המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:סמית' היה פה גם בעונה שעברה. הוא לא פקטור.
שמואל1 כתב:שום רגשנות, יש כבוד בסיסי ודרך לנהל דיון בפורום. אני לא אקרא לך טרול או אכנה אותך ב"ברכות" אחרות כי אני מכבד אותך. כך גם כל חבר פורום אחר צריך להתנהג.
מכבי השקיעה העונה מעט יותר בזכות החסויות מהיורוליג. בעונה שעברה היו לנו שלושה שחקנים שהרוויחו מעל מיליון דולר- סמית', רוצ'סטי ופארמר.
העונה יש לך גאדולוק, ווימס וצירבס שמרוויחים מעל מיליון דולר. מה ההבדל הגדול? אולי בעומק של הספסל (סילי ב 500K), אבל לא משהו מהותי.
שום דבר דרסטי לא השתנה במכבי.
ההחלטה העקרונית הזאת יוצאת לפועל כמעט כל עונה מחדש. העבודות מדברות בעד עצמן- מאז ארויו, אף שחקן לא הרוויח במכבי מעל ל- 2 מיליון דולר וההנהלה לא פעם צוטטה בתקשורת בנושא.
רק לפני שנתיים טייריס רייס עשה פה עונת MVP ולא היו מוכנים להציע לו חוזה של 1.2 מיליון דולר כי האמינו שזה לא שווי השוק שלו. היו כמובן עוד רבים לפניו (כמו אידסון ולנגפורד) שמכבי לא הייתה מוכנה לשלם את הסכומים.
אז צר לי אבל אני לא רואה שינוי, ואני מוכן לחתום לך שגם אם גאודלוק ייתן עונה טובה הוא לא ימשיך בעונה הבאה.
דרך אגב, אני זוכר טוב מאוד שכעסת על אנשים שירדו על אמירת ה- 30+20 המפורסמת שלך. אז תסתכל רגע על עצמך לפני שאתה יוצא בשלל ברכות.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:שום רגשנות, יש כבוד בסיסי ודרך לנהל דיון בפורום. אני לא אקרא לך טרול או אכנה אותך ב"ברכות" אחרות כי אני מכבד אותך. כך גם כל חבר פורום אחר צריך להתנהג.
מכבי השקיעה העונה מעט יותר בזכות החסויות מהיורוליג. בעונה שעברה היו לנו שלושה שחקנים שהרוויחו מעל מיליון דולר- סמית', רוצ'סטי ופארמר.
העונה יש לך גאדולוק, ווימס וצירבס שמרוויחים מעל מיליון דולר. מה ההבדל הגדול? אולי בעומק של הספסל (סילי ב 500K), אבל לא משהו מהותי.
שום דבר דרסטי לא השתנה במכבי.
ההחלטה העקרונית הזאת יוצאת לפועל כמעט כל עונה מחדש. העבודות מדברות בעד עצמן- מאז ארויו, אף שחקן לא הרוויח במכבי מעל ל- 2 מיליון דולר וההנהלה לא פעם צוטטה בתקשורת בנושא.
רק לפני שנתיים טייריס רייס עשה פה עונת MVP ולא היו מוכנים להציע לו חוזה של 1.2 מיליון דולר כי האמינו שזה לא שווי השוק שלו. היו כמובן עוד רבים לפניו (כמו אידסון ולנגפורד) שמכבי לא הייתה מוכנה לשלם את הסכומים.
אז צר לי אבל אני לא רואה שינוי, ואני מוכן לחתום לך שגם אם גאודלוק ייתן עונה טובה הוא לא ימשיך בעונה הבאה.
דרך אגב, אני זוכר טוב מאוד שכעסת על אנשים שירדו על אמירת ה- 30+20 המפורסמת שלך. אז תסתכל רגע על עצמך לפני שאתה יוצא בשלל ברכות.
כשלועסים אמירה חצי-הומוריסטית שלי ומוציאים אותה מהקשרה, אז בשלב מסויים זה מעצבן.
אני מכבד אותך יפה מאוד כל עוד אתה לא זורק בנחרצות אמירות הזויות. לא זכור לי שטרול זו קללה. זה מונח אינטרנטי שמתאר בדיוק את מה שעשית.
גם מכבי 2013/14 הייתה בשיא ה"התייעלות הכלכלית" (עאלק) שבה אף שחקן לא השתכר במיליון דולר.
בשיא האופוריה של הג'וניורים ו"הניהול הקטן והחכם". האנשים האלה לא מנהלים היום את מכבי.
במכבי יושבים היום על הפיירול 9 מיליונרים בסכומי ברוטו. גאודלוק, סמית', מקל, פניני, אוחיון, ווימס, לנדסברג, צירבס ומילר.
זה חסר תקדים.
נקה את חוזה ה-2 מיליון של סמית' בעונה הבאה ויש לך כסף להשלים גם לגאודלוק וגם למילר.
יותר מזה, יש לך אפילו אופציה על ויקטור ראד שיכול להחליף את סמית' בעתיד וכבר משחק בקבוצה!
אשכרה עשו לך פעלולים באוויר לאורך כל הקיץ, ואתה מתרכז בקבלת ההחלטות שלהם לפני 8 שנים. זה טרולינג, וזה לא מעליב.
מקאדו 3 כתב:עזבו שטויות יש איזה לינק לשידור או משהו ?
jay כתב:סמית' עושה 1.6 ברוטו, למה 2?
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001069020
מעריך שגאודלוק ימשיך פה ב-2 מיליון נטו ב-2 תנאים:
א. הוא יככב בצורה יוצאת דופן, נגיד 20 נק' למשחק בלי להיות נזק גדול מדי בהגנה
ב. הקבוצה סביבו תהיה מספיק טובה העונה כדי שיחשבו שבכסף שנשאר אפשר לשמר/להשתפר עוד
arel123 כתב:מקאדו 3 כתב:עזבו שטויות יש איזה לינק לשידור או משהו ?
משחק סגור לתקשורת, לא נראה לי שיהיה שידור בכלל...
איתי-שגב כתב:jay כתב:סמית' עושה 1.6 ברוטו, למה 2?
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001069020
מעריך שגאודלוק ימשיך פה ב-2 מיליון נטו ב-2 תנאים:
א. הוא יככב בצורה יוצאת דופן, נגיד 20 נק' למשחק בלי להיות נזק גדול מדי בהגנה
ב. הקבוצה סביבו תהיה מספיק טובה העונה כדי שיחשבו שבכסף שנשאר אפשר לשמר/להשתפר עוד
השנה יש לו מס של ישראלי. שנה שעברה היה לו של זר.
omer8783 כתב:arel123 כתב:מקאדו 3 כתב:עזבו שטויות יש איזה לינק לשידור או משהו ?
מה זה השטויות האלו? סגור לתקשורת... מה כבר יש להסתיר? רוצים לראות את מכבי כברררר
rc4991 כתב:omer8783 כתב:arel123 כתב:מקאדו 3 כתב:עזבו שטויות יש איזה לינק לשידור או משהו ?
מה זה השטויות האלו? סגור לתקשורת... מה כבר יש להסתיר? רוצים לראות את מכבי כברררר
ביקשו ממכבי שהמשחק הראשון שלהם שישודר יהיה בטורניר DD ובגלל זה לא מצלמים
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:omer8783 כתב:arel123 כתב:מקאדו 3 כתב:עזבו שטויות יש איזה לינק לשידור או משהו ?
ביקשו ממכבי שהמשחק הראשון שלהם שישודר יהיה בטורניר DD ובגלל זה לא מצלמים
מה? מי ביקש?
זאת הסיבה שמכבי לא השתתפה במשחקי אימון עד עכשיו?
jay כתב:קטע מוזר, הוא לא היה בשנה חמישית שנה שעברה? מיסוי זה לא החל מהחמישית? זה עבר לשישית מתישהו או שחלמתי שזה היה בחמישית?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], עידן ו־8 אורחים