על ידי argof » 17 דצמבר 2016, 22:31
החוסן הפיננסי של הבעלות במכבי הוא כזה, שכסף בלתי צפוי מראש שיוציאו הבעלים בעונה נוכחית, יבוא על חשבון תקציב העונה שלאחר מכן.
לכן, בהסתכלות שלי, וכל עוד זו הבעלות, על העונה הזו צריך להסתכל כממוצית, במקסימום אפשר יהיה להיות מופתעים לטובה מאיזה מעשה אלכימי שייעשה בחבורת המאוד מוכשרת, אך הלא מחוברת ולא מתאימה אחד לרעהו שהרכיבו העונה במכבי. דרך אגב, צביקה שרף עשה משהו כזה ב-2008 (וזה לא אומר שזה מה שיקרה כעת, אבל עובדתית זה כבר קרה).
משום כך, אני הייתי הולך על שרף לחצי עונה. יצליח כנגד הציפיות - נוריד את הכובע. כנראה לא יצליח - נמנעה כניסה לגירעונות חדשים, שיבואו ע״ח תקציב העונה הבאה. ובעונה הבאה - רצוי היה שהבעלים ימכרו - כי זה הפיתרון היחיד לביסוס קבוצת צמרת קבועה בכדורסל האירופי סטייל צסקא וריאל. אבל אם זה לא יקרה כבר בעונה הבאה, אז לפחות טרינקיירי (ואולי בלאט) יסיים חוזה, ויהיה פנוי להחתמה.
תהיה לו הרבה עבודה - יש פה חצי רוסטר להחליף (גאודלוק, יבזורי, פניני, ראד, אלכסנדר וצירבס למי שבמתח מה דעתי). את שלושת הגבוהים שבהם הייתי מעיף כבר בחודש הקרוב, בהקבלה לחזרה של מילר, ועם חיזוק חיצוני אחד שהייתי עושה.