גמר טורניר כרתים: מכבי ת"א נגד אולימפיאקוס, ראשון, 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר טורניר כרתים: מכבי ת"א נגד אולימפיאקוס, ראשון, 21:00

הודעהעל ידי felix_r » 24 ספטמבר 2017, 22:29

שועל כתב:
felix_r כתב:
שועל כתב:כן שיפוט, לא שיפוט, מכבי שיחקה לא טוב, מידיי הרבה שחקנים מעוררים סימני שאלה, לחלקם כבר אפשר להצמיד סימן קריאה עם כוכבית.

אתה ממש לא צודק. בחצי הראשון מכבי ישחקה טוב מאוד. אחר כך בתחילת המחצית השניה השופטים גמרו לנו את כל הגבוהים ואז המשחק ברח לנו

לא מסכים. וודאי פרסונלית, אפשר היה לראות כמה שחקנים עם פגמים מתמשכים מאוד בולטים.

אתה מסכים או לא, זה לא ממש משנה שום דבר. מכבי שיחקה טוב בחצי הראשון - עובדה. תקרא את התגובות כאן במחצית. כולם הגיבו בחיוב ושיבחו. אבל מותר לך לא להסכים.

נ.ב. איך בדיוק פגמים פרסונאלים קשורים בצורה כלשהי למשחק הזה? זה משהו שיש לשחקנים, בבלי קשר אם שיחקנו טוב או רע.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 24 ספטמבר 2017, 22:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Bonbon » 24 ספטמבר 2017, 22:30

רק אני או שקיבלנו כד וצמר כפרס?
Bonbon

הודעהעל ידי שועל » 24 ספטמבר 2017, 22:30

felix_r כתב:
שועל כתב:
felix_r כתב:
שועל כתב:כן שיפוט, לא שיפוט, מכבי שיחקה לא טוב, מידיי הרבה שחקנים מעוררים סימני שאלה, לחלקם כבר אפשר להצמיד סימן קריאה עם כוכבית.

אתה ממש לא צודק. בחצי הראשון מכבי ישחקה טוב מאוד. אחר כך בתחילת המחצית השניה השופטים גמרו לנו את כל הגבוהים ואז המשחק ברח לנו

לא מסכים. וודאי פרסונלית, אפשר היה לראות כמה שחקנים עם פגמים מתמשכים מאוד בולטים.

אתה מסכים או לא, זה לא ממש משנה שום דבר. מכבי שיחקה טוב בחצי הראשון - עובדה. תקרא את התגובות כאן במחצית. כולם הגיבו בחיוב ושיבחו. אבל מותר לך לא להסכים.

נכון, ואני אכן לא מסכים. אפשר היה לראות המון בעיות פרסונליות בעיקר, אבל גם קבוצתיות.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 ספטמבר 2017, 22:32

Bonbon כתב:רק אני או שקיבלנו כד וצמר כפרס?

אשכרה? פיספסתי את זה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי A_P_18 » 24 ספטמבר 2017, 22:32

הגבוהים שלנו עדיין לא פתחו את העונה , הם יושנים בעמידה .
לא הגיע הזמן שנראה איזו חסימה מטיוס או איזו שלשה מבולדן? שלא נדבר על פרוסקי שנמצא בתרדמת חורף רצינית. מלוטינוב לבדו פירק לנו את כולם .
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי reuelc » 24 ספטמבר 2017, 22:34

כרגע ג'קסון הוא השחקן היחיד שמסוגל לשים סל בכל רגע נתון.
סמל אישי של המשתמש
reuelc

הודעהעל ידי ankram » 24 ספטמבר 2017, 22:34

felix_r כתב:

אתה ממש לא צודק. בחצי הראשון מכבי שיחקה טוב מאוד. אחר כך בתחילת המחצית השניה השופטים גמרו לנו את כל הגבוהים ואז המשחק ברח לנו

מסכים בהחלט. לטעמי משעור קיבל מעט מדי דקות בהרכבים לא נכונים ויכל מאד לעזור בריבאונד. רול נראה לי תמיד כמו אחרי לילה לבן, מאד רדום כזה אבל שחקן טוב. גקסון במשחק נהדר, כהן היה סביר+, טיוס מזעזע ייד עם פרחובסקי אבל לזכותם יאמר שחצי מהעבירות שלהם לא היו ולא נבראו. קיין שומר מצויין, מאד אקטיבי , אבל בפועל לא ישחק כל כך הרבה דקות. בולדן נראה אבוד בסיסטם, מזכיר באובדן שלו את בנדר, סטאטי מאד בהתקפה ועדיין לא מצא את היד. מכבי חייבת דחוף להכניס אותו ואת פרח לעניינים, אחרת היא תסבול קשות. בולדן עם זאת הוא פריק אתלטי וגם נטול אגו, עם עוד עבודה אני מקווה שנוכל לנצל את הפוטנציאל העצום שלו.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 24 ספטמבר 2017, 22:35

reuelc כתב:כרגע ג'קסון הוא השחקן היחיד שמסוגל לשים סל בכל רגע נתון.

גם לא.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MM3 » 24 ספטמבר 2017, 22:45

האמת שזה משחק שרוב השחקנים נתנו את מה שציפיתי לראות מהם .. ג'קסון היה לא רע .. ג'ון די סימפטי אבל לסגור חורים ולא יותר .. קיין רע .. חסר לנו שחקן 2-3 התקפי בסגנון של מקראי ושחקן בעמדה 4 .. כרגע בולדן נותן רק ריבאונדים ולא יותר .. מרגיש כמו תחילתו של פלופ הסנטרים שלנו יחיו על מה שג'קסון קול ימסרו להם.
MM3

הודעהעל ידי jol9 » 24 ספטמבר 2017, 22:46

felix_r כתב:
jol9 כתב:טוב, מכבי הצליחה לעשות קצת קולות של חזרה אבל לא באמת...
סה"כ לא משחק רע היום. יש הרבה מה לקחת ממנו.

מה שקצת מוזר לי זה שמשעור וזוסמן שהיו טובים היום, לא קיבלו מספיק דקות, בטח אל מול קיין ורול ששיחקו הרבה יותר מדי.

זה נכון, אבל ספאחיה המשיך גם היום לא להתייחס כל כך ליכולת של כל אחד, אלה יותר התעסק בחלוקת דקות

אין לי בעיה עם זה. הוא יודע מה הוא רוצה, וכנראה שניצחון במשחק הזה, זה לא היה הדבר הכי חשוב.
מה שכן, אם זוסמן ומשעור יישחקו כמו בחצי הראשון, נהנה מהם לא מעט העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 24 ספטמבר 2017, 22:47

וזה בלי פרינטזיס וספאנוליס. תענוג. אגב, מילוטינוב שהיה מועמד בקיץ בובה של שחקן.
er79

הודעהעל ידי שועל » 24 ספטמבר 2017, 22:49

לא מבין איך אפשר לצאת אפילו עם אופטימיות זהירה מהמשחק הזה.

בולדן, השחקן היחיד שיש לנו בעמדה 4, ממשיך רצף של משחקים שבהם הוא נראה כמו כלום ושום דבר בכל אלמנט של המשחק.

קיין, כמו שידענו מראש, הפגין שכונתיות ואנוכיות לאורך כל המשחק. כנראה שלא סתם הבחור לא סיים עונה באף קבוצה. את זה שלא מדובר בכישרון גדול גם בייצור נקודות ברמה הזו ידענו מראש.

ג'קסון המשיך להבליט את הבעיות שלו בסיומת מול שחקנים עם גובה סביר, ואת הקליעה הלא יציבה שלו.

תומאס, השחקן היחיד בעמדה 3, ממשיך להפגין טמטום מתמשך וניתוק מהמתרחש במשחק. בנוסף, הרכב איתו ב4 זה קטסטרוף בריבאונד.

דיב', כמו שידענו גם כן מראש, טיפש לחלוטין, מוגבל לחלוטין בהתקפה, ובינתיים מתברר כקלעי הרבה פחות טוב ממה שעשו ממנו. כנראה שבכל זאת עונה אחת טובה בליגת ווינר סל לא אומרת שום דבר. באמת מפתיע.

רול שחקן נחמד, וגם היום הוא היה נחמד, עדיין הבחור לא שומר על קלעים, ועם ארסנל מאוד מצומצם בהתקפה.

פרחוסקי ממשיך רצף של משחקים עם הגנה ברמת מאיק צירבס, וכרגע זה נראה שאין לנו גארדים שיודעים להפעיל אותו בהתקפה.

על כהן ושגב אין צורך להרחיב את הדיבור. לא היו צריכים לשחרר את אלכסנדר.

משעור ממשיך להראות איטיות נוראית בהגנה, היה סביר היום בעיקר בגלל הריבאונד, לא מגיע לו תשואות על זה שהוא הצליח להשחיל שלשה.

באופן כללי יש בעיה קשה גם בהגנה על הקלעים וגם בהגנה על הצבע.

המון סיבות לדאגה, אף סיבה לשאוב טיפת עידוד מהמשחק הזה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי moring1 » 24 ספטמבר 2017, 22:51

לעומת המשחק הקודם היום ג׳קסון היה טוב.
בולדן לא מועיל, בקצב הזה לא יגיע לNBA.
לא ברור מה נסגר עם הגבוהים שלנו.
טיוס לא חד כמו בקדנציה הקודמת, טיוס של הקדנציה הקודמת היה הרבה יותר אגרסיבי ועם טאקט לכדורים חוזרים. פרחובסקי אנמי ורך למרות הציפייה שהוא יהיה חיה בצבע.
אני מקווה שספאחיה לא פראייר ויצליח לאפס אותם לפני שיהיה מאוחר.
moring1

הודעהעל ידי jol9 » 24 ספטמבר 2017, 22:52

שועל כתב:לא מבין איך אפשר לצאת אפילו עם אופטימיות זהירה מהמשחק הזה.

בולדן, השחקן היחיד שיש לנו בעמדה 4, ממשיך רצף של משחקים שבהם הוא נראה כמו כלום ושום דבר בכל אלמנט של המשחק.

קיין, כמו שידענו מראש, הפגין שכונתיות ואנוכיות לאורך כל המשחק. כנראה שלא סתם הבחור לא סיים עונה באף קבוצה. את זה שלא מדובר בכישרון גדול גם בייצור נקודות ברמה הזו ידענו מראש.

ג'קסון המשיך להבליט את הבעיות שלו בסיומת מול שחקנים עם גובה סביר, ואת הקליעה הלא יציבה שלו.

תומאס, השחקן היחיד בעמדה 3, ממשיך להפגין טמטום מתמשך וניתוק מהמתרחש במשחק. בנוסף, הרכב איתו ב4 זה קטסטרוף בריבאונד.

דיב', כמו שידענו גם כן מראש, טיפש לחלוטין, מוגבל לחלוטין בהתקפה, ובינתיים מתברר כקלעי הרבה פחות טוב ממה שעשו ממנו. כנראה שבכל זאת עונה אחת טובה בליגת ווינר סל לא אומרת שום דבר. באמת מפתיע.

רול שחקן נחמד, וגם היום הוא היה נחמד, עדיין הבחור לא שומר על קלעים, ועם ארסנל מאוד מצומצם בהתקפה.

פרחוסקי ממשיך רצף של משחקים עם הגנה ברמת מאיק צירבס, וכרגע זה נראה שאין לנו גארדים שיודעים להפעיל אותו בהתקפה.

משעור ממשיך להראות איטיות נוראית בהגנה, היה סביר היום בעיקר בגלל הריבאונד, לא מגיע לו תשואות על זה שהוא הצליח להשחיל שלשה.

אפשר לצאת אופטימיים אם מסתכלים למשל על המחצית הראשונה, שם מכבי שיחקה טוב מאוד.

הקבוצה היא חדשה לחלוטין, יש בה עומק, אבל אני מסכים שאין מספיק כשרון ואיכות.
ספאחיה יצטרך להיות חד מאוד בניהול המשחקים, וללכת עם השחקנים שהגיעו באותו המשחק הספציפי, בשביל זה בונים סגל ארוך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 24 ספטמבר 2017, 22:55

jol9 כתב:
שועל כתב:לא מבין איך אפשר לצאת אפילו עם אופטימיות זהירה מהמשחק הזה.

אפשר לצאת אופטימיים אם מסתכלים למשל על המחצית הראשונה, שם מכבי שיחקה טוב מאוד.

הקבוצה היא חדשה לחלוטין, יש בה עומק, אבל אני מסכים שאין מספיק כשרון ואיכות.
ספאחיה יצטרך להיות חד מאוד בניהול המשחקים, וללכת עם השחקנים שהגיעו באותו המשחק הספציפי, בשביל זה בונים סגל ארוך.

היו כמה דקות טובות מבחינה קבוצתית במחצית הראשונה.
אי אפשר לצאת אופטימיים אחרי משחק כזה בשלמותו, וודאי לא ברמת היכולת האישית של השחקנים, וודאי לא כשיש מוטיבים בעייתיים שחוזרים על עצמם בכל המשחקים.

גם בגזרת ג'קסון, הבחור הציג לראשונה משחק יחסית אחראי, בזמן שבכל המשחקים הוא הציג שכונתיות מוקצנת, כך שגם מהבחינה הזו אין סיבה להיות רגועים.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 24 ספטמבר 2017, 22:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 24 ספטמבר 2017, 22:56

er79 כתב:וזה בלי פרינטזיס וספאנוליס. תענוג. אגב, מילוטינוב שהיה מועמד בקיץ בובה של שחקן.

גם אנחנו בלי קול ;)

אל תשווה. אנחנו קבוצה חדשה לחלוטין, שכל השחקנים לא מכירים אחד את השני. צריך זמן להתחבר וללמוד אחד את השני.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 ספטמבר 2017, 22:56

er79 כתב:וזה בלי פרינטזיס וספאנוליס. תענוג. אגב, מילוטינוב שהיה מועמד בקיץ בובה של שחקן.

היה מועמד בעיקר בתקשורת/בפנקסים. לאולימפיאקוס הייתה אופציה עליו והיא מימשה אותה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 24 ספטמבר 2017, 22:56

כבר אמרתי שקיין מאותגר קוגנטיבית התקפית לא פעם. עדיין עומד על דעתי. לפחות בהגנה הוא סביר. צריך לנפות ממנו את קבלת ההחלטות כמה שניתן. ורבאק שיעשו לו אימוני עונשין 100 זריקות ביום. זה שערורייה שגארד פוגע מהעונשין באחוזים של טיוס. גקסון היה טוב יותר מהמשחק הקודם אבל הסייז שלו עדיין מפריע לי. בולדן ופרחוסקי עדיין לא מצאו את עצמם.
er79

הודעהעל ידי bigi » 24 ספטמבר 2017, 22:57

לא יודע מה איתכם לפחות כיף לראות את המשחקים
קצת שכחתי מזה משחק מעניין עם מכבי ..
החיסרון של קול משמעותי לחמישיה השנייה
צריך מישהו שיעשה סדר
בגדול קבוצה לא רעה .. לא מצפה להצלבה ב יורוליג
אני אסתפק במקום 9 אליפות וגביע
bigi

הודעהעל ידי reuelc » 24 ספטמבר 2017, 23:04

er79 כתב:כבר אמרתי שקיין מאותגר קוגנטיבית התקפית לא פעם. עדיין עומד על דעתי. לפחות בהגנה הוא סביר. צריך לנפות ממנו את קבלת ההחלטות כמה שניתן. ורבאק שיעשו לו אימוני עונשין 100 זריקות ביום. זה שערורייה שגארד פוגע מהעונשין באחוזים של טיוס. גקסון היה טוב יותר מהמשחק הקודם אבל הסייז שלו עדיין מפריע לי. בולדן ופרחוסקי עדיין לא מצאו את עצמם.

אם לג'קסון היו עוד 10 ס"מ הוא היה משחק מעבר לים, וכמו שאמרו רבים לפני העונה תקום ותיפול רק על ג'קסון וקול.
סמל אישי של המשתמש
reuelc

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־16 אורחים