המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:er79 כתב:בשלב הזה כבר כדאי אולי לפתוח ת'רד בניית סגל. ככל שאני חושב על זה יותר, אני אומר למה בעצם לשרוף סכום כסף די משמעותי על צירבס, במקום למשל לחסוך קצת (והרי בין כה אם משחררי את אמבקווה והנדריקס צריך לפצותם) ולהחתים את דרל מונרו, שהוכיח השנה שבליגה שלנו הוא קרקס את כל הקבוצות, ולשמור כמה שניתן לסנטר ברמה הכי גבוהה כמו למשל ראדוליצה. אם צירבס סיכם ולא חתם זה לא מאוחר מדי. אני עדיין בעמדה שאם מגדילים את התקציב, בסגל הנוכחי חייב להיות גבוה איכותי וגארד איכותי ברמת טופ יורוליג. הם, יחד עם מקל, ווימס ומילר, ייצרו שלד מספיק טוב לאירופה. זה יכול למשל להיראות כך:
1. מקל, יוגב
2. דילייני/רייס/גארד ברמה גבוהה, ישראלי (או לשמור על רוצ'סטי, שאני לא בעד, או להביא את ריברס, שאני יכול לחיות עם זה כישראלי מהספסל אבל לא מסיבות העלות שלו, או דוסון או השארת יבזורי, אופציה שאני דווקא מעדיף)
3. ווימס, לנדסברג
4. מילר, זר (אפשר להביא חוטב עצים או שחקן הגנה זול), פניני
5. ראדוליצה/סנטר שהוא שחקן מטרה ברמה גבוהה, מונרו, שגב
סך הכל 12 שחקנים, אני מניח שאליהם מצטרף נער פוסטר ואולי עוד ישראלי בעמדות הגבוהים, משעור יכול להיות אופציה נחמדה.
החיסרון היחיד בסגל הזה זה הירידה באיכות קלעי השלוש, מצד שני גודס הבטיח לנו סגל של קלעים מעל 40% מחוץ לקשת והקונספט הזה התפוצץ לנו בפנים, אז אולי עדיף להסתדר עם השלד הזה כמו שהוא ולפחות יהיה לנו גארד יוצר דומיננטי מאחורה ושחקן מטרה בצבע.
אם דיברת על שחקן הגנה זול, אז כריס רייט הואנ שחקן הגנה מעולה ואתלט על. אבל אני באופן אישי לא אוהב שחקן בעמדה 4 ללא קליעה, אלא אם כן הוא מחפה על זה באיכויות יוצאות דופן אחרות.
yellow83 כתב:מישהו פה חושב שהם באמת שוקלים את שאראס לעמדת המאמן או שזה רק ספין לנסות למכור יותר מנויים?
MTA2311 כתב:שאראס זאת החתמה קלה מאוד פשוט. כמו קטש בזמנו.
כוכב עבר ומאמן מתחיל שאפשר להנחית עליו מה שרוצים.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:שאראס זאת החתמה קלה מאוד פשוט. כמו קטש בזמנו.
שאראס לא יוחתם. יש לו חוזה בז'לגיריס
ankram כתב:יבוא או לא יבוא , יש לי תחושה שהוא יהיה מאמן מצויין.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:שאראס זאת החתמה קלה מאוד פשוט. כמו קטש בזמנו.
גם לטבק היה חוזה
felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:שאראס זאת החתמה קלה מאוד פשוט. כמו קטש בזמנו.
גם לטבק היה חוזה
א) לשאראס יש חוזה רב-שנתי
ב) גם ז'לגיריס משחקת ביורוליג, אז אין לשאראס איזו סיבה גדולה לעבור למכבי.
ג) מכבי גם ככה צריכה לשלם פיצוים להרבה אנשים, היא לא תשלם ביי-אאוט על שאראס.
ד) אם כבר ביי-אאוט, אז בכסף הזה אפשר להציע משכורת גבוהה יותר למאמנים פנוים כמו ברצוקאס.
MTA2311 כתב:גם לטבק היה חוזה
שועל כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:שאראס זאת החתמה קלה מאוד פשוט. כמו קטש בזמנו.
גם לטבק היה חוזה
א) לשאראס יש חוזה רב-שנתי
ב) גם ז'לגיריס משחקת ביורוליג, אז אין לשאראס איזו סיבה גדולה לעבור למכבי.
ג) מכבי גם ככה צריכה לשלם פיצוים להרבה אנשים, היא לא תשלם ביי-אאוט על שאראס.
ד) אם כבר ביי-אאוט, אז בכסף הזה אפשר להציע משכורת גבוהה יותר למאמנים פנוים כמו ברצוקאס.
ברצוקאס לא פנוי, וצריך לשלם עליו ביי אאוט הרבה יותר גדול.
שועל כתב:יש עליו ביי אאוט גבוה לפי הפרסומים. מכבי לא תחתים אותו, הוא לא בתקציב שלה.
felix_r כתב:שועל כתב:יש עליו ביי אאוט גבוה לפי הפרסומים. מכבי לא תחתים אותו, הוא לא בתקציב שלה.
גם את שאראס היא לא תחתים.
תתכונן לאדלשטיין או שיבק
שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:יש עליו ביי אאוט גבוה לפי הפרסומים. מכבי לא תחתים אותו, הוא לא בתקציב שלה.
גם את שאראס היא לא תחתים.
תתכונן לאדלשטיין או שיבק
לפי הסיטואציה, הפרסומים והרמזים זה יהיה אדלשטיין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־8 אורחים