11 יוני 2016, 17:01
החציל האצטקי כתב:צסק"א שיחקה בהרכבים גבוהים עם חריאפה ב-3 ולפעמים גם עם שני סנטרים (מזכיר: קרסטיץ', היינס ו-קאון בקבוצה גם יחד, ובנוסף ורונטסביץ' בעמדה 4).
ווימס הוא לא קומבו, אבל הוא 2-3 שמסר כמעט 4 אסיסטים למשחק. וכן, צריך לבנות עליו בעמדה הזאת כי המצ' אפים שלו יהיו מול שחקנים בסייז הזה ועם סט היכולות הזה.
אני לא חולק על זה שצריך להגיע שחקן נוסף לקו האחורי (לפחות- יצטרכו שניים במידה וגם רוצ'סטי בחוץ), ושהוא צריך להיות שחקן ורסטילי.
הייתי רוצה שזה יהיה דאוסון, גם אם לדעת לא מעטים מכם הוא לא מתאים לרמה כרגע.
11 יוני 2016, 17:03
11 יוני 2016, 17:08
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:צסק"א שיחקה בהרכבים גבוהים עם חריאפה ב-3 ולפעמים גם עם שני סנטרים (מזכיר: קרסטיץ', היינס ו-קאון בקבוצה גם יחד, ובנוסף ורונטסביץ' בעמדה 4).
ווימס הוא לא קומבו, אבל הוא 2-3 שמסר כמעט 4 אסיסטים למשחק. וכן, צריך לבנות עליו בעמדה הזאת כי המצ' אפים שלו יהיו מול שחקנים בסייז הזה ועם סט היכולות הזה.
אני לא חולק על זה שצריך להגיע שחקן נוסף לקו האחורי (לפחות- יצטרכו שניים במידה וגם רוצ'סטי בחוץ), ושהוא צריך להיות שחקן ורסטילי.
ווימס באמת שיחק בעמדה 2 בצסקא. ה 3 הפותח בעונה שעברה היה קירילנקו.
דה קולו היה הגארד המחליף מהספסל (פתח בחמישיה רק ב 10 מתוך 28 המשחקים, גם זה לרוב בגלל הפציעות של תאודוסיץ').
11 יוני 2016, 17:10
11 יוני 2016, 17:11
החציל האצטקי כתב:ארז ספציפית מאוד מקובע במחשבה שתמיד צריכים להיות על המגרש שני מוליכי כדור. היה כזה בכל מקום שאימן בו.
השאלה אם הוא מחזיק כווימס בתור מוביל כדור (להערכתי- לא). זה ישפיע על זהות השחקן הנוסף שיגיע, או לחלופין על כמות הדקות והמעמד שיקבל סילי.
בכל מקרה, אני לא חושב שלשם צריכה ללכת תשומת הלב כרגע.
אני הייתי שם בצד את כל עניין הרכש בקו האחורי, חי בסבבה עם מי שחתומים ומשקיע את כל המאמצים בלהביא לפה עוד גבוה הכי טוב שאפשר- ג'סטין המילטון צריך להיות הראשון ברשימה.
במקביל מנהל מו"מ עם מכבי ראשון על רכישת החוזה של דאוסון במידה והוא לא הולך לNBA. אח"כ מתפנה לכל מיני החלטות לגבי רוצ'סטי ולגבי זרים נוספים בקו האחורי.
11 יוני 2016, 17:20
החציל האצטקי כתב:ארז ספציפית מאוד מקובע במחשבה שתמיד צריכים להיות על המגרש שני מוליכי כדור. היה כזה בכל מקום שאימן בו.
השאלה אם הוא מחזיק כווימס בתור מוביל כדור (להערכתי- לא). זה ישפיע על זהות השחקן הנוסף שיגיע, או לחלופין על כמות הדקות והמעמד שיקבל סילי.
בכל מקרה, אני לא חושב שלשם צריכה ללכת תשומת הלב כרגע.
אני הייתי שם בצד את כל עניין הרכש בקו האחורי, חי בסבבה עם מי שחתומים ומשקיע את כל המאמצים בלהביא לפה עוד גבוה הכי טוב שאפשר- ג'סטין המילטון צריך להיות הראשון ברשימה.
במקביל מנהל מו"מ עם מכבי ראשון על רכישת החוזה של דאוסון במידה והוא לא הולך לNBA. אח"כ מתפנה לכל מיני החלטות לגבי רוצ'סטי ולגבי זרים נוספים בקו האחורי.
11 יוני 2016, 17:27
11 יוני 2016, 17:41
11 יוני 2016, 17:44
11 יוני 2016, 17:47
החציל האצטקי כתב:אני משאיר את רוצ'סטי. אם זה מאפשר לי ללכת על המילטון (או שחקן בקליבר דומה)- אז זה הצעד הנכון.
הטופ פריוריטי צריך להיות לטעמי סנטר מעולה. גארד נוסף נשים בצד, כרגע.
גם קו אחורי שלא ייגעו בו בכלל מעבר לקיים, שיכלול את:
מקל, רוצ'סטי, אוחיון
ווימס, סילי, יבזורי
סמית', לנדסברג, פניני
הוא קו אחורי טוב בסופו של דבר. (עזבו רגע ניתוח מעמיק- יש פה בעיות, בעיקר סביב סמית' כמובן...)
עם מילר, שגב, צירבס, אמבקווה והנדריקס כקו קדמי אנחנו נישחט ביורוליג.
צריך לבוא פה 5 תותח, ו4 מחליף ראוי (זה יכול להיות גם דריל מונרו ב150,000$).
צירבס הוא בעיניי אנרג'ייזר כמו שהיה בבאמברג ובעונה שעברה בכוכב. שחקן של מרפקים ומאמץ לפני שהוא באנקר אמיתי ב5.
הוא פשוט לא יספיק לבד.
11 יוני 2016, 17:48
מקאדו 3 כתב:למה שחקן שנתן עונה טובה עם ממוצעים נאים נמדד בעיקר דרך הסדרה נגד צסק'א , הוא נתן עונה טובה ומספרים יפים לפני ההצלבה גם נגד קבוצות עם סנטרים מובילים וגבוהים , כאילו מה כבר מסתובב ביבשת המילטון טומיץ איון השאר דיי בינוניים מה האכזבה הגדולה פה מההחתמה של צירבס שהיה אחד הגבוהים הטובים ביורוליג ?
עכשיו יגידו לי הגנה הגנה הגנה , הסנטרים המושלמים בורחים לאנ בי איי וגם הם לא איזה מציאה גדולה ולא מושלמים , לדעתי בחירה הגיונית ולא רעה בכלל של מכבי .
11 יוני 2016, 17:56
החציל האצטקי כתב:מקאדו 3 כתב:למה שחקן שנתן עונה טובה עם ממוצעים נאים נמדד בעיקר דרך הסדרה נגד צסק'א , הוא נתן עונה טובה ומספרים יפים לפני ההצלבה גם נגד קבוצות עם סנטרים מובילים וגבוהים , כאילו מה כבר מסתובב ביבשת המילטון טומיץ איון השאר דיי בינוניים מה האכזבה הגדולה פה מההחתמה של צירבס שהיה אחד הגבוהים הטובים ביורוליג ?
עכשיו יגידו לי הגנה הגנה הגנה , הסנטרים המושלמים בורחים לאנ בי איי וגם הם לא איזה מציאה גדולה ולא מושלמים , לדעתי בחירה הגיונית ולא רעה בכלל של מכבי .
אני לא מתאכזב מההחתמה שלו. זו החתמה מצויינת אם הוא מגיע לתפקיד הנכון.
אני פשוט מאמין שלקבוצת יורוליג רצינית צריכים להיות 5 גבוהים ברמה גבוהה, או לפחות 4.
צירבס כסנטר השני, או במינוח אחר- כגבוה השלישי בהיררכיה ברוטציית גבוהים, הוא יופי של רכש.
תוסיף את המילטון לפול וסגרת קו קדמי שיכול לדבר חזק ביורוליג.
הנקודה שלי היא, לשים הכל בצד, ללכת בכל הכוח ועם כל האמצעים שיש על הסנטר, ואחר כך לעשות מיש-מש בקו האחורי.
סנטרים באירופה- אין. גארדים ופורוורדים שיתאימו- לא חסרים.
11 יוני 2016, 18:04
11 יוני 2016, 18:13
11 יוני 2016, 18:21
11 יוני 2016, 18:25
החציל האצטקי כתב:קיצר, בוא נסכים שמביאים סנטר, ואת כל הפלברות על הקו האחורי אחר כך.
11 יוני 2016, 18:28
11 יוני 2016, 18:41
החציל האצטקי כתב:קיצר, בוא נסכים שמביאים סנטר, ואת כל הפלברות על הקו האחורי אחר כך.
11 יוני 2016, 20:06
jol9 כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:צסק"א שיחקה בהרכבים גבוהים עם חריאפה ב-3 ולפעמים גם עם שני סנטרים (מזכיר: קרסטיץ', היינס ו-קאון בקבוצה גם יחד, ובנוסף ורונטסביץ' בעמדה 4).
ווימס באמת שיחק בעמדה 2 בצסקא. ה 3 הפותח בעונה שעברה היה קירילנקו.
דה קולו היה הגארד המחליף מהספסל (פתח בחמישיה רק ב 10 מתוך 28 המשחקים, גם זה לרוב בגלל הפציעות של תאודוסיץ').
ווימס שיחק פה ושם כ-2, אבל הוא לא היה ה-2 של הקבוצה.
11 יוני 2016, 20:49