מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שונאת אותך על זה שלא אימצתם
אימצנו אתמול כלבה קטנה שהיתה מקסימה וחמודה שם ביום אימוץ , כבר יום וחצי היא בבית אצלנו ולאט לאט אני מגלה שחוץ מחמודה היא גם עצבנית תוקפנית ורכושנית , לצערי אני כנראה יאלץ להחזיר אותה כי יש לי ילדים בני 4.5 ולא בא לי שיחטפו איזה ביס בפנים , זה יפה לאמץ אבל חוץמזה שזה לא כל כך זול לכלב מעורב 650 ש'ח לכלבה מעוקרת אתה גם לא ממש יודע מה אתה לוקח הביתה , התרשמתי בשיא הכנות שלמתנדבים ולאחראים שם אין שמץ של מושג על האופי והאישיות של הכלבים .
סליחה על החפירה פשוט הזכרת אימוץ ...
אימוץ זה לא דבר פשוט, בהחלט אפשר ליפול על כלבים אגרסיביים (גם בגזעיים זה אפשרי), על אחת כמה וכמה שיש כלבים שעברו התעללות לפני שהגיעו לשם וזה משפיע על האופי שלהם
גם סוג הכלב משחק פה תפקיד חשוב
מקום רציני יוכל להגיד לך הכל על ההיסטוריה של הכלב ומה הוא עבר לפני שהגיע לאימוץ
מי שלא יכול להגיד לך, זה נורה אדומה
אימצנו מ sos יש ימי אימוץ ענקיים בהרצליה כל שבת וזו ספציפית כלבה שגודלה ע'י הווטרינרית האחראית שם כך שזה לא שאימצנו מאיזה כלביה נידחת , נכון שאפשר ליפול גם עם כלב גזעי אבל כשמשקיעים וקונים ממקום מוכר מומלץ ומסודר אפשר להיות בטוח יותר שהכלב יהיה עם מאפיינים שתואמים אתהגזע , היה לי פעמיים בעבר רועה בלגי ורועה גרמני ובאמת כשהייתי נותן להם גם בשר הייתי מושיט יד ושולף להם את זה מהפה בלי בעיות ובלי שום איום או עצבנות מצידם .
הבעיה בימי האימוץ האלה זה לא הקיום שלהם, זה שבשביל זה צריך הרבה יותר מתנדבים, ולך תלמד כל מתנדב על כל החיות שם