על ידי arel123 » 31 מאי 2017, 17:13
אם מילר ימשיך ככה במשחקים הבאים, ישאירו אותו, רק השאלה אם ישאירו אותו בחוזה של מיליון או יותר זול
גאודלוק אמר שהוא אוהב את העיר ושכיף לו פה וגם למשפחתו, אפשר לנהל איתו משא ומתן יפה ולהוריד אותו לסביבות ה 1.7 לדעתי, אין מה להרחיב עליו, הקליעה שלו זה לא משהו שתראה פה בשנים הקרובות ושווה להשאיר שחקן כמוהו .
כמו שחציל אמר, מקל, לאנדסברג, סמית׳, ראד, אייברסון, סילי אלה שחקנים שלא צריכים להישאר פה ולא צריך להסביר גם למה
בגלל בעיה של חוזים ושכר אני כן חושב שאת מקל ישאירו כמעט בוודאות, השאלה אם גם סמית' יישאר.
לאנדסברג אייברסון סילי וראד לא ימשיכו לדעתי, אולי לאנדסברג כן וגם זה לא בטוח.
מבחינת ישראלים, לא אמורים להיות יותר מ6 ישראלים בקבוצה, אני חושב ש6 זה מספר סופי. (6 ישראלים ו7זרים)
משעור וטיוס חייבים להיות פה, גם מיאו זה MUST, ישראלי שיעלה גרושים וייתן תרומה נהדרת + מנוחה לכוכבים בליגה.
הייתי מנסה להביא גם את שמחון\טימור אם מקל לא ממשיך .
אלכסנדר, סוגיה מעניינת, מראה יכולות טובות במשחקים האחרונים, נכון שהIQ שלו לא הכי גבוה אבל הוא בכל זאת ישראלי שנותן משחקים טובים בליגה וזה משהו שכן צריך פה בעמדה 4-5, שחקן שצריך עוד לחשוב מה עושים איתו.
הופסון זה דוגמה לשחקן מחליף בעמדה 3 זול, לא אמור לעלות יותר מדי ויכול לתת בדיוק את התרומה של שחקן מחליף גם בליגה וגם ביורוליג, צריך לשים אותו ברשימת השחקנים לעונה הבאה, אותו דבר בנוגע לדניאל תייס.
אם ג'קסון מגיע לפה אין מה לדבר עוד על שחקנים בעמדה 1 כי העמדה הזאת תהייה סגורה, ג'קסון יכול להגיע בסביבות ה800 אלף וזה שכר סביר מאוד לשחקן כמוהו שיהיה הרכז הפותח בחמישייה.
דאריוס מילר וארל קלארק שחקנים מעולים שצריכים לעקוב אחריהם בשביל שחקנים פותחים לעמודת 3-4.
4.10 נכנס להיכל המכבים !