04 דצמבר 2016, 01:03
Mitelka כתב:זה הרבה יותר פשוט. גלדסטון פירסם בכתבה ההיא על סכומי הזרים סכומים על כל שחקן כשלאמרה יש התייחסות מיוחדת - הוא רשם 700 אלף דולר אבל זה לא כולל הוצאות דירה, רכב, וסכומים שהוא מקבל ממכירת האחוזים שלו בקבוצה. לכן הוא גם סומן בכוכבית. אני זוכר במפורש את הכתבה הזו.
כל שאר הדברים מסתכמים ל1.5 מיליון. פשוט חלק מזה לא מגיע בדרך המקובלת, אלה חלק באמת מהקבוצה עצמה כמו לכל שחקן - וחלק חוזר אליו ממכירת האחוזים. זה עדיין הסכום שהוא מרוויח.
ואני זורם איתכם על הכתבה ההיא של גלדסטון למרות שהוא לא עשה שום דבר כדי שניקח אותו כבורר לעומת ווינט או פיק או כהן.
04 דצמבר 2016, 01:08
שמואל1 כתב:Mitelka כתב:אחדשיודע כתב:Mitelka כתב:לא מזמן ראיתי באחד המקומות ברשת תקציבי קבוצות יורוקאפ. יש שם קלחת של קבוצות ב2-8 הראשונות - ירושלים רשומה שלישית עם תקציב של 10 מיליון דולר. ולנסיה ראשונה עם תקציב של 14. חימקי, באיירן, זניט ועוד עם אותם תקציבים כמו של ירושלים פלוס מינוס. אני לא מכיר הרבה קבוצות יורוקאפ שמחזיקות שחקן עם 1.5 מיליון דולר לעונה (אמרה).
בכלכליסט. המספרים המדוברים הם באירו לפי הכתבה.
לגבי אמרה - הפרסומים בהתחלה דיברו על 1.5 מיליון דולר לשנה, אח"כ פורסם (ע"י גלדסטון, שפירסם בעצמו בתחילה שירוויח 1.5 מיליון דולר) שהוא מרוויח כ-700 אלף דולר נטו. אין אישור רשמי כמובן, אבל זה מצטרף לדברים שאמר אייל חומסקי באחד מתוכניות הבוקר לאחר החתימה שלו, שהוא לא מרוויח סכום יוצא דופן. ונשאיר את המניות שהוא מכר או לא בצד.
זה הרבה יותר פשוט. גלדסטון פירסם בכתבה ההיא על סכומי הזרים סכומים על כל שחקן כשלאמרה יש התייחסות מיוחדת - הוא רשם 700 אלף דולר אבל זה לא כולל הוצאות דירה, רכב, וסכומים שהוא מקבל ממכירת האחוזים שלו בקבוצה.
כל זה מסתכם ל1.5 מיליון. פשוט חלק מזה לא מגיע בדרך המקובלת, אלה חלק באמת מהקבוצה עצמה כמו לכל שחקן - וחלק חוזר מגיע אליו ממכירת האחוזים. זה עדיין הסכום שהוא מרוויח.
ואני זורם איתכם על הכתבה ההיא של גלדסטון למרות שהוא לא עשה שום דבר כדי שניקח אותי כבורר לעומת ווינט או פיק או כהן.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אין שום קשר בין השכר למכירת האחוזים. זה שני דברים שונים.
השכר שלו הוא 700K והוצאות דירה ורכב הן שוליות ולא משמעותיות (ועל כל שחקן יש את ההוצאות הללו).
04 דצמבר 2016, 01:09
אחדשיודע כתב:Mitelka כתב:זה הרבה יותר פשוט. גלדסטון פירסם בכתבה ההיא על סכומי הזרים סכומים על כל שחקן כשלאמרה יש התייחסות מיוחדת - הוא רשם 700 אלף דולר אבל זה לא כולל הוצאות דירה, רכב, וסכומים שהוא מקבל ממכירת האחוזים שלו בקבוצה. לכן הוא גם סומן בכוכבית. אני זוכר במפורש את הכתבה הזו.
כל שאר הדברים מסתכמים ל1.5 מיליון. פשוט חלק מזה לא מגיע בדרך המקובלת, אלה חלק באמת מהקבוצה עצמה כמו לכל שחקן - וחלק חוזר אליו ממכירת האחוזים. זה עדיין הסכום שהוא מרוויח.
ואני זורם איתכם על הכתבה ההיא של גלדסטון למרות שהוא לא עשה שום דבר כדי שניקח אותו כבורר לעומת ווינט או פיק או כהן.
שאר הזרים של ירושלים לא מקבלים דירה ורכב? הזרים של מכבי לא מקבלים דירה ורכב?
וצריך להפריד בין הסכום שהוא קיבל ממכירת המניות לבין המשכורת שהוא מקבל על העבודה שלו כשחקן בקבוצה.
גלדסטון פירסם את אותם נתונים כמו פיק או כהן אחרי החתימה של סטודמאייר (1.5 מיליון דולר), רק שהוא גם כנראה דאג לברר אח"כ ממה הסכום המדובר מורכב (ואני לא נוהג להחמיא לו על מקצועיות).
04 דצמבר 2016, 01:17
Mitelka כתב:אתה מחזק את הטענה שלי.בכתבה ההיא (הבאתי לינק) הוא הוריד לכל הזרים סכומים גדולים. סמית רשום שם כ900 אלף. גאודלוק מיליון. על כולם תוסיף את המאה מאתיים אלף של כל הדירה רכב וכו ותגיע לסכומים האמיתיים שגםאנחנו מכירים (סמית מעל מיליון, גאודלוק 1.3).
וכך גם אמרה. רק שלו יש עוד דברים.
04 דצמבר 2016, 01:24
אחדשיודע כתב:Mitelka כתב:אתה מחזק את הטענה שלי.בכתבה ההיא (הבאתי לינק) הוא הוריד לכל הזרים סכומים גדולים. סמית רשום שם כ900 אלף. גאודלוק מיליון. על כולם תוסיף את המאה מאתיים אלף של כל הדירה רכב וכו ותגיע לסכומים האמיתיים שגםאנחנו מכירים (סמית מעל מיליון, גאודלוק 1.3).
וכך גם אמרה. רק שלו יש עוד דברים.
אוקיי, זורם איתך - אז תוסיף את ה-100/200 על ההוצאות דירה/רכב. כמה זה יוצא? 900 אלף דולר או 1.5 מיליון דולר? ה-1.5 מיליון דולר משכלל גם כנראה את הסכום שהוא מקבל על מכירת המניות בקבוצה (הוא בעצם מקבל החזר על הסכום ששילם לפני כן), וזה לא שייך.
04 דצמבר 2016, 01:33
04 דצמבר 2016, 01:53
Mitelka כתב:יפה. אז כבר אמרה שלנו מקבל מיליון דולר זה כבר התקדמות מה700 החסר כל קשר.
לגבי המניות - הוא מקבל עוד סכום של חצי מיליון דולר כמעט על האחוזים שלו. מה לא שייך? מי אמר שהוא שם בקבוצה סכום כזה? החלק של אמרה בכניסה של אלון היה שולי מאוד בזמן שהקבוצה הייתה שווה - לא יודע, אולי 4-5 מיליון בימי קליין. אמרה היה משקיע כל כך רחוק - מי יודע איזה סכום הוא שם. היום הפועל ירושלים שווה הרבה יותר מאז.
בסופו של דבר 1.5 מיליון דולר מהמקום הזה שנקרא הפועל ירושלים הולך לכיס של אמרה. כמה מתוך זה זה כסף שחוזר לאמרה? לא יודע, הסבירות שהוא שם, נגיד, חצי מיליון דולר וקיבל אותם חזרה, קצת לא הגיונית, כי אלון שם כמעט 80 אחוז מהסכום וזה בסך הכל כמה מיליונים בודדים. והיו עוד כמה בקבוצת משקיעים מעל אמרה.
האחוזים שאמרה קנה בזמנו שווים יותר היום. ככה שיש פער בטוח בין מה שהוא שם למה שחוזר אליו. הפער הזה זה מגיע מהפועל ירושלים. אז שיהיה 1.2 בסך הכל או 1.4. הרבה יותר קרוב ל1.5 מאשר ל700 אלף.
04 דצמבר 2016, 03:02
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:יתייצבו מהר מאוד בחזרה במקום השני. זה מקומם.
אם תשאל את אלי מקומם במקום הראשון.
ביורוליג.
מדובר בקבוצה שכמעט נצחה אותנו לפני שבועיים, קבוצת מרכז טבלה ביורוליג.
אני חושב שירושלים שווה גמר יורוקאפ, וכן, היא יכולה להתמודד בכבוד עם כמה קבוצות יורוליג.
לא סתם אמרו עליך את מה שאמרו
לא יודע מה אמרו, אבל הבחור לא מבין כדורסל בשיט
04 דצמבר 2016, 07:11
yon1 כתב:לא יוכלים לנצח שום קבוצת יורוליג ולא יעשו גם פיינל פור יורוקאפ
04 דצמבר 2016, 12:10
04 דצמבר 2016, 12:14
04 דצמבר 2016, 13:06
04 דצמבר 2016, 13:07
04 דצמבר 2016, 13:14
איתי-שגב כתב:אם הם רוצים את יבזורי, שיביאו את טימור. זהו.
04 דצמבר 2016, 18:43
04 דצמבר 2016, 18:46
שועל כתב:אורי אלון: "טוב שאמארה סטודמאייר נכנס בחנוכי"
ילד
04 דצמבר 2016, 18:46
ילד
04 דצמבר 2016, 18:48
ילד
04 דצמבר 2016, 18:49
04 דצמבר 2016, 18:50