19 יוני 2016, 14:21
איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:איתי-שגב כתב:אני בכלל חושב שלהביא את רייס תהיה טעות גדולה. אלא אם הולכים על סוג של גלאקטיקוס ומביאים גם את רנדולף, ואז מורידים את ווימס ומילר עמדה.
רייס יוגב מקל
ווימס סילי
מילר פניני סילבן
רנדולף זר שגב
צירבס זר
אבל זה לא יקרה.
למה כתבתי את זה בכלל ? טוב נו.
לא מבין למה החתמת רייס תהיה טעות ואיך מה שהצאת הופך לפיתרון
אפשר רק ליייחל שיגיע לכאן גארד בקאליבר שלו
כי אז נסתפק בסילי וסיל בעמדה מספר 2. יותר מבדיחה משעשעת זה לא יכול להיות. במקום רייס צריך אחד שמשחק 2.
אם באמת רייס איכשהו יבוא, נצטרך להוריד את ווימס לעמדה 2, את מילר ל3 (שלדעתי הוא יותר טוב ב3 מ4) ולהביא עוד גבוה לחמישייה ב4, כדי שתהיה באמת חמישייה שתוכל לשחק באירופה. אלא אם בונים על מקל/רייס/אוחיון כ2 ואז אנחנו במצב לא משהו.
וגארד בקאליבר שלו יהיה באמת מדהים. אבל אחד יותר גבוה שיכול לשחק ב2 ועדיף שיהיה עם קליעה.
19 יוני 2016, 14:24
rc4991 כתב:איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:איתי-שגב כתב:אני בכלל חושב שלהביא את רייס תהיה טעות גדולה. אלא אם הולכים על סוג של גלאקטיקוס ומביאים גם את רנדולף, ואז מורידים את ווימס ומילר עמדה.
רייס יוגב מקל
ווימס סילי
מילר פניני סילבן
רנדולף זר שגב
צירבס זר
אבל זה לא יקרה.
כי אז נסתפק בסילי וסיל בעמדה מספר 2. יותר מבדיחה משעשעת זה לא יכול להיות. במקום רייס צריך אחד שמשחק 2.
אם באמת רייס איכשהו יבוא, נצטרך להוריד את ווימס לעמדה 2, את מילר ל3 (שלדעתי הוא יותר טוב ב3 מ4) ולהביא עוד גבוה לחמישייה ב4, כדי שתהיה באמת חמישייה שתוכל לשחק באירופה. אלא אם בונים על מקל/רייס/אוחיון כ2 ואז אנחנו במצב לא משהו.
וגארד בקאליבר שלו יהיה באמת מדהים. אבל אחד יותר גבוה שיכול לשחק ב2 ועדיף שיהיה עם קליעה.
מקל יעלה בחמישיה ואוחיון וסילי יהיו המחליפים
באמת, יש גבול לדרישות שלכם
19 יוני 2016, 14:27
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:פדרמן אמר שמכוונים לדרג הביניים לא?
ובשקלול האמינות של פדרמן נראה לי שמכבי תהיה בתחתית. זה הכיוון האמיתי. לדעתי מכוונים ל 10-16.
19 יוני 2016, 14:31
איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:איתי-שגב כתב:אני בכלל חושב שלהביא את רייס תהיה טעות גדולה. אלא אם הולכים על סוג של גלאקטיקוס ומביאים גם את רנדולף, ואז מורידים את ווימס ומילר עמדה.
רייס יוגב מקל
ווימס סילי
מילר פניני סילבן
רנדולף זר שגב
צירבס זר
אבל זה לא יקרה.
מקל יעלה בחמישיה ואוחיון וסילי יהיו המחליפים
באמת, יש גבול לדרישות שלכם
ואתה סומך שעמדה מספר 2 תהיה מורכבת מסילבן וסילי ? לא הבנתי.
19 יוני 2016, 14:33
מקל/אוחיון/רייס יכולים לשחק יחד בלי בעיה גם בעמדה 2, ובנוסף יש את סילי, סילבן וקצת ווימס שישחקו בעמדה הזאת
זה מספיק כיסוי לעמדה הזאת ואנשים פה כבר מגזימים עם הדרישות שלהם
19 יוני 2016, 14:34
19 יוני 2016, 14:39
19 יוני 2016, 14:39
rc4991 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:פדרמן אמר שמכוונים לדרג הביניים לא?
ובשקלול האמינות של פדרמן נראה לי שמכבי תהיה בתחתית. זה הכיוון האמיתי. לדעתי מכוונים ל 10-16.
מת על הפסימיות שלך למרות שבינתיים מכבי הגדילה את התקציב והשקיעה יפה
19 יוני 2016, 14:41
19 יוני 2016, 14:41
argof כתב:לדעתי, סילי עדיין לא הוכרז ולא בכדי.
השערה: אדלשטיין מנסה לדחוף ליבזורי ו/או רוצ׳סטי ב-2 המחליף במקום סילי, כדי לפנות את השכר של סילי פלוס חיסכון הפיצוי ליבזורי ולרוצ׳סטי לטובת קומבו גארד עתיר תקציב. זו גם המחשבה הנכונה בעיניי.
19 יוני 2016, 14:43
roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:פדרמן אמר שמכוונים לדרג הביניים לא?
מת על הפסימיות שלך למרות שבינתיים מכבי הגדילה את התקציב והשקיעה יפה
זה ריאליות. בינתיים עוד לא הגדילו כלום בצורה משמעותית. רק כשיהיה סגל מלא תוכל להגיד אם הגדילו או לא. כבר אכלנו כל חרא אפשרי מההנהלה הזו. האמינות שלהם היא אפס.
19 יוני 2016, 14:43
rc4991 כתב:בינתיים היינו כאן שנים עם אוחיון ועוד רכז בחמישיה וזה כמעט ולא הפריע לאנשים
פתאום הקיץ שעושים כמה החתמות גדולות ומביאים גם מחליף טוב ענשים מתבכיינים
לי זה נראה כמו חזירות, פשוט אי אפשר לרצות אתכם
19 יוני 2016, 14:45
my man כתב:rc4991 כתב:בינתיים היינו כאן שנים עם אוחיון ועוד רכז בחמישיה וזה כמעט ולא הפריע לאנשים
קודם כל 'ענשים'![]()
דבר שני אוחיון היה המחליף לעמדת הרכז לא לסקנד.. השנה יש גם את מקל על אותה עמדה...
19 יוני 2016, 14:45
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:בינתיים היינו כאן שנים עם אוחיון ועוד רכז בחמישיה וזה כמעט ולא הפריע לאנשים
קודם כל 'ענשים'![]()
דבר שני אוחיון היה המחליף לעמדת הרכז לא לסקנד.. השנה יש גם את מקל על אותה עמדה...
שטויות, אוחיון שיחק דרך קבע בחמישיה לצד רכז נוסף
אני לא מבין מאיפה הבאת את זה
19 יוני 2016, 14:46
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:בינתיים היינו כאן שנים עם אוחיון ועוד רכז בחמישיה וזה כמעט ולא הפריע לאנשים
קודם כל 'ענשים'![]()
19 יוני 2016, 14:48
19 יוני 2016, 14:50
yanay21 כתב:הנוסחה בדרך כלל, אם אני זוכר נכון, שתמיד עבדה זה יוגב ושני גארדים זרים, אחד יותר רכז, ואחד קומבו גארד.
זה תפקד כמו שצריך פעמיים-ב2014, כשרייס והיקמן נתנו פי אלף יותר מיוגב, וב2012, כשיוגב נתן את ההצלבה של חייו, שתקעה אותו איתנו לכל החיים. ב2013 היה רע, וב2015 היה רע, כי היינס לא תפקד כסקורר, ויוגב לא היה יכול להחליף אותו.
19 יוני 2016, 14:51
rc4991 כתב:אז גם אתה אל תקבע בינתיים לאן אנחנו הולכים, בטח כשבינתיים הצעדים דווקא טובים מאוד, בניגוד לנבואות הזעם שהיו לך במהלך כל העונה
19 יוני 2016, 14:51
קודם כל 'ענשים'![]()
19 יוני 2016, 14:59