13 אוקטובר 2016, 12:03
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אם זה ברוטו אז אתה רחוק מהסכומים של השחקנים שרצית...
בורוסיס לא יסיים את העונה (כשיר) ואני מוכן לחתום על זה . העונה שהייתה לו היא עונת השיא שלו ולא תיהיה לו עוד אחת כזאת...
לגבי היקמן , נכון שהוא מתאים פיקס , אבל אני חושב שאם היו מעלים את השם שלו בקיץ אנשים היו מרימים גבה בעיקר בגלל הגיל וזה שהוא היה פצוע תקופה ארוכה ולא ממש קיבל הזדמנות להראות אם הוא חזר לעצמו או לא .
איך אני רחוק? לרקין זה שחקן זול. הירמן לא יקר. דיי לא יקר במיוחד וגם תומפסון זה שחקן של מקסימום חצי מליון דולר. השחקן היקר היחידי הוא בורסיס שלא מקבל הרבה יותר מצירבס.
13 אוקטובר 2016, 12:04
החציל האצטקי כתב:לא הבנתי, אנחנו בונים פה עכשיו קבוצות פנטזי בדיעבד?
נגמר לכם מה לעשות?
13 אוקטובר 2016, 12:11
yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:לא הבנתי, אנחנו בונים פה עכשיו קבוצות פנטזי בדיעבד?
נגמר לכם מה לעשות?
לא , אבל כשאומרים שהיה אפשר להחתים שחקנים יותר טובים באותו הסכום , אני רוצה להבין איך...
13 אוקטובר 2016, 12:13
החציל האצטקי כתב:yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:לא הבנתי, אנחנו בונים פה עכשיו קבוצות פנטזי בדיעבד?
נגמר לכם מה לעשות?
לא , אבל כשאומרים שהיה אפשר להחתים שחקנים יותר טובים באותו הסכום , אני רוצה להבין איך...
תמיד היה אפשר להחתים שחקנים טובים יותר באותו סכום. בכל קבוצה.
גם בצסק"א, גם בריאל, תוכל להגיד ששחקן X הרבה יותר טוב ומתאים משחקן Y. זה באמת לא מעניין.
מכבי עשו רכישות ליבה מעולות.
אפשר להגיד שהרול פליירס לא שלאגר, אבל סילי לצורך העניין מאזן מאוד את בעיית הקליעה הנוראית של יוגב וגל, ואייברסון מנמיך מאוד את הווליום של בעיית העבירות והאין-הגנה של צירבס.
חסר עוד גבוה שייתן הגנה וייכנס לנישה של מילר.
יכול להיות שאלכסנדר מיותר, שפניני מיותר (עד עכשיו הוא הMVP של מכבי העונה. בקיץ כולנו, גם אני, חתכנו אותו), ששגב מיותר.
אז וואלה, הנה, באו הפציעות של תחילת העונה, ופתאום פניני משמעותי, ואלכסנדר הוא הגבוה הישראלי היחיד ברוסטר, וסילי שחקן חמישיה ואייברסון רול פלייר משמעותי והכל טוב.
אלו שחקנים של 400 אלף דולר עם ניסיון משחק בליגות וברמות הגבוהות, משהו שמכבי לא תמיד השכילה להביא. אלו שחקנים עם איכויות גבוהות כל אחד בתחומו.
חסר שחקן 4-4.5 שידביק את ההגנה, ושנחזור לסגל מלא (מינוס מילר). כשיהיו לנו את אלה יהיה לנו סגל מצויין ומאוזן שיוכל להתמודד מול כל קבוצה.
13 אוקטובר 2016, 12:15
13 אוקטובר 2016, 12:18
yzafrir כתב:כמה מקבלים דיי ולרקין בקבוצות שלהם ?
כמה מקבל היקמן ?
תומפסון אני לא מחזיק ממנו בכל מקרה....
אגב לרקין זה חתיכת הימור , אף אחד לא מבטיח שהוא יהיה כזה טוב . היקמן אני מבין אבל לרקין זה הימור בעמדה דיי קריטית....
מה שכן , אם מכבי באמת תרצה לשנות משהו בהמשך את אדאמס משחק בסין ואולי יהיה אפשר להביא אותו , וגם 4-5 שיפלט יוככלו להחתים במקום אלכסנדר שישחק רק בליגה...
לפי זה שמתעקשים לא לרשום את סמית' לליגה , הם כנראה מתכוונים לעשות שינויים בהמשך .
כמו חציל , אני גם חושב שיש מקום לשחקן עם גובה ומאסה כמו אייברסון , ולגארד גבוהה וקבוצתי כמו סילי , בטח במחיר שלהם .
13 אוקטובר 2016, 12:18
13 אוקטובר 2016, 12:22
roy1000 כתב:yzafrir כתב:כמה מקבלים דיי ולרקין בקבוצות שלהם ?
כמה מקבל היקמן ?
תומפסון אני לא מחזיק ממנו בכל מקרה....
אגב לרקין זה חתיכת הימור , אף אחד לא מבטיח שהוא יהיה כזה טוב . היקמן אני מבין אבל לרקין זה הימור בעמדה דיי קריטית....
מה שכן , אם מכבי באמת תרצה לשנות משהו בהמשך את אדאמס משחק בסין ואולי יהיה אפשר להביא אותו , וגם 4-5 שיפלט יוככלו להחתים במקום אלכסנדר שישחק רק בליגה...
לפי זה שמתעקשים לא לרשום את סמית' לליגה , הם כנראה מתכוונים לעשות שינויים בהמשך .
כמו חציל , אני גם חושב שיש מקום לשחקן עם גובה ומאסה כמו אייברסון , ולגארד גבוהה וקבוצתי כמו סילי , בטח במחיר שלהם .
לרקין, דיי והיקמן אלו שחקנים של 500 -800 אלף דולר. לא הייתה שום בעיה להביא אותם והם הרבה יותר טובים מסילי, מקל וראד/אלכסנדר.
בכל מקרה, אני יכול למצוא לך עוד הרבה שחקנים, אבל זה באמת טיפשי לבנות קבוצת פנטזי בידעבד. בשורה התחתונה, מכבי עשתה בניה גרועה ולא מאוזנת. הביאו שחקנים טובים, אבל שחקנים שלא מתאימים אחד לשני.
13 אוקטובר 2016, 12:25
13 אוקטובר 2016, 12:32
MTA2311 כתב:אם היו מחתימים את היקמן היית אומר שהולכים על מציאות כי הוא חזר מפציעה ארוכה והתייבש אצל זליקו.
באופן כללי הוא גם ממש לא מה שאנחנו צריכים.
אם הולכים על מפתח של אלה שטובים יותר ממקל אז באמת מדובר ברשימה בלתי נגמרת.
במקום סילי לא היה צריך להגיע אף אחד. לא היינו צריכים שחקן בעמדה הזאת כשהוא חתם ואנחנו לא צריכים שחקן בעמדה הזאת היום.
13 אוקטובר 2016, 12:32
MTA2311 כתב:אה, ורק על זה שיבזורי מרוויח פה 300 אלף נטו שמעון חייב ללכת הביתה כבר.
13 אוקטובר 2016, 12:45
MTA2311 כתב:כשמחתימים שחקן בינוני מינוס ולא נחוץ כמו סילי בתחילת הקיץ, אי אפשר להגיד ששחקנים טובים יותר כבר חתמו בקבוצות אחרות.
כשנכנסים לתרדמת של חודשיים כשהקו הקדמי ריק, נכנסים ללחץ בסוף הקיץ ומחתימים מתוך פאניקה שחקן מיותר ולא מתאים כמו אייברסון, אי אפשר להאשים את התקציב הנמוך.
כשמביאים לעמדה 4 סמול פורוורד גאנר עם מודעות הגנתית מהגרועות בהיסטוריה, אין טעם לעשות חישובים כלכליים.
אלה הבעיות. חלקנו דיבר עליהן כבר מזמן. זה לא מחדש שום דבר לאף אחד.
13 אוקטובר 2016, 13:29
13 אוקטובר 2016, 14:07
אחדשיודע כתב:חציל, באיזה עמדות מכבי נואשת לשחקן מחליף זר? בעמדה 2 שיש בה את גאודלוק? או בעמדה 4 שיש בה את ראד (והמחליף שלה הוא פאקינג אלכסנדר)? או בעמדה 1 שיש לך בהם 2 שחקנים ישראליים בינוניים?
עזוב. לא סילי ולא אלכסנדר, שהוחתמו לפני שהגיעו שחקנים משמעותיים בעמדות 2 ו-4, הן החתמות טובות (סילי הוא שחקן חביב שיכול לתרום פה ושם, אבל אתה זקוק לדברים אחרים בסגל שלך). הן מעידות בעיקר על בנייה עקומה, בקבוצה שסובלת ממגבלות תקציביות ביחס לגדולות האחרות של היבשת. ואני לא מדבר על טעות חד פעמית בתהליך בניית הסגל, אלא על סיסטמה של שנים.
כל זה עוד היה יכול להיסלח אם מכבי היתה משכילה להביא שחקן מתאים במקום אייברסון למשל (שאולי היה מסתיר קצת את החוסר בעמדות הפנים), מה שלא קרה.
13 אוקטובר 2016, 14:12
החציל האצטקי כתב:ההחתמה של אייברסון הייתה באמת הזויה ולא ברורה, אבל צריך לזכור שהכל קרה בצל סחרור הפציעה של מילר. לך תדע מה היו התוכניות המקוריות.
13 אוקטובר 2016, 14:22
dod כתב:החציל האצטקי כתב:ההחתמה של אייברסון הייתה באמת הזויה ולא ברורה, אבל צריך לזכור שהכל קרה בצל סחרור הפציעה של מילר. לך תדע מה היו התוכניות המקוריות.
להגיד שאייברסון חתם בצל הפציעה של מילר זה מוגזם. החתימה הייתה חודשיים אחרי הפציעה.
13 אוקטובר 2016, 14:29
החציל האצטקי כתב:dod כתב:החציל האצטקי כתב:ההחתמה של אייברסון הייתה באמת הזויה ולא ברורה, אבל צריך לזכור שהכל קרה בצל סחרור הפציעה של מילר. לך תדע מה היו התוכניות המקוריות.
להגיד שאייברסון חתם בצל הפציעה של מילר זה מוגזם. החתימה הייתה חודשיים אחרי הפציעה.
דיברתי על כל הבנייה מחדש של הקו הקדמי. וכן, עדיין לקח זמן לפתוח את החוזה של מילר, לסדר מחדש את התקציב ולחלק את העוגה מחדש.
13 אוקטובר 2016, 14:33
13 אוקטובר 2016, 14:39
dod כתב:לקח חודש לסדר את החוזה עם מילר.
מיד אח"כ החתימו את ראד - שחקן עם 0 הגנה. שמאכלס את עמדה 4 יחד עם אלכסנדר - שחקן של מינוס 100 בהגנה. קיבלתי. זו עמדה התקפית.
אבל - במקום להביא גבוה הגנתי, חיפשו, חיפשו, חיפשו חודש ימים, ואת מי מצאו? את החבר הנכבד אייברסון שמחפש מקום לתלות את הגופיה שלו.
לא טוב.
13 אוקטובר 2016, 14:41
החציל האצטקי כתב:בינתיים עד שהבנו מי נגד מי מכבי הביאה שני שחקנים לקו הקדמי ושילבה אותם בצורה רעה , ועכשיו היא מגיעה לחלון הניפויים מהמחנות כשהיא יודעת בדיוק שהיא לא מביאה משם שום שחקן.