המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:15:00? סאמק לא טוב.
jol9 כתב:er79 כתב:15:00? סאמק לא טוב.
אתה באמת חושב שיהיה שם משהו מעניין?
my man כתב:jol9 כתב:er79 כתב:15:00? סאמק לא טוב.
גבר, מחזירים את פארקר בלייב..
שמואל1 כתב:my man כתב:jol9 כתב:er79 כתב:15:00? סאמק לא טוב.
אנחנו צוחקים על זה כל שנה מאז שהחזירו את פארקר בלייב.
שנה שעברה אפילו אמרו שימסרו הודעה מיוחדת, בסוף הראו את סוני ווימס מכדרר 10 שניות ואומר כמה הוא מחכה להתחיל את העונה.
אבל מי יודע, אולי הפעם שמעון מזרחי יכריז על רייס בשיחה טרנס אטלנטית?
ankram כתב:השנה מסיבת העיתונאים ב15:00 , בקצב הזה , שנה הבאה מסיבת העיתונאים תהיה לפנות בוקר ותנוהל בטוויטר. ככה מועדון הולך ונופל.
עד כה , אני לא מבין את התפקיד של מחלקת הסקאוט , כל השמות שמדברים עליהם , כולל אלו שכבר חתמו , זה סה"כ שחקנים חוזרים וכל מני כאלו שהיו פעם , אין שום עבודת סקאוט.
ankram כתב:השנה מסיבת העיתונאים ב15:00 , בקצב הזה , שנה הבאה מסיבת העיתונאים תהיה לפנות בוקר ותנוהל בטוויטר. ככה מועדון הולך ונופל.
עד כה , אני לא מבין את התפקיד של מחלקת הסקאוט , כל השמות שמדברים עליהם , כולל אלו שכבר חתמו , זה סה"כ שחקנים חוזרים וכל מני כאלו שהיו פעם , אין שום עבודת סקאוט.
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:jol9 כתב:er79 כתב:15:00? סאמק לא טוב.
אנחנו צוחקים על זה כל שנה מאז שהחזירו את פארקר בלייב.
שנה שעברה אפילו אמרו שימסרו הודעה מיוחדת, בסוף הראו את סוני ווימס מכדרר 10 שניות ואומר כמה הוא מחכה להתחיל את העונה.
אבל מי יודע, אולי הפעם שמעון מזרחי יכריז על רייס בשיחה טרנס אטלנטית?
עם רייס יש מצב באמת שזה יקרה..וזה יהיה כזה מביך..
my man כתב:אגב, את אדלשטיין הציגו ב13:00
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אגב, את אדלשטיין הציגו ב13:00
אז את ספאחיה ייפטרו ב-4:27
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אגב, את אדלשטיין הציגו ב13:00
אז את ספאחיה ייפטרו ב-4:27
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים