על ידי אדם » 09 יוני 2016, 02:22
אני מסכים שצריך להיות איזה גבול במועדון וכאוהדים מבחינת זה שמי שאנטי כלפיך כמועדון ובז לך ,גם שחקנים אז שילכו לחפש ,זה מחלחל.
עדין ספציפית לגבי אדלשטין ,הוא הרגיש באותה תקופה כסמל של משו ודיבר שטויות ,הוא לא הראשון או האחרון שיעשה את זה ,הרב שחקנים ומאמנים לפניו דיברו ופלטו שטויות ובסוף היתחרטו.
זה לא מה שימנע ממנו ,הוא איש של עבודה ,איש אם ידע ,חובת ההוכחה עליו .
צפריר זה מה שאמרתי 800 900 ,לגבי טרנקרירי ולגבי ברצאוצקאס ,לגבי טרנקירי אני חושב שקצת פחות באיזור ה600,אבל זה לא משנה.
אני מאוד היתי רוצה לראות את בראוצסקאס אבל אני חושב שההיתלהבות ממנו מוגזמת ,הוא יכול מאוד להיות מקרה גודס או טבק ,אין פה שום הבטחה איתו .
ברור שבמצבנו אין יותר מקום להימורים או נפילות ,אבל אם היו מביאים את קולה גם הימור טרנקרירי גם הימור אם כל האהבה כלפיו וכלפי מה שעושה ,וככה כלפי הרבה מאמנים ,תמיד יש הימורים בכל דבר ,אני לא חושב שארז זה כזה הימור מסוכן.
לליגה בטוח שהוא יעשה את העבודה ובתקווה גדולה יחזיר את הרוח ואת האליפות ,לגבי אירופה בואו נראה ,בסופו של דבר הרבה מזה זה סגל שחקנים.
אני לא אהבתי את הגישה והדרך שבאה הפסדנו באליפות אירופה כבר מהבית ,זה ממש הוריד לי בזמנו מארז.
שהוא בא נגד צרפת וויתר מראש ,ואיך שנראנו נגד איטליה וגם ההסברים אחרי שעשינו את שלנו ושיש הבדלי רמות וכל זה ,זה לא מתאים לי ,זה מתאים לבחורים האומללים מהכדורגל העלוב שלנו.
אני מקווה גם שארז לא רק טוב בלהיות אנדרדוג ולבוא מהלמטה מהחלש.
כי מכבי היא לא אנדרדוג ולא חלשה ,מכבי גם למי שקשה לשמוע את זה אחד המועדונים החזקים והבולטים באירופה ,לחיזוק גם האוזמן אמר את זה היום .
לגבי ארז הוא יצטרך לדעת לאמן בצורה הזו ,שאתה פיבוריט ,שיש לחץ ואחריות ,שיש חובה לנצח ,שאתה לא בא ואם הפסדת לא קרה כלום ,להיפך ההפסד הוא לא אופציה .
אני לא רוצה לחזור לתקופת גודס שהסביר לנו בלי בושה בשידור ישיר ובמסיבות עיתונאים למה אנחנו צריכים ולמה אנחנו מפסידים לצסקא ולריאל , והכין אותנו מראש להפסדים ושהם חזקות מאיתנו ושאין מה לעשות , אלה דברים שבחים לא יצאו ממכבי ולא נשמעו ,תמיד מכבי בכל מקום היתה באה לנצח וחיפשה לנצח ,זה דברים שבחים בחים 40 שנה לא שמעתי במכבי כאלה דברים ,אני הרגשתי מושפל ,הרגשתי אומללות ,ממועדון שגם ריאל וצסקא מסתכלות עלינו בכבוד וביראה ,ואתה הופך אותנו לאפס.
ההנהלה שלנו בחים לא דיברה ככה על הפסד ,או על לותר מראש ,זה דבר שגם הם כאילו מקבלים ,הפסדים לגדולות ,גודס וההנהלה גם קיבלו בהבנה וכדבר שקורה תבוסות בבית ובליגה ובדרבי ולירושלים כדבר שבשגרה ,אלה דברים שלא קרו בחים ,התבוסות ב3 שנים האחרונות שזלגו גם לדיויד ,איזה תבוסה נגד טאו ונגד צסקא וקיבלנו בהכנעה ובהבנה זה בושה ,משם הכל מתחיל ומהדברים האלה ,מקבלת הפסד זה דברים שמחלחלים למטה ,ובסוף פוגעים ,ברגע שמשתחרר קצת הכל משתחרר ,אין דרך לעצור .
ברגע שמועדון מאבד את היחוד שלו ואת הגאוה ואת הדבר שהביא אותו למה שהביא אותו ,שכל שחקן יריב ידע שכל קבוצה או מאמן מבחוץ ידעו ,שהפסד במכבי לא מקובל שאין כזה דבר הפסד צודק או יריבה שמותר לוותר ,שם התחילה הבעיה .
קבוצות בליגה שנראות כמו ליגה למקומות עבודה נותנות לנו בראש ,שחקנים בלי נשמה מבזים אותנו ואנחנו שותקים ,מפסידים לירושלים ולהפועל ולחיפה ,אנחנו האוהדים אפסים לא פחות בגלל שגם לנו זה עבר ככה ,איפה בסרביה או ביוון יש הרתעה לשחקנים מהאוהדים יש כבוד ,הם ישרפו תמועדון ירדו לחדרי הלבשה יחכו באימון ולא יבלבלו בביצים ,אצלנו זה נהיה יותר מידי טוב.
מתי הקהל שלנו זה הקהל הטוב האמיתי המעודד ,בפינלפורים ,שם אז זה הקהל העוצמתי החזק המאים שנותן תדחיפה תעוצמה.
מתי קרה שהפסדנו כל כך הרבה לירושלים ולתל אביב ,פעם זה היה קורה פעם ב3 4 5 שנים היו חגיגות היום זה דבר שבשגרה ,שלא לדבר שמתי פעם הפסדנו כל כך הרבה משחקים בבית ליריבות מחול ומהארץ ,פעם הינו סוגרים שנתים ושלןש בלי הפסדי בית ,היום הבית נהיה משתנה,נהיה בושה משתינים עלינו ואנחנו כלום כלום אני בהלם לפעמים מה אנחנו רוצים אם אנחנו לא מזיזים ולא נוקפים אצבע ,מישו קבע שרק ארגוני האוהדים הם הקול שלנו?,מה איתנו ?,אנחנו לקישוט ,אמרתי ואמשיך להגיד ,אני אבוא אם כל אחד שירצה לעשות מחאה ולצעוק להנהלה או אפילו לדבר איתם ולנסות בשיחה סגורה.
אפילו שזה לא מטרת העץ זה יצא לי מהלב.