פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג מחזור 7: מכבי ת"א נגד פנרבחצ'ה, שלישי, 21:00

14 נובמבר 2016, 21:55

לדעתי מחרתיים ב-2:28 רמי הולך לקבל הודעה. וזה לא הולך להיות ״ער?״

14 נובמבר 2016, 22:17

מנצחים, רמי הדר הופך מצפרדע לנסיך.

מי הגבר שעושה לי פוטו רמי צפרדע???

14 נובמבר 2016, 22:24

קובי כתב:מנצחים, רמי הדר הופך מצפרדע לנסיך.

הכל אצלך מבוסס על מראה חיצוני. זה מחליא בעיני.

14 נובמבר 2016, 22:49

שחף1 כתב:לדעתי מחרתיים ב-2:28 רמי הולך לקבל הודעה. וזה לא הולך להיות ״ער?״

תמשיך לדמיין. גם אם חוטפים 30 הוא לא מפוטר. את מי ימנו? את ליובין? אבי אבן שוב?

14 נובמבר 2016, 22:51

MTA2311 כתב:רמי:
" יש לנו בעיות שלא קשורות רק לכדורסל"
"אובראדוביץ הוא אגדה שגדלנו עליה"

ארז פוטר על בסיס דברים די דומים לאלה. לפחות ברוחם.

ארז הלך כצאן לטבח. הוא לא התאים לאמן את הקבוצה, אבל עדיין, עשו לו הפיכה באמצע הלילה.

14 נובמבר 2016, 23:25

roy1000 כתב:

יש גבול לבדיחה הזאת. או שיעיפו אותו, או שאחרי האונס הקבוצתי שיעשו לנו וסלי ואודו בריבאונד נקבל גבוה במקום ראד

14 נובמבר 2016, 23:58

כל המערכת משדרת הפסיד..
ולדעתי מחר זה משחק מפתח, אם מנצחים אותו אז אנחנו קרובים יותר ל 4-4 ואם מפסידים זה בקלות יכול להפוך ל2-6 . מעבר לזה , ניצחון יתן לקבוצה ביטחון שהם יכולים לנצח קבוצה רצינית. הפסד, ועוד הפסד ליריבה חזקה..

15 נובמבר 2016, 00:05

אני לא חושב שהמשחק הזה יהיה מדד למשהו. פנר, גם פצועה, עדיין מחוברת וטובה מאיתנו, גם אם לא היינו עם סגל כזה לא מאוזן. הפסד לקאזאן זה משהו אחר. אנחנו טובים מהם על הנייר, אבל קית' יכול לטחון אותנו

15 נובמבר 2016, 00:05

yanay21 כתב:אני לא חושב שהמשחק הזה יהיה מדד למשהו. פנר, גם פצועה, עדיין מחוברת וטובה מאיתנו, גם אם לא היינו עם סגל כזה לא מאוזן. הפסד לקאזאן זה משהו אחר. אנחנו טובים מהם על הנייר, אבל קית' יכול לטחון אותנו

הוא יטחן, בוודאות, השאלה מה יעשו השאר.

Re: יורוליג מחזור 7: מכבי ת

15 נובמבר 2016, 00:07

איתי-שגב כתב:
yanay21 כתב:אני לא חושב שהמשחק הזה יהיה מדד למשהו. פנר, גם פצועה, עדיין מחוברת וטובה מאיתנו, גם אם לא היינו עם סגל כזה לא מאוזן. הפסד לקאזאן זה משהו אחר. אנחנו טובים מהם על הנייר, אבל קית' יכול לטחון אותנו

הוא יטחן, בוודאות, השאלה מה יעשו השאר.

לא בוודאות, יש גבול לכמה הוא יכול להמשיך עם המספרים שהוא דופק לאחרונה. אני מאוד מקווה שהוא ימשיך, כדי לחשוף את הבלוף שלנו

15 נובמבר 2016, 00:10

פנר' הפסידה בשני משחקי יורוליג האחרונים ליריבות פחות טובות (לא בטוח לגבי באסקוניה), אז למה שאנחנו לא נוכל לנצח אותם בבית ?
וזה לא כל כך עניין של מדד אלא יותר של מומנטום וביטחון לקבוצה. עוד הפסד ביתי כאן , ואני חושב שהקבוצה הזאת מתרסקת טוטאלית.
לי הייתה תקווה שהם יצליחו לגרד ניצחונות עד לחזרתו של מילר ומשם זה יתחבר, אבל נראה שעוד עונה אט אט הולכת לה לאיבוד.

15 נובמבר 2016, 00:13

toja27 כתב:

פנר' הפסידה בשני משחקי יורוליג האחרונים ליריבות פחות טובות (לא בטוח לגבי באסקוניה), אז למה שאנחנו לא נוכל לנצח אותם בבית ?
וזה לא כל כך עניין של מדד אלא יותר של מומנטום וביטחון לקבוצה. עוד הפסד ביתי כאן , ואני חושב שהקבוצה הזאת מתרסקת טוטאלית.
לי הייתה תקווה שהם יצליחו לגרד ניצחונות עד לחזרתו של מילר ומשם זה יתחבר, אבל נראה שעוד עונה אט אט הולכת לה לאיבוד.

באסקוניה, לדעתי, טובה מאיתנו. ומול קאזאן נכון, היא פחות טובה מהם, ואפילו מאיתנו, אבל לנגפורד נתן משחק משוגע, חוץ מאנדרו, אף אחד לא יתן אחד כזה. וגם הוא בסימן שאלה.

התקווה שלך, לדעתי, היא גם התקווה שלהם. הם קיוו להסתדר ולהיאחז בציפורניים, עד שהוא יחזור, וכמובן שהוא יחזור מאה אחוז וסופר אתלטי וסופר כשיר למשחק. וזו המפלה שלנו העונה, שבונים על המזל.

ושלא נדבר על זה שאחרי 2 הפסדים, אחד משפיל, אנחנו לא נתפוס אותם לא מוכנים. זה לא אומר שאי אפשר לנצח, אבל הם יבואו מוכנים, מפוקסים, אחרי שז'ליקו צרח עליהם רצוף מאז סוף המשחק ועד עכשיו

15 נובמבר 2016, 00:31

אין לנו שום סיכוי! גם אם זה ייגמר צמוד ויראה כאילו אנחנו הולכים לנצח- אין לנו סיכוי.
הם טובים וחזקים מאיתנו בדיוק איפה שאנחנו חלשים.. בדיוק כמו פאו אגב אלא שלהם יש מאחורי הקווים אשכרה מאמן ולא לאסו..

15 נובמבר 2016, 00:34

my man כתב:אין לנו שום סיכוי! גם אם זה ייגמר צמוד ויראה כאילו אנחנו הולכים לנצח- אין לנו סיכוי.
הם טובים וחזקים מאיתנו בדיוק איפה שאנחנו חלשים.. בדיוק כמו פאו אגב אלא שלהם יש מאחורי הקווים אשכרה מאמן ולא לאסו..

אותו דבר בתכלס

Re: יורוליג מחזור 7: מכבי ת

15 נובמבר 2016, 02:19

MTA2311 כתב:

עדיין נוטר לי טינה על הדר סגל?

15 נובמבר 2016, 06:36

שחף1 כתב:
roy1000 כתב:

יש גבול לבדיחה הזאת. או שיעיפו אותו, או שאחרי האונס הקבוצתי שיעשו לנו וסלי ואודו בריבאונד נקבל גבוה במקום ראד

או שיגידו שהכל בגלל ארז ומחכים למילר ובלה בלה ובלה ותקבל זין כמו שקיבלת בשלושת העונות האחרונות.

אני באמת לא רואה שום לחץ במכבי מהמצב. ההנהלה נראית בסדר גמור עם לסיים את העונה במקומות 10-13.

15 נובמבר 2016, 11:22

אם רמי הדר סוגר פה עונה, או אפילו את רצף ההפסדים הקרוב, אפשר לסגור את המועדון (לא משהו שלא היה צריך לקרות גם בלי זה)

15 נובמבר 2016, 12:36

קובי כתב:
MTA2311 כתב:

עדיין נוטר לי טינה על הדר סגל?

יש מכות שהלב לא יכול להחלים מהן

15 נובמבר 2016, 13:07

תמונה

15 נובמבר 2016, 13:28

MTA2311 כתב:תמונה

אני כבר לא אוהד ולא חכם אז מה הלאה?
פרסם תגובה