המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A_P_18 כתב:לגבי ריאל מדריד אני חושב שאנשים לא באמת מבינים עד כמה העזיבה של סרחיו רודריגז הולכת להשפיע על הקבוצה , רודריגז היה המנוע של ריאל , איתו ובלעדיו אלה שתי קבוצות שונות לגמרי.
נכון הביאו את רנדולף שהוא שחקן מצוין אבל ליד שחקנים כמו איון ,רייס, האנטר , תומפקינס , נוציוני ולעיתים מציוליס שיצטרכו לחלק את הדקות ביניהם אני לא רואה אותו משפיע על המשחק בצורה משמעותית .
ריאל קבוצה מצוינת אבל בלי מחליף ראוי לרודריגז אני צופה לה קשיים.
yanay21 כתב:חציל, אתה אח על מלא. אני חושש מהכימיה שלנו. גם אם יביאו גבוה טוב, מי יודע מה יהיה עם שלישיית ארז-ווימס-גאודלוק. אבל יש פוטנציאל לעונה ממש טובה
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
roy1000 כתב:A_P_18 כתב:לגבי ריאל מדריד אני חושב שאנשים לא באמת מבינים עד כמה העזיבה של סרחיו רודריגז הולכת להשפיע על הקבוצה , רודריגז היה המנוע של ריאל , איתו ובלעדיו אלה שתי קבוצות שונות לגמרי.
נכון הביאו את רנדולף שהוא שחקן מצוין אבל ליד שחקנים כמו איון ,רייס, האנטר , תומפקינס , נוציוני ולעיתים מציוליס שיצטרכו לחלק את הדקות ביניהם אני לא רואה אותו משפיע על המשחק בצורה משמעותית .
ריאל קבוצה מצוינת אבל בלי מחליף ראוי לרודריגז אני צופה לה קשיים.
זה לפעמי הולך לשני הכיוונים. רודריגז שחקן מאוד דומיננטי. לפעמים דווקא עזיבה של שחקן כזה מאפשרת לשחקנים אחרים להעלות את הרמה. לא הייתי מספיד את ריאל.
rc4991 כתב:yanay21 כתב:חציל, אתה אח על מלא. אני חושש מהכימיה שלנו. גם אם יביאו גבוה טוב, מי יודע מה יהיה עם שלישיית ארז-ווימס-גאודלוק. אבל יש פוטנציאל לעונה ממש טובה
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אה?
A_P_18 כתב:שלא תבין אותי לא נכון , יש להם עדיין סגל מפחיד , סגל ששווה פיינל פור בקלות אבל הם איבדו את כל היצירתיות וחכמת המשחק ברגע שרודריגז עזב.
דרייפר המחליף הוא ממש לא שחקן שהולך לשנות הרבה מהספסל , לא הפעלה של גבוהים ,לא שינוי קצב המשחק ושום יצירתיות התקפית (לפי דעתי טייריס היה בא פה מושלם).
שנה שעברה קיבלו סוויפ מפנר עם רודריגז אז ככה שגם השנה אני צופה להם חיים קשים בהצלבה.
yehooda כתב:יסלחו לי כל האופטימיים לימניהם. מכבי העונה כמו בכל עונה עומדת הרחק מה-6 הראשונה. למעט גאודלוק וווימס אני לא רואה שום הברקה מיוחדת בסגל. אין קשיחות אין שחקני הגנה מבריקים ואין אופי. והעמדה הכי חלשה = עמדת המאמן חסר הניסיון.
הצפי שלי:
צסק"א. פנר, ריאל, ברצלונה, פנא, אולימפיקאוס. יהיו השישיה הראשונה. אחריהם על מקומות 7-8 יתחרו: דרושפקה, אפס, מכבי וקזאן.
yehooda כתב:יסלחו לי כל האופטימיים לימניהם. מכבי העונה כמו בכל עונה עומדת הרחק מה-6 הראשונה. למעט גאודלוק וווימס אני לא רואה שום הברקה מיוחדת בסגל. אין קשיחות אין שחקני הגנה מבריקים ואין אופי. והעמדה הכי חלשה = עמדת המאמן חסר הניסיון.
הצפי שלי:
צסק"א. פנר, ריאל, ברצלונה, פנא, אולימפיקאוס. יהיו השישיה הראשונה. אחריהם על מקומות 7-8 יתחרו: דרושפקה, אפס, מכבי וקזאן.
SlavaCa כתב:yehooda כתב:יסלחו לי כל האופטימיים לימניהם. מכבי העונה כמו בכל עונה עומדת הרחק מה-6 הראשונה. למעט גאודלוק וווימס אני לא רואה שום הברקה מיוחדת בסגל. אין קשיחות אין שחקני הגנה מבריקים ואין אופי. והעמדה הכי חלשה = עמדת המאמן חסר הניסיון.
הצפי שלי:
למה מה יש לפנא?? לא בדיוק קבוצה מפחידה , איפה שיש לנו את ווימס וגאדולוק יש להם ק.ס ריברס וג׳יימס פילדיין, יש להם את בורוסיס אבל לא הבתוח שהוא יתן עונה חלומית כמו שנה שעברה
שועל כתב:SlavaCa כתב:yehooda כתב:יסלחו לי כל האופטימיים לימניהם. מכבי העונה כמו בכל עונה עומדת הרחק מה-6 הראשונה. למעט גאודלוק וווימס אני לא רואה שום הברקה מיוחדת בסגל. אין קשיחות אין שחקני הגנה מבריקים ואין אופי. והעמדה הכי חלשה = עמדת המאמן חסר הניסיון.
הצפי שלי:
למה מה יש לפנא?? לא בדיוק קבוצה מפחידה , איפה שיש לנו את ווימס וגאדולוק יש להם ק.ס ריברס וג׳יימס פילדיין, יש להם את בורוסיס אבל לא הבתוח שהוא יתן עונה חלומית כמו שנה שעברה
סינגלטון וגיסט ב4-5, אין למכבי שחקנים ברמה הזו בעמדות האלו.
קלאת'ס
הצפי שלי:
yehooda כתב:באותה מידה לא בטוח שגם ווימס וגאודלוק יתפקדו כמו פעם אחרי שנעדרו שנה ממשחק
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים