28 נובמבר 2016, 14:01
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''ראית ש-x פה?''
''כן! הוא הביא לי ביד!"
עולים חדשים
צרפתים? דמיינתי את זה במבטא צרפתי
קל צרפתים
מת על העלייה הזו. יש להם מבטא מצחיק, אבל הם גם יודעים לעשות דגים חריפים. לא חושב שאפשר לבקש יותר
הם בני אדם נוראיים. הם כמו אקסטרה ערסים שקיבלנו במכה.
28 נובמבר 2016, 14:01
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:
בהנחה ולא יהיו פצעיות, אין מצב שהם לא מסיימים בשלישייה הראשונה, כי כל שאר הקבוצות, ממקום רביעי בהלאה, הן בלבל אחר. כרגע השאיפה האופטימית זה גמר מערב, שמבחינת קושי די שווה ערך לגמר הNBA עצמו. יש לנו סיכוי לא רע להגיע למקום הראשון, אם נשמור על יציבות, אבל לשמור עליו יהיה לשחק כאילו זה פלייאוף, כי היתרון היחיד שיש לנו מול הווריורס זה שובר שוויון. ומאחר ואנחנו סן אנטוניו, לא יהיה מוגזם להיזהר גם מהסיבוב הראשון. אם אנחנו נכנסים כרגע לפלייאוף, אנחנו מוצלבים מול יוטה, שלדעתי היא ההגנה הכי טובה בליגה, וראינו מה הם עושים לנו. בכלל, אף אחת מהאופציות האחרות לא טובה לנו-אולקהומה, יוטה והלייקרס במקום השישי עד שמיני. ואני מפחד מהפסיכוזות של ראסל.
אוקלהומה בתצורה הנוכחית לא יכולה לעשות לנו יותר נזק ממשחק-שניים גג בסדרת פלייאוף.
בוא נגיד שב4-8 היחידה שיכולה להפתיע אותנו היא, כמו שאמרת, יוטה.
כשאתה לוקח עונה של 82 משחקים, אוקלהומה כנראה תוגדר כבינונית. אבל אל תשכח שיש פה נסיבות-ראסל ווסטברוק, הבנאדם הכי פחות יציב בליגה, שגורם לקובי ברייאנט להיראות שקול ומחושב כמו ג'ייסון קיד, יכול לעשות דברים משוגעים, לטוב ולרע. הוא לא יסחוב את הקבוצה שלו לאליפות, זה בטוח. אבל מאיפה לך לדעת שבסדרה הראשונה שלו לבד, לא יהיה לו איזה סוויץ' במוח שהוא ידליק, ויצליח לדפוק ממוצע טריפל דאבל עם איזה 40 נקודות? ברור שזה תרחיש אפוקליפטי, אבל זה לא משהו שלא יכול לקרות. ואנחנו לא קבוצה שמתמודדת טוב עם אינטנסיביות וטירוף התקפי, בטח שלא בסגל הנוכחי. חלום שאיכשהו נוצלב מול הלייקרס. הם צעירים, יש כישרון, יש להם מאמן מצויין, אבל לא חושב שיש להם מה למכור מולנו בסדרה, למרות שהם יכולים להקשות עלינו עם התאמות נכונות.
אני מבין מה אתה אומר אני פשוט חושב שראסל לבד לא יספיק, לא מול הספרס.
הוא יכול להתחרע גם עם 40 ו50 נקודות, זה אולי יעבוד בסדרה מול כל קבוצה אחרת מהחמישייה התחתונה אבל לא מול אף אחת מהגדולות.. בסוף קבוצה (טובה מספיק) תמיד תנצח אינדיבידואל.
בגדול אתה צודק, אבל אני פסימיסט ברמות אחרות. לא שוכח את כל ההתפרקויות של הקבוצה הזו, זה רודף אותי. יש לי איזה חלום שבו אנחנו איכשהו שורדים את המערב, והבולס מדיחים את קליבלנד בסדרה הירואית. ואז ווייד ואנחנו בגמר. התרחיש הכי מדהים שיכול לקרות
28 נובמבר 2016, 14:04
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אוקלהומה בתצורה הנוכחית לא יכולה לעשות לנו יותר נזק ממשחק-שניים גג בסדרת פלייאוף.
בוא נגיד שב4-8 היחידה שיכולה להפתיע אותנו היא, כמו שאמרת, יוטה.
כשאתה לוקח עונה של 82 משחקים, אוקלהומה כנראה תוגדר כבינונית. אבל אל תשכח שיש פה נסיבות-ראסל ווסטברוק, הבנאדם הכי פחות יציב בליגה, שגורם לקובי ברייאנט להיראות שקול ומחושב כמו ג'ייסון קיד, יכול לעשות דברים משוגעים, לטוב ולרע. הוא לא יסחוב את הקבוצה שלו לאליפות, זה בטוח. אבל מאיפה לך לדעת שבסדרה הראשונה שלו לבד, לא יהיה לו איזה סוויץ' במוח שהוא ידליק, ויצליח לדפוק ממוצע טריפל דאבל עם איזה 40 נקודות? ברור שזה תרחיש אפוקליפטי, אבל זה לא משהו שלא יכול לקרות. ואנחנו לא קבוצה שמתמודדת טוב עם אינטנסיביות וטירוף התקפי, בטח שלא בסגל הנוכחי. חלום שאיכשהו נוצלב מול הלייקרס. הם צעירים, יש כישרון, יש להם מאמן מצויין, אבל לא חושב שיש להם מה למכור מולנו בסדרה, למרות שהם יכולים להקשות עלינו עם התאמות נכונות.
אני מבין מה אתה אומר אני פשוט חושב שראסל לבד לא יספיק, לא מול הספרס.
הוא יכול להתחרע גם עם 40 ו50 נקודות, זה אולי יעבוד בסדרה מול כל קבוצה אחרת מהחמישייה התחתונה אבל לא מול אף אחת מהגדולות.. בסוף קבוצה (טובה מספיק) תמיד תנצח אינדיבידואל.
בגדול אתה צודק, אבל אני פסימיסט ברמות אחרות. לא שוכח את כל ההתפרקויות של הקבוצה הזו, זה רודף אותי. יש לי איזה חלום שבו אנחנו איכשהו שורדים את המערב, והבולס מדיחים את קליבלנד בסדרה הירואית. ואז ווייד ואנחנו בגמר. התרחיש הכי מדהים שיכול לקרות
אתה תאכל את עצמך מבפנים
בונה על תקדים של ספרס אלופים ווייד MVP של הגמר?
28 נובמבר 2016, 14:39
28 נובמבר 2016, 14:40
Holiday_Armadillo כתב:מישהו אמר לי היום שאני ילדה טובה ולא הייתי בטוחה אם לכשכש בזנב או לא
28 נובמבר 2016, 14:41
Holiday_Armadillo כתב:מישהו אמר לי היום שאני ילדה טובה ולא הייתי בטוחה אם לכשכש בזנב או לא
28 נובמבר 2016, 14:43
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו אמר לי היום שאני ילדה טובה ולא הייתי בטוחה אם לכשכש בזנב או לא
ילדה טובה בקטע חמוד ופנסיונרי, או בקטע קריפי?
28 נובמבר 2016, 14:44
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו אמר לי היום שאני ילדה טובה ולא הייתי בטוחה אם לכשכש בזנב או לא
28 נובמבר 2016, 14:45
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו אמר לי היום שאני ילדה טובה ולא הייתי בטוחה אם לכשכש בזנב או לא
מאיזה מאמא רוסייה כזאת אז נראה לי שהראשון
מישהו בשדה תעופה במינכן חשב שאני לפני צבא ואמר לאמא שלי שאני בחורה לחתונה בגלל החיוך שלי
28 נובמבר 2016, 14:46
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו אמר לי היום שאני ילדה טובה ולא הייתי בטוחה אם לכשכש בזנב או לא
מישהו בשדה תעופה במינכן חשב שאני לפני צבא ואמר לאמא שלי שאני בחורה לחתונה בגלל החיוך שלי
חייכת לפני טיסת לילה?
28 נובמבר 2016, 14:51
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו אמר לי היום שאני ילדה טובה ולא הייתי בטוחה אם לכשכש בזנב או לא
חייכת לפני טיסת לילה?
זה היה באיזה 8 בבוקר והאמת הנוראית היא שאני כמעט תמיד מחייכת
28 נובמבר 2016, 14:52
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
חייכת לפני טיסת לילה?
האקסית שלי הייתה כזאת.
זהו, אין פואנטה.
28 נובמבר 2016, 14:53
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו אמר לי היום שאני ילדה טובה ולא הייתי בטוחה אם לכשכש בזנב או לא
חייכת לפני טיסת לילה?
28 נובמבר 2016, 14:53
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
חייכת לפני טיסת לילה?
האקסית שלי הייתה כזאת.
זהו, אין פואנטה.
28 נובמבר 2016, 14:54
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
חייכת לפני טיסת לילה?
אבל בפנים הכול מת
28 נובמבר 2016, 14:55
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאיזה מאמא רוסייה כזאת אז נראה לי שהראשון
חייכת לפני טיסת לילה?
האקסית שלי הייתה כזאת.
זהו, אין פואנטה.
that's so funny
28 נובמבר 2016, 14:56
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
חייכת לפני טיסת לילה?
האקסית שלי הייתה כזאת.
זהו, אין פואנטה.
that's so funny
לא הבנתי
28 נובמבר 2016, 14:57
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה היה באיזה 8 בבוקר והאמת הנוראית היא שאני כמעט תמיד מחייכת
האקסית שלי הייתה כזאת.
זהו, אין פואנטה.
that's so funny
לא הבנתי
סקראבס
28 נובמבר 2016, 14:59
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאיזה מאמא רוסייה כזאת אז נראה לי שהראשון
חייכת לפני טיסת לילה?
אבל בפנים הכול מת
זהו, שאני בן אדם אחד האופטימיים והחיוביים
פשוט דוחה
28 נובמבר 2016, 14:59
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:
האקסית שלי הייתה כזאת.
זהו, אין פואנטה.
that's so funny
לא הבנתי
סקראבס