01 מרץ 2017, 11:38
roy1000 כתב:toja27 כתב:הפוך ממה שטענת לאורך כל הדרך, וגם אחרי כל הכתבות, לא הפריע לך לטעון שהמקורות שלהם לא נכונים. רק מראה עד כמה אתה מחוייב למה שאמרת בכל נושא, אם קשור לכדורסל ישירות או בעקיפין.
מצאת לך איזו נוסחא שאתה חושב שעובדת על מישהו, לחזור על אותו דבר שאמרת לפני , עם שינויים קטנים בנוסח האמירות שלך, כאילו שבכך זה הופך אותך לצודק.
לא הפוך ולא נעליים ואני ממש לא מתכוון להיכנס לזה. מדובר בנקודה כל כך שולית שלא מעניינת אף אחד. אם זה עושה לך טוב אז "טעיתי" לגבי משהו (לא ברור לי מה) בנוגע לחברה הזו. זה לא משנה שום דבר לגבי הסיפור עם ווימס.הנה התגובה שלך:
גל מקל הושא שחקן טוב למשחקים מול קריית גת. מול ג'רלס, דייסון ואפילו טימור אין לו הרבה מה למכור.
נכון. גל מקל נתן משחק גדול בגמר הגביע ונתתי לו ברכות על זה. הוא באמת שחקן ליגה מצויין שטוב לא רק נגד קריית גת, אלא יכול להיות יעיל (לפעמים) אפילו מול קבוצת יורוקאפ כמו ירושלים. זה לא ישנה בכלום את זה שהוא ככל הנראה אחד השחקנים הגרועים ביורוליג.במה טעיתי לגבי מקל? שהוא שחקן טוב יותר מאוחיון ולא ההפך כמו שטענת? אני עדיין טוען שהוא שחקן שלם יותר וטוב יותר מאוחיון. לעומת זאת הקביעה שלך נראית לי מגוכחת גם כיום. אז כן, ציפיתי ממנו לכושר טוב יותר בתחילת העונה, אחרי זה השתפר. אבל זה מאוד רחוק מרוח הדברים שלך.
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2016
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2016
יש אולי שני אנשים בעולם שיראו את המספרים האלה ויגידו ששחקן א' טוב יותר משחקן ב'. עצוב שאתה אחד מהם כי לגבי השני אין הרבה מה להגיד.toja27 כתב:בקשר לסגל של העונה, אני אמרתי גם בהתחלה שחסרים בקבוצה שחקנים הגנתיים ויותר מדי שחקנים שאוהבים את הכדור. אתה יכול לבדוק. אם הייתי בונה את הסגל, הוא לא היה קרוב באופי שלו ובצורתו למה שנבנה כאן, בטח כשאחד משני השחקנים הכוכבים של הקבוצה הוא שחקן שאני סולד ממנו באופן חזק. כן שמרתי על אופטימיות, ואמרתי שהתגובות של הפורום לסגל שנבנה הן מוגזמות. בפועל, לא ידעתי שצירבס יתברר כסנטר רכיכה , ווימס יהיה כל כך רע ושהמאמן יפוטר אחרי שני מחזורים. אז כן אפשר להגיד שבשורה תחתונה הצדק נטה יותר לכיוונך. אבל אם יורשה לי, אני אגיד שזה לא בגלל איזו טביעת עין מקצועית שאתה חושב שניחנת בה. הרי אנחנו כולנו יודעים שכל שנה, הדעה המקצועית שלך נוטה לצד השלילי, גם בשנים היותר מוצלחות. אותה רוח של דברים. אז כשאתה טועה , אתה נעלם לאיזה חור שחור ומסתורי וכשאתה צודק אתה לא מפסיק להתרברב על זה. יצא ככה שהשנתיים האחרונות היו מהיותר גרועות של מכבי אי פעם, וזה התיישר עם רוח הדברים שלך, אותה רוח פסימית כל שנה. מזכיר לי משתמש אחר מפורום אחר maccabeo, שהיה כותב כל שנה שיהיה הרע מכל. יצא שבשנתיים האחרונות צדק. לא הופך אותו פתאום למומחה גדול.
אתה ממשיך עם הקשקושים. הדעות שלי מנומקות. לא סתם זרקתי ניחוש, אלא הסברתי בפירוט בדיוק מה הבעיות בסגל של מכבי וצדקתי אחד לאחד. רוצה לחזור לויכוחים שלנו מתחילת העונה ולראות איך טעית? מתי בדיוק היו השנים "היותר טובות"? טעיתי לגבי טייריס רייס אם על זה אתה מדבר. ולא, אני לא מעלם לשום "חור שחור".toja27 כתב:לגבי המשפט האחרון, זו דעתי הסובייקטיבית. אני אשאיר את הנימוקים לעצמי.
למה? בבקשה שתף? אני סקרן. האם מדובר בזוכה פרס נובל? מדען מוביל? יזם מצליח? לא בכל יום אני נתקל בהצהרות מרחיקות לכת כאלה.
01 מרץ 2017, 11:45
toja27 כתב:arel123 כתב:רשמי
לא מבין למה רק ליורוליג אבל בסדר
הוא לא ישחק בליגה? אז לא הבנתי מה הטעם.
01 מרץ 2017, 11:51
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:arel123 כתב:רשמי
את התשובות תוכל לגלות בעמוד 3 של הת'רד.
01 מרץ 2017, 11:57
01 מרץ 2017, 12:00
toja27 כתב:arel123 כתב:רשמי
01 מרץ 2017, 12:01
toja27 כתב:סבבה גבר, אתה תותח.למדתי שאין לי כוח להמשיך עם ויכוחים שאני לא אצא טוב מהם ככה או ככה ופשוט שלוקחים אנרגיה משני הצדדים רק כדי להראות למי יש יותר גדול . גם ככה נכנסתי לזה יותר ממה שרציתי.
בפעם הבאה, נדאג ליישר את הדעה איתך.
01 מרץ 2017, 12:04
אחדשיודע כתב:נו, ואם הוא לא יהיה טוב מספיק? לא יתאים לשחקנים שלידו? סתם ביזבזת את המקום האחרון בסגל? בשביל מה?
הביאו אותו בראש ובראשונה בשביל להוריד עומס משאר השחקנים, שכן מכבי כרגע עם 8 שחקנים על שתי מסגרות.
ירשים ביורוליג? יתאים לשאר שחקנים? יופי. לא? יש זמן גם להחליף.
01 מרץ 2017, 12:06
01 מרץ 2017, 12:09
01 מרץ 2017, 12:11
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:נו, ואם הוא לא יהיה טוב מספיק? לא יתאים לשחקנים שלידו? סתם ביזבזת את המקום האחרון בסגל? בשביל מה?
הביאו אותו בראש ובראשונה בשביל להוריד עומס משאר השחקנים, שכן מכבי כרגע עם 8 שחקנים על שתי מסגרות.
אז אני אומר, קודם כל ההשתלבות שלו בתוך הקבוצה תהיה קשה יותר רק אם ישחק במסגרת של הירוליג. תאר לך מגיע שחקן חדש אחרי יותר מחצי עונה שעברה לקבוצה חדשה ומשחק ברמה הגבוהה ביותר באירופה, כשהוא אף פעם לא הוכיח עד כה שהוא מתאים לשם. מה הסיכויים שלו להרשים באמת?
דבר שני, אתה באמת מאמין שמכבי יביאו שחקן חדש אם יחליטו להיפטר ממנו ? הם לא הביאו שחקנים חדשים כשהמצב זעק לשחקנים חדשים, אז מה יהיה בסוף העונה, במיוחד אם מילר יבריא והם יגידו לעצמם " יופי, מצאנו פיתרון" ואז מילר נפצע שוב במשחק פליאוף קריטי. אני לא אוהב את ההתנהלות הזאת.
01 מרץ 2017, 12:17
01 מרץ 2017, 12:17
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:נו, ואם הוא לא יהיה טוב מספיק? לא יתאים לשחקנים שלידו? סתם ביזבזת את המקום האחרון בסגל? בשביל מה?
אז אני אומר, קודם כל ההשתלבות שלו בתוך הקבוצה תהיה קשה יותר רק אם ישחק במסגרת של הירוליג. תאר לך מגיע שחקן חדש אחרי יותר מחצי עונה שעברה לקבוצה חדשה ומשחק ברמה הגבוהה ביותר באירופה, כשהוא אף פעם לא הוכיח עד כה שהוא מתאים לשם. מה הסיכויים שלו להרשים באמת?
דבר שני, אתה באמת מאמין שמכבי יביאו שחקן חדש אם יחליטו להיפטר ממנו ? הם לא הביאו שחקנים חדשים כשהמצב זעק לשחקנים חדשים, אז מה יהיה בסוף העונה, במיוחד אם מילר יבריא והם יגידו לעצמם " יופי, מצאנו פיתרון" ואז מילר נפצע שוב במשחק פליאוף קריטי. אני לא אוהב את ההתנהלות הזאת.
אם הוא לא ירשים/ישתלב עם שאר השחקנים, אז למה לרשום אותו? בשביל להגיד שרשמנו?
המועד של ההחתמה שלו (היום האחרון להרשמת שחקנים ביורוליג) מלמד שהיא נעשתה בראש ובראשונה כדי לעבות את הסגל הקצר, ולהוריד עומס משאר השחקנים בסגל. חיפשו מישהו זול, אחד שהיה פה, במרחק טיסה קצרה. הם לא באמת התכוונו להחתים מישהו לליגה. סביר להניח שהם החליטו על החיזוק הזה רק בגלל הפציעות האחרונות.
הליגה הסינית בדיוק מסתיימת, ככה שאני ממש לא אהיה מופתע אם יחתימו שחקן אחר במידה וסימפסון לא ירשים / מילר לא יחלים.
01 מרץ 2017, 12:20
החציל האצטקי כתב:תקראו מה המאמן האחרון שלו, ננו, אומר עליו:
"ברירת מחדל. תחתים אותו רק אם אין לך ברירה. היו מחשבות לחתוך אותו אחרי המשחק בנהריה, אבל הוא השתפר. אמרתי לאיינרס שמדובר באתלט סביר, לא טוב ברמה האירופית. הגנה בסדר, משחק התקפה יעיל, אבל הוא שחקן סביר - לא מתאים למכבי ת"א בתחילת העונה. זו האמת. עכשיו עם המצב והסיטואציה בשוק לא משהו, אין ברירה".
01 מרץ 2017, 12:21
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:נו, ואם הוא לא יהיה טוב מספיק? לא יתאים לשחקנים שלידו? סתם ביזבזת את המקום האחרון בסגל? בשביל מה?
המועד של ההחתמה שלו (היום האחרון להרשמת שחקנים ביורוליג) מלמד שהיא נעשתה בראש ובראשונה כדי לעבות את הסגל הקצר, ולהוריד עומס משאר השחקנים בסגל. חיפשו מישהו זול, אחד שהיה פה, במרחק טיסה קצרה. הם לא באמת התכוונו להחתים מישהו לליגה. סביר להניח שהם החליטו על החיזוק הזה רק בגלל הפציעות האחרונות.
הליגה הסינית בדיוק מסתיימת, ככה שאני ממש לא אהיה מופתע אם יחתימו שחקן אחר במידה וסימפסון לא ירשים / מילר לא יחלים.
אז לדעתי זאת טעות. הם כנראה חושבים שמקל וסמית יתנו כל יום הצגה מול ירושלים ושהסדרות לא יקחו כוחות מהסגל הקצר של מכבי. מה גם שזה שחקן שהוכיח את עצמו עד עכשיו בליגה ולא ביורוליג.
אני אהיה מאוד מופתע אם מכבי יחתימו מישהו מהליגה הסינית (זה קרה אי פעם?) ויותר מזה אם ימצאו שחקן טוב יותר מסימפסון שעליו יהיו מוכנים להוציא כסף.
01 מרץ 2017, 12:21
01 מרץ 2017, 12:24
החציל האצטקי כתב:תקראו מה המאמן האחרון שלו, ננו, אומר עליו:
"ברירת מחדל. תחתים אותו רק אם אין לך ברירה. היו מחשבות לחתוך אותו אחרי המשחק בנהריה, אבל הוא השתפר. אמרתי לאיינרס שמדובר באתלט סביר, לא טוב ברמה האירופית. הגנה בסדר, משחק התקפה יעיל, אבל הוא שחקן סביר - לא מתאים למכבי ת"א בתחילת העונה. זו האמת. עכשיו עם המצב והסיטואציה בשוק לא משהו, אין ברירה".
01 מרץ 2017, 12:25
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:נו, ואם הוא לא יהיה טוב מספיק? לא יתאים לשחקנים שלידו? סתם ביזבזת את המקום האחרון בסגל? בשביל מה?
אז לדעתי זאת טעות. הם כנראה חושבים שמקל וסמית יתנו כל יום הצגה מול ירושלים ושהסדרות לא יקחו כוחות מהסגל הקצר של מכבי. מה גם שזה שחקן שהוכיח את עצמו עד עכשיו בליגה ולא ביורוליג.
אני אהיה מאוד מופתע אם מכבי יחתימו מישהו מהליגה הסינית (זה קרה אי פעם?) ויותר מזה אם ימצאו שחקן טוב יותר מסימפסון שעליו יהיו מוכנים להוציא כסף.
הטעות לא נעשתה היום, היא נעשתה מזמן. למכבי יש סגל חלש, זה לא סוד.
העניין הוא שההחתמה של סימפסון לא הייתה מתכוננת בכלל. זה היה או זה, או כלום. ואני באופן אישי מעדיף שהסגל יהיה מגובה בשחקן נוסף ליורוליג.
יתקשו למצוא שחקן טוב מסימפסון? חסרים שחקנים בליגה הסינית שטובים ממנו?
לא צריך להשקיע הרבה כסף בשביל חודשיים.
01 מרץ 2017, 12:29
01 מרץ 2017, 12:30
החציל האצטקי כתב:הפלייאוף מתחיל ב20 במאי (!!!).
עד אז כל הפצועים אמורים לחזור ולשחק.
01 מרץ 2017, 12:30
אחדשיודע כתב:יתקשו למצוא שחקן טוב מסימפסון? חסרים שחקנים בליגה הסינית שטובים ממנו?
לא צריך להשקיע הרבה כסף בשביל חודשיים.