המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:איך זה שכולכם ערים בשעה כזו?
חשבתי שאני ציפור הלילה היחידה פה
שמואל1 כתב:שועל כתב:איך זה שכולכם ערים בשעה כזו?
אני כבר הייתי במיטה מוכן לשינה.
שמואל1 כתב:שועל כתב:איך זה שכולכם ערים בשעה כזו?
אני כבר הייתי במיטה מוכן לשינה, אבל ההודעה הזאת הקפיצה אותי.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:איך זה שכולכם ערים בשעה כזו?
אני כבר הייתי במיטה מוכן לשינה.
אל תדליק אותי שמואל
reuelc כתב:MTA2311 כתב:עיתונאי ספורט בישראל היום מצייץ ש"כבר כמה ימים רצו שמועות על פגישה בין ווימס, גאודלוק, צירבאס ודווין ששם תוכנן הפוטש"
נשמע הזוי, אבל זה מהלך הזוי.
ההחתמה של ארז במכבי הייתה יותר הזויה.
jay כתב:אם הכל אמת זה פשוט הפסד טהור לקבוצה, הפסד למועדון, וניצחון ללברוניזם שמתהווה בקרב ההנהלה הרופסת הזו. לא אכפת לי כמה גרוע המאמן.
MTA2311 כתב:גלדסטון צייץ עכשיו שארז פוטר.
No shit גבר.
jay כתב:החציל האצטקי כתב:אדם כתב:ארז אמר מי היה מאמין ששני שחקנים כמו ווימס וגאודולוק יהיו שלי,הוא שיבח את סמית שהוא מדהים וכח ומנהיג.
הם אלה שחירבנו עליו?,
ארז דיבר עליהם כמו אוהד וכמו פרשן. הוא ניתח את הקבוצה כמתבונן עליה מהצד. ההתנהלות שלו הייתה הזויה כלפי חוץ. לא מופרך לחשוב שכלפי פנים אפילו יותר.
יש בזה משהו. לא יכול שלא לסמפט אותו, רואים שהכל נעשה מכוונות טובות ורצון עז להצליח. הכנס משפט קלישאתי על כוונות טובות ומכולות. אנשים נכנסים למערכת הזאת ופשוט לא מתנהגים כמו עצמם.
MTA2311 כתב:גלדסטון צייץ עכשיו שארז פוטר.
No shit גבר.
החציל האצטקי כתב:jay כתב:אם הכל אמת זה פשוט הפסד טהור לקבוצה, הפסד למועדון, וניצחון ללברוניזם שמתהווה בקרב ההנהלה הרופסת הזו. לא אכפת לי כמה גרוע המאמן.
לא יודע אם זה לברוניזם. ההנהלה שלו חווה אותו ביום יום. אם הם חושבים שזה הצעד הנכון וישנה אלטרנטיבה ראויה, סבבה.
לא רואה את מכבי עושה צעד אימפולסיבי בלי שיש מישהו בקנה.
החציל האצטקי כתב:jay כתב:אם הכל אמת זה פשוט הפסד טהור לקבוצה, הפסד למועדון, וניצחון ללברוניזם שמתהווה בקרב ההנהלה הרופסת הזו. לא אכפת לי כמה גרוע המאמן.
לא יודע אם זה לברוניזם. ההנהלה שלו חווה אותו ביום יום. אם הם חושבים שזה הצעד הנכון וישנה אלטרנטיבה ראויה, סבבה.
לא רואה את מכבי עושה צעד אימפולסיבי בלי שיש מישהו בקנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים