אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:כבר עכשיו משלמים לסמית' שני מיליון
ברוטו, לא נטו.
אם האופציה של מכבי על גאדולוק היא 2 מיליון דולר נטו, מדובר בכ-2.6 מיליון דולר ברוטו. אבל זה לא רחוק מידי.
ankram כתב:שמואל1 כתב:צאו מהסרט, מכבי לא תשלם לו (ולאף שחקן אחר) 2 מיליון דולר לעונה.
האופצייה הזאת מראש נועדה לא להתממש.
ובצדק מוחלט , לא משלמים למעלה מ 2 מליון $ על שחקן כמו גאודולוק שהוא סקורר מחונן , אבל שומר חלש מאד , ועדיין הוא לא הוכיח שהוא ספאנוליס , יעני יכול לקחת קבוצה עד התואר.
יש לך הצעה יותר טובה? אולי להמיר אותו בשני צרבסים במקום? או 4 אייברסונים? 4 סילים?
בעונה שעברה הרוויחו 15-20 שחקנים באירופה 2 מיליון דולר ומעלה. ספאנוליס היה יותר קרוב ל-3 מיליון דולר.
אני לא יודע אם ישלמו או לא, אני מתקשה להיכנס לראש של הפדרמנים, אבל במחירים שיש היום ביורוליג וב-NBA? זה המחיר שלו. ברור שלהישגים האישיים והקבוצתיים יש משקל בהחלטה כזאת (בסגל הנוכחי - שני גביעי מדינה + פלייאוף יורוליג, והוא צריך להישאר פה).
אתה שואל אותי מה אני רוצה או מה שיהיה?? , אני רוצה סגל של תיאודוסיץ',גאודלוק,היינס,ראנדולף , המילטון , אז מה אם אני רוצה?
לשיטתי , סכומים כאלו משולמים או לשחקני על שנוצנים לך ערך מוסף למעט קליעה , מסירה , הגנה, ווינריות.
לשיטתי טייריס עונה על הדרישות האלו , גאודלוק עדיין לא הוכיח שהוא ראוי לסכומים האלו , שחקן שחקן , אבל בסופו של דבר סקורר מחונן , שעדיין לא הוכיח שהוא יכול ללכת עד הסוף (לא עלו לגמר היורוליג והפסידו אליפות) , או לתת שמירה ובכללי להפוך את אלו שלידו טובים יותר.
לפני שצולבים אותי , אני מאד מחובר לשחקן הזה , חושב שהוא השחקן הכי טוב שלנו ובקלות בין 3 הסקוררים הטובים ביבשת , עם זאת אני יודע שברגע שישלמו עליו 2 מליון , על ווימס ומילר מליון , בתוספת ציברס,והישראלים , השאר יהיו ראד,אלכסנדר ואייברסון.