשרפים, גם גארדים. ואם אתה חושב שהגארדים שיש כמו זבל זה החלק הפחות בעייתי בהרכבת הסגל, אתה תמצא אותך עונה נוספת מסתכל על רוצ'סטי מכדרר עצמו למוות, על מקל שורף 20 שניות בהתקפה ועל יוגב מיידה אבנים. אה, כן, ועל תואם היינס שיגרום לגעגועים להיינס. סנטר איכותי וגארד איכותי צריכים לבוא קודם כל, לפני שלא יהיו כאלה בשוק, ובניגוד למה שאתה טוען לא יהיו כאלה. מונרו, דוסון ושאר שחקני הספסל צריכים לבוא אחר כך, כי בקבוצה מתוקנת קודם מרכיבים את שחקני החמישייה או השחקנים הבכירים. ההחלטה לסגור עם צירבס, מילר וסוני לפני שהעונה תמה הייתה נכונה. ההחלטה לסגור את סילי לא, כי הוא גם היה פנוי בשוק בעוד חודש. אתה טוען שהקו האחורי הקיים מספיק, אני טוען hell no. אבל איש איש באמונתו יחיה.

11 יוני 2016, 18:21

קיצר, בוא נסכים שמביאים סנטר, ואת כל הפלברות על הקו האחורי אחר כך.

11 יוני 2016, 18:25

החציל האצטקי כתב:קיצר, בוא נסכים שמביאים סנטר, ואת כל הפלברות על הקו האחורי אחר כך.

ברור לך שלא יגיע עוד סנטר איכותי או מוביל או איך שלא תקרא לזה נכון ? אולי טווינר 4 -5 כזה סטייל מונרו או משהו דומה .

אתם מתאכזבים כאילו החתימו את שון ג'יימס או אסטבן באטיסטה לא מובן לי .

11 יוני 2016, 18:28

באיזה סרטון של יוטיוב שמתי לב שהרבה מהזריקות שלו היו עם יד על הפנים שלו, אני מקווה שזה לא עוד איזה שחקן שכונה. מה שכן הזריקה שלו נראית טוב.

11 יוני 2016, 18:41

החציל האצטקי כתב:קיצר, בוא נסכים שמביאים סנטר, ואת כל הפלברות על הקו האחורי אחר כך.

ברור, פחות משנה לי הסדר, אבל אני כן חושב שגארד וסנטר בעלי שם או לפחות יכולות בלבל של היורוליג חייבים להיות מוחתמים בראש ובראשונה. הסתפקות בסילי זו החלטה מוטעית.

11 יוני 2016, 20:06

jol9 כתב:
felix_r כתב:

ווימס שיחק פה ושם כ-2, אבל הוא לא היה ה-2 של הקבוצה.

זה לא משנה מה תגיד, אבל ווימס שיחק בצסקא 2 באופן קבוע, זה לא תלוי בכך אם אתה מרוצה מזה או לא.

בז'לגיריס הוא שיחק 3, ולדעתי זו גם העמדה שמתאימה לו יותר. אבל כאשר הגיע לצסקא, הוא עבר לשחק 2, כי בצסקא אוהבים שחקנים גבוהים בכל עמדה.

11 יוני 2016, 20:49

אני מרוצה מאוד. כנראה שפרידזון שיחק 5 ודה קולו 4. אחרת אני לא מצליח לעשות את החשבון
פרסם תגובה