Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
זה ממש ממש ממש לא היה קשור למנטרה
אחרי ארויו הביאו לנו במשך כמה שנים טובות שחקנים ב-250K כי ''ראינו מה קרה כשהבאנו את ארויו, כסף לא מבטיח הצלחות''
עכשיו אתה חוזר אחרי זה
זה לא כמה משלמים לשחקנים
שחקנים שמקבלים את הסכומים האלה שווים את הסכומים האלה, זה מי אתה מביא לידם, מי החתים את השחקנים האלה ומי אתה שם שייאמן אותם
הוצאה של הרבה כסף זה לא kiss of death, זה משהו שצריך בכדורסל בשביל להצליח, אבל גם פה צריך לדעת לעשות את זה
נו כרמל, אנחנו בפורום הזה כבר כמה זמן? 5-6 שנים?
את מכירה את הדעות שלי על עניין ארויו והמנטרה המפגרת שדני המציא.
את אמרת משהו מאוד נכון -שחקנים שמקבלים את הסכומים האלה שווים את הסכומים האלה, זה מי אתה מביא לידם, מי החתים את השחקנים האלה ומי אתה שם שייאמן אותם
זאת בדיוק הנקודה. שיווי המשקל בין עוד שחקן יקר לסגל, או מי יאמן, יבחר ויחבר בינהם.
אני חושב שהחלק השני, במיוחד בהתחשב במצבה של הקבוצה, הוא חשוב יותר.
ד"א, אני לא אומר שבלאט הוא היחיד שיכול. אולי יש עוד.
אבל דיברו כאן על כמה שמות ספציפיים - שאראס, טרנקיירי, ברצוקאס, ספאחיה ובלאט. לדעתי בלאט הכי מתאים, והפער הוא לא מאוד גדול בעיניי.
ברוב הקבוצות בעולם יש שחקן אחד שלוקח חלק נכבד יותר מהתקציב, בחלק מהקבוצות אפילו שני שחקנים
אם אתה שם קבוצה שכולה שחקנים באותה רמה, או שאתה עשיר מאוד ומחתים רק סופרסטארים, או שאין לך כסף ואתה מחתים שחקנים שיודעים להרביץ ולא הרבה יותר מזה
אני תמיד בעד בלאט, אבל אף מאמן הוא לא קוסם והוא צריך את היכולת לבנות את הקבוצה בשביל שתיראה איך שהוא רוצה שהיא תיראה
אני לא יודעת אם הוא ייקבל את זה פה, גם אם יגידו שבגלל זה הוא בא וגם אם הוא יגיד בכל הזדמנות אחרי הפסדים שהוא זה שבחר את הסגל ושהוא רצה כל שחקן שהגיע
זה ברור שאם הוא יגיע הנה ולא לצסק''א או חימקי או ברצלונה, הוא יצטרך להתפשר המון בכל מה שקשור לשחקנים
אין ספק שהוא יצטרך להתפשר.
אבל כל מאמן יצטרך להתפשר. בזה אין הבדל גדול בין בלאט לספאחיה.
יש מבחינת הציפיות
אני ממש לא בטוח. הציפיות הן תמיד אותן ציפיות.