המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
נראה שבכל המסגרות הוא בסדר אלא אם כן הוא משחק תחת ספאחיהמשה כתב:זוסמן מפוחד לגמרי. חייב להיות יותר חוצפן.
Jack55 כתב:פנר שומרת מדהים במחצית הזאת
felix_r כתב:Jack55 כתב:פנר שומרת מדהים במחצית הזאת
בגלל שרסקין אמר ככה?
פנר לא שומרת משהו מיוחד, פשוט השחקנים שלנו מפוחדים ולא לוקחים את הקליעות החופשיות מתי שיש
כמעט כאילו ההכנה שלנו הייתה על הפניםRomanR כתב:פנר נראית כל כך מאומנת לעומת מכבי
Holiday_Armadillo כתב:הסקור עד עכשיו של מכבי ב-99% מהמשחקים הוא פשוט מזעזע
הולכים לעוד עונה שבה מגיעים לרבע האחרון עם פחות מ-50 נקודות? כי בכל קיץ היו לי בערך שתי בקשות פשוטות ב-5 השנים האחרונות ואחת מהן תמיד הייתה שנקבל קבוצה התקפית שמתחילה רבעים אחרונים עם יותר מ-50 נקודות
אני אמשיך לחכות
אני עדיין מנסה להבין למה אנשים טענו פה שהוא אוברייטדjol9 כתב:כל מי שאוהב כדורסל, לא יכול שלא להנות מלהסתכל על ז'ליקו. זה לראות את איש המקצוע הכי טוב בתחומו אי פעם.
זה קצת מקביל מבחינתי ללראות את ג'ורדן משחק כדורסל, את פלפס שוחה או את בולט רץ.
ההכנה הייתה מזוויעה, וזה על ראשו של הצוות המקצועי שהתחילו מאוחר בהרבהHoliday_Armadillo כתב:כמעט כאילו ההכנה שלנו הייתה על הפניםRomanR כתב:פנר נראית כל כך מאומנת לעומת מכבי
Holiday_Armadillo כתב:אני עדיין מנסה להבין למה אנשים טענו פה שהוא אוברייטדjol9 כתב:כל מי שאוהב כדורסל, לא יכול שלא להנות מלהסתכל על ז'ליקו. זה לראות את איש המקצוע הכי טוב בתחומו אי פעם.
זה קצת מקביל מבחינתי ללראות את ג'ורדן משחק כדורסל, את פלפס שוחה או את בולט רץ.
אבל אם ספאחיה התלונן על זה שהתחילו כל כך מאוחר, מי אחראי על זה? למה שמאמן ייבחר להתחיל מאוחר ואז ישר יתלונן על זה? יש לי תחושה שזאת לא הייתה בחירה שלוRomanR כתב:ההכנה הייתה מזוויעה, וזה על ראשו של הצוות המקצועי שהתחילו מאוחר בהרבהHoliday_Armadillo כתב:כמעט כאילו ההכנה שלנו הייתה על הפניםRomanR כתב:פנר נראית כל כך מאומנת לעומת מכבי
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Holiday_Armadillo כתב:אבל אם ספאחיה התלונן על זה שהתחילו כל כך מאוחר, מי אחראי על זה? למה שמאמן ייבחר להתחיל מאוחר ואז ישר יתלונן על זה? יש לי תחושה שזאת לא הייתה בחירה שלוRomanR כתב:ההכנה הייתה מזוויעה, וזה על ראשו של הצוות המקצועי שהתחילו מאוחר בהרבהHoliday_Armadillo כתב:כמעט כאילו ההכנה שלנו הייתה על הפניםRomanR כתב:פנר נראית כל כך מאומנת לעומת מכבי
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים