פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אליפות אירופה עד גיל 20

18 יולי 2018, 18:39

felix_r כתב:יאללה, עברנו את זה. מחר ספרד !

הם משחקים כמו גברים.
גם אם נגרים, נגרים גברים.
ספרד יריבה קשה, אבל אם עוברים אותה- זה יהיה שווה המון להמשך.

זוסמן חייב לחבר דברים בהתקפה. מפספס ליי אפים פשוטים, מחטיא שלשות ומהקו...
אבדיה נהדר, ומשחק עם המון בטחון בהתקפה. נראה רך מדי כדי לחשוב NBA, אבל אולי יצמח לנו באמת שחקן איכותי לאירופה...
בריסקר, בני בכלל לא רעים, ומצליחים לייצר ברמה ההתקפית יותר ממה שציפיתי.

אבל רוינה מבחינתי זה ההפתעה. סוס, אתלט, נלחם. אחלה גבוה משלים לקבוצה שבלאו הכי נשענת על אבדיה וזוסמן, והבלחות של הגארדים.

18 יולי 2018, 18:55

לא הצלחתי להבין איזה מקום ספרד היתה?מי היתה עדיפה לנו ליטא או ספרד?

18 יולי 2018, 19:01

Mmm כתב:לא הצלחתי להבין איזה מקום ספרד היתה?מי היתה עדיפה לנו ליטא או ספרד?

ספרד הייתה רביעית, ליטא ראשונה. ספרד ניצחה ועכשיו מחכה לנו האנדרדוגית שיצאה מנצחת במפגש ביניהן.

18 יולי 2018, 19:02

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:יאללה, עברנו את זה. מחר ספרד !

הם משחקים כמו גברים.
גם אם נגרים, נגרים גברים.
ספרד יריבה קשה, אבל אם עוברים אותה- זה יהיה שווה המון להמשך.

זוסמן חייב לחבר דברים בהתקפה. מפספס ליי אפים פשוטים, מחטיא שלשות ומהקו...
אבדיה נהדר, ומשחק עם המון בטחון בהתקפה. נראה רך מדי כדי לחשוב NBA, אבל אולי יצמח לנו באמת שחקן איכותי לאירופה...
בריסקר, בני בכלל לא רעים, ומצליחים לייצר ברמה ההתקפית יותר ממה שציפיתי.

אבל רוינה מבחינתי זה ההפתעה. סוס, אתלט, נלחם. אחלה גבוה משלים לקבוצה שבלאו הכי נשענת על אבדיה וזוסמן, והבלחות של הגארדים.

זוסמן פשוט עובד בשביל כולם בהגנה. הוא גם שומר בחוץ, גם יוצא ללחוץ ולעשות דאבל-אפים, גם עושה חילופים ונשאר עם שחקן גבוה מתחת לסל, גם חוטף, גם לוקח ריבאונד, דוחף יד בכל מקום. הוא מגיע מעולף להתקפה. מה גם שהוא לא שחקן שטוב בליצור.

אבדיה רך? הוא בן 17. יש לו שנתים-שלוש להתחזק.

רוינה באמת מפתיע לטובה, עבד על האתלטיות שלו. אבל בהתקפה הוא היה טוב רק במשחק אחד נגד היוונים. בכל שאר המשחקים הוא לא הגיע לדאבל-פיגרס.

בריסקר ובני יהיו שחקנים טובים מאוד בליגה הלאומית פשוט כי אין להם גובה.

לא התייחסת למושקוביץ' שהוא הריבאונדר המצטיין. פוורווארד מוביל כדור שגם מסיים טוב בכניסות לסל. קצת מזכיר את ארצי משנה שעברה, רק שארצי גם היה קולע שלשות (מושקוביץ' בינתיים רק מנסה לקלוע)

18 יולי 2018, 19:07

מושקוביץ' גם נחמד. עושה עבודה טובה כשחקן משלים. הניסיון שלו ושל רוינה משחק תפקיד חשוב עד עכשיו. הם לא אדירים, אבל משחקים בבטחון.

אצל אבדיה זה יותר מעניין של רכות. הוא לא זריז במיוחד, לא אתלטי. יותר נראה כמו 3 אירופאי טוב מ3 NBA.
אבל קודם כל שיחבר סל בליגה... :-t

18 יולי 2018, 19:12

קודם כל שיתנו לו לשחק בליגה ;)

18 יולי 2018, 19:13

החציל האצטקי כתב:מושקוביץ' גם נחמד. עושה עבודה טובה כשחקן משלים. הניסיון שלו ושל רוינה משחק תפקיד חשוב עד עכשיו. הם לא אדירים, אבל משחקים בבטחון.

אצל אבדיה זה יותר מעניין של רכות. הוא לא זריז במיוחד, לא אתלטי. יותר נראה כמו 3 אירופאי טוב מ3 NBA.

לא ברור לי למה מדברים עליו בהקשר של הNBA.
הוא לא נראה קשור.

18 יולי 2018, 19:13

החציל האצטקי כתב:מושקוביץ' גם נחמד. עושה עבודה טובה כשחקן משלים. הניסיון שלו ושל רוינה משחק תפקיד חשוב עד עכשיו. הם לא אדירים, אבל משחקים בבטחון.

שמע אבדיה רק עולה לכיתה יב
יש שם שחקנים בני 20 ככה שאני מאמין שהוא עוד יעלה מסה
אי אפשר לדעת.

18 יולי 2018, 22:42

בנוגע לספרד, רק בגלל השם שלה, הנבחרות הלאומיות שלה מפחידות ובצדק.
בנוגע לאבדיה, תחשבו שהוא הולך לשחק באליפות אירופה דרג ב לנערים, הוא הולך להיראות שם כמו לברון

18 יולי 2018, 22:52

היכולת של אבדיה מדהימה ביחס לגילו. הוא פרוספקט NBA לכל דבר ועניין. אני לא חושב שכספי נראה טוב יותר בגיל הזה.

18 יולי 2018, 23:00

שמואל1 כתב:היכולת של אבדיה מדהימה ביחס לגילו. הוא פרוספקט NBA לכל דבר ועניין. אני לא חושב שכספי נראה טוב יותר בגיל הזה.

גם כספי מתאים יותר לאירופה. לא ממש שחקן NBA לגיטימי.

18 יולי 2018, 23:06

שועל כתב:
שמואל1 כתב:היכולת של אבדיה מדהימה ביחס לגילו. הוא פרוספקט NBA לכל דבר ועניין. אני לא חושב שכספי נראה טוב יותר בגיל הזה.

כספי יפתח בעוד זמן קצר את עונתו העשירית ב- NBA. באמתחתו עונה של 12+6. הוא בהחלט שחקן NBA לגיטימי.

18 יולי 2018, 23:09

שמואל1 כתב:
שועל כתב:

כספי יפתח בעוד זמן קצר את עונתו העשירית ב- NBA. באמתחתו עונה של 12+6. הוא בהחלט שחקן NBA לגיטימי.

מתגלגל מקבוצה לקבוצה כשחקן סופר שולי ולא מטביע שום חותם. לא זה מה שמייחסים לאבדיה, וזה נראה לי חסר פרופורציות. אבל מי יודע.

18 יולי 2018, 23:38

מי מייחס מה לאבדיה? תמיד יש את אלו שממהרים להמליך ולנחש מי הוא ואיך הוא יהיה, אבל הוא כן פוטנציאל NBA. זה לא אומר שזה ימומש וזה לא אומר שאם יגיע לשם יצליח להותיר חותם משמועתי. כל זה עוד מוקדם לדעת. ראיתי פחות מוכשרים מגיעים ל-NBA ויותר מוכשרים נעלמים.

19 יולי 2018, 11:39

NBA לא NBA , אני עוד טרם ראיתי שחקן ישראלי בגיל של אבדיה שעושה את הדברים שהוא עושה ובקלות הזאת , חייב לראות דקות בליגה שנה הבאה , חייב.

19 יולי 2018, 11:41

מושקוביץ' מוביל כדור נהדר יחסית לגובה שלו , זה ייתרון אדיר.
לגבי אבדיה? שיתנו לו דקות ואז יראו תוצרת , כמה כבר דקות הוא ראה בליגה במצטבר? 5?

19 יולי 2018, 11:43

שועל כתב:

לא ברור לי למה מדברים עליו בהקשר של הNBA.
הוא לא נראה קשור.

הוא לא נראה קשור? הרבה יותר קשור מעשרות פרוספקטים שחתמו ב NBA. הוא עוד לא בן 18 , קולט?

19 יולי 2018, 11:44

שועל כתב:
שמואל1 כתב:
שועל כתב:

מתגלגל מקבוצה לקבוצה כשחקן סופר שולי ולא מטביע שום חותם. לא זה מה שמייחסים לאבדיה, וזה נראה לי חסר פרופורציות. אבל מי יודע.

מתגלגל כבר 10 שנים בNBA , אבל מה זה לעומת פרשן שמתגלגל כמה שנים בצהבת?

19 יולי 2018, 12:03

ankram כתב:NBA לא NBA , אני עוד טרם ראיתי שחקן ישראלי בגיל של אבדיה שעושה את הדברים שהוא עושה ובקלות הזאת , חייב לראות דקות בליגה שנה הבאה , חייב.

מסכים איתך.
מבחינת בטחון בהתקפה הוא נראה יותר אסרטיבי מזוסמן, שנראה לפרקים כמו שחקן ליגה סולידי, לכל הפחות.
הייתי משאיר את שניהם ומריץ אותם בליגה לדקות משמעותיות.

19 יולי 2018, 12:36

היום משחקים מוקדם ב 14:30
נושא נעול